Soru için özür dilerim, her zaman ilgimi çekmişti
Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, bir kısmı sıkıştırılmış bir topak halinde, bir kısmı ise asılı ve sallanan yumurtalarınızı ne yapıyorsunuz?
Soru için özür dilerim, her zaman ilgimi çekmişti ;) Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, bir kısmı sıkıştırılmış bir topak halinde, bir kısmı ise asılı ve sallanan yumurtalarınızı ne yapıyorsunuz?
Erkekler evrimin zirvesidir ve en iyi yaratımdır, kim olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, burada ve şimdi hareket edebilmek için vücudumuzu iyi ve verimli durumda tutacak karmaşık mekanizmalara sahibiz. Bir büyükannenin torunlarına baskı yapması gibi vücuda asılı veya bastırılan yumurtalar, tehdit veya şeytani soğuk, sıcak ve iç çamaşırı durumunda binlerce yıllık bir evrimdir. Milyonlarca atamız bize biyolojik bir mekanizma olarak bu gerçekten muhteşem hediyeyi verdi. Ve benim naçizane görüşüme göre, farklı şeyler görmüş olan ve şüphe duyan herkes sadece kıskanç bir kişidir.
Gönderi yalnızca bir düşünce ve mizah kıvılcımı içeriyor. Olası tesadüflerden veya noktalama işaretlerinden yazar sorumlu değildir. Hiçbir yerde ve hangi cinsiyetten olursa olsun hiç kimse, hatta Kanadalı bilim insanları tarafından henüz bulunamayanlar bile, olumsuzluk ve ırkçı hakaret taşımıyor. :)
En iyi ve güçlü yumurtalar (kendi yumurtalarınız veya mevcut)
These users thanked the author Sapık for the post:
Erkekler evrimin zirvesidir ve en iyi yaratımdır, kim olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, burada ve şimdi hareket edebilmek için vücudumuzu iyi ve verimli durumda tutacak karmaşık mekanizmalara sahibiz. Bir büyükannenin torunlarına baskı yapması gibi vücuda asılı veya bastırılan yumurtalar, tehdit veya şeytani soğuk, sıcak ve iç çamaşırı durumunda binlerce yıllık bir evrimdir. Milyonlarca atamız bize biyolojik bir mekanizma olarak bu gerçekten muhteşem hediyeyi verdi. Ve benim naçizane görüşüme göre, farklı şeyler görmüş olan ve şüphe duyan herkes sadece kıskanç bir kişidir. Gönderi yalnızca bir düşünce ve mizah kıvılcımı içeriyor. Olası tesadüflerden veya noktalama işaretlerinden yazar sorumlu değildir. Hiçbir yerde ve hangi cinsiyetten olursa olsun hiç kimse, hatta Kanadalı bilim insanları tarafından henüz bulunamayanlar bile, olumsuzluk ve ırkçı hakaret taşımıyor. :) En iyi ve güçlü yumurtalar (kendi yumurtalarınız veya mevcut)
Ortam sıcaklığına bağlıdır. Hava sıcaksa yumurtalar sarkar ve çok fazla sarkar. Hava soğuksa tam tersine kendilerini yukarı çekerler.
Ama seks sırasında aşağı sarktıklarında ve bir kızı köpek stili pozisyonunda siktiğinizde, onların iç dudaklarına nasıl vurduklarını hissetmek gerçekten heyecan verici.
Ortam sıcaklığına bağlıdır. Hava sıcaksa yumurtalar sarkar ve çok fazla sarkar. Hava soğuksa tam tersine kendilerini yukarı çekerler. Ama seks sırasında aşağı sarktıklarında ve bir kızı köpek stili pozisyonunda siktiğinizde, onların iç dudaklarına nasıl vurduklarını hissetmek gerçekten heyecan verici.
Marinka: ↑30 Oct 2022, 19:48....büyük bir makas alıp penisteki topları kesme isteği var. Kendimi zar zor tutabiliyorum.
Bellek içi.
Küçük ama tuhaf arzularını okuyunca gülümsüyorum. Ya ısırırsın ya da keseriz. Ve ELE adı verilen özelliğin tüm arzuları. Zavallı adamlarınız yaşıyorlar, eğleniyorlar ve her zaman uçurumun eşiğinde olduklarını bilmiyorlar.
These users thanked the author İskender for the post:
[quote=Nelli2000 post_id=130955 time=1667424755 user_id=6145] [quote=Marinka post_id=129041 time=1667148491 user_id= 12161]....büyük bir makas alıp penisteki topları kesme isteği var. Kendimi zar zor tutabiliyorum. :angel: [/quote] Bellek içi. :grust: [/quote] Küçük ama tuhaf arzularını okuyunca gülümsüyorum. Ya ısırırsın ya da keseriz. Ve ELE adı verilen özelliğin tüm arzuları. Zavallı adamlarınız yaşıyorlar, eğleniyorlar ve her zaman uçurumun eşiğinde olduklarını bilmiyorlar.
Marinka: ↑30 Oct 2022, 19:48....büyük bir makas alıp penisteki topları kesme isteği var. Kendimi zar zor tutabiliyorum.
Bellek içi.
Küçük ama tuhaf arzularını okuyunca gülümsüyorum. Ya ısırırsın ya da keseriz. Ve ELE adı verilen özelliğin tüm arzuları. Zavallı adamlarınız yaşıyor, eğleniyor ve her zaman uçurumun eşiğinde olduklarını bilmiyorlar.
Bir kadının yapabileceği en iyi şey erkeğin taşaklarının amacı onları yalamak
These users thanked the author Rasaroam for the post:
[quote=Alesander post_id=203918 time=1684242509 user_id=12841] [quote=Nelli2000 post_id=130955 time=1667424755 user_id= 6145] [quote=Marinka post_id=129041 time =1667148491 user_id=12161]....büyük bir makas alıp penisteki topları kesme isteği var. Kendimi zar zor tutabiliyorum. :angel: [/quote] Bellek içi. :grust: [/quote] Küçük ama tuhaf arzularını okuyunca gülümsüyorum. Ya ısırırsın ya da keseriz. Ve ELE adı verilen özelliğin tüm arzuları. Zavallı adamlarınız yaşıyor, eğleniyor ve her zaman uçurumun eşiğinde olduklarını bilmiyorlar. [/quote]
Bir kadının yapabileceği en iyi şey erkeğin taşaklarının amacı onları yalamak☝️
[quote=Rasrom post_id=203924 time=1684244155 user_id=7703] Bir kadının bir erkeğin taşaklarıyla yapabileceği en iyi şey onları yalamaktır [/quote]Onları boşalt
Burayı sular altında bıraktılar. Yumurtalar sarkıyor çünkü içlerindeki spermler ancak insan vücudunun 36,6 derecenin altındaki sıcaklıklarda gelişebiliyor. Ve böylece dışarıda, en azından biraz, ama soğuyorlar. İçerisinde yumurta olsaydı işte bu, üreme süreci hemen biterdi. Bu arada, eski Yunanlılar ve Romalılar bu konuyu iyi ele aldılar ve seksten önce yumurtaları doğum kontrol yöntemi gibi sıcak suya batırdılar. Bu arada yüzde 80 oranında işe yaradığını söylüyorlar.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Burayı sular altında bıraktılar. Yumurtalar sarkıyor çünkü içlerindeki spermler ancak insan vücudunun 36,6 derecenin altındaki sıcaklıklarda gelişebiliyor. Ve böylece dışarıda, en azından biraz, ama soğuyorlar. İçerisinde yumurta olsaydı işte bu, üreme süreci hemen biterdi. Bu arada, eski Yunanlılar ve Romalılar bu konuyu iyi ele aldılar ve seksten önce yumurtaları doğum kontrol yöntemi gibi sıcak suya batırdılar. Bu arada yüzde 80 oranında işe yaradığını söylüyorlar.
[quote=niqk post_id=203945 time=1684246760 user_id=218] [ref=#804000]Kral Zogu[/ref], çıkarmaları gerekirdi kaynar suda yumurta! %100 sonuç olurdu!!! [/quote] Yani muhtemelen abarttılar ve herkes öldü.
SvetlanaSS: ↑28 Sep 2022, 22:06
Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bir fitness arkadaşım söyledi. Kocasının taşakları o kadar soğukkanlılıkla sallanıyordu ki, giyindiğinde nasıl yuvarlandıkları bile fark ediliyordu. Büyüktüler. Ve tüm bunlara bakmak o kadar tatsızdı ki, kesmeyi önerdi. öyleymiş, “haydi evinizi temizleyelim!” diyor. Ne kadar kolay olacak. Ve yürüyün ve genel olarak... Ve kocam 45 yaşına yeni girdi. Ne olmuş? Hiç bir şey! Önce kısıtlamanın yapılıp sonra kaldırılması gerektiğini kabul etti. Doğrudan kliniğe gidebilecekleri için bunun gereksiz bir sorun olduğunu söylüyor. Peki şimdi ne olacak? Ona soruyorum. Hiç bir şey. Yumurtasız yürür. Harika görünüyor. Topları artık iğrenmeye neden olmuyor. Bunu yeterince algılayabiliyorum.
Sonra fitness arkadaşımın erkek taşakları sinir bozucuysa cinsel açıdan biraz önyargılı olduğuna karar verdim. Sanırım yılları tamamen geride bıraktım. Kocasıyla konuşmak ilginç olurdu... Ve bir gün onu tanıştırmak istedim
Gençken apandisit nedeniyle hastanedeydim. ve bizim koğuşumuzdaydı, büyükbaba 80 yaşın altında. Yumurtalarında bazı sorunlar vardı ve doktor bunların alınması gerektiğini söyledi. Ve bir sonraki turda doktora tüm koğuşa 10 yıldır dul olduğunu ve birlikte yaşamak istediği büyükanne ile tanıştığını, güya daha fazla bir şey beklemediğini söyledi ama büyükanne elini uzatırsa külotunda yumurta bulamadıysa yumurtaların nereye gittiğini sormak rahatsız olacaktır. Ve şort setinin stokta kalması için bir şeyler yapılması gerekiyor. Herkes güldü ve doktor yumurtaları bırakacağına ama ipleri çekeceğine söz verdi.
These users thanked the author İskender for the post:
[quote=SvetlanaSS post_id=115672 time=1664391998 user_id=10563] Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bir fitness arkadaşım söyledi. Kocasının taşakları o kadar soğukkanlılıkla sallanıyordu ki, giyindiğinde nasıl yuvarlandıkları bile fark ediliyordu. Büyüktüler. Ve tüm bunlara bakmak o kadar tatsızdı ki, kesmeyi önerdi. öyleymiş, “haydi evinizi temizleyelim!” diyor. Ne kadar kolay olacak. Ve yürüyün ve genel olarak... Ve kocam 45 yaşına yeni girdi. Ne olmuş? Hiç bir şey! Önce kısıtlamanın yapılıp sonra kaldırılması gerektiğini kabul etti. Doğrudan kliniğe gidebilecekleri için bunun gereksiz bir sorun olduğunu söylüyor. Peki şimdi ne olacak? Ona soruyorum. Hiç bir şey. Yumurtasız yürür. Harika görünüyor. Topları artık iğrenmeye neden olmuyor. Bunu yeterince algılayabiliyorum. Sonra fitness arkadaşımın erkek taşakları sinir bozucuysa cinsel açıdan biraz önyargılı olduğuna karar verdim. Sanırım yılları tamamen geride bıraktım. Kocasıyla konuşmak ilginç olurdu... Ve bir gün onu tanıştırmak istedim [/quote]Gençken apandisit nedeniyle hastanedeydim. ve bizim koğuşumuzdaydı, büyükbaba 80 yaşın altında. Yumurtalarında bazı sorunlar vardı ve doktor bunların alınması gerektiğini söyledi. Ve bir sonraki turda doktora tüm koğuşa 10 yıldır dul olduğunu ve birlikte yaşamak istediği büyükanne ile tanıştığını, güya daha fazla bir şey beklemediğini söyledi ama büyükanne elini uzatırsa külotunda yumurta bulamadıysa yumurtaların nereye gittiğini sormak rahatsız olacaktır. Ve şort setinin stokta kalması için bir şeyler yapılması gerekiyor. Herkes güldü ve doktor yumurtaları bırakacağına ama ipleri çekeceğine söz verdi.
Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bir fitness arkadaşım söyledi. Kocasının taşakları o kadar soğukkanlılıkla sallanıyordu ki, giyindiğinde nasıl yuvarlandıkları bile fark ediliyordu. Büyüktüler. Ve tüm bunlara bakmak o kadar tatsızdı ki, kesmeyi önerdi. öyleymiş, “haydi evinizi temizleyelim!” diyor. Ne kadar kolay olacak. Ve yürüyün ve genel olarak... Ve kocam 45 yaşına yeni girdi. Ne olmuş? Hiç bir şey! Önce kısıtlamanın yapılıp sonra kaldırılması gerektiğini kabul etti. Doğrudan kliniğe gidebilecekleri için bunun gereksiz bir sorun olduğunu söylüyor. Peki şimdi ne olacak? Ona soruyorum. Hiç bir şey. Yumurtasız yürür. Harika görünüyor. Topları artık iğrenmeye neden olmuyor. Bunu yeterince algılayabiliyorum.
Sonra fitness arkadaşımın erkek taşakları sinir bozucuysa cinsel açıdan biraz önyargılı olduğuna karar verdim. Sanırım yılları tamamen geride bıraktım. Kocasıyla konuşmak ilginç olurdu... Ve sonra bir şekilde onu tanıştırmak istedim
Burada "Kashchenko" ile iletişime geçmelisiniz, değil bir forum
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote=SvetlanaSS post_id=115672 time=1664391998 user_id=10563] Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bir fitness arkadaşım söyledi. Kocasının taşakları o kadar soğukkanlılıkla sallanıyordu ki, giyindiğinde nasıl yuvarlandıkları bile fark ediliyordu. Büyüktüler. Ve tüm bunlara bakmak o kadar tatsızdı ki, kesmeyi önerdi. öyleymiş, “haydi evinizi temizleyelim!” diyor. Ne kadar kolay olacak. Ve yürüyün ve genel olarak... Ve kocam 45 yaşına yeni girdi. Ne olmuş? Hiç bir şey! Önce kısıtlamanın yapılıp sonra kaldırılması gerektiğini kabul etti. Doğrudan kliniğe gidebilecekleri için bunun gereksiz bir sorun olduğunu söylüyor. Peki şimdi ne olacak? Ona soruyorum. Hiç bir şey. Yumurtasız yürür. Harika görünüyor. Topları artık iğrenmeye neden olmuyor. Bunu yeterince algılayabiliyorum. Sonra fitness arkadaşımın erkek taşakları sinir bozucuysa cinsel açıdan biraz önyargılı olduğuna karar verdim. Sanırım yılları tamamen geride bıraktım. Kocasıyla konuşmak ilginç olurdu... Ve sonra bir şekilde onu tanıştırmak istedim [/quote] Burada "Kashchenko" ile iletişime geçmelisiniz, değil bir forum 🤔
Ella: ↑12 Jul 2022, 17:10
Soru için kusura bakmayın, her zaman ilgimi çekmişti
Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, bir kısmı sıkıştırılmış bir halde, bir kısmı ise asılı ve sallanan yumurtalarınızı ne yapıyorsunuz?
İmkansız ikisine de bölmek. Skrotum kasılabilir ve rahatlayabilir. Bu çeşitli faktörlere bağlı olabilir. İlköğretim: soğuk - küçültülmüş; sıcak - rahat. Termoregülasyon.
[quote=Ella post_id=86584 time=1657635032 user_id=8484] Soru için kusura bakmayın, her zaman ilgimi çekmişti ;) Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, bir kısmı sıkıştırılmış bir halde, bir kısmı ise asılı ve sallanan yumurtalarınızı ne yapıyorsunuz? [/quote] İmkansız ikisine de bölmek. Skrotum kasılabilir ve rahatlayabilir. Bu çeşitli faktörlere bağlı olabilir. İlköğretim: soğuk - küçültülmüş; sıcak - rahat. Termoregülasyon.
Sonra fitness arkadaşımın erkek taşakları sinir bozucuysa cinsel açıdan biraz önyargılı olduğuna karar verdim. Sanırım yılları tamamen geride bıraktım. Kocasıyla konuşmak ilginç olurdu... Ve sonra bir şekilde onu tanıştırmak istedim
Burada "Kashchenko" ile iletişime geçmelisiniz, değil forum
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote=SvetlanaSS post_id=115672 time=1664391998 user_id=10563] Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bir fitness arkadaşım söyledi. Kocasının taşakları o kadar soğukkanlılıkla sallanıyordu ki, giyindiğinde nasıl yuvarlandıkları bile fark ediliyordu. Büyüktüler. Ve tüm bunlara bakmak o kadar tatsızdı ki, kesmeyi önerdi. öyleymiş, “haydi evinizi temizleyelim!” diyor. Ne kadar kolay olacak. Ve yürüyün ve genel olarak... Ve kocam 45 yaşına yeni girdi. Ne olmuş? Hiç bir şey! Önce kısıtlamanın yapılıp sonra kaldırılması gerektiğini kabul etti. Doğrudan kliniğe gidebilecekleri için bunun gereksiz bir sorun olduğunu söylüyor. Peki şimdi ne olacak? Ona soruyorum. Hiç bir şey. Yumurtasız yürür. Harika görünüyor. Topları artık iğrenmeye neden olmuyor. Bunu yeterince algılayabiliyorum. Sonra fitness arkadaşımın erkek taşakları sinir bozucuysa cinsel açıdan biraz önyargılı olduğuna karar verdim. Sanırım yılları tamamen geride bıraktım. Kocasıyla konuşmak ilginç olurdu... Ve sonra bir şekilde onu tanıştırmak istedim [/quote] Burada "Kashchenko" ile iletişime geçmelisiniz, değil forum🤔
Bir kadına ne daha güzel görünür? Bir top gibi sıkıştıklarında mı, yoksa bir çantanın içinde belirgin bir şekilde asılı kaldıklarında mı? Bu kontrol edilemez ama farklı durumlarda hangi açıyı kullanmanın daha karlı olduğunu bilmek isterim
Sadece yumurtalardan bahsediyoruz, penisin çekici durumu zaten ortada temizle :)
Bir kadına ne daha güzel görünür? Bir top gibi sıkıştıklarında mı, yoksa bir çantanın içinde belirgin bir şekilde asılı kaldıklarında mı? Bu kontrol edilemez ama farklı durumlarda hangi açıyı kullanmanın daha karlı olduğunu bilmek isterim :) Sadece yumurtalardan bahsediyoruz, penisin çekici durumu zaten ortada temizle :)
Manfred: ↑24 May 2023, 13:26
Peki bir kadına göre daha güzel olan nedir? Bir top gibi sıkıştıklarında mı, yoksa bir çantanın içinde belirgin bir şekilde asılı kaldıklarında mı? Bunu kontrol edemezsiniz ama farklı durumlarda hangi açıyı kullanmanın daha karlı olduğunu bilmek isterim
Sadece penisin çekici durumu olan yumurtalardan bahsediyoruz zaten belli n
Penis ve testisler bir bütündür. Buradaki en önemli şey onların var olmasıdır ve ne oldukları zaten önemlidir)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Manfred post_id=206699 time=1684923963 user_id=15472] Peki bir kadına göre daha güzel olan nedir? Bir top gibi sıkıştıklarında mı, yoksa bir çantanın içinde belirgin bir şekilde asılı kaldıklarında mı? Bunu kontrol edemezsiniz ama farklı durumlarda hangi açıyı kullanmanın daha karlı olduğunu bilmek isterim :) Sadece penisin çekici durumu olan yumurtalardan bahsediyoruz zaten belli :) n[/quote]
Penis ve testisler bir bütündür. Buradaki en önemli şey onların var olmasıdır ve ne oldukları zaten önemlidir)))
[quote=Marinka post_id=207032 time=1685018016 user_id=12161] Penis ve testisler bir bütündür. Burada önemli olan onların var olmasıdır ve ne oldukları zaten önemlidir))) [/quote] İşlevsel olarak - evet. Ancak bazen ayrıntılar önemlidir. Daha doğrusu bu detayların bütünü nasıl etkilediği.
[quote=Manfred post_id=207071 time=1685022575 user_id=15472] [quote=Marinka post_id=207032 time=1685018016 user_id= 12161] Penis ve testisler bir bütündür. Burada önemli olan onların var olmasıdır ve ne oldukları zaten önemlidir))) [/quote] İşlevsel olarak - evet. Ancak bazen ayrıntılar önemlidir. Daha doğrusu bu detaylar bütünü nasıl etkiliyor. [/quote]
Bu bir adamın parçası. Bir erkeği seviyorsanız onun her şeyini seversiniz.
Bana öyle geliyor ki her zaman sarkmıyorlar, çeşitli faktörlere bağlı) Mesela soğukta tam tersine küçülüyorlar ve karın boşluğuna girebiliyorlar. Bazen testislerimi hissedemiyorum) Sıcak havalarda ve uzun süreli yoksunluk durumunda tam tersine sarkarlar)
These users thanked the author Peru’da for the post:
Bana öyle geliyor ki her zaman sarkmıyorlar, çeşitli faktörlere bağlı) Mesela soğukta tam tersine küçülüyorlar ve karın boşluğuna girebiliyorlar. Bazen testislerimi hissedemiyorum) Sıcak havalarda ve uzun süreli yoksunluk durumunda tam tersine sarkarlar)
Bu temeldir)) evrensel çekim yasası. Benzer benzeri çeker. Yuvarlak dünya onları kendine doğru çeker ve boruya tutundukları için aşağı doğru uzanırlar . Temel
Bu temeldir)) evrensel çekim yasası🧐. Benzer benzeri çeker. Yuvarlak dünya onları kendine doğru çeker ve boruya tutundukları için aşağı doğru uzanırlar 😁. Temel😁
[quote=Nelli2000 post_id=130955 time=1667424755 user_id=6145] [quote=Marinka post_id=129041 time=1667148491 user_id= 12161]....büyük bir makas alıp penisteki topları kesme isteği var. Kendimi zar zor tutabiliyorum. :angel: [/quote] Bellek içi. :grust: [/quote]Bir arkadaşım sık sık penisimi kesmeyi hayal ediyordu, ama hatıra olarak değil, emebilmek için evde herhangi bir zamanda ..)
Evet, aslında şunda, bunda, bunda hiçbir mantık düşünmedim. Dikkat etmedim) belki bir konumda havanın daha soğuk, diğer konumda ise sıcak olması doğrudur
Evet, aslında şunda, bunda, bunda hiçbir mantık düşünmedim. Dikkat etmedim) belki bir konumda havanın daha soğuk, diğer konumda ise sıcak olması doğrudur
Bundan daha aptalca bir soru ne gördüm ne de düşündüm.
Sıcak ve soğuğun etkisi vardır, herkesin topları farklı şekilde sarkar ama erkeklerin toplarının çenelerinin altına sıkıştırılmasını istemem
These users thanked the author Dal for the post (total 3):
Bundan daha aptalca bir soru ne gördüm ne de düşündüm. Sıcak ve soğuğun etkisi vardır, herkesin topları farklı şekilde sarkar ama erkeklerin toplarının çenelerinin altına sıkıştırılmasını istemem :roll:
Çılgın kısa filmi hatırlıyorum! Mel Gibson’la birlikte. Boynunda toplar büyüyordu. olay örgüsüne göre ilk tanışma SZ aracılığıyladır. Bunu kimin çektiğini bilmiyorum. Füme veya burundan çekilmiş)
6 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
evet, aslında bunda, sonra şunda ve bunda herhangi bir mantık düşünmedim. Dikkat etmedim) belki doğrudur, bir konumda hava daha soğukken diğerinde sıcak olduğunda
buna termoregülasyon denir. Çanlarınız normal vücut sıcaklığının 1-2 derece altında olmalıdır. Bu yüzden dışarıdalar)
These users thanked the author Temizlemek for the post:
Çılgın kısa filmi hatırlıyorum! Mel Gibson’la birlikte. Boynunda toplar büyüyordu. :-D olay örgüsüne göre ilk tanışma SZ aracılığıyladır. Bunu kimin çektiğini bilmiyorum. Füme veya burundan çekilmiş)
[size=85][color=green]6 dakika 40 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=nubes post_id=324408 time=1705787596 user_id=22999] evet, aslında bunda, sonra şunda ve bunda herhangi bir mantık düşünmedim. Dikkat etmedim) belki doğrudur, bir konumda hava daha soğukken diğerinde sıcak olduğunda [/quote] buna termoregülasyon denir. Çanlarınız normal vücut sıcaklığının 1-2 derece altında olmalıdır. Bu yüzden dışarıdalar)
[quote=Ella post_id=86584 time=1657635032 user_id=8484] bazıları için sıkıştırılmış bir yığın halindedirler, bazıları için ise sarkıp sallanırlar [/quote] Tarihsel olarak bu böyle olmuştur. :evet:
Forumu okudum ve saçları çok fazla sarkan kişiler için aslında makas alıp kesmenin en iyi çözüm olduğu sonucuna vardım, özellikle de bu kişilerin genellikle orta yaştan yaşlı, cildi yıllar içinde gerilmiş ve gücünü kaybetmiş erkekler olması nedeniyle. esneklik ve küçülme yeteneği. Bunun hayatlarını kolaylaştıracağını düşünüyorum.
Forumu okudum ve saçları çok fazla sarkan kişiler için aslında makas alıp kesmenin en iyi çözüm olduğu sonucuna vardım, özellikle de bu kişilerin genellikle orta yaştan yaşlı, cildi yıllar içinde gerilmiş ve gücünü kaybetmiş erkekler olması nedeniyle. esneklik ve küçülme yeteneği. Bunun hayatlarını kolaylaştıracağını düşünüyorum.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=325217 time=1705951953 user_id=18654] [quote=Mart post_id= 325215 time=1705951809 user_id=11571] Genel olarak biri diğerine müdahale etmez. [/quote] Onları öptüğünüzde, onlar karışmaz Kapatmayın) [/quote]Peki ondan önce? Yani hiç kapanmıyorlar mı?
Kendimi bir kadın olarak görüyorum, erkek izleyicinin dikkatini çekmek için mümkün olan her şeyi yapıyorum, prensibim değerli erkeklerin beni cinsel tatmin için kullanmasını reddetmek değil. :cat2:
Last post
Bir erkekle seks yaparken kendimi kadın gibi hissediyorum. Böyle anlarda kendimi tamamen veriyorum ve nazik, kadınsı ve çekici olmaya çalışıyorum.
Erkek izleyicilere soru: Bir erkekle/erkekle hiç seks ya da aşk ilişkisi yaşadınız mı? Çok güçlü duygularla. Bu kişiyle yaşamaya veya bir aile kurmaya hazır olabilir misiniz?
Hikâyenizi (duygular,...
Last post
63 yaşında bir adamdı. Baktım, flört ettim, yıkandım, beslendim.
Ama her gün analın yolsuzluk üzerinde etkisi oldu, kıçım acımaya başladı. Ve iş sekse gelince çok sertti.
Bazen seksten önce kemer...
Annemin göğüsleri büyük (yani kendisi de tombul) ve erkekler sürekli ona bakıyor. Havuzda ya da kumsalda yanımıza geliyorlar, sürekli bize bakıyorlar, bir restoranda oturuyorsak daha yakına oturup...
Last post
Annem sana sormayı unuttu. Annenizin bir kadın olduğunu unutmayın. Ve onun da sekse ihtiyacı var