Hooligan Carrie: ↑29 May 2023, 16:41
Genel olarak tartışmayacağım. Herkesin kendi gerçeği vardır ama katılmıyorum. Altıncı, yedinci, hayvani duyular tarafından aldatılmış, aldatıldığını hissediyor. "Farkına varmama" gücüne sahipsen iyi olur.
Bir keresinde karım genç bir kızla mektuplaşırken beni yakmıştı, bunu açıkça belirtmiştim aşık olduğumu ve gerçek hayatta ona hiçbir şeyim olmadığını .
Bu tek şimdi kendime hiçbir duyguya izin vermiyorum. Sadece seks, başka bir şey değil.
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=208509 time=1685367693 user_id=18654] Genel olarak tartışmayacağım. Herkesin kendi gerçeği vardır ama katılmıyorum. Altıncı, yedinci, hayvani duyular tarafından aldatılmış, aldatıldığını hissediyor. "Farkına varmama" gücüne sahipsen iyi olur. [/quote] Bir keresinde karım genç bir kızla mektuplaşırken beni yakmıştı, bunu açıkça belirtmiştim aşık olduğumu ve gerçek hayatta ona hiçbir şeyim olmadığını 😁. Bu tek şimdi kendime hiçbir duyguya izin vermiyorum. Sadece seks, başka bir şey değil.
Kimin ne umrunda ama yine seks yaptık. Dün ziyarete geldik ve bugün yine oldu. Acele etmesi gerekiyordu, beni arkadan aldı ve anal da yaptı, her ne kadar oraya gitmek istemesem de, sanıldığı kadar harika değil, ta ki gerçek ortaya çıkana kadar, hepsi aynı. Her şey yolunda gitti, ben tabii ki aşağılık biriyim, onunla aramızdaki tek duygu karşılıklı seks arzusu, saf şehvet. Aramızdaki diğer tek bağ akrabalıktır, başka bir şey değildir. Aramızda hiçbir tutku ya da sevgi yok.
5 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Ama bu onun ve benim başıma geldiğinde vücudum çok mutlu, sanki bu hiç kimsenin başına gelmemiş gibi, her seferinde deli gibi onunla oluyorum ve o da öyle
These users thanked the author Rita Rita for the post (total 5):
Kimin ne umrunda ama yine seks yaptık. Dün ziyarete geldik ve bugün yine oldu. Acele etmesi gerekiyordu, beni arkadan aldı ve anal da yaptı, her ne kadar oraya gitmek istemesem de, sanıldığı kadar harika değil, ta ki gerçek ortaya çıkana kadar, hepsi aynı. Her şey yolunda gitti, ben tabii ki aşağılık biriyim, onunla aramızdaki tek duygu karşılıklı seks arzusu, saf şehvet. Aramızdaki diğer tek bağ akrabalıktır, başka bir şey değildir. Aramızda hiçbir tutku ya da sevgi yok.
[size=85][color=green]5 dakika 6 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Ama bu onun ve benim başıma geldiğinde vücudum çok mutlu, sanki bu hiç kimsenin başına gelmemiş gibi, her seferinde deli gibi onunla oluyorum ve o da öyle
Rita_Rita: ↑30 May 2023, 19:25
5 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Ama bu onun ve benim başıma geldiğinde vücudum çok mutlu, sanki bu hiç kimsenin başına gelmemiş gibi, her seferinde deli gibi onunla oluyorum ve o da öyle
Sen ve kayınpederin adına sevindim.
Ama senin ve onun kocanızla konuşmanız gerekiyor.
Bu kesinlikle açılacaktır, kocanızın bunu bilmesi ve üçünüzün bunu yapması daha iyi olur.
Herkes için daha iyi olacaktır.
[quote=Rita_Rita post_id=208997 time=1685463905 user_id=17887] Kimin ne umrunda ama yine seks yaptık. Dün ziyarete geldik ve bugün yine oldu. Acele etmesi gerekiyordu, beni arkadan aldı ve anal da yaptı, her ne kadar oraya gitmek istemesem de, sanıldığı kadar harika değil, ta ki gerçek ortaya çıkana kadar, hepsi aynı. Her şey yolunda gitti, ben tabii ki aşağılık biriyim, onunla aramızdaki tek duygu karşılıklı seks arzusu, saf şehvet. Aramızdaki diğer tek bağ akrabalıktır, başka bir şey değildir. Aramızda hiçbir tutku ya da sevgi yok.
[size=85][color=green]5 dakika 6 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Ama bu onun ve benim başıma geldiğinde vücudum çok mutlu, sanki bu hiç kimsenin başına gelmemiş gibi, her seferinde deli gibi onunla oluyorum ve o da öyle [/quote]
Sen ve kayınpederin adına sevindim. Ama senin ve onun kocanızla konuşmanız gerekiyor. Bu kesinlikle açılacaktır, kocanızın bunu bilmesi ve üçünüzün bunu yapması daha iyi olur. Herkes için daha iyi olacaktır.
Sanmıyorum ve istemiyorum, aile çökecek, kocam affetmeyecek ve üçümüze, hatta akrabalarımıza gelince, başımıza gelen her şeye rağmen biz sapık değiliz. Eşim hiçbir şeyden mahrum değil ve ona olan duygularım bozulmadı, azalmadı. Kayınvalidem de üzüldü diyemem, onlar için de her şey aynı. Kayınpederim ve ben de şu anda çok iyi durumdayız, eskisinden çok daha iyi durumdayız, ancak ilişkimiz her zaman iyi olmuş ve öyle kalmaya devam ediyor
Sanmıyorum ve istemiyorum, aile çökecek, kocam affetmeyecek ve üçümüze, hatta akrabalarımıza gelince, başımıza gelen her şeye rağmen biz sapık değiliz. Eşim hiçbir şeyden mahrum değil ve ona olan duygularım bozulmadı, azalmadı. Kayınvalidem de üzüldü diyemem, onlar için de her şey aynı. Kayınpederim ve ben de şu anda çok iyi durumdayız, eskisinden çok daha iyi durumdayız, ancak ilişkimiz her zaman iyi olmuş ve öyle kalmaya devam ediyor
[quote=Marinka post_id=190618 time=1681365955 user_id=12161] [quote=Alexb post_id=190555 time=1681332952 user_id= 2561] Baba ve oğul iletişim kuruyor mu acaba? birbirlerine söylüyorlar [/quote]
Sana söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile her şey onundur) [/quote] ve sen böyle olmasını ister miydin?)
Alexb: ↑12 Apr 2023, 23:55
Baba ve oğul iletişim kuruyor mu acaba? birbirlerine söylüyorlar
Sana söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur)
ve sen böyle olmasını ister misin?)
n
Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Bu ilişki biçiminin uzun sürmeyeceğinden korkuyorum.
[quote=Byutiful post_id=209256 time=1685528575 user_id=13338] [quote=Marinka post_id=190618 time=1681365955 user_id= 12161] [quote=Alexb post_id=190555 time =1681332952 user_id=2561] Baba ve oğul iletişim kuruyor mu acaba? birbirlerine söylüyorlar [/quote]
Sana söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur) [/quote] ve sen böyle olmasını ister misin?) [/quote] n Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Bu ilişki biçiminin uzun sürmeyeceğinden korkuyorum.
Size söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur)
n
Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek.
Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeştir.)
Size söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur) [/quote] ve sen böyle olmasını ister misin?) [/quote] n Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek. [/quote] Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeştir.)
Byutiful: ↑31 May 2023, 13:22
Siz de bunu ister miydiniz?)
Erkek haremi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek.
Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeş.) n
[quote=Serg_A post_id=209262 time=1685529545 user_id=18010] [quote=Marinka post_id=209259 time=1685529012 user_id= 12161] [quote=Byutiful post_id=209256 time =1685528575 user_id=13338] Siz de bunu ister miydiniz?) [/quote]
Erkek haremi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek. [/quote] Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeş.) n[/quote]
Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek.
Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeş.) n
Tibet’e taşınmamı önerir misiniz?)))
Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz; lider Alfa erkek veya Alfa kadın olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek. [/quote] Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeş.) n[/quote]
Tibet’e taşınmamı önerir misiniz?))) [/quote] Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz; lider Alfa erkek veya Alfa kadın olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Tibet’te norm, bir eş ve birkaç erkeğin olmasıdır, genellikle hepsi kardeştir.) [/quote]
Tibet’e taşınmamı mı öneriyorsun?))) [/quote] Alternatif olarak, Alfa geldiğinde her şeyi paket ilkesine göre düzenleyebilirsiniz. erkek veya Alfa baştadır -dişi, herkes alfaya itaat eder.))) [/quote]
Ve ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın.
nAlternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre organize edebilirsiniz, lider Alfa erkek veya Alfa kadın olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorsunuz? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın.
Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarına saygı duydular)))
Tibet’e taşınmamı mı öneriyorsun?))) [/quote] nAlternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre organize edebilirsiniz, lider Alfa erkek veya Alfa kadın olduğunda herkes alfaya itaat eder.))) [/quote]
Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorsunuz? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın. [/quote] Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarına saygı duydular)))
Marinka: ↑13 Apr 2023, 09:05
Size söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur)
n
Size söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur) [/quote] ve sen böyle olmasını ister misin?) [/quote] n Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek. [/quote] [url =viewtopic.php?t=5900]kayınpederimle seks[/url]
Marinka, katılıyorum. Aile ilişkileri ne kadar iyi olursa olsun. Birkaç erkek ve bir eş ortak. Birlikte anlaşamayacaklar. Böyle bir zevk için kocanızla kocanızın önünde veya başkalarıyla buluşmak iyi bir seçenektir. Tabii karınızı başkasıyla paylaşmaktan çekinmiyorsanız. Karını başkalarıyla sikmeyi ne kadar seversen sev. Bunu değiştirmeye değmez, gerçekten istiyorsan gitmeyi istemek daha iyidir, belki izin verirler.
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], katılıyorum. Aile ilişkileri ne kadar iyi olursa olsun. Birkaç erkek ve bir eş ortak. Birlikte anlaşamayacaklar. Böyle bir zevk için kocanızla kocanızın önünde veya başkalarıyla buluşmak iyi bir seçenektir. Tabii karınızı başkasıyla paylaşmaktan çekinmiyorsanız. Karını başkalarıyla sikmeyi ne kadar seversen sev. Bunu değiştirmeye değmez, gerçekten istiyorsan gitmeyi istemek daha iyidir, belki izin verirler.
Serg_A: ↑31 May 2023, 14:03
Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz, Alfa erkek veya Alfa dişi başta olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular))
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanikler refleks düzeyinde.
Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz, Alfa erkek veya Alfa dişi başta olduğunda herkes alfaya itaat eder.))) [/quote ]
Ve ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın. [/quote] Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular)) [/quote]
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanikler refleks düzeyinde.
Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın.
Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular))
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanizma refleksler düzeyinde.
Bu örneği zayıf bir kadın bunu başarabildiği için verdim. birkaç erkeği kontrol etmek
Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın. [/quote] Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular)) [/quote]
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanizma refleksler düzeyinde. [/quote] Bu örneği zayıf bir kadın bunu başarabildiği için verdim. birkaç erkeği kontrol etmek
Serg_A: ↑31 May 2023, 16:02
Aimee Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular))
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanizma refleksler düzeyinde.
Bu örneği zayıf bir kadın bunu başarabildiği için verdim. birden fazla erkeği kontrol etmek
Aimee Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular)) [/quote]
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanizma refleksler düzeyinde. [/quote] Bu örneği zayıf bir kadın bunu başarabildiği için verdim. birden fazla erkeği kontrol etmek [/quote]
Serg_A: ↑31 May 2023, 14:03
Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz, Alfa erkek veya Alfa dişi başta olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarına saygı duydular)))
birlik sırasında, stratejik artellerde iyi bir lider Genellikle oraya bir kız getirirdi. Tatillerde çok para kazanan kız öğrencilerdi. Ziyaret programına kesinlikle uyulmadı.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz, Alfa erkek veya Alfa dişi başta olduğunda herkes alfaya itaat eder.))) [/quote ]
Ve ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın. [/quote] Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarına saygı duydular))) [/quote]birlik sırasında, stratejik artellerde iyi bir lider Genellikle oraya bir kız getirirdi. Tatillerde çok para kazanan kız öğrencilerdi. Ziyaret programına kesinlikle uyulmadı.
Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın.
birlik sırasında, stratejik artellerde iyi bir lider Genellikle oraya bir kız getirirdi. tatillerde çok iyi para kazanan kız öğrencilerdi. Hiçbir anlaşmazlık yoktu. Ziyaret programına sıkı sıkıya bağlı kalındı.
Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın. [/quote] Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarına saygı duydular))) [/quote]birlik sırasında, stratejik artellerde iyi bir lider Genellikle oraya bir kız getirirdi. tatillerde çok iyi para kazanan kız öğrencilerdi. Hiçbir anlaşmazlık yoktu. Ziyaret programına sıkı sıkıya bağlı kalındı. [/quote] İşte buyurun: "SSCB’de seks yoktu" 😁😁😁.
İlk aşkımla da benzer bir durum yaşadım, bir erkekle çıkıyorduk, sanırım o zamanlar 16 yaşındaydık, böyle bir aşk inanılmaz))) o zamanlar zaten seks konusunda oldukça iyi deneyimim vardı, çünkü... Kardeşimle erkenden yatmaya başladım. Erkek arkadaşımı ziyaret ediyordum ve o ve kız kardeşim sadece babalarıyla birlikte yaşıyorlardı, annem aileyi terk etti. Sebebini tam olarak hatırlamadığım için onların evinde yalnız kaldım ve babası geldi (ve oldukça yakışıklı, acımasız bir adamdı), odaya oturdum, herkes merhaba dedi, o tuvalete gitti. .
Dışarı çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor, ne giydiğimi hala hatırlıyorum, çünkü hava sıcaktı, tişört eteği ve sütyensiz tişört giyiyordum ve göğüslerim düzgündü ))) Ama o kadar heyecanlandım ki direnmedim bile. Evet ve benim için bu sürpriz değildi, bana sık sık ilgi işaretleri gösterdi, sadece eteğini kaldırdı, tangayı kenara çekti, büktü. yaklaştı ve kaba, memnun bir şekilde içeri girdi, çok havalıydı, burada bunun bir tür delilik olduğunu doğru bir şekilde yazdılar. Ama işleri bittiğinde kendisi bunu yaptığı için şoktaydı, ama ona her şeyin aramızda kalacağına dair güvence verdim. ve burada biraz benzer bir durum okuyana kadar da öyleydi
These users thanked the author Milena69 for the post (total 5):
İlk aşkımla da benzer bir durum yaşadım, bir erkekle çıkıyorduk, sanırım o zamanlar 16 yaşındaydık, böyle bir aşk inanılmaz))) o zamanlar zaten seks konusunda oldukça iyi deneyimim vardı, çünkü... Kardeşimle erkenden yatmaya başladım. Erkek arkadaşımı ziyaret ediyordum ve o ve kız kardeşim sadece babalarıyla birlikte yaşıyorlardı, annem aileyi terk etti. Sebebini tam olarak hatırlamadığım için onların evinde yalnız kaldım ve babası geldi (ve oldukça yakışıklı, acımasız bir adamdı), odaya oturdum, herkes merhaba dedi, o tuvalete gitti. . Dışarı çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor, ne giydiğimi hala hatırlıyorum, çünkü hava sıcaktı, tişört eteği ve sütyensiz tişört giyiyordum ve göğüslerim düzgündü ))) Ama o kadar heyecanlandım ki direnmedim bile. Evet ve benim için bu sürpriz değildi, bana sık sık ilgi işaretleri gösterdi, sadece eteğini kaldırdı, tangayı kenara çekti, büktü. yaklaştı ve kaba, memnun bir şekilde içeri girdi, çok havalıydı, burada bunun bir tür delilik olduğunu doğru bir şekilde yazdılar. Ama işleri bittiğinde kendisi bunu yaptığı için şoktaydı, ama ona her şeyin aramızda kalacağına dair güvence verdim. ve burada biraz benzer bir durum okuyana kadar da öyleydi
Marinka: ↑31 May 2023, 21:46
Kadınlar her zaman erkekleri kontrol ediyordu
Oyun çubuğu kullanarak
Evet, eğer onların joystick’i olmasaydı, o zaman muhtemelen dünya daha iyi bir yer olurdu, aksi halde onlara ekmek vermeyin, bırakın joystick’lerle karşılaştırsınlar .
[quote=Marion post_id=209691 time=1685632477 user_id=18260] [quote=Marinka post_id=209477 time=1685558793 user_id= 12161] Kadınlar her zaman erkekleri kontrol ediyordu [/quote] Oyun çubuğu kullanarak :daypyat: [ /quote]
Evet, eğer onların joystick’i olmasaydı, o zaman muhtemelen dünya daha iyi bir yer olurdu, aksi halde onlara ekmek vermeyin, bırakın joystick’lerle karşılaştırsınlar .
Milena69: ↑01 Jun 2023, 08:50
İlk aşkımla da benzer bir durum yaşadım, bir erkekle çıkıyorduk, sanırım o zamanlar 16 yaşındaydık, ne kadar inanılmaz bir aşk))) o zamanlar zaten seks konusunda oldukça iyi deneyimim vardı çünkü. .. Kardeşimle erkenden yatmaya başladım. Erkek arkadaşımı ziyaret ediyordum ve o ve kız kardeşim sadece babalarıyla birlikte yaşıyorlardı, annem aileyi terk etti. Sebebini tam olarak hatırlamadığım için onların evinde yalnız kaldım ve babası geldi (ve oldukça yakışıklı, acımasız bir adamdı), odaya oturdum, herkes merhaba dedi, o tuvalete gitti. .
Dışarı çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor, ne giydiğimi hala hatırlıyorum, çünkü hava sıcaktı, tişört eteği ve sütyensiz tişört giyiyordum ve göğüslerim düzgündü ))) Ama o kadar heyecanlandım ki direnmedim bile. Evet ve benim için bu sürpriz değildi, bana sık sık ilgi işaretleri gösterdi, sadece eteğini kaldırdı, tangayı kenara çekti, büktü. geldi ve kabaca, memnun bir şekilde içeri girdi, çok havalıydı, burada bunun bir tür delilik olduğunu doğru bir şekilde yazdılar. Ama işleri bittiğinde, bunu yapan kendisi şoktaydı, ama ona her şeyin aramızda kalacağına dair güvence verdim. burada biraz benzer bir vaka okuyana kadar da öyleydi
[quote=Milena69 post_id=209531 time=1685598655 user_id=15689] İlk aşkımla da benzer bir durum yaşadım, bir erkekle çıkıyorduk, sanırım o zamanlar 16 yaşındaydık, ne kadar inanılmaz bir aşk))) o zamanlar zaten seks konusunda oldukça iyi deneyimim vardı çünkü. .. Kardeşimle erkenden yatmaya başladım. Erkek arkadaşımı ziyaret ediyordum ve o ve kız kardeşim sadece babalarıyla birlikte yaşıyorlardı, annem aileyi terk etti. Sebebini tam olarak hatırlamadığım için onların evinde yalnız kaldım ve babası geldi (ve oldukça yakışıklı, acımasız bir adamdı), odaya oturdum, herkes merhaba dedi, o tuvalete gitti. . Dışarı çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor, ne giydiğimi hala hatırlıyorum, çünkü hava sıcaktı, tişört eteği ve sütyensiz tişört giyiyordum ve göğüslerim düzgündü ))) Ama o kadar heyecanlandım ki direnmedim bile. Evet ve benim için bu sürpriz değildi, bana sık sık ilgi işaretleri gösterdi, sadece eteğini kaldırdı, tangayı kenara çekti, büktü. geldi ve kabaca, memnun bir şekilde içeri girdi, çok havalıydı, burada bunun bir tür delilik olduğunu doğru bir şekilde yazdılar. Ama işleri bittiğinde, bunu yapan kendisi şoktaydı, ama ona her şeyin aramızda kalacağına dair güvence verdim. burada biraz benzer bir vaka okuyana kadar da öyleydi [/quote]senin amından mı sikti?
Şimdi ilişki planlı değil, şu anki kız arkadaşımdan önce sık sık bir kızla tanıştım ve harika seks yaptık ve onun amına ve kıçına vurdum ve o bana kıçından ve oral seks yaptı ve oral seks yaptı,...
Kim çılgındır ve rahatlamayı ve gazını bırakmayı sever? Özellikle çoraplar, topuklu ayakkabılar, erotik iç çamaşırı giyerken mmm mm... Bu iki kat erotik
Last post
Bir zamanlar seks sırasında sessizce gaz çıkaran (fısıldayan) bir kadın vardı. Üstelik cinsel partneri de yoktu.
Ve bu kadın bir evlilik ajansına başvurarak sorununu anlattı.
Ona sorunun...
İnternetteki pek çok kişi David’in kızıyla olan tatlı ilişkisinden övgüyle söz ediyor. Ancak çoğu kişi Beckham ve kızının fotoğraflarına her seferinde sert ve olumsuz tepki veriyor.
Bugün kızı 12...
Last post
Marinka görecek
Ondan korkmuyorum, aslında o çok nazik!!! :)
11 yaşımda anal tatminle ilgilenmeye başladım ve bu artık duramayacağım bir noktaya geldi, artık yeterli olduğunu anlıyorum ama bunu giderek daha da uzatmak istiyorum. Şimdi 33 mü?