Kuzeninle seks yaptın mı? Nasıl oynadığımızı, yan yana çıplak uzandığımızı ve vücutlarımıza baktığımızı hatırlıyorum...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Kuzeninizle seks yaptınız mı? Nasıl oynadığımızı, yan yana çıplak uzandığımızı ve vücutlarımıza baktığımızı hatırlıyorum.

Unread post by Tpoo »

İkinci kuzenlerle. Bunlardan biri artık benim eşim.
These users thanked the author Tpoo for the post (total 2):
Fargal94, Endişeli
Marik
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
 Cevap: Kuzeninizle seks yaptınız mı? Nasıl oynadığımızı, yan yana çıplak uzandığımızı ve vücutlarımıza baktığımızı hatırlıyorum.

Unread post by Marik »

Peki, ne kadar samimi... Göğüslerimi yoğurdum. O zamanlar 12 yaşındaydım. Ve o 14 yaşındaydı ve sikişmek istiyordu
Zaten çok büyük sağımları vardı ve meme uçları dışarı çıkmıştı
Sonra amcasının nasıl sikiştiğini gözetledim
These users thanked the author Marik for the post (total 6):
Onizm, Mart, Esinti, sapık, Endişeli, abartı
kimse.birisi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by kimse.birisi »

Kuzenimle birlikteydim. Başka bir şehirde yaşıyordu. Yazın bir ay kalmak için büyükannemin yanına geldim. Artık ayrılma zamanı gelmişti. Biz o zamanlar 15 yaşındaydık, yatak odasında oyalanıyorduk, büyükannelerimizin televizyonu da yan odada takılı kalmıştı. Öyle oldu ki avucumun üzerine oturdu, beni yatağa bastırdı, sanki benimle kavga ediyormuş gibi ve orada çok sıcak hissettim.. Kendisi sessizleşti. Doğal olarak, bir şey olursa diye oraya nazikçe dokunmaya başladım ve sessizce inledi. Uzaklaştı, yüzünü bana çevirdi, sustu, oturdu ve izledi. Elimi tekrar onun altına koydum. Ve benim sinekliğime uyuyor. Her şey orada ortaya çıktı. Ancak uzun bir süre kimseye neşe getirmedi. Ne yapması gerektiğinipenisimi ezdi, sıktı ve adam tek darbeyle geldi. Bu garip an hızla geçti, kız kardeşim uzandı, taytını ve külotunu çıkardı, yaklaştı ve elimi tutarak kendini okşamaya başladı. Neyi, nasıl olduğunu öğrenmek hoşuma gitti. Orgazmın gelmesi de uzun sürmedi. Sessizce toplanıp yürüyüşe çıktılar. Ertesi gün aynı koşullar altında gerçekten etkinliğinden mahrum kaldı.
These users thanked the author kimse.birisi for the post (total 6):
Onizm, Fargal94, Juravl, Mosiya, Endişeli, abartı
mahkeme çatısı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by mahkeme çatısı »

Kuzenlerimle sevişiyordum. Yazın, yaz tatili için büyükannemin yanına geldiğimizde. Biri daha yaşlıydı, diğeri daha gençti. Ve bazı nedenlerden dolayı birbirimizden gizlice ayrı oyunlar oynadık. Yasak bir şey yaptığımızı anladık, bu yüzden en büyüğüm ve ben bir dolabın arkasına saklandık ya da ormana gittik. Ve akşam herkes televizyon seyrederken ikimiz en küçüklerimizle birlikte oturma odasında yatıyorduk. Ve çarşafın altında birbirlerine dokundular.
These users thanked the author mahkeme çatısı for the post (total 3):
Onizm, adobrandw1985, abartı
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

nikto.nekto: 30 Aug 2022, 10:55 Sikimle ne yapacağını hâlâ çözemedi, bu yüzden onu ezdi, sıktı ve adam bir anda geldi.
))) Kesinlikle... Kuzen elini pantolonumun içine sokmayı başarmıştı, az önce tutmuştu, ben de elinin her yerine döktüm. Peki, külot da...
Daria166
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by Daria166 »

Bu bir arkadaşımın durumuydu :)
Yoğun
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Orientation: biseksüel

Unread post by Yoğun »

Bir erkek kardeşim bana girdi ya da girmeye çalıştı, hatırlamıyorum) ve ikincisi penisime dokundu... çok heyecan vericiydi
These users thanked the author Yoğun for the post:
Esinti
Deniz hıyarı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Deniz hıyarı »

Kuzenimde de öyle oldu.. Nedense uyumak için bizimle kaldı, onu benim odama koydular, ben de oturma odasındaki kanepedeydim. Akşam üzeri gecelikle yanıma geldiğini hatırlıyorum... yanıma uzandı ve konuştuğumu hatırlıyorum. Belli ki bekliyordu ama sonra korktum.. Bir daha gelmedim.. Yazık, artık onun gibi insanlara bayılıyorum... uzun değil, 2 beden göğüsler.....
These users thanked the author Deniz hıyarı for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

Kuzenimin yanındaydı.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Vardı ama uzun zaman önce. Yetişkin olduğumuzdan beri sadece gülümseyerek hatırlıyoruz)
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306

Unread post by SeRg !$! »

Oldu, ama o kadar uzun zaman önceydi ki doğru gibi görünmüyor)
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
Esinti
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

Kuzenimle birlikte. İlk başta biraz oynadık ve sonra birden oldu
These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
Esinti, abartı
Mosiya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Mosiya »

Kardeşimle :oops:
Kuzenim yok
These users thanked the author Mosiya for the post (total 4):
Esinti, SeRg !$!, Fan, PavelNokia
Mikha77
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89

Unread post by Mikha77 »

İtiraf ediyorum, iki kuzenle oldu. Ben 15, kız kardeşim ise 20 yaşındaydı. Ben sarsılırken yanıyordu. Terbiye uğruna onu biraz utandırdım ve sonra ona oral seks yaptım. Öyle de denirse... Ağzıma alıp birkaç kez kafasını yalamayı başardım, hemen geldim tükürdü. Yanında başka hiçbir şey yoktu.
Ve aynı yaşta, 16 yaşında başka bir kız kardeşle. Onu sıktım ve her yerine el yordamıyla dokundum, o da bana izin verdi. Ve sonra kendisi bana onu gerçekten becermemi, artık bakire olmadığını söyledi. Onu birkaç kez becerdim. Çok sert geldi ve ben onun kıçına ya da karnına geldim. Harikaydı. Ama asla ağzıma götürmedim.
These users thanked the author Mikha77 for the post (total 3):
Fargal94, Rudi, PavelNokia
Ders
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Ders »

13 yaşındayken kuzenimin sikini çektim ve 14 yaşındayken amıma girdi
These users thanked the author Ders for the post (total 5):
Mosiya, Fan, Fargal94, Rudi, abartı
Smerch13
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by Smerch13 »

Marinka: 27 Jan 2023, 15:59 Öyleydi ama uzun zaman önceydi. Yetişkin olduğumuzdan beri sadece gülümseyerek hatırlıyoruz)
Kiminle, eğer sır değilse?)
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202

Unread post by 1520’yi al »

Her yaz iki kuzenim büyükannemi ziyarete köye gelirdi. Orada tanıştık. Ben 15 yaşındaydım, ablam 16, küçük kız kardeşim 13 yaşındaydı.. Nehirde suda oynarken, en büyüğü Anyutka’yı sıktım, her yerine sıktım ve küçük olan bizi ayırıyor gibiydi. Anya nehrin diğer tarafına yüzmeyi önerdi, orada çalılıklar vardı, bakalım orada ne var dedi. En küçüğü de bizimle gelmek istedi. Ama Anya ona olaylara dikkat etmesini emretti. Kimse bizi görmesin diye yüzerek kıyıdan uzaklaştık. Küçük kız kardeşimi kendimden uzaklaştırdım ve öpüşmeye başladık. Sütyenini çıkardım ve çıplak göğüslerini yoğurdum, mayolarının arasından amımı okşamaya başladı, çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladı. Harikaydı! Onu öptüm, her yerini okşadım ve o da bana mastürbasyon yaptı, boşalamadım
. Hadi yatalım dedim, yattık ve mayolarını çıkarmaya başladık. Bana “Oraya gidemem” dedi, mastürbasyon yapmaya devam edelim. Elini tuttum, hangi tempoyu sevdiğimi gösterdim ve çok geçmeden ona baskı yaptım. İyileştik ve en küçüğüne doğru yüzdük, tatminsiz oturdu. “Neden diğer tarafa yüzdüğünü bilmediğimi sanıyorsun” diyor.
These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
Fargal94, abartı
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Smerch13: 06 Jun 2023, 02:53 Kiminle, sır değilse bile?)
Artık mütevazı oldum. Bu yüzden bu bir sırdır.
WazzzzzzUp
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217

Unread post by WazzzzzzUp »

Gençken kuzenimle birkaç kez birlikte oldum.
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Kuzeninle seks mi yaptın?
Bu olayı hâlâ aklımdan çıkaramıyorum. Ne muhteşem bir duyguydu... başka birinin güçlü, büyük aletini tutmak, mastürbasyon yapmak... baş döndürücü!
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 2):
OwDrin, nazik orman hayvanı
Canım
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Canım »

Kuzenimle birlikteydim. O 5 yaş büyük. Köyde yaz. Ben 11 yaşındayım, o zaten 16. Benim serçe parmağım büyüklüğünde bir penisim var, onun ise zaten bir siki var. Bu yüzden çiftimizin kızı bendim. ormana gittik, bir kulübeye gittik ya da geceleri uyuduğumuz terasa gittik ve o "bana seksi öğretti." sıktı, amımı çekti ve beni emmeye zorladı, arkadan bacaklarımın arasına soktu ve sonunda kıçımdan sikmeye başladı.
These users thanked the author Canım for the post (total 4):
Mikha77, İskoç, OwDrin, nazik orman hayvanı
Üzgünüm
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Üzgünüm »

Fantaser25, kız kardeşime dokunuyorum, bazen onun poposuna sarılıyorum
karina.yakovleva
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40

Unread post by karina.yakovleva »

Kuzen seks yapıyor
mihuil678
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by mihuil678 »

kuzen mastürbasyon yaptı ve beni emdi
These users thanked the author mihuil678 for the post:
abartı
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
 Cevap: Kuzeninizle seks yaptınız mı? Nasıl oynadığımızı, yan yana çıplak uzandığımızı ve vücutlarımıza baktığımızı hatırlıyorum

Unread post by natalya.harita »

Kuzeniyle oral seks yapması uzun zaman önceydi ama onlar yetişkin olduklarında her şey sona erdi. Şimdi bazen gülümseyerek anıyoruz.
These users thanked the author natalya.harita for the post:
abartı
A0000
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Orientation: eşcinsel
 Cevap: Kuzeninizle seks yaptınız mı? Nasıl oynadığımızı, yan yana çıplak uzandığımızı ve vücutlarımıza baktığımızı hatırlıyorum

Unread post by A0000 »

Evet ben 14 yaşındaydım, o da 16 yaşındaydı, vazelin sürdüklerini hatırlıyorum, çok acıdı ama sonra iyi geldi
These users thanked the author A0000 for the post (total 3):
abartı, OwDrin, nazik orman hayvanı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”