Zevk/ihanet nedeniyle ele geçirildi

[/url]< /’i seven için olanlar için e>daha eski
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Zevk/ihanetin esiri

Unread post by Serg_A »

Hooligan Carrie: 29 May 2023, 16:41 Genel olarak tartışmayacağım. Herkesin kendi gerçeği vardır ama katılmıyorum. Altıncı, yedinci, hayvani duyular tarafından aldatılmış, aldatıldığını hissediyor. "Farkına varmama" gücüne sahipsen iyi olur.
Bir keresinde karım genç bir kızla mektuplaşırken beni yakmıştı, bunu açıkça belirtmiştim aşık olduğumu ve gerçek hayatta ona hiçbir şeyim olmadığını 😁.
Bu tek şimdi kendime hiçbir duyguya izin vermiyorum. Sadece seks, başka bir şey değil.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Rita Rita
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Rita Rita »

Kimin ne umrunda ama yine seks yaptık. Dün ziyarete geldik ve bugün yine oldu. Acele etmesi gerekiyordu, beni arkadan aldı ve anal da yaptı, her ne kadar oraya gitmek istemesem de, sanıldığı kadar harika değil, ta ki gerçek ortaya çıkana kadar, hepsi aynı. Her şey yolunda gitti, ben tabii ki aşağılık biriyim, onunla aramızdaki tek duygu karşılıklı seks arzusu, saf şehvet. Aramızdaki diğer tek bağ akrabalıktır, başka bir şey değildir. Aramızda hiçbir tutku ya da sevgi yok.

5 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Ama bu onun ve benim başıma geldiğinde vücudum çok mutlu, sanki bu hiç kimsenin başına gelmemiş gibi, her seferinde deli gibi onunla oluyorum ve o da öyle
These users thanked the author Rita Rita for the post (total 5):
Evgen84, Nikk, Serg_A, Endişeli, Tolkala
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Rita_Rita, bu yüzden her şeye saf seks gibi davranmalısın. gereksiz düşünceler...
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Rita_Rita ve kayınpederiniz bekar adam mı? Kocanız aileden hiç kimseyi, özellikle de kayınvalidesini sikmiyor mu?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Serg_A
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Endişeli »

Rita_Rita: 30 May 2023, 19:25 Kimin ne umrunda ama yine seks yaptık. Dün ziyarete geldik ve bugün yine oldu. Acele etmesi gerekiyordu, beni arkadan aldı ve anal da yaptı, her ne kadar oraya gitmek istemesem de, sanıldığı kadar harika değil, ta ki gerçek ortaya çıkana kadar, hepsi aynı. Her şey yolunda gitti, ben tabii ki aşağılık biriyim, onunla aramızdaki tek duygu karşılıklı seks arzusu, saf şehvet. Aramızdaki diğer tek bağ akrabalıktır, başka bir şey değildir. Aramızda hiçbir tutku ya da sevgi yok.

5 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Ama bu onun ve benim başıma geldiğinde vücudum çok mutlu, sanki bu hiç kimsenin başına gelmemiş gibi, her seferinde deli gibi onunla oluyorum ve o da öyle
Sen ve kayınpederin adına sevindim.
Ama senin ve onun kocanızla konuşmanız gerekiyor.
Bu kesinlikle açılacaktır, kocanızın bunu bilmesi ve üçünüzün bunu yapması daha iyi olur.
Herkes için daha iyi olacaktır.
Автор темы
Rita Rita
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Rita Rita »

Sanmıyorum ve istemiyorum, aile çökecek, kocam affetmeyecek ve üçümüze, hatta akrabalarımıza gelince, başımıza gelen her şeye rağmen biz sapık değiliz. Eşim hiçbir şeyden mahrum değil ve ona olan duygularım bozulmadı, azalmadı. Kayınvalidem de üzüldü diyemem, onlar için de her şey aynı. Kayınpederim ve ben de şu anda çok iyi durumdayız, eskisinden çok daha iyi durumdayız, ancak ilişkimiz her zaman iyi olmuş ve öyle kalmaya devam ediyor

Tyumen’den biri varsa kişisel mesajla yaz
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Güzel »

Marinka: 13 Apr 2023, 09:05
Baba ve oğul iletişim kuruyor mu acaba? birbirlerine söylüyorlar
Sana söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile her şey onundur)
ve sen böyle olmasını ister miydin?)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Byutiful: 31 May 2023, 13:22
Alexb: 12 Apr 2023, 23:55 Baba ve oğul iletişim kuruyor mu acaba? birbirlerine söylüyorlar
Sana söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur)
ve sen böyle olmasını ister misin?)
n Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Bu ilişki biçiminin uzun sürmeyeceğinden korkuyorum.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 31 May 2023, 13:30

Size söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur)
n Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek.
Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeştir.)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 31 May 2023, 13:39
Byutiful: 31 May 2023, 13:22 Siz de bunu ister miydiniz?)
Erkek haremi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek.
Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeş.) n
Tibet’e taşınmamı mı öneriyorsun?)))
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 31 May 2023, 13:46
Serg_A: 31 May 2023, 13:39

Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek.
Tibet’te bu tür aileler, genellikle bir eş ve birkaç erkeğin olduğu normdur. hepsi kardeş.) n
Tibet’e taşınmamı önerir misiniz?)))
Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz; lider Alfa erkek veya Alfa kadın olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 31 May 2023, 14:03
Serg_A: 31 May 2023, 13:39 Tibet’te norm, bir eş ve birkaç erkeğin olmasıdır, genellikle hepsi kardeştir.)
Alternatif olarak, Alfa geldiğinde her şeyi paket ilkesine göre düzenleyebilirsiniz. erkek veya Alfa baştadır -dişi, herkes alfaya itaat eder.)))
Ve ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 31 May 2023, 14:06
Serg_A: 31 May 2023, 14:03

nAlternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre organize edebilirsiniz, lider Alfa erkek veya Alfa kadın olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorsunuz? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın.
Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarına saygı duydular)))
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Güzel »

Marinka: 13 Apr 2023, 09:05 Size söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile hepsi onundur)
n Erkek haremi mi? Elbette üç ya da dört tane mümkündür. Ama erkekler bir arada anlaşamazlar. Birbirleriyle çatışacaklar. Korkarım bu ilişki biçimi uzun sürmeyecek.
kayınpederimle seks
Artem.Maxsimov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Artem.Maxsimov »

Marinka, katılıyorum. Aile ilişkileri ne kadar iyi olursa olsun. Birkaç erkek ve bir eş ortak. Birlikte anlaşamayacaklar. Böyle bir zevk için kocanızla kocanızın önünde veya başkalarıyla buluşmak iyi bir seçenektir. Tabii karınızı başkasıyla paylaşmaktan çekinmiyorsanız. Karını başkalarıyla sikmeyi ne kadar seversen sev. Bunu değiştirmeye değmez, gerçekten istiyorsan gitmeyi istemek daha iyidir, belki izin verirler.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 31 May 2023, 16:02
Serg_A: 31 May 2023, 14:03 Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz, Alfa erkek veya Alfa dişi başta olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular))
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanikler refleks düzeyinde.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 31 May 2023, 20:39

Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın.
Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular))
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanizma refleksler düzeyinde.
Bu örneği zayıf bir kadın bunu başarabildiği için verdim. birkaç erkeği kontrol etmek
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 31 May 2023, 21:35
Marinka: 31 May 2023, 20:39
Serg_A: 31 May 2023, 16:02 Aimee Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarını korudular))
Bir şekilde her şey sıradan ve hiç de romantik değil. Çift veya tek günlerde seks gibi. Er ya da geç, istediğinizde durumlar ortaya çıkar, ancak zamanı değildir ve istemediğiniz halde yapmanız gerekir. Düzenli bir sistem gibi görünüyor ve hoş olmayan sürprizler yok, ancak esasen mekanizma refleksler düzeyinde.
Bu örneği zayıf bir kadın bunu başarabildiği için verdim. birden fazla erkeği kontrol etmek
Her zaman kadınlar erkekleri yönetti
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Serg_A: 31 May 2023, 14:03 Alternatif olarak her şeyi sürü prensibine göre düzenleyebilirsiniz, Alfa erkek veya Alfa dişi başta olduğunda herkes alfaya itaat eder.)))
Aimée Beekman’ın bir kitabını okudum, adını hatırlamıyorum. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deneysel bir hapishaneyi anlatıyor. Eski arabaların atıldığı devasa bir taş ocağı olan hapishane, birkaç erkek ve bir kadından oluşan "aptal katilleri" barındırıyordu. Böylece erkekler kavga etmesin diye kendine çok yaklaştı. Elbette hepsi tartıştı ama sıralarına saygı duydular)))
birlik sırasında, stratejik artellerde iyi bir lider Genellikle oraya bir kız getirirdi. Tatillerde çok para kazanan kız öğrencilerdi. Ziyaret programına kesinlikle uyulmadı.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Serg_A, Alex_Tash
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Tolqala: 01 Jun 2023, 08:01

Peki ortalıkta kırgın mı dolaşıyorlar? Hayvanları ve insanları karşılaştırmayın.
birlik sırasında, stratejik artellerde iyi bir lider Genellikle oraya bir kız getirirdi. tatillerde çok iyi para kazanan kız öğrencilerdi. Hiçbir anlaşmazlık yoktu. Ziyaret programına sıkı sıkıya bağlı kalındı.
İşte buyurun: "SSCB’de seks yoktu" 😁😁😁.
Milena69
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 237
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Milena69 »

İlk aşkımla da benzer bir durum yaşadım, bir erkekle çıkıyorduk, sanırım o zamanlar 16 yaşındaydık, böyle bir aşk inanılmaz))) o zamanlar zaten seks konusunda oldukça iyi deneyimim vardı, çünkü... Kardeşimle erkenden yatmaya başladım. Erkek arkadaşımı ziyaret ediyordum ve o ve kız kardeşim sadece babalarıyla birlikte yaşıyorlardı, annem aileyi terk etti. Sebebini tam olarak hatırlamadığım için onların evinde yalnız kaldım ve babası geldi (ve oldukça yakışıklı, acımasız bir adamdı), odaya oturdum, herkes merhaba dedi, o tuvalete gitti. .
Dışarı çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor, ne giydiğimi hala hatırlıyorum, çünkü hava sıcaktı, tişört eteği ve sütyensiz tişört giyiyordum ve göğüslerim düzgündü ))) Ama o kadar heyecanlandım ki direnmedim bile. Evet ve benim için bu sürpriz değildi, bana sık sık ilgi işaretleri gösterdi, sadece eteğini kaldırdı, tangayı kenara çekti, büktü. yaklaştı ve kaba, memnun bir şekilde içeri girdi, çok havalıydı, burada bunun bir tür delilik olduğunu doğru bir şekilde yazdılar. Ama işleri bittiğinde kendisi bunu yaptığı için şoktaydı, ama ona her şeyin aramızda kalacağına dair güvence verdim. ve burada biraz benzer bir durum okuyana kadar da öyleydi
These users thanked the author Milena69 for the post (total 5):
SeRg !$!, Serg_A, Rita Rita, Rudi, Fargal94
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Marion »

Marinka: 31 May 2023, 21:46 Kadınlar her zaman erkekleri kontrol ediyordu
Joystick kullanarak :daypyat:
These users thanked the author Marion for the post (total 2):
Serg_A, Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Marion: 01 Jun 2023, 18:14
Marinka: 31 May 2023, 21:46 Kadınlar her zaman erkekleri kontrol ediyordu
Oyun çubuğu kullanarak :daypyat:
Evet, eğer onların joystick’i olmasaydı, o zaman muhtemelen dünya daha iyi bir yer olurdu, aksi halde onlara ekmek vermeyin, bırakın joystick’lerle karşılaştırsınlar .
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Daha ilk yazımdan itibaren bu yazının bir mastürbasyoncunun fantezisine kapılan vasat bir edebi eser olduğunu söyleyeceğim.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Milena69: 01 Jun 2023, 08:50 İlk aşkımla da benzer bir durum yaşadım, bir erkekle çıkıyorduk, sanırım o zamanlar 16 yaşındaydık, ne kadar inanılmaz bir aşk))) o zamanlar zaten seks konusunda oldukça iyi deneyimim vardı çünkü. .. Kardeşimle erkenden yatmaya başladım. Erkek arkadaşımı ziyaret ediyordum ve o ve kız kardeşim sadece babalarıyla birlikte yaşıyorlardı, annem aileyi terk etti. Sebebini tam olarak hatırlamadığım için onların evinde yalnız kaldım ve babası geldi (ve oldukça yakışıklı, acımasız bir adamdı), odaya oturdum, herkes merhaba dedi, o tuvalete gitti. .
Dışarı çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor, ne giydiğimi hala hatırlıyorum, çünkü hava sıcaktı, tişört eteği ve sütyensiz tişört giyiyordum ve göğüslerim düzgündü ))) Ama o kadar heyecanlandım ki direnmedim bile. Evet ve benim için bu sürpriz değildi, bana sık sık ilgi işaretleri gösterdi, sadece eteğini kaldırdı, tangayı kenara çekti, büktü. geldi ve kabaca, memnun bir şekilde içeri girdi, çok havalıydı, burada bunun bir tür delilik olduğunu doğru bir şekilde yazdılar. Ama işleri bittiğinde, bunu yapan kendisi şoktaydı, ama ona her şeyin aramızda kalacağına dair güvence verdim. burada biraz benzer bir vaka okuyana kadar da öyleydi
senin amından mı sikti?
Milena69
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 237
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Milena69 »

Önce amcıkta, ama dayanamazsam diye kıçıma geçmek istedim, neden bu sorunlar daha sonra)))
These users thanked the author Milena69 for the post (total 2):
Fargal94, Rudi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yaşlı insanlarla seks”