Orduda genel kullanım içindi
-
- Potansiyel seks nesnesi
Orduda genel kullanım içindi
Birliğin son yıllarında görev yaptı, ordudan önce bile kıçından seks yaptı ve erkekleri ağzına aldı. Askere gittiğimde erkeğim hemen beni askerde sikeceklerini söyledi. Ve böylece oldu. Orta Asya’dan gelen göçmenlerin ağırlıklı olduğu bir birime girdim. O zamanlar dolgundum, gür bir popoyla, vücudumda neredeyse hiç kıl yoktu, sadece kasık bölgesinde, cildim beyazdı, hassastı, penisim küçüktü, sesim tizdi. Kendisi için nasıl ayağa kalkacağını bilmeyen bir anne çocuğu. İlk hamamda etrafımda topaklar toplanmaya başladı, kendi dillerinde hararetli bir şekilde bir şeyler tartışıyorlar ve parmaklarıyla beni işaret ediyorlardı. İçlerinden biri beni orada ellemeye başladı, zar zor kurtuldum ve soyunma odasına koştum. Ondan sonra günde birkaç kez yanıma gelip teklifler yapmaya başladılar, ben de bahane uydurmaktan yoruldum. Ancak bu şekilde uzun süre devam edemeyeceğini anladı ve tecavüze uğramadan teslim olmak zorunda kaldı. Korsan bana geldiğinde, odasını temizlerken kıçımı elimden geldiğince büktüm))) Hemen bir şey söylemedi, ama her şey yolundayken, ruhlar yardıma çağırıldığında temizlik bahanesiyle beni kendi odasına götürdü. Kendimi içeriden kapattım ve on dakika içinde memleketi Özbekistan’ın şarkılarına diz-dirsek pozisyonunda teslim oldum. Pekala, hemşerileri ve arkadaşları benim aracılığımla geçti))) Özbekler bir rol oynadı, başkalarının bana zorbalık yapmasına zarar vermedi, ama onların emirlerini sorgusuz sualsiz yerine getirmek zorundaydım, aksi takdirde pislikler çok çabuk uçarlardı. Ereksiyon olmadan gelmem gerçekten hoşlarına gitti, penisim içeri bastırdı ve fışkırmaya başladı, bunu yüksek sesle inledim ve çok güçlü bir şekilde salladım. Kadınlarının benimkinden daha sert bir cilde sahip olduğunu söylediler. Erişilebilir bir kadın olarak neredeyse 2 yılımı bu şekilde geçirdim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Re: Orduda genel kullanım içindi
Bu hikayeyi daha önce bir yerde görmüştüm
- These users thanked the author Liman. Öğretmen for the post (total 2):
- Sibiryak89, Andrey57115
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Orientation: biseksüel
Yetmişli yılların ortasında hizmet ettim. Hamama ilk gidişimde adamlar birimime baktılar ve sordular: "Muhtemelen kızlar seni istiyor!?" beyler, sonra gizlice bir çift olarak birbirlerine elleriyle boşalmalarına yardım ettiklerinde birini buldum ve o zaten kıçıma hakim olmayı ima etti! Kendimi tamamen vermeye hazır görünüyordum ama sonra şirkette bir acil durum yaşandı
Bir Azer, Özbekistanlı bir çocuğa ağzından tecavüz etti. Ertesi gün, daha bir gün önce beni kendi yemeğinin tadına bakmaya davet eden adam penis, ilki zavallı yeni gelenin ortak masasına girmeme izin vermedi ve onun temiz olmadığını açıkladı - xyu berbattı! O zaman benim hakkımda ne söylerdi!???
Bir Azer, Özbekistanlı bir çocuğa ağzından tecavüz etti. Ertesi gün, daha bir gün önce beni kendi yemeğinin tadına bakmaya davet eden adam penis, ilki zavallı yeni gelenin ortak masasına girmeme izin vermedi ve onun temiz olmadığını açıkladı - xyu berbattı! O zaman benim hakkımda ne söylerdi!???
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Orientation: heteroseksüel
Harika bir iş çıkardın, Asya’dan gelen misafirlerin gerginliğini hafifletmesine yardım ettin, onur listesinde yer almalıydın)) LOL
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Morpheus, RedFox, Endişeli
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
Aynıydı. Dağıstanlı bir şirkette görev yaptım. Ayin sırasında neredeyse her gece beni ağırladılar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Şimdi aynı hikaye orduda da devam ediyor, tuzlar gibi kaç tane özel tasarım ilacın olduğu göz önüne alındığında, bunların altında tüm sınırlar değişiyor ve "kıçından bir santimetre bile olmayan" ikna olmuş heteroseksüel bir adam bile onun kadar sert sikişmeye başlıyor. olabilmek.
- These users thanked the author XiaH for the post (total 2):
- Endişeli, seksforumu_
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
Güçlünün zayıfı ezmesi şaşırtıcı değil. Kardeşimin büyükbabası tüm hizmeti boyunca ona sahip oldu. Zaten bir ibne olarak orduya katılmış ve buna kendisi öncülük etmişti. Yakışıklı, zayıf ve hamamda adamlara baktı ve onlar da bunu fark ettiler. Boşandılar ama uzun sürmedi. Hatta firarda kaldı ve onlara prezervatif bile aldı. Bir kız ve tuvalet temizleyicisi olarak hizmet böyle gitti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
Peki askerden sonra onun hakkında ne hissettin? Kendini siktin mi? Yoksa onu kendin mi ibne yaptın?)))Büyücü: ↑22 Oct 2023, 11:13 Güçlülerin zayıfları ezmesine şaşmamalı. Kardeşimin büyükbabası tüm hizmeti boyunca ona sahip oldu. Zaten bir ibne olarak orduya katılmış ve buna kendisi öncülük etmişti. Yakışıklı, zayıf ve hamamda adamlara baktı ve onlar da bunu fark ettiler. Boşandılar ama uzun sürmedi. Hatta firarda kaldı ve onlara prezervatif bile aldı. Bir kız ve tuvalet temizleyicisi olarak askerlik böyle gitti
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
HZ Nerede görev yaptınız? Bir ibne bizimle ne aktif ne de pasif bir hafta bile yaşamaz...
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 4):
- özel_giriş, zincirler, Tanya, Andrey57115
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
doğru değil, buna 1988’de Moğolistan’da hademe olarak bizzat şahit oldum. nöbetçi memura göre tuvaleti emdi, evet o bir salaktı ama yine de iletişim kurup hükümetin sorunlarını çözüyorlardı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Ordu prensipte eşcinsel bir erkek kardeşliğidir ve bu antik çağlardan beri devam etmektedir. Spartalılar ne kadar cesurdu ama herkes hayatının belirli bir döneminde kıçına sikişmişti.
Ve donanmada kamara çocukları gemiye öncelikli olarak seks için götürülürdü.
Orduda , eğer gerçekte sevişmiyorlarsa, o zaman neredeyse kesinlikle her şey. Orada patronlar astlarını sikiyor. Bu tavırla gerçek sikişme bir adım uzakta
Orduda , eğer gerçekte sevişmiyorlarsa, o zaman neredeyse kesinlikle her şey. Orada patronlar astlarını sikiyor. Bu tavırla gerçek sikişme bir adım uzakta
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
Endişeliyim,
Ben orada değildim ordu , ama çok şey duydum.
Ve eğer bu sadece lanet olsaydı, aşağılama ve baskı yoluyla olurdu..
Beni oraya götürmemeleri ve reddetmeleri iyi oldu .
Ben orada değildim ordu , ama çok şey duydum.
Ve eğer bu sadece lanet olsaydı, aşağılama ve baskı yoluyla olurdu..
Beni oraya götürmemeleri ve reddetmeleri iyi oldu .
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
Aion2012Ölü,
Bu her zaman böyle olmuyor. Eşcinsel seksi ilk kez hizmet ederken pasif bir rolde deneyimledim. Zorlama olmadan ve kendi inisiyatifinizle. Bunu daha önce de istiyordum ama karar veremedim. Ordudaki durum elverişli, seksten mahrum birçok sağlıklı erkek var. Tek ortak vardı. Risk aldığını söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Bunlar artık hoş anılar[/url] gençlik ve ardından tanıtım sağlığa, itibara ve hatta hayata mal olabilir..Aion2012Ölü: ↑19 Nov 2023, 09:03 Ve eğer sadece lanet olsaydı , bu tam olarak aşağılama ve baskı yoluyla oluyor..
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
- üniversite, Juravl, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
Çocukluğundan beri hem erkek hem de kız olarak sevgi dolu bir ibneydi.askerden sonra onun hakkında ne hissettiniz? Kendini siktin mi? Yoksa onu kendin mi ibne yaptın?)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
%99 hiç kimse gençleri boşuna becermiyor. Ve eğer yaşlılar arasında ibne varsa, yaşlılar onu bizzat ortadan kaldırırlar.
Bu neden doğru değil? Benim askeri birliğimde görev yaptın mı? Orduyla ilgili hikayelerin çoğu doğru değil. Kurgu ve korku hikayeleri. Nedense herkes genç bir adamın orduya girdiğinde iradesinin tamamen zayıfladığını düşünüyor. Eski zaman Dag’larımız bir topluluk oluşturmaya çalıştı. Bizi hemen BC depolarının güvenlik hattına ve arkadan bir kurşuna karşı uyardılar. Çünkü günaşırı herkesin askeri silahları ve canlı mühimmatları var, hem yaşlılar hem de gençler.
%99 hiç kimse gençleri boşuna becermiyor. Ve eğer yaşlılar arasında ibne varsa, yaşlılar onu bizzat ortadan kaldırırlar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
94 yaşında, erkek aşkında 5 yıllık deneyime sahip genç bir asker askere gider. Ve kaderi acı olacaktı. Ama Rus ordusunun komutanına ve sürtük karısına, kadınlara olan arzusunu durdurdukları için şan olsun. Beni birbirine teslim eden iki korsana şükürler olsun. Herkes benim kim olduğumu, ne olduğumu biliyordu ama kaptanın yasağı ve korsanların otoritesi beni grup seksten kurtardı. Ancak 2 yıldan fazla bir süredir hizmet veren popo güzel bir şekilde geliştirildi, ancak kritik değil.
- These users thanked the author üniversite for the post:
- Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Bir tarih profesörü öğrencilere ders veriyor: ".. . Büyük İskender’in ordusunda askerlerin sadece silah arkadaşları değil, aynı zamanda yürüyüş eşleri olarak da görev yaptıkları bilinen bir gerçektir "
- Profesör, dolayısıyla ne olur - hepsi eşcinsel... değil mi?
- Bunlar eşcinsel olan Penkin ve Moiseev, ama bunlar gerçek dövüşen ibnelerdi!
Bir anekdot hatırladımEndişeli: ↑19 Nov 2023, 01:04 Ordu prensip olarak eşcinsel bir erkek kardeşliğidir ve bu durum antik çağlardan beri devam etmektedir. Spartalılar ne kadar cesurdu ama herkes hayatının belirli bir döneminde kıçına sikişmişti.
Orduda , eğer gerçekte sevişmiyorlarsa, o zaman neredeyse kesinlikle her şey. Orada patronlar astlarını sikiyor. Bu tavırla gerçek sikişmeye sadece bir adım kaldı
Bir tarih profesörü öğrencilere ders veriyor: ".. . Büyük İskender’in ordusunda askerlerin sadece silah arkadaşları değil, aynı zamanda yürüyüş eşleri olarak da görev yaptıkları bilinen bir gerçektir "
- Profesör, dolayısıyla ne olur - hepsi eşcinsel... değil mi?
- Bunlar eşcinsel olan Penkin ve Moiseev, ama bunlar gerçek dövüşen ibnelerdi!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 741 Views
-
Last post by Şalun70
-
- 92 Replies