Bu arada, fikir için teşekkürler). Partnerimi ve beni zaten duşta hayal ettim. Önce göğüslerimi, sonra da deliklerimi sabunluyor. Penisini ve anüsünü sabunluyorum. Sabunu yıkadıktan sonra ona oral seks yapıyorum)
Karın yan tarafta sikişiyor mu?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years
Re: Eşiniz yan tarafta sikişiyor mu?
- These users thanked the author Ders for the post (total 2):
- Anlamak, alex503311
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir şeyin diğeriyle hiçbir şekilde bağlantısı yok. Bazı kadınlar o kadar çok sevişiyor ki duş almaya bile zamanları kalmıyor. Eğer karınız sikişiyor ama kendini düzenli ve temiz tutuyorsa, o zaman ondan utanmazsınız ve onu sikenler sizin kirli ve pasaklı biriyle yaşadığınızı düşünmezler :)
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 6 months

5 dakika sonra gönderilir 8 saniye:
İnternette nasıl yapılacağına dair bir tavsiye gördüm Bir erkeğin aldattığını öğrenin. Eve döndüğünüzde, testisleriniz ortaya çıkarsa onları bir kase suya koyun - suçlu
ve ayrıca eğer erkek olduğunu kabul ediyorsa iç çamaşırınıza biber serpin. kaşıntı, aldatmadığı anlamına gelir))) Bir kadınla ne yapacağımı bilmiyorum ama muhtemelen aynı karmaşık yöntemler var
Ben orada bir partide yıkanırdım, neden gideyim ki) ev her türlü vücut sıvısıyla kaplıdır. Ancak su veya kokmayan bir şeyle yıkanmanız gerekir, aksi takdirde alışılmadık koku sizi yakar

5 dakika sonra gönderilir 8 saniye:
İnternette nasıl yapılacağına dair bir tavsiye gördüm Bir erkeğin aldattığını öğrenin. Eve döndüğünüzde, testisleriniz ortaya çıkarsa onları bir kase suya koyun - suçlu

- These users thanked the author Arianna for the post (total 4):
- içimizde, Beluga, Vik.ruba80, Serg_A
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Orientation: heteroseksüel
Bir kız bir keresinde şunu yazmıştı: Bir erkeğin hile yapmaması için, hile yapması gerekir boş yumurtalar işe gittiyse).
- These users thanked the author Yeşil for the post (total 2):
- andrey.petrov, Manfred
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Benimkinin sola gitmeye karar vermesi pek olası değil... çünkü yenileceğini biliyor...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Sen onu yener misin? eş?
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
Hayır, elbette...) O bunu biliyor, dolayısıyla beni aldatmayı asla düşünmeyecek... En çok Önemli olan mevcut olan bölgeleri belirlemek, değil mi.. ..? Ve asla kırmızı çizgileri geçmeyin...
- These users thanked the author Martin for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Ailenizde her şey belirlenmiş mi? Eğer aldatırsa onu yenecek misin, aldatırsan o da seni dövecek mi? Doğru anladım mı?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Martin, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
Sola doğru nadir gezileri karşılayabilirim ama bu onun için kesinlikle yasak... Çünkü mantar gibi uçacak. ..)
- These users thanked the author Martin for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Sizce bu durum sizin açınızdan ayrımcılık kokusu almıyor mu ve temelde adaletsiz değil mi?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Martin, Vik.ruba80, Marion
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 2 months
Akla gelebilecek ve düşünülmeyecek her şeyi yapacak Bu gerçeği gizlemek için. Seni dövmek sorunu çözmez.
-
- Sürtünmeler
3 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Bu durum biraz adaletsiz elbette ama bizim özel durumumuzda mümkün olan tek durum... Hayat arkadaşımın pervasızca davrandığını öğrendiğimde gerçekten çılgınca sevineceğimi mi sanıyorsun? herhangi biriyle, hatta sadece biriyle seks yapmak ..??? Hemen ona, Allah korusun, yan tarafta biriyle omuz omuza olduğunu duyarsam veya görürsem hemen eve gidebileceğini söyledim... Ve etrafta bir sürü kız var, yerine biri çabuk bulunacak. ..)
3 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Gizleyemezsiniz, o bana karşı çok dürüst, sadece biraz baskı uygulamanız gerekiyor. .. Bana bir zamanlar maceralarını anlattı, o yüzden gelecekte bu olasılığı unutsun... Ve kasabamız küçük, herkes herkesi biliyor ya da iyi dilekçiler bilgilendirecek...)Aklanabilecek her şeyi yapacak ve bu gerçeği gizlemek düşünülemez. Dayak atarak sorunu çözemezsiniz.Benimkinin sol tarafta karar vermesi pek mümkün değil... çünkü yenileceğini biliyor...
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 8 months
[/quote ]
İş yerinde bunun mümkün olduğunu hiç düşünmemiştim, istedim ama bir şekilde flörtleşme olmadı.
Tam o sırada işe gittim ve bir meslektaşım oradaydı, orada çalıştılar, bunu bir hafta boyunca yapabilirler ve eve ve benimle de gelebilirler, çünkü işte nasıl olduğumuzu hatırladım ve bu beni tahrik etti.
Sanırım eğer vermezse ya da hadi bunu evde yapalım akşam, hafta sonu yapalım, kritikim, sonra yapalım, 2 ay sonra doğum yapıyorum, hadi doğumhaneden sonra, doğal olarak yerine birini bulur.
Ama öyle oldu. bana göre bir meslektaşım bir aylığına gitti ve iki haftadır yanında kimse yoktu ama burada durum ahlaki açıdan daha da zor.
Bu sadece benim için zor değil, bir kadın istiyorum, beni ne kadar rahatsız etti kadınım olmadan yaşayamazdım, onu özledim ve gerginliği atmak, hatta sakinleşmek için onu aramak zorunda kaldım.
Bir erkeğin hile yapmaması için işe boş toplarla gitmesi gerekir).
[/quote ]
İş yerinde bunun mümkün olduğunu hiç düşünmemiştim, istedim ama bir şekilde flörtleşme olmadı.
Tam o sırada işe gittim ve bir meslektaşım oradaydı, orada çalıştılar, bunu bir hafta boyunca yapabilirler ve eve ve benimle de gelebilirler, çünkü işte nasıl olduğumuzu hatırladım ve bu beni tahrik etti.
Sanırım eğer vermezse ya da hadi bunu evde yapalım akşam, hafta sonu yapalım, kritikim, sonra yapalım, 2 ay sonra doğum yapıyorum, hadi doğumhaneden sonra, doğal olarak yerine birini bulur.
Ama öyle oldu. bana göre bir meslektaşım bir aylığına gitti ve iki haftadır yanında kimse yoktu ama burada durum ahlaki açıdan daha da zor.
Bu sadece benim için zor değil, bir kadın istiyorum, beni ne kadar rahatsız etti kadınım olmadan yaşayamazdım, onu özledim ve gerginliği atmak, hatta sakinleşmek için onu aramak zorunda kaldım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
Vay canına! Tıpkı trafik sıkışıklığı gibi mi? Bu tür açıklamalardan sonra muhtemelen ayrılma zamanı gelmiştir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Martin, Serg_A
-
- Sürtünmeler
4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Öyleyse bırak gitsin...)))) Onu kim tutuyor...)))) ) ) İnanmayacaksınız, onları dışarı atmalısınız, gitmezler...)Hooligan Carrie: ↑31 May 2023, 21:10Vay canına! Tıpkı trafik sıkışıklığı gibi mi? Bu tür açıklamalardan sonra muhtemelen gitme vakti gelmiştir.
4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Bunu bulmuyorum...) Ve bence her şey adil...)))Marinka: ↑31 May 2023, 12:48Bu durumun sizin tarafınızdan ayrımcılık kokusu aldığını ve temelde adaletsiz olduğunu düşünmüyor musunuz?Martin: ↑31 May 2023, 12:42Sola doğru nadir gezileri karşılayabilirim ama bu onun için kesinlikle yasak... Çünkü mantar gibi uçacak. ..) n
Ailenizde her şey işaretlendi mi ? Eğer aldatırsa onu yenecek misin, aldatırsan o da seni dövecek mi? Doğru mu anladım?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 2 months
Geceleri Wi-Fi ile vajinasına gizli bir kamera yerleştirin ve onu uzaktan izleyeceksiniz.
- These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
8 saat 15 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Bu en anti-seksüel tüm seks forumuna yorum yapın. Bu sadece saf saçmalık değil, aynı zamanda okunması da iğrenç.
8 saat 15 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Hangisinin daha iğrenç olduğunu bile bilmiyorum. Bir erkeğin karısını dövmekle ilgili yazıyormuş gibi görünmesi ya da görünüşte erkek olan diğer kişilerin bunu sakince okuyup tartışması. Daha doğrusu bunlar artık erkek değil. Kadınlara ve aynı zamanda kendilerine olan saygılarını kaybetmiş erkekler.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Sanırım artık herkes bir erkeğin bir erkekten ne kadar farklı olduğunu anlıyor.Hooligan Carrie: ↑01 Jun 2023, 09:12 Martin: ↑Dün, 12:03
Benimkinin sola gitmeye karar vermesi pek olası değil... çünkü yenileceğini biliyor...
Bu, tüm seks forumundaki en anti-seksüel yorum. Bu sadece saf saçmalık değil, aynı zamanda okuması da iğrenç.
- These users thanked the author Marion for the post (total 4):
- Serg_A, Geçit, Zorba Carrie, çoban
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 68 Replies
- 2200 Views
-
Last post by Yetişkin