Zevk/ihanet nedeniyle ele geçirildi
-
Автор темыRita Rita
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Zevk/ihanet nedeniyle ele geçirildi
Hiç böyle bir şey düşünmemiştim, harika bir kocam var, onu seviyorum ve bana her konuda yakışıyor.
Fakat son zamanlarda başıma gelenler hayatımı alt üst etti ve her şeyi alt üst etti. /> Kocama her zaman sadık kaldım ve onu daha önce aklımda bile hiç aldatmadım.
Ve şimdi, birkaç aydır kendimi tanıyamıyorum. Ne kadar çabalasa da kendini ihanetten koruyamadığı için nefret etmesi ve tövbe etmesi gerekiyor gibi görünüyor.
Birkaç aydır hem kendime hem de kocama ihanet ediyorum, rastgele biriyle değil, bir yabancı ama ona çok yakın biriyle, babasıyla.
Kayınpederimizle neredeyse her buluştuğumuzda, aramızda düşünülemez bir karşılıklı çekim beliriyor. Birbirimize gerçekten tekrar tekrar çekiliyoruz,
yakınlık arzusu tamamen aklımızı başımızdan alıyor ve bu karşılıklı umursamazlığımız neredeyse her zaman vahşi çılgınlığımız, akıllara durgunluk veren seks ve gerçeklikten tamamen ayrılmamızla sonuçlanıyor, ikimiz için de yasak olan her şeyden .
Ama ne kadar harika olursa olsun, yine de daha sonra gösterişsiz bir aile olduğumuz yere, hem karısını hem de beni, kocamı içtenlikle sevdiğimiz yere dönmeliyiz. çocuklar, tüm sevdiklerim.
Ne o ne de ben, birbirimize olan bağımlılığımızdan dolayı kimsenin acı çekmesini, kimsenin bu konuda kötü hissetmesini istemiyoruz. Aramızda olup bitenleri hiçbir yerde ve hiçbir şekilde kimseye açıklamamaya çalışıyoruz. Ama ne onun ne de benim kendimizi yasaklayacak ve aramızda olup bitenleri durduracak gücümüz yok, bu konuda hiçbir şey yapamayız.
Benim durumumla kim ilgileniyor ve kim bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyor ve ayrıca İhanet deneyimi olan ve bundan kurtulma deneyimi olan veya bu konuda tavsiyede bulunanlar yazsın.
Fakat son zamanlarda başıma gelenler hayatımı alt üst etti ve her şeyi alt üst etti. /> Kocama her zaman sadık kaldım ve onu daha önce aklımda bile hiç aldatmadım.
Ve şimdi, birkaç aydır kendimi tanıyamıyorum. Ne kadar çabalasa da kendini ihanetten koruyamadığı için nefret etmesi ve tövbe etmesi gerekiyor gibi görünüyor.
Birkaç aydır hem kendime hem de kocama ihanet ediyorum, rastgele biriyle değil, bir yabancı ama ona çok yakın biriyle, babasıyla.
Kayınpederimizle neredeyse her buluştuğumuzda, aramızda düşünülemez bir karşılıklı çekim beliriyor. Birbirimize gerçekten tekrar tekrar çekiliyoruz,
yakınlık arzusu tamamen aklımızı başımızdan alıyor ve bu karşılıklı umursamazlığımız neredeyse her zaman vahşi çılgınlığımız, akıllara durgunluk veren seks ve gerçeklikten tamamen ayrılmamızla sonuçlanıyor, ikimiz için de yasak olan her şeyden .
Ama ne kadar harika olursa olsun, yine de daha sonra gösterişsiz bir aile olduğumuz yere, hem karısını hem de beni, kocamı içtenlikle sevdiğimiz yere dönmeliyiz. çocuklar, tüm sevdiklerim.
Ne o ne de ben, birbirimize olan bağımlılığımızdan dolayı kimsenin acı çekmesini, kimsenin bu konuda kötü hissetmesini istemiyoruz. Aramızda olup bitenleri hiçbir yerde ve hiçbir şekilde kimseye açıklamamaya çalışıyoruz. Ama ne onun ne de benim kendimizi yasaklayacak ve aramızda olup bitenleri durduracak gücümüz yok, bu konuda hiçbir şey yapamayız.
Benim durumumla kim ilgileniyor ve kim bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyor ve ayrıca İhanet deneyimi olan ve bundan kurtulma deneyimi olan veya bu konuda tavsiyede bulunanlar yazsın.
- These users thanked the author Rita Rita for the post (total 7):
- Fargal94, Senin derdin ne?, Sibiryak89, mega saniye, Alex_Tash, Vik.ruba80, SeRg !$!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Zevk/ihanetin esiri
Durum çok ilginç. Kayınpederini baştan mı çıkardın? Veya nasıl oldu?Rita_Rita: ↑12 Apr 2023, 17:10 Hiç böyle bir şey düşünmemiştim, harika bir kocam var, onu seviyorum ve o bana her konuda yakışıyor.
Fakat son zamanlarda başıma gelenler hayatımı altüst etti ve her şeyi altüst etti. kafamda.
Kocama her zaman sadık kaldım ve onu daha önce hiç aldatmadım, düşüncelerimde bile.
Ve şimdi, birkaç aydır kendimi tanıyamıyorum. . Ne kadar çabalasa da kendini ihanetten koruyamadığı için nefret etmesi ve tövbe etmesi gerekiyor gibi görünüyor.
Benim durumumla kim ilgileniyor ve kim bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyor ve ayrıca İhanet deneyimi olan ve bundan kurtulma deneyimi olan veya bu konuda tavsiyelerde bulunanlar yazsın.
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Senin derdin ne?, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
O halde oğlum, karın iyi bir sürtük
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 3):
- sapık, yarışçı, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Kayınvalidesi öğrenecek, dünyadan uzak yaşayacak.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Wolffr, Erkekler2024, Serg_A, Lerunçik, Vik.ruba80
-
Автор темыRita Rita
- İlgi gösteriliyor
Kocamın ebeveynleri yakınlarda yaşamıyor, arabayla yaklaşık 3 saat uzaklıkta, büyük bir şehirdeyiz ve onlar köyün başka bir bölgesinde.
Kayınpederi ve karısı daha az sıklıkta, daha çok yalnız geliyorlar. Geldiklerinde birlikte.
Hâlâ yakınımızda yaşayan bir kızları var, bu yüzden hepimizi ziyaret ediyorlar.
Tabii ki birbirimizi görüyoruz, fırsat buldukça bize geliyorlar, onları ziyaret ediyoruz ya da bir etkinlik için.
Kocam beni, kızımı ve yeğenimi ailemin yanına getirdi. Tatilimizin bir kısmını onlarla geçirmeye karar verdik.
Tatilinden önce hâlâ dört günü vardı, bu yüzden ertesi gün gitti ve biz de kaldık.
Benden önce oğlum geldi, kayınvalidem beni ve kocamı alışveriş için bölgeye gönderdi..
Dönüşte uyuyakaldım, kayınpederim yoldan çekildi, durdu ve beni davet etti Yemek yerken uyuyabilmem için arka koltuğa oturmak. Ben oturur oturmaz o da beni takip etti. İlk defa bu şekilde seks yaptık.
Benim iznimle ve benim insiyatifimle değil, bir kadına nasıl davranılacağı konusunda hiçbir deneyimi olmayan bir adamın baskısıyla baş edemedim ve Yaşına rağmen henüz gücünü kaybetmedi.
Elbette kavga ettim, pes etmedim, onu caydırmaya çalıştım, anlatacaklarımla tehdit ettim. Ama hiçbir ikna, hiçbir direniş, ne kendi evliliğim, ne de benim de evli olmam ve kimseyle değil, oğluyla birlikte olmam kayınpederimi durduramadı.
Sonunda kayınpederim beni ona teslim olmaya zorladı.
Kocamın babasının bana sahip olma arzusuyla karşı karşıya kaldığımda hâlâ bazı şeylerin düzeleceğine dair umudum vardı. onunla yürümez. Ama erkekliğini kelimenin tam anlamıyla içime soktuğunda ve beni bu enstrümanına ustaca saplamaya başladığında, en ufak bir yorgunluk veya dinlenme belirtisi olmadan, son derece hızlı bir şekilde çılgınca bastırarak, kadınsı özümün derinliklerine nüfuz ederek ve izin vermeden beni bu enstrümana saplamaya başladığında. sakinleşmek için. Kayınpederimin erkekliğini, gücünü ve önlenemez enerjisini hissettiğimde, rahatsız kadınlığımın liderliğini takip etmekten ve onunla birlikte tarif edilemez mutluluğun bedensel duyumlarına yelken açmaktan başka seçeneğim yoktu. Bir çeşit delilikti, akılsızca, finale birlikte ulaştık, neredeyse hep birlikte, utanmadan birbirimizden bakmadan bitirdik. Dikkatsizliğimiz, tüm tedbirlerimizi bile unutmamıza neden oldu ve kocamın babası kendini doğrudan içeri dökerek beni kendi tohumuyla doldurdu. Aramızdaki karşılıklılık ve karşılıklı seks ihtiyacı böyle ortaya çıktı.
Emekli olabilmek ve kötü ruhumuzdan yeniden yeni tutku ve zevk duyguları deneyimleyebilmek için ebeveynlerimizin yanında kaldığımız sonraki günlerde ama karşılıklı yarar sağlayan bir ilişki olduğundan, sürekli yalan söylemek, atlatmak, bir şeyler icat etmek ve risk almak zorunda kaldık.
Peki her şeyin nasıl sonuçlandığı, işe yaradığı ne fark eder? Ve ister isteyerek ister buna rağmen, bu gerçekten bir mazeret mi?
İçimde başka bir adam vardı ve yabancı değil, sıradan bir adamdı; kocamın babası, benim gibi ikisine de sahip değildi. konum ve vicdan Aramızda aile ya da arkadaşlık dışında başka bir ilişki kuramazsınız, hele samimi bir ilişkiye giremezsiniz. Belki burada anlatılan her şey birilerine bir hikaye biçimini hatırlatacaktır ama bu öyle değil, benim anlatabildiğim kadarıyla hayatımdan tamamen gerçek bir durum.
Kayınpederi ve karısı daha az sıklıkta, daha çok yalnız geliyorlar. Geldiklerinde birlikte.
Tabii ki birbirimizi görüyoruz, fırsat buldukça bize geliyorlar, onları ziyaret ediyoruz ya da bir etkinlik için.
Kocam beni, kızımı ve yeğenimi ailemin yanına getirdi. Tatilimizin bir kısmını onlarla geçirmeye karar verdik.
Tatilinden önce hâlâ dört günü vardı, bu yüzden ertesi gün gitti ve biz de kaldık.
Benden önce oğlum geldi, kayınvalidem beni ve kocamı alışveriş için bölgeye gönderdi..
Dönüşte uyuyakaldım, kayınpederim yoldan çekildi, durdu ve beni davet etti Yemek yerken uyuyabilmem için arka koltuğa oturmak. Ben oturur oturmaz o da beni takip etti. İlk defa bu şekilde seks yaptık.
Benim iznimle ve benim insiyatifimle değil, bir kadına nasıl davranılacağı konusunda hiçbir deneyimi olmayan bir adamın baskısıyla baş edemedim ve Yaşına rağmen henüz gücünü kaybetmedi.
Elbette kavga ettim, pes etmedim, onu caydırmaya çalıştım, anlatacaklarımla tehdit ettim. Ama hiçbir ikna, hiçbir direniş, ne kendi evliliğim, ne de benim de evli olmam ve kimseyle değil, oğluyla birlikte olmam kayınpederimi durduramadı.
Kocamın babasının bana sahip olma arzusuyla karşı karşıya kaldığımda hâlâ bazı şeylerin düzeleceğine dair umudum vardı. onunla yürümez. Ama erkekliğini kelimenin tam anlamıyla içime soktuğunda ve beni bu enstrümanına ustaca saplamaya başladığında, en ufak bir yorgunluk veya dinlenme belirtisi olmadan, son derece hızlı bir şekilde çılgınca bastırarak, kadınsı özümün derinliklerine nüfuz ederek ve izin vermeden beni bu enstrümana saplamaya başladığında. sakinleşmek için. Kayınpederimin erkekliğini, gücünü ve önlenemez enerjisini hissettiğimde, rahatsız kadınlığımın liderliğini takip etmekten ve onunla birlikte tarif edilemez mutluluğun bedensel duyumlarına yelken açmaktan başka seçeneğim yoktu. Bir çeşit delilikti, akılsızca, finale birlikte ulaştık, neredeyse hep birlikte, utanmadan birbirimizden bakmadan bitirdik. Dikkatsizliğimiz, tüm tedbirlerimizi bile unutmamıza neden oldu ve kocamın babası kendini doğrudan içeri dökerek beni kendi tohumuyla doldurdu. Aramızdaki karşılıklılık ve karşılıklı seks ihtiyacı böyle ortaya çıktı.
Emekli olabilmek ve kötü ruhumuzdan yeniden yeni tutku ve zevk duyguları deneyimleyebilmek için ebeveynlerimizin yanında kaldığımız sonraki günlerde ama karşılıklı yarar sağlayan bir ilişki olduğundan, sürekli yalan söylemek, atlatmak, bir şeyler icat etmek ve risk almak zorunda kaldık.
Peki her şeyin nasıl sonuçlandığı, işe yaradığı ne fark eder? Ve ister isteyerek ister buna rağmen, bu gerçekten bir mazeret mi?
İçimde başka bir adam vardı ve yabancı değil, sıradan bir adamdı; kocamın babası, benim gibi ikisine de sahip değildi. konum ve vicdan Aramızda aile ya da arkadaşlık dışında başka bir ilişki kuramazsınız, hele samimi bir ilişkiye giremezsiniz. Belki burada anlatılan her şey birilerine bir hikaye biçimini hatırlatacaktır ama bu öyle değil, benim anlatabildiğim kadarıyla hayatımdan tamamen gerçek bir durum.
- These users thanked the author Rita Rita for the post (total 6):
- Fargal94, Tolkala, Lerunçik, Maigoniler, Yağdaki hamsi!!!, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Acaba baba ve oğul iletişim kuruyor mu? birbirinizi dışarı yuvarlayın
- These users thanked the author Alexb for the post:
- Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Rita_Rita: ↑12 Apr 2023, 20:21 Kocamın ebeveynleri yakınlarda yaşamıyor, arabayla yaklaşık 3 saat uzaklıkta, büyük bir şehirdeyiz ve onlar da köyün başka bir bölgesinde.
İçimde başka bir adam vardı ve yabancı değil, sıradan bir adamdı; kocamın babası, benim gibi ikisine de sahip değildi. konum ve vicdan Aramızda aile ya da arkadaşlık dışında başka bir ilişki kuramazsınız, hele samimi bir ilişkiye giremezsiniz. Belki burada anlatılan her şey birilerine bir hikaye biçimini hatırlatacaktır ama bu öyle değil, benim anlatabildiğim kadarıyla tamamen gerçek bir durum benim hayatımdan.
[/tanıdık birinden alıntı yapıyorum Durum: Gizli olan her şey açığa çıktığı için bunu yapamayacağınızı bildiğinizde, ancak kocanız veya kayınvalideniz sizi öğrendiğinde ve sonuçlarının ne olacağını öğrendiğinde durumu canlandıramazsınız.
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Sana söylediklerinde üçlü yapacaklar. Hamile kalsa bile her şey onundur)
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Wolffr, Erkekler2024, Yağdaki hamsi!!!, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
eh, bu bir gerçek değil(
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Elbette bu bir gerçek değil. Belki de kıskançlık nedeniyle her şey ciddi bedensel zararla veya ölümle sonuçlanacaktır, bu hiç de alışılmadık bir durum değil.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Wolffr, Fargal94, Erkekler2024, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 3 months
Ne olacağını hayal etmekten bile korkuyorum...
oğlunuzun kafasında ne olduğunu, bulursa bu iki "güvercine" ne katlayacağını bilmiyorsunuz karısının hile yapması babasıyla !!!
Ne olacağını hayal etmekten bile korkuyorum...
- These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
- Fargal94, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Rita_Rita,
Yapmayacağım burada olun kimseyi yargılamamalıyım ama tek bir şey söyleyeceğim: çok çok ince buzun üzerinde yürüyorsunuz.
Yapmayacağım burada olun kimseyi yargılamamalıyım ama tek bir şey söyleyeceğim: çok çok ince buzun üzerinde yürüyorsunuz.
-
Автор темыRita Rita
- İlgi gösteriliyor
Bu olur mu? Hayır, iletişim kuruyorlar, her şey yolunda ama elbette bu konuda değil. Kimse bizi bilmiyor ve umarım kimse öğrenmez.
- These users thanked the author Rita Rita for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 3 months
Rita_Rita, suyu boşaltın ve kürekleri suşi yaparken kocası hiçbir şey bilmiyor ama baba için kendine olan tüm yaklaşımlarını kes ve buna bir gün ara. :evet:
Sonsuza kadar mutlu yaşayacaksınız!!!
Sonsuza kadar mutlu yaşayacaksınız!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months

n2 dakika sonra gönderilir 33 saniye:
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Rita_Rita: ↑12 Apr 2023, 17:10 Hiç böyle bir şey düşünmemiştim, harika bir kocam var, onu seviyorum ve o bana her konuda yakışıyor.
Fakat son zamanlarda başıma gelenler hayatımı altüst etti ve her şeyi altüst etti. kafamda.
Kocama her zaman sadık kaldım ve onu daha önce hiç aldatmadım, düşüncelerimde bile.
Ve şimdi, birkaç aydır kendimi tanıyamıyorum. . Ne kadar çabalasa da kendini ihanetten koruyamadığı için nefret etmesi ve tövbe etmesi gerekiyor gibi görünüyor.
Benim durumumla kim ilgileniyor ve kim bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyor ve ayrıca İhanet etme ve bundan kurtulma deneyimi olan veya bu konuda tavsiyelerde bulunanlar yazsın.
Soru, duygularınız karşılıklı mı yoksa sadece duygularınız mı? İkinci soru, karşılıklı ise duygular mı, annem hala hayatta mı? Üçüncü soru, eğer kendinizi ona verirseniz güçlü bir kadınsınız
n2 dakika sonra gönderilir 33 saniye:
Buna katılmıyorum orada çocuklar da var ama bunu tamamen cinsel olarak istiyorlar, neden olmasın???
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Öğrenecekler, sen babanı istiyorsun, o biliyor mu??
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Ancak, genel istatistiklerin gösterdiği gibi pek olası olmayan başka bir seçenek daha var: kocanızı ve kocanızın annesini kendinize çekmeye çalışın. ilişki.
nSana birkaç sorum var.
1) Kocanla ne kadar zamandır evlisiniz?
2) Kocanızın babasına sizi tam olarak çeken şey nedir? 3) Kocanız yatakta babası kadar iyi olabilir mi?
4) Hangi erkeğinize karşı daha güçlü duygular besliyorsunuz?
5) Biliyor musunuz? kocanızın babasını size çeken şey nedir?
Çok sayıda ve çok farklı durumlar olabilir. Kocanızın babasından ayrılmayı deneyin. Bu iyi bir şeye yol açmayacak. Söylemek istediğim bir şey bu, er ya da geç başka bir şey netleşecek. Bu, tüm ailenizi içeriden havaya uçuracak bir el bombası gibi olacak.
Ancak, genel istatistiklerin gösterdiği gibi pek olası olmayan başka bir seçenek daha var: kocanızı ve kocanızın annesini kendinize çekmeye çalışın. ilişki.
nSana birkaç sorum var.
1) Kocanla ne kadar zamandır evlisiniz?
2) Kocanızın babasına sizi tam olarak çeken şey nedir? 3) Kocanız yatakta babası kadar iyi olabilir mi?
4) Hangi erkeğinize karşı daha güçlü duygular besliyorsunuz?
5) Biliyor musunuz? kocanızın babasını size çeken şey nedir?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
Bir düzine seçenek olabilir. Burada dedikleri gibi tahmin edemezsiniz. Ama büyük ihtimalle olay ortaya çıkarsa iki aile dağılacak, küçük parçalara ayrılacak... Kayınvalidesi kocasından boşanacak, sen kocandan boşanacaksın, oğul da kocasıyla iletişimini kesecek. baba.. Ve hepsi bu. Ama kimse her şeyin nasıl sonuçlanacağını bilmiyor... Belki de bundan kimsenin haberi olmayacak. Ya da belki daha fazlası da olacaktır.. Örneğin, kocanız MFM seks istiyorsa, o zaman belki kabul edeceğinizi ima edebilirsiniz, ancak yalnızca bir aday görürsünüz, örneğin kayınpederiniz... .. Bırakın kocanız düşünsün. Ve eğer gerçekten istiyorsa bunu yapmanın bir yolunu bulacaktır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Böyle bir ilişkide kendilerini yakarlar. Veya kadın, babanın sağlık durumunun kötü olduğunu söyleyecek veya baba, oğlunun karısı hakkında bir şeyler söyleyecek ama güya birbirlerini görmemeleri gerekiyor.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 2):
- Fargal94, Senin derdin ne?
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Bu tehlikeli bir fikir ve konudur; er ya da geç gizli olan her şey gerçekleşecektir. Ve sonra her şey tersine dönecek ve her şey değişecek. Tüm kaderinizi değiştirecek. Herkes acı bir şekilde kırılacak. Büyük ihtimalle en uçta kalacaksınız. Ancak her şey gün yüzüne çıkarsa ve herkes her şeyi öğrenirse, o zaman büyük olasılıkla siz ve kayınpederiniz birlikte yaşayacaksınız ve büyük olasılıkla eski kocanızdan ve kayınvalidenizden uzakta yaşayacaksınız.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Rita_Rita, hikayeni okudum ve bana öyle geldi Bu hikayeyi yazmak sana bedensel zevk verdi. Hikayenin tamamı duygusal pozitiflikle doludur.
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 2 years 11 months
Burada kahramanın kocası için üzülen tek kişi ben miyim? Kendi babana kaybetmek, kaderin alaycılığının doruk noktasıdır!
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Diyaloğa devam etmek ister misiniz
Bana PM yazın, görüş alışverişinde bulunalım.
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Er ya da geç her şey gizlice ortaya çıkacak! Metninize göre henüz tam bir yaratık değilsiniz ve vicdanınız hala sizi rahatsız ediyor gibi görünüyor, bu durumda kocanızın sizi affetmesi pek mümkün değil ve durum son derece üzücü, eğer bunu gerçekten durdurmak istiyorsanız vahşi delilik ve buna başka bir şey diyemezsiniz, o zaman yapmalısınız. Her durumda, en azından bir süreliğine ve mümkün olduğunca ayrılmanız, kocanızın patronuyla iletişimi tamamen bırakmanız, çöküşün tamamen farkına varmanız gerekir. 2 aile tehdit altında, ne yazık! İdeal olarak, eğer devam ederseniz, aksi takdirde size terlik fırlatırlar, ortaya çıkmasa ve uzun süre yaşayıp deli gibi sevişseniz bile buna mutluluk diyemezsiniz, mutluluk herkese göre farklı olsa da, domuz da bataklıkta yuvarlanmaktan mutludur.Rita_Rita: ↑12 Apr 2023, 20:21 Kocamın ebeveynleri yakınlarda yaşamıyor, arabayla yaklaşık 3 saat uzaklıkta, büyük bir şehirdeyiz ve onlar da köyün başka bir bölgesinde.
İçimde başka bir adam vardı ve yabancı değil, sıradan bir adamdı; kocamın babası, benim gibi ikisine de sahip değildi. konum ve vicdan Aramızda aile ya da arkadaşlık dışında başka bir ilişki kuramazsınız, hele samimi bir ilişkiye giremezsiniz. Belki burada anlatılan her şey birilerine bir hikaye biçimini hatırlatacaktır ama bu öyle değil, benim anlatabildiğim kadarıyla tamamen gerçek bir durum benim hayatımdan.
Diyaloğa devam etmek ister misiniz
Bana PM yazın, görüş alışverişinde bulunalım.
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Ben de aynı şeyi hissettim. Şehvetin şehvetli kokusu.Amateur123: ↑23 Apr 2023, 13:35 Rita_Rita , hikayeni okudum ve bana öyle geldi ki bu hikayeyi yazmak sana bedensel zevk veriyordu. Hikayenin tamamı duygusal pozitiflikle dolu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Rita_Rita, Gelin ile baba arasındaki seks -kayınpeder alışılmadık bir durum değil, yani -Bu. Ve bu genellikle ev inşa etmenin söylenmemiş geleneklerindedir. Ve genellikle kayınpederler gelinlerini taciz ediyor, hatta tecavüz ediyor, anlayış ve tutkunun ortaya çıktığını ilk kez duyuyorum. Kızlar genellikle kayınpederlerinin müdahaleci "dikkat işaretlerinden" şikayet ederler, ancak genellikle kimse bunun ötesine geçmez. Ve genel olarak, karşılıklı çekiciliğe dayalı olarak, eğer eşin annesi hala genç, ahlaksız ve güzelse, bu genellikle kayınvalide ile damat arasında olur. (Bir arkadaşımın böyle bir ilişkisi vardı ama bu farklı bir hikaye; hem kayınvalidesini hem de karısını test edecek bir yer yoktu).
Böyle bir tutku yaşandıysa, hayır büyük mesele. Kendiliğinden kaybolacak ve geriye sadece hoş anılar kalacak. Bu arada, düşman topraklarında bir casus gibi davranmanız gerekiyor - tamamen şifrelenmeli ve tehlikeli bir şey yokmuş gibi görünse bile dikkatli olmalısınız. Çünkü işler kötü bitebilir - oğul (diğer adıyla koca) kaçınılmaz olarak babasıyla tartışacak ve kayınvalidesi, gelinini taytlarıyla birlikte yiyecektir. Skandalsız bir boşanma garantilidir.
Böyle bir tutku yaşandıysa, hayır büyük mesele. Kendiliğinden kaybolacak ve geriye sadece hoş anılar kalacak. Bu arada, düşman topraklarında bir casus gibi davranmanız gerekiyor - tamamen şifrelenmeli ve tehlikeli bir şey yokmuş gibi görünse bile dikkatli olmalısınız. Çünkü işler kötü bitebilir - oğul (diğer adıyla koca) kaçınılmaz olarak babasıyla tartışacak ve kayınvalidesi, gelinini taytlarıyla birlikte yiyecektir. Skandalsız bir boşanma garantilidir.
-
Автор темыRita Rita
- İlgi gösteriliyor
Geçecektir, bu anlaşılabilir bir durumdur, hayat durmaz ve yaşam koşulları değişir, yaş da bunun bedelini öder.
Aramızda yaşananların iğrenç, vicdansız, kabul edilemez olduğunu aklım ve kalbimle anlıyorum, haklılık veya sempati aramıyorum. Müreffeh bir ortamda büyüdüm, hiçbir zaman sefahatin, sefahatin, ihanetin taraftarı olmadım.
Ama buluştuğumuz anda, kayınpederim bırakın bana dokunmayı, bana baktığı anda ve her şeye rağmen ahlaka, göreve, sağduyuya aykırı, her şeye rağmen duygular aklımı ele geçiriyor. , kontrol edilemeyen bir arzu ona tekrar teslim olmak gibi görünüyor, muhtemelen kendisi kadar yaşlı olmasa da.
Kocamı babasıyla karşılaştırmaya gelince, bu tür düşünceler beni etkilemedi. hiç ortaya çıkmaz.
Kim böyle düşünmeye başladıysa yanılıyor.
Kocam ve ben, birbirimiz olmadan yaşayamayız, karşılıklılık ve anlayış gibi duygulara sahibiz, sevgimiz var, ortak ilgi alanlarımız, hedeflerimiz var. Bu nedenle seks harika ve karşılıklıdır, birbirimize vermemizde karşılıklıdır, her şeyde, niyetlerde, duygularda ve duygularda birliktir.
Kocamın babasıyla aramızda bir tür karşı konulamaz çekim var. ve bir kadın, birbirleriyle kontrol edilemeyen bir zevk susuzluğu, bedensel düzeyde, hatta hayvani içgüdüler bile söylenebilir. Bağlantımız başka hiçbir şeyden beslenmiyor; ne aşk, ne ortak çıkarlar, ne de başka bir şey. Birbirimizle kan bağı olmasa bile kayınpederimizle akrabalık bağımız var. İhlal ettiğimiz yasakla da birleşiyoruz ve bildiğiniz gibi yasak meyve bizi birbirimize çekiyor ve sanırım suçla ilgili çiftleşme arzusunda bizi yakınlaştırıyor. Karşılıklı risk, açığa çıkma korkusu muhtemelen duygu ve arzularımızın keskinliğinden kaynaklanmaktadır.
Dolayısıyla bizim durumumuzda benim için eşimle babası arasında bir kıyaslama olamaz, kimse kimseden üstün değildir. Aramızda tamamen farklı ilişkiler var, birbirimize ve birbirimizle sekse yönelik farklı ihtiyaçlarımız var, farklı duygusallıklarımız ve farklı hislerimiz var.
Aramızda yaşananların iğrenç, vicdansız, kabul edilemez olduğunu aklım ve kalbimle anlıyorum, haklılık veya sempati aramıyorum. Müreffeh bir ortamda büyüdüm, hiçbir zaman sefahatin, sefahatin, ihanetin taraftarı olmadım.
Ama buluştuğumuz anda, kayınpederim bırakın bana dokunmayı, bana baktığı anda ve her şeye rağmen ahlaka, göreve, sağduyuya aykırı, her şeye rağmen duygular aklımı ele geçiriyor. , kontrol edilemeyen bir arzu ona tekrar teslim olmak gibi görünüyor, muhtemelen kendisi kadar yaşlı olmasa da.
Kocamı babasıyla karşılaştırmaya gelince, bu tür düşünceler beni etkilemedi. hiç ortaya çıkmaz.
Kim böyle düşünmeye başladıysa yanılıyor.
Kocam ve ben, birbirimiz olmadan yaşayamayız, karşılıklılık ve anlayış gibi duygulara sahibiz, sevgimiz var, ortak ilgi alanlarımız, hedeflerimiz var. Bu nedenle seks harika ve karşılıklıdır, birbirimize vermemizde karşılıklıdır, her şeyde, niyetlerde, duygularda ve duygularda birliktir.
Kocamın babasıyla aramızda bir tür karşı konulamaz çekim var. ve bir kadın, birbirleriyle kontrol edilemeyen bir zevk susuzluğu, bedensel düzeyde, hatta hayvani içgüdüler bile söylenebilir. Bağlantımız başka hiçbir şeyden beslenmiyor; ne aşk, ne ortak çıkarlar, ne de başka bir şey. Birbirimizle kan bağı olmasa bile kayınpederimizle akrabalık bağımız var. İhlal ettiğimiz yasakla da birleşiyoruz ve bildiğiniz gibi yasak meyve bizi birbirimize çekiyor ve sanırım suçla ilgili çiftleşme arzusunda bizi yakınlaştırıyor. Karşılıklı risk, açığa çıkma korkusu muhtemelen duygu ve arzularımızın keskinliğinden kaynaklanmaktadır.
Dolayısıyla bizim durumumuzda benim için eşimle babası arasında bir kıyaslama olamaz, kimse kimseden üstün değildir. Aramızda tamamen farklı ilişkiler var, birbirimize ve birbirimizle sekse yönelik farklı ihtiyaçlarımız var, farklı duygusallıklarımız ve farklı hislerimiz var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 1 month
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Seni kınamak için hiçbir neden göremiyorum, ben senin yerinde olsam kendimi kaptırmazdım. Önemli olan kimsenin bir şey öğrenmemesidir, bu yüzden kimseye, en iyi arkadaşlarınıza bile söylemeyin.
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
- Wolffr, Alex_Tash, Zorba Carrie
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 1 month
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 4 months
yazar bir hayalperesttir)) Bir kadını dövmeden veya silahla tehdit etmeden direnirse, direnmeyi bırakması için zorla almak neredeyse imkansızdır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Kimseye bir şey söylememenin daha iyi olduğu doğru. Ancak aldatılmış bir kocanın ve aldatılmış bir eşin hâlâ ihanete uğradığını hissedeceği ve bunun uzun süre devam edeceği de doğrudur. Bunu hissetmemek mümkün değil.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Geçit
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 184
- Registered for: 2 years 6 months
Cinsel organlarının fotoğraflarını internette yayınlayan ve müstehcen mesajlar yazan kadınlara normal erkeklerin ihtiyacı yoktur. Onlara en fazla - ve yalnızca bir süreliğine - ihtiyaç duyabilecek kişiler, şehvet duygusunun yönlendirdiği aynı erkeklerdir.
Yani sevgili çapkınlar, muhtemelen seks yapacaksınız, ancak gerçek aşk olmayacak . Kanun budur. Genellikle çapkınlar yaşlı ve işe yaramaz, yalnız ve üzgün kalırlar. Belki de hayatını değiştirmeli ve sefahati bırakmalısın?
Yani sevgili çapkınlar, muhtemelen seks yapacaksınız, ancak gerçek aşk olmayacak . Kanun budur. Genellikle çapkınlar yaşlı ve işe yaramaz, yalnız ve üzgün kalırlar. Belki de hayatını değiştirmeli ve sefahati bırakmalısın?
- These users thanked the author Aalleexx26 for the post:
- Gudgeon
-
- En güçlü orgazm!
Kocamın da bunu hissetmesi pek mümkün değil, gerçi sen ’Gerçekten azimliyim, o zaman bu oldukça mümkün. İşte bu konuda pek çok kompleksi olan bir kız ve kocası hiçbir şey anlamadı. Bu konu hakkında endişelenmeyi bırakması gerekiyor ve sonra kesinlikle kendini ele vermeyecek.
Benimki hissetmiyor)Hooligan Carrie: ↑29 May 2023, 13:38Söylememenin daha iyi olduğu doğru herhangi biri herhangi bir şey. Ancak aldatılmış bir kocanın ve aldatılmış bir eşin hâlâ ihanete uğradığını hissedeceği ve bunun uzun süre devam edeceği de doğrudur. Bunu hissetmemek mümkün değil.
Kocamın da bunu hissetmesi pek mümkün değil, gerçi sen ’Gerçekten azimliyim, o zaman bu oldukça mümkün. İşte bu konuda pek çok kompleksi olan bir kız ve kocası hiçbir şey anlamadı. Bu konu hakkında endişelenmeyi bırakması gerekiyor ve sonra kesinlikle kendini ele vermeyecek.
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Buna katılmamayı göze alabilirim bununla mı?aalleexx26: ↑29 May 2023, 13:57 İnternette cinsel organlarının fotoğraflarını yayınlayan ve müstehcen mesajlar yazan kadınlara normal erkeklerin ihtiyacı yoktur. Onlara en çok - ve yalnızca bir süreliğine - ihtiyaç duyabilecek kişiler, şehvet duygusunun yönlendirdiği erkeklerdir.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
veya fark etmemeyi mi tercih ediyor? Bu arada, bu bilgelerin tercihidir. Ama hiçbir şey hissetmedikleri de bir gerçek değil.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- Serg_A, Geçit, Wolffr, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Hayır. Bir zamanlar onun ihanetini "fark etmedim" ama o sadece patolojik olarak kıskançtı, her zaman öyleydi.Hooligan Carrie: ↑29 May 2023, 14:25veya fark etmemeyi mi tercih ediyor? Bu arada, bu bilgelerin tercihidir. Ancak hiçbir şey hissetmedikleri de bir gerçek değil.
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- seks.funtic, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Bir kişi patolojik olarak kıskançsa, bunu deneyimlerle test ederek öğrenmenin bir yolunu bulacaktır. Zaman geçtikten sonra bile. Ne yazık ki herhangi bir istisna görmedim.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Davranışım değişmiyor, yanlış kişilerden şüpheleniyorum.Hooligan Carrie: ↑29 May 2023, 15:24 Bir kişi patolojik olarak kıskançsa, bunu öğrenmenin, deneyimlerle test edilmiş bir yolunu bulacaktır. Zaman geçtikten sonra bile. Ne yazık ki herhangi bir istisna görmedim.
-
- Nirvana’dayım
Genel olarak tartışmayacağım. Herkesin kendi gerçeği vardır ama katılmıyorum. Altıncı, yedinci, hayvani duyular tarafından aldatılmış, aldatıldığını hissediyor. "Fark etmemek" gücüne sahip olmanız iyi olur.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 442 Views
-
Last post by Jackson 99