Bu tür reklamlar doğru mu? Bu tür profilleri nerede arayabilirim? Böyle insanlarla nasıl tanışılır?
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 3 months
Bu tür reklamlar doğru mu? Bu tür profilleri nerede arayabilirim? Böyle insanlarla nasıl tanışılır?
Benim için ne gibi koşullar olabilir?
Sadece henüz deneyimsizim ve gelecekte başka bir şehre taşınacağım. Aynı zamanda oldukça dikkat çekiciyim; uzun boylu, atletik ve görkemli. Ve bu şekilde yaşama fikri ortaya çıktı. Peki ne? Çok güzel görünüyor (ben de), bir süre dayanacak ve belki onu bir yere gitmek için kullanabilirsin. Peki bu tür profilleri nerede aramalı? Bu tür kadınlarla nasıl düzgün bir şekilde tanışılır ve flört edilir? Bunlardan en çok hangi yerler var? Herkes anneler?
https://i.postimg.cc/x1MhgnDM/Screenshot-2023-03-18-15-19-41-804-com-yandex-browser.jpg
Sadece henüz deneyimsizim ve gelecekte başka bir şehre taşınacağım. Aynı zamanda oldukça dikkat çekiciyim; uzun boylu, atletik ve görkemli. Ve bu şekilde yaşama fikri ortaya çıktı. Peki ne? Çok güzel görünüyor (ben de), bir süre dayanacak ve belki onu bir yere gitmek için kullanabilirsin. Peki bu tür profilleri nerede aramalı? Bu tür kadınlarla nasıl düzgün bir şekilde tanışılır ve flört edilir? Bunlardan en çok hangi yerler var? Herkes anneler?
https://i.postimg.cc/x1MhgnDM/Screenshot-2023-03-18-15-19-41-804-com-yandex-browser.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Re: Bu tür reklamlar doğru mu? Bu tür profilleri nerede arayabilirim? Böyle insanlarla nasıl tanışılır?
Bu kesinlikle bir dolandırıcılıktır)
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Bu tür reklamlar doğru mu? Bu tür profilleri nerede arayabilirim? Böyle insanlarla nasıl tanışılır?
Bu tür reklamlardan bahsetmiyorum. Buluşmak istedikleri ve desteklemeye hazır oldukları milflerin profillerinden bahsediyorum. Bunu nerede aramalı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Böyle şeylerin olduğundan şüpheliyim) seksten sonra ruhunuza düşmeniz ve şimdi onun bunu yapmaya hazır olması başka bir şeydir ona sevildiğini hissettirdiği sürece ona iyi bak. Kasıtlı olarak, bana öyle geliyor ki kimse en fazla birkaç sopa için bu tür jigoloları aramıyor
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anneler olacak... .ve vaaana duşlu, hatta bir parça sosis bile kalmış olabilir!!
Çalışmayı denedin mi...yardım ettiğini söylüyorlar?
Anneler olacak... .ve vaaana duşlu, hatta bir parça sosis bile kalmış olabilir!!

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 5):
- Wolffr, Fernando, Üstü kendinize saklayın, sendeledim, Andrey57115
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
İş?!! Fiiii... Ne düzyazı! Ve romantizm istiyorlar!!! :şampuan:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 4 months
..peki peki ya sosis?))))

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 1 year 11 months
Mamut dolandırıcılığı, böyle anneler yok
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 7 months
Veya ticaret. Bazı öğrencilerin bu tür arzularını tatmin edecek kadar parası olabilir. Aslında kendisinden çok daha genç erkeklerle seks yapmayı kabul eden çok az kadın var. Ve kendilerini bu şekilde tanıtmazlar, özellikle de tam ekran bir yüzle. Çünkü ihtiyaç yok, zaten talep görecekler.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
Saf gerçek! Sonuçta, her başarılı, güzel ve seksi olgunun, bira göbeği ve sağlık sorunları olan 40 yaşındaki onanist zavallısını onunla ilgilenmek, onu memnun etmek ve ona para vermek için beklediği bir sır değil!! ))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years
Lybitem, yazının sözleriyle alıntı yapıyorum :
Konuya göre bu bir para dolandırıcılığı veya en iyi ihtimalle para amaçlı bir üründür.
...gereksiz olduğu için bu tür profiller yayınlamaz. Yetişkin bir kadının seçiminin iki seçenekle sınırlı olduğunu düşünebilirsiniz: genç, sivilceli bir bakireve 40 yaşının üzerinde şişman göbekli bir zavallı mı? Hatta komik. "Başarılı, güzel ve seksi"ye karşılık gelen bir erkeğe sahiptir. Ya da tam olarak aradığı şey bu. Ve ilginç olan, genellikle onu bulması.
Konuya göre bu bir para dolandırıcılığı veya en iyi ihtimalle para amaçlı bir üründür.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
n https://i.postimg.cc/2SCdnF30/cd4ab11408ef904d852cc82dcb8d5f63.jpgMarion: ↑29 May 2023, 17:29 Lybitem, alıntı yapıyorum:...gereksiz olduğu için bu tür profiller yayınlamaz. Yetişkin bir kadının seçiminin iki seçenekle sınırlı olduğunu düşünebilirsiniz: genç, sivilceli bir bakireve 40 yaşının üzerinde şişman göbekli bir zavallı mı? Hatta komik. "Başarılı, güzel ve seksi"ye karşılık gelen bir erkeğe sahiptir. Ya da tam olarak aradığı şey bu. Ve ilginç olan, genellikle onu bulması.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Neyse ki sadece 70 yaş üstü bir kadının bunu yapabileceğini düşünüyorum. uzun zamandır sikilmiyor ama istiyor)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
AlexTDV, Gönderim TS içindi ve senin sözlerin Bunun için özellikle
’den alıntı yaptım

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 3 months
Evet, bu sadece bir şaka, öyle bir şey olamaz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 492 Views
-
Last post by viktor_zet
-