Alkolizm ve uyuşturucu bağımlılığını bir hastalık olarak görüyor musunuz?
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Alkolizm ve uyuşturucu bağımlılığını hastalık olarak görüyor musunuz?
Bu insanların hasta olduklarını ve tedavi edilmeleri gerektiğini sık sık duyuyorum, ancak "hastalığın" onların değersizlikleri ve zayıf karakterleri için sadece bir bahane olduğuna inanıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Alkolizm ve uyuşturucu bağımlılığını hastalık olarak görüyor musunuz?
Dünya Sağlık Örgütü, alkol bağımlılığını 1952 yılında bir hastalık olarak tanımıştır.
Rusya Federasyonu yasaları uyuşturucu bağımlılığını şu şekilde tanımlamaktadır: “Narkotik ilaçlara veya psikotrop maddelere bağımlılığın neden olduğu bir hastalık. Rusya Federasyonu’nda kontrole tabi narkotik ilaçlar, psikotrop maddeler ve bunların öncüllerinin listesi.”
Resmi olarak öyle görünüyor.
Rusya Federasyonu yasaları uyuşturucu bağımlılığını şu şekilde tanımlamaktadır: “Narkotik ilaçlara veya psikotrop maddelere bağımlılığın neden olduğu bir hastalık. Rusya Federasyonu’nda kontrole tabi narkotik ilaçlar, psikotrop maddeler ve bunların öncüllerinin listesi.”
Resmi olarak öyle görünüyor.
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- Süfya, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 1 month
"Hastalık" kavramı çok geniştir
Herhangi bir bağımlılık yardım gerektirir (kişi kendi başına başa çıkamıyor ama istiyorsa), örneğin kişinin kendisi bırakamadığı "nikotin" sigara içiliyor, tedavi reçete ediliyor = tedavi aşaması
Herhangi bir bağımlılık yardım gerektirir (kişi kendi başına başa çıkamıyor ama istiyorsa), örneğin kişinin kendisi bırakamadığı "nikotin" sigara içiliyor, tedavi reçete ediliyor = tedavi aşaması
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Elbette, eğer içki içiyorsa bana gel, dedi, ondan külot ve iç, ama yalnız içme, yani sarhoş olup sikişebilirsin ama bağımlı olmamak için. Hanımımla sık sık şarap içerdim ama yalnız yaşıyorum ve votka vb. almıyorum, bir şekilde hayranı değilim.
Meslektaşımın annesi olan bir tanıdığım olmasına rağmen, onlar komşu girişlerde yaşıyordum, sonra düşündüm ki, birlikte bir içki içip onu yatağına yatırmalıyım, onu becermek isterdim ama bir şekilde bunu düşünmedim, yoksa onu becermeyi tercih ederdim, ama bu Ona tatillerde ya da seksten önce içki içmeyi öğretmem pek mümkün değil. Bunun irade gerektirdiğini düşünüyorum ama herkesin bunu yapabilmesi pek mümkün değil.
Meslektaşımın annesi olan bir tanıdığım olmasına rağmen, onlar komşu girişlerde yaşıyordum, sonra düşündüm ki, birlikte bir içki içip onu yatağına yatırmalıyım, onu becermek isterdim ama bir şekilde bunu düşünmedim, yoksa onu becermeyi tercih ederdim, ama bu Ona tatillerde ya da seksten önce içki içmeyi öğretmem pek mümkün değil. Bunun irade gerektirdiğini düşünüyorum ama herkesin bunu yapabilmesi pek mümkün değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 310 Views
-
Last post by Nikk
-
- 0 Replies