Alkolizm ve uyuşturucu bağımlılığını bir hastalık olarak görüyor musunuz?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Alkolizm ve uyuşturucu bağımlılığını hastalık olarak görüyor musunuz?

Unread post by AlexTDV »

Bu insanların hasta olduklarını ve tedavi edilmeleri gerektiğini sık sık duyuyorum, ancak "hastalığın" onların değersizlikleri ve zayıf karakterleri için sadece bir bahane olduğuna inanıyorum.
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Beluga
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months
 Re: Alkolizm ve uyuşturucu bağımlılığını hastalık olarak görüyor musunuz?

Unread post by Beluga »

Dünya Sağlık Örgütü, alkol bağımlılığını 1952 yılında bir hastalık olarak tanımıştır.

Rusya Federasyonu yasaları uyuşturucu bağımlılığını şu şekilde tanımlamaktadır: “Narkotik ilaçlara veya psikotrop maddelere bağımlılığın neden olduğu bir hastalık. Rusya Federasyonu’nda kontrole tabi narkotik ilaçlar, psikotrop maddeler ve bunların öncüllerinin listesi.”

Resmi olarak öyle görünüyor.
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
Süfya, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Avalet
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Avalet »

"Hastalık" kavramı çok geniştir
Herhangi bir bağımlılık yardım gerektirir (kişi kendi başına başa çıkamıyor ama istiyorsa), örneğin kişinin kendisi bırakamadığı "nikotin" sigara içiliyor, tedavi reçete ediliyor = tedavi aşaması
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Elbette, eğer içki içiyorsa bana gel, dedi, ondan külot ve iç, ama yalnız içme, yani sarhoş olup sikişebilirsin ama bağımlı olmamak için. Hanımımla sık sık şarap içerdim ama yalnız yaşıyorum ve votka vb. almıyorum, bir şekilde hayranı değilim.
Meslektaşımın annesi olan bir tanıdığım olmasına rağmen, onlar komşu girişlerde yaşıyordum, sonra düşündüm ki, birlikte bir içki içip onu yatağına yatırmalıyım, onu becermek isterdim ama bir şekilde bunu düşünmedim, yoksa onu becermeyi tercih ederdim, ama bu Ona tatillerde ya da seksten önce içki içmeyi öğretmem pek mümkün değil. Bunun irade gerektirdiğini düşünüyorum ama herkesin bunu yapabilmesi pek mümkün değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”