Libido artışı bir hastalık mıdır?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Libido artışı bir hastalık mıdır?

Unread post by Anonim »

Ben bir kızım. Libido artışının bir hastalık olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Her gün ve birkaç kez sikişmek istiyorum, bir kocam var, sekste her şey yolunda, sıklıkla bende oluyor, sadece her zaman daha fazlasını istiyorum ve bunu sık sık düşünüyorum.
Bu norm mu? Bazıları tedavi olmam, hap almam gerektiğini söylüyor.
Temel olarak buna katlanıyorum ve dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum, yoksa mastürbasyon işe yarıyor.
Alina,
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Libido artışı hastalık mıdır?

Unread post by Alina, »

Her insanın kendi ihtiyaçları vardır))) Kocam eğitim alanında kaybolduğunda, orada bir tür manevralar veya egzersizler yaparlar (((((yatmadan önce şefkate geçiyorum ve sabahları bu sadece bir ritüel!! ! Peki ya patron gün ortasında bir yere aceleyle giderse, iş yerindeki ofisinde arzuyla dolar :oops: kapının buzlu camla kaplanması iyi bir şey. Bir desen, birisi koridordan ofisimize doğru yürürse, silueti görebilir ve kirpiklerinizi çırparak masum bir görünüme bürünmeye zaman ayırabilirsiniz.
Vladimir
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vladimir »

Libido artışı aynı zamanda bir hastalık da olabilir!
Bu durumun artan hormon varlığıyla belirlenebileceği uzun zamandır biliniyor! Veya nevrotik bozukluklar. Akıl hastalığının farklı aşamaları ve sınır durumları! Ve aşırı libidoya sahip bir kişiye gerginliği azaltan psikotrop ilaçlar verirseniz bu kolayca kontrol edilebilir!
Her şeyde "altın bir ortalama" aramalısınız!
Vladimir
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vladimir »

Libidonun artmasının her şeyden önce tüm vücuttaki gerginlik olduğunu unutmamalıyız! Sonuç olarak, kişinin enerjisi zayıflar ve çoğu zaman diğer hayati işlevleri yerine getirme arzusunu kaybeder.
Çift
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Çift »

Hep aynı şeyi ve çok şey istiyorum, karıma spontan seksi öğrettim
These users thanked the author Çift for the post:
Martin
Roksolana
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Roksolana »

Bir uzmana danışmak daha iyidir.
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nika_miku »

Bu mutlak normdur. Mastürbasyonun yardımcı olması gerekir. Siz bir insansınız, ihtiyaçlarınız var ama bunun tedavi edilmesine gerek yok ve bu tedavi edilmese bile, büyük ihtimalle sadece bir nemfomansınız, sekse bayılıyorsunuz. Ve eğer siz de kocasını asla aldatmayan sadık bir nemfoman iseniz, o zaman bu kesinlikle harika, tek kelimeyle harika. Bu olağanüstü bir nadirliktir. Sadece bu tür düşüncelerle yaşayın. Mastürbasyonun faydası varsa mastürbasyon yapın. Anal uyarımı deneyin, kendinize oyuncaklar alın. Yatakta yeni şeyler deneyin. Kocamın bunu sorun edeceğini sanmıyorum. Ama sadece çok meşgul değilse. Seks öfkeleri yüzünden bile dikkatimiz dağıldığında sinirleniriz.
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

Hayır, hastalık değil, sadece genetik olarak güçlü bir cinsel yapı.... 43 yaşındayım, ben de sürekli ayaktayım ve istiyorum... karım çoktan gitti..., kötü..., iyi ki çok sayıda metres ve sevgili spaaking yapıyor... o yüzden buhar banyosu yapmayın ve sağlığınız için sikişmeyin...)))
Fiumer
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Fiumer »

Hayat bir hastalıktır. Kronik ve ölüm oranı %100.
Ve libido da, hafif bir burun akıntısı gibi. Tedavi edin, tedavi etmeyin; kendi kendine geçecektir.
These users thanked the author Fiumer for the post (total 2):
Martin, Bir tamirci
Petroviç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by Petroviç »

İlk önce bir doktora gitmeniz gerekir.
Post Reply Previous topicNext topic