Libido artışı bir hastalık mıdır?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Libido artışı bir hastalık mıdır?
Ben bir kızım. Libido artışının bir hastalık olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Her gün ve birkaç kez sikişmek istiyorum, bir kocam var, sekste her şey yolunda, sıklıkla bende oluyor, sadece her zaman daha fazlasını istiyorum ve bunu sık sık düşünüyorum.
Bu norm mu? Bazıları tedavi olmam, hap almam gerektiğini söylüyor.
Temel olarak buna katlanıyorum ve dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum, yoksa mastürbasyon işe yarıyor.
Her gün ve birkaç kez sikişmek istiyorum, bir kocam var, sekste her şey yolunda, sıklıkla bende oluyor, sadece her zaman daha fazlasını istiyorum ve bunu sık sık düşünüyorum.
Bu norm mu? Bazıları tedavi olmam, hap almam gerektiğini söylüyor.
Temel olarak buna katlanıyorum ve dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum, yoksa mastürbasyon işe yarıyor.
-
Re: Libido artışı hastalık mıdır?
Her insanın kendi ihtiyaçları vardır))) Kocam eğitim alanında kaybolduğunda, orada bir tür manevralar veya egzersizler yaparlar (((((yatmadan önce şefkate geçiyorum ve sabahları bu sadece bir ritüel!! ! Peki ya patron gün ortasında bir yere aceleyle giderse, iş yerindeki ofisinde arzuyla dolar
kapının buzlu camla kaplanması iyi bir şey. Bir desen, birisi koridordan ofisimize doğru yürürse, silueti görebilir ve kirpiklerinizi çırparak masum bir görünüme bürünmeye zaman ayırabilirsiniz.

-
Libido artışı aynı zamanda bir hastalık da olabilir!
Bu durumun artan hormon varlığıyla belirlenebileceği uzun zamandır biliniyor! Veya nevrotik bozukluklar. Akıl hastalığının farklı aşamaları ve sınır durumları! Ve aşırı libidoya sahip bir kişiye gerginliği azaltan psikotrop ilaçlar verirseniz bu kolayca kontrol edilebilir!
Her şeyde "altın bir ortalama" aramalısınız!
Bu durumun artan hormon varlığıyla belirlenebileceği uzun zamandır biliniyor! Veya nevrotik bozukluklar. Akıl hastalığının farklı aşamaları ve sınır durumları! Ve aşırı libidoya sahip bir kişiye gerginliği azaltan psikotrop ilaçlar verirseniz bu kolayca kontrol edilebilir!
Her şeyde "altın bir ortalama" aramalısınız!
-
Libidonun artmasının her şeyden önce tüm vücuttaki gerginlik olduğunu unutmamalıyız! Sonuç olarak, kişinin enerjisi zayıflar ve çoğu zaman diğer hayati işlevleri yerine getirme arzusunu kaybeder.
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Orientation: heteroseksüel
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu mutlak normdur. Mastürbasyonun yardımcı olması gerekir. Siz bir insansınız, ihtiyaçlarınız var ama bunun tedavi edilmesine gerek yok ve bu tedavi edilmese bile, büyük ihtimalle sadece bir nemfomansınız, sekse bayılıyorsunuz. Ve eğer siz de kocasını asla aldatmayan sadık bir nemfoman iseniz, o zaman bu kesinlikle harika, tek kelimeyle harika. Bu olağanüstü bir nadirliktir. Sadece bu tür düşüncelerle yaşayın. Mastürbasyonun faydası varsa mastürbasyon yapın. Anal uyarımı deneyin, kendinize oyuncaklar alın. Yatakta yeni şeyler deneyin. Kocamın bunu sorun edeceğini sanmıyorum. Ama sadece çok meşgul değilse. Seks öfkeleri yüzünden bile dikkatimiz dağıldığında sinirleniriz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Orientation: biseksüel
Hayır, hastalık değil, sadece genetik olarak güçlü bir cinsel yapı.... 43 yaşındayım, ben de sürekli ayaktayım ve istiyorum... karım çoktan gitti..., kötü..., iyi ki çok sayıda metres ve sevgili spaaking yapıyor... o yüzden buhar banyosu yapmayın ve sağlığınız için sikişmeyin...)))
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Hayat bir hastalıktır. Kronik ve ölüm oranı %100.
Ve libido da, hafif bir burun akıntısı gibi. Tedavi edin, tedavi etmeyin; kendi kendine geçecektir.
Ve libido da, hafif bir burun akıntısı gibi. Tedavi edin, tedavi etmeyin; kendi kendine geçecektir.
- These users thanked the author Fiumer for the post (total 2):
- Martin, Bir tamirci
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post