Sonunda öğrencimin babasıyla yattım. Kendimi tuhaf hissediyorum.
-
Автор темыTatiana Malonenkova
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years
Sonunda öğrencimin babasıyla yattım. Kendimi tuhaf hissediyorum.
Bir stüdyoda dans öğretmeniyim ve benden hoşlanan bir oğlanımız var. Buna karşı normal bir tavrım var, ergenlik hormonları, ergenlik, olağandışı bir şey yok. Ve kışın babası aniden benimle tanışmak istedi. Dersten sonra geldi, oğlumu aldı, benimle konuştu ve sonra benimle kur yapmaya başladı. Daha sonra erkek arkadaşımla kavga ettik ve ilişkiye ara vermeye karar verdik. Ve bu bir şekilde öğrendi ve yakındaydı. Sonra beni Soçi’ye (Loo) davet ettiler, kabul ettim ve yazın gittik. Plaj, deniz, yapılacak her şey ve önceki gün cip yapmaya gittik. Sarhoş olduk, gösteriyi izledik, otele arka ayaklarımız olmadan vardık ve o ve ben aynı yatakta kaldık. Daha iyi seks yapmadım! Saf bir zevk. Anladığım kadarıyla oğlu bunu duydu ve artık adama dönemediği ortaya çıktı. İlişkiye ara vermemize rağmen kopmadık. Genel olarak heyecan verici olsa da çok utanç verici
- These users thanked the author Tatiana Malonenkova for the post (total 3):
- Cidden, Fargal94, Keskin
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Orientation: heteroseksüel
Re: Hala öğrencimin babasıyla yatıyorum. Kendimi tuhaf hissediyorum.
Neden utanç verici? Başka biriyle ayrıldığınızdan beri siz ve erkek arkadaşınız artık aynı dalga boyunda değilsiniz. Belki henüz kafalarıyla anlamamışlardır ama bilinçaltı zaten her şeyin farkına varmıştır. Öğrencinin babasıyla seks konusunda. Harika bir seksti; tadını çıkarmaya devam edin. Talebe gelince, işitse veya görse, o da gönül rahatlığıyla otuzbir çeker ve tatmin olur.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Selamlar.
Ve bence bunun utanç verici olduğu doğru. Bu demek oluyor ki en azından biraz vicdan, ahlak, ahlak var. Zaten karar verdiyseniz, bir kişiyle önceki ilişkiyi nihayet sona erdirmek ve hayvan içgüdüleriyle yaşayıp atlamamak gerekir.

- These users thanked the author Çavuş for the post:
- MISTER_COCK
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
bu normal, babanın karısı olma ve hayatını düzenleme şansın var)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 11 months
https : // www. kadın .ru/relations/men/thread/ 5579168 /
Burada öğrencinizin babasıyla birlikte hamama ve nargile içmeye gittiniz. Şubat ayında.
Ya öğrencilerin aileleriyle dalga geçiyorsun, ya da trolsün! İkincisi büyük ihtimalle.
Sen bir trolsün!
https : // www. kadın .ru/relations/men/thread/ 5579168 /
Burada öğrencinizin babasıyla birlikte hamama ve nargile içmeye gittiniz. Şubat ayında.

- These users thanked the author Nandandaar for the post (total 3):
- MISTER_COCK, Herurg, Korsan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
İnsanın hayatı o kadar değişkendir ki... Ve hemen trol olursunuz, trol olursunuz.. .
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: aseksüel
Peki torunum, yanılıyorsun. Tanya trol değil, )) güldürdü beni, nasıl bir troll o? Peki bir kadının kunduzu gezdirdiğine göre onun bir trol olduğu fikrine nereden kapıldın!? Artık bir trolün insanlara düşman, çirkin bir insansı gibi görünen bir yaratık olduğundan eminim. Çok sarhoş olmadığın sürece sen de böyle biriyle sikişirdin. Ancak Tanya’nın da bir erkek arkadaşı vardır ve genç genç ondan hoşlanır ve savaşçının babası onu döller, böylece Tanya’nın iyi bir kız olduğu ortaya çıkar. Yani o bir trol değil, bir fahişe. Bir kadın am satıyorsa kesinlikle fahişedir. Evet, "sik" bir küfür değil, sonunda "D" harfi olan "sik"tir. Bu yüzden torunlarınıza kızları doğru şekilde çağırın, aksi takdirde trol tuhaf bir kelime uydurdu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Oleg Gennadievich,
Yazar - sıradan hayalperest bir aptaldır. Güya bir kız adına yazan herkes onun psikolojisini anlamıyor. Kendinize basit bir soru sorun, normal bir kız neden internetteki ineklere kişisel bir şey söyler? Prensip olarak Stopudovo’dan tiksinti duyardı.
Yazar - sıradan hayalperest bir aptaldır. Güya bir kız adına yazan herkes onun psikolojisini anlamıyor. Kendinize basit bir soru sorun, normal bir kız neden internetteki ineklere kişisel bir şey söyler? Prensip olarak Stopudovo’dan tiksinti duyardı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Bir erkeği unutun, bir baba ve oğulla yatın, heyecanı ikiye katlayın, adamla barışın, heyecanı üç katına çıkarın.
Ya da baba ve erkek arkadaşla veya oğlan ve erkek arkadaşla çıkın
Ya da baba ve erkek arkadaşla veya oğlan ve erkek arkadaşla çıkın
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 4 months
Çekiç, dürüst olmak gerekirse, bazı anonim anketler ve ...sadece okumuyorum...ve bu konu, uydurulmuş olsa bile genel olarak oldukça zararsızdır... yazar onun bir erkek çocukla yattığını yazmamış gibi görünüyor :bilinmiyor:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 36 Replies
- 5825 Views
-
Last post by Endişeli
-
- 14 Replies