kızımla
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kızımla
Bebeğimle her şey devam ediyor, zaten çok yakınız
- These users thanked the author Dimon36 for the post (total 15):
- Tolkala, Kuzey, artm.razvratnik, Bataklık, en iyi melodi, Denis881, raşid.kaitov, KseniaPony, INVAR, Boynuzlar, SERG!!, IkaRuss, Julikos, Öksürük, Esinti
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kızımla birlikte yaşıyorum. Ben 39 yaşındayım, o ise 18. 4 yıldır çalışıyoruz. Sıklıkla. Eskiden ondan seks istiyordum ve teklif ediyordum, şimdi o neredeyse her zaman istiyor, özellikle de kritik günlerde
... beni parçalamaya hazır! Hamile kaldığımda, haklı bir bahaneyle onu başka bir şehre götürüp kürtaj yaptırmak zorunda kaldım.
Eşim ve en küçük kızım hiçbir şey bilmiyor ve tahmin de etmiyor...!
... beni parçalamaya hazır! Hamile kaldığımda, haklı bir bahaneyle onu başka bir şehre götürüp kürtaj yaptırmak zorunda kaldım.
Eşim ve en küçük kızım hiçbir şey bilmiyor ve tahmin de etmiyor...!
-
Kızım bana, benimle yatabilirsin, sadece eve kadın alma dedi.
Aynı akşam onu becerdim. İlk önce bekaretini odasında bozdum ve hemen duşa girdim, orada kendini emmeye başladı, onu kucağıma alıp yatağıma götürdüm.
Aynı akşam onu becerdim. İlk önce bekaretini odasında bozdum ve hemen duşa girdim, orada kendini emmeye başladı, onu kucağıma alıp yatağıma götürdüm.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Gerçek hikaye. Eşimin vefatından (hastalık nedeniyle) sonra kızımla yalnız yaşıyorum. Artık 14 yaşında. Onu seviyorum ve hiçbir şeyi inkar etmiyorum. Her şey kızımın 12 yaşında regl olmasıyla başladı. Karısının ölümünden sonra birkaç yıl kadınsız yaşadı. Kızım ya evde sütyen ve tangayla dolaşarak ya da özellikle okuldan sonra önümde kıyafetlerini değiştirerek (çıplak olana kadar soyunarak) beni kışkırtmaya başladı. Ve benim de bir gafım var. Bunu görüyor ve sessizce gülümsüyor. Onunla ciddi bir şekilde konuşmam gerektiğini söyledim. Onun ilk ve tek erkeği olabilmem için benimle seks istediğini itiraf etti. Kabul ettim. Kıçını ve göğüslerini pençelemeye başladı. Daha sonra uzun uzun öpüştük. Bundan sonra, yatakta bekaretini parmakladım ve içine girdim (şans eseri o zaman hamile kalmamıştım). O günden sonra her gün yatağımda benimle uyumaya başladı. Onunla seks sıktır. Ona oral seks yapmayı da öğrettim. Takvim yöntemiyle korunmaktadır. Doğum kontrolünü alması için henüz çok erken. Başka kadınlara bakmak istemiyorum. Seksten diğer kadınlarla aldığımdan çok daha fazla zevk alıyorum.
- These users thanked the author Edman for the post (total 52):
- rmt, artm.razvratnik, Rahat, gynecologist_homegrown, Anderson, Tuzlu su, INVAR, SergeiKa, Dimon169, raşid.kaitov, KseniaPony, Sibiryak89, Maksimum, Aion2012Ölü, Akran Gynt, meni, Piero, Sergo_77, Boynuzlar, şekil, Büyük oğlan, Tolkala, Maariv, Konuşmak, Eski Şeytan and 27 more users
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
İki saat önce kızım ilk kez geldi, bacaklarını sıktı, her yeri titredi ve hatta biraz işedi)
- These users thanked the author Dimon36 for the post (total 35):
- annem adam yaptı, Nikk, rmt, Avare, Rahat, Snegshura, Denis881, Tolkala, SergeiKa, Dimon169, raşid.kaitov, KseniaPony, Maksimum, INVAR, Aslan 123540, Cheeff, Fedot, Boynuzlar, Tuzlu su, Maariv, Büyük oğlan, Mart, masrafçı, Julikos, dema11 and 10 more users
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Onun orgazmını görünce kafanız mı karıştı?
- These users thanked the author annem adam yaptı for the post (total 4):
- KseniaPony, Tuzlu su, Esinti, AVM.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Belki de göstermiyorlar
- These users thanked the author Jr. for the post (total 2):
- Esinti, andrey.bochkarv
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 4 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
:anladım cat2:
Last edited by Bataklık on 12 Jun 2021, 16:27, edited 1 time in total.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Kimsenin bu riski alması pek olası değil. Zira Ceza Kanunu’nun maddesi bunun içindir (eğer videoda 18 yaşından küçükseniz). İnsanlar bu işe bulaşmasa iyi olur.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
togator, tüm konuları ele aldığınızı görüyorum talimatlarla birlikte.)
Bu bölüme nasıl girdiniz? Muhtemelen kementi çektiler ve sen tüm gücünle direndin....
Bu bölüme nasıl girdiniz? Muhtemelen kementi çektiler ve sen tüm gücünle direndin....
-
Merhaba! 51 yaşındayım, boşandım, bir kızım var, 30 yaşında ama uyuşturucu ve alkol kullanıyor. Bu yüzden sık sık benimle kalıyor, kızım bilinç kaybı yaşadığında bu fırsatı değerlendiriyorum ve onunla cinsel ilişkiden keyif alıyorum. Gecede birkaç kez uyuşturucu yüzünden çocuk sahibi olamıyorum, bu yüzden kızımın içine şiddetli bir şekilde boşalmanın tadını çıkarıyorum.
-
Merhaba! 51 yaşındayım, boşandım, bir kızım var, 30 yaşında ama uyuşturucu ve alkol kullanıyor. Bu yüzden sık sık benimle kalıyor, kızım bilinç kaybı yaşadığında bu fırsatı değerlendiriyorum ve onunla cinsel ilişkiden keyif alıyorum. Gecede birkaç kez uyuşturucu yüzünden çocuk sahibi olamıyorum, bu yüzden kızımın içine şiddetli bir şekilde boşalmanın tadını çıkarıyorum.
-
Kızım 13 yaşında! Evet, bunu büyükannenden al, sen zaten şaka yapma konusunda iyisin! 12 yaşımdayken tesadüfen benimkinin üzerinde güzel göğüsler buldum! Bu yüzden onu hemen göreve uyarladım. 13 yaşındayken karım bir iş gezisine giderken ben zaten onun kıçına şaplak atıyordum. 15 yaşındayken samanlıkta büyükannesi tarafından köyde kadın yapılmak istendi! 19 yaşında evlenip bana iki kız torunu vermiş olmasına rağmen hâlâ ara sıra sevişiyoruz!
-
Kızınız 13 yaşında mı? Zaten onunla elinden geleni yapabilirsin, onu büyükannesinden uzaklaştırabilirsin! 13 yaşındayken göğüslerim artık avucuma sığmıyor! Kalçalar genişledi, kasık tüyleri ortaya çıktı. Onu göğüslerinin arasından sikti ve penisini dudaklarının arasına sürdü. Eşim uzun yollarda rehberdir, bu yüzden böyle bir kızınız varsa artık spermotoksikozdan muzdarip olmayacaksınız!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
annem erkek yaptı, annem erkek yaptı, kızı beğendin mi?
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 5):
- annem adam yaptı, yıldız benzeri, Kirya, Esinti, O geri dönecek
-
Kızım beni erkenden baştan çıkardı, erken gelişmiş bir kız oldu ve eşimin ailesine katıldı. 14 yaşımda göğüslerim avucuma tam oturuyor. Elastik! Sıktı, sıktı, soyundu, cildi ipeksiydi, kalçaları genişti, kasıklarda hafif tüyler vardı. Elbiselerini de çıkar diyor. Eşim işteydi. Ve taytımı çıkarıyor ve anneme yaptığının aynısını bana da yapmasını gerçekten istediğimi söylüyor, ben de canımı acıtacağını söylüyorum. Nadya bana (komşum ve 15 yıllık arkadaşım) "Bilmiyorum" diye cevap veriyor, ben de "Nasıl biliyor?" diyorum. Kolka (kardeşi) uzun zamandır onu beceriyor ve ben de istiyorum ama erkek kardeş yok, sadece sen varsın! Bence yapacak bir şey yok, ama zaten bunu yapmak istediğine göre, yerel serserilerin eline kolayca düşüp onu yozlaştırabileceği anlamına geliyor! Sanırım onu yarım tümsek kadar dikkatlice hareket ettireceğim. Kanepeye uzandım, bir muşamba serdim, önümde hissettim, göğüslerimi okşadım, bacaklarımın arasındaki yarık genişledi ve ereksiyon oldum. Vajinaya getiriyorum, labia ile keskin bir nokta arasına giriyorum. Ses yok, sokakta öğretildiği gibi dişlerini sıktığı ortaya çıktı. Daha ileri gitti, yarıya kadar sürdü, vajina fare gözü gibi dar, rahme dayanmıyor, ayrıca dip yok, hepsi içeri itilene kadar rahim ağzının kokusunu alamıyorum! Sürtünme başladı, vajina genç, elastik, genç bir mantar gibi gıcırdıyor! Kızı tutkuyla inliyor, gülümsüyor, hayali sonunda gerçek oluyor. Eşime göre iki kat daha hızlı geldim, zar zor çıkaracak zamanım oldu. Daha sonra sık sık prezervatifle çalıştık, okul boyunca göğüslerim 4 bedene kadar gelişti, 21 yaşında evlendim, şimdi iki çocuğum var. Erken gelişmişliğin eğimli bir yoldan aşağı inmesini bu şekilde engelledim!
-
- Sürtünmeler
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 4 years 1 month
vit123, vit123, bana yaz @katrunsk’u görmek istiyorum
5’ten sonra gönderildi dakika 49 saniye :
Kızlarınızı görmek istiyorum, bir fotoğraf gönderin ilgilenen herkese
5’ten sonra gönderildi dakika 49 saniye :
Kızlarınızı görmek istiyorum, bir fotoğraf gönderin ilgilenen herkese
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 4 years
Bu konuyu eşime okuması için verdim) Bu konuyu telefonuna aktardım, eşim yanımda manikür-pedikür yapıyordu)) İlk başta dikkat etmedim, burada her şeyi okuduğunu görüyorum ve şunu görüyorum. alnı terliyor)))) sana söylüyorum, seni çok tahrik etti !?) bana dedi ki, bu fotoğraflar nerede, neden bana yazılıyor, göremiyorum) ve içeri girdiler yatakta ve bacaklarının arasında sadece meyve suyu vardı))) Onunla konuşmaya başladım ve dışarıdan göründüğü gibi mütevazı olmadığını fark ettim) ondan duyduğum fantezileri, sonra kim olduğumu anladım evli))) bazı nedenlerden dolayı fotoğraflar yukarıda gösterilmiyor, ancak size blog yazarken eşim hakkında fantezi ve arzu açısından çok şey öğrendim)))
- These users thanked the author Vlad.Ilyin for the post (total 8):
- raşid.kaitov, Fan, meni, Kayfolov, Esinti, Alex Alex, alexey.frolov, DEDad
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Bu arada, bu yaşta ne kız kardeşini ne de kızını sikmeye değmez
2 dakika 26 saniye sonra gönderildi: Kızınız videoyu çekmenizden rahatsız oluyor mu?
2 dakika 26 saniye sonra gönderildi: Kızınız videoyu çekmenizden rahatsız oluyor mu?
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 3):
- DEF#1, Mart, Esinti
-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
vit123, hepiniz burada gösterilen bazı materyaller adına konuşuyorsunuz telgraf, buraya bakıyorum ve hiçbir şey göremiyorum, bir yerlerde bazı fotoğraflar var, bana diyor ki, görüntüleme hakkın yok. Dün eşime bu konunun linkini gönderdim, o da bahsettiğiniz şeyin fotoğrafını görmediği için kızdı, bahsettiğiniz şeyi bana gönderin, hatta eşim için bir telgraf bile başlattım, @ dddbas
- These users thanked the author Vlad.Ilyin for the post:
- Esinti
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
vit123, Sakıncası yoksa bana gönder Materyalleriniz, bu konuyla çok ilgileniyorum. Etiketim @EuhenioSun
-
- Sürtünmeler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
-
Herkese merhaba, bu konu çok ilginç, söyleyin fotoğrafları nasıl görebilirim, bana görünmüyorlar?
-
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Okudum ve sonra şunu fark ettim ki, kızlarınızla olan onca seks partisinden sonra, onlar evlendiklerinde, kocanız benden önce ne kadar paranız olduğunu sorduğunda, o da bakışlarını çevirecek ve "bir tane yaptınız ve seks yaptınız" diyecek. toplamda iki kez, sen benim en iyimsin
ve içimden kıkırdayacağım ve şunu düşüneceğim, keşke sen, geyik kocam, senden önce ne tür şeyler yaptığımı bilseydin : cat2: aslında kızlarınızı sürtük haline getiriyorsunuz
Ama dışarıdan zihinsel olarak bu sizi tahrik ediyor

- These users thanked the author Nikita for the post (total 9):
- Yerine, Boynuzlar, Krokin, Dmitrsex, Tapkin, turuncu@, Alex Alex, İskender70, Igor.Zhuravlev
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Seks, tüm canlıların en güçlü içgüdüsüdür! Kendini koruma içgüdüsünden bile daha güçlüdür. Bazı canlı türlerinde, erkek çiftleşmenin bedelini canıyla öder: Kız arkadaşı onun kafasını ısırır ve o da ölmekte olan kasılmalarında onu döller... Bu tür bir seks ister misiniz?
Sürtük olup olmadığı karaktere bağlıdır, cinsel deneyime değil. Fahişelerin en sadık eşler olduğunu söylemelerine şaşmamalı. Zaten çok fazla solak seks yapmışlar... Yani burada da babası ve erkek kardeşiyle iyi bir okuldan geçmiş bir kız güvenilir bir eş olabilir! Ve katı ebeveynleri, düğünden sonra serbest bırakılan oğlanların yönüne bakmasına bile izin vermeyen bakire, her türlü ciddi belaya girebilir! Yetişiyoruz... Peki sizin için en iyisi ne? :soru:
Kaç yaşındasın dostum? Uzun zamandır bu kadar saf bir mantık okumamıştım...Nikitas: ↑22 Jul 2021, 17:48 Okudum ve sonra şunu farkettim ki, daha sonra, kızlarınızla yaptığınız onca seks partisinin ardından, onlar evlendiklerinde, kocanız benden önce ne kadar paranız olduğunu sorduğunda, gözlerini başka tarafa çevirecek ve "bir tane vardı" diyecek ve toplamda iki seks zamanım oldu ve sen benim en iyimsinve içimden kıkırdayacağım ve şunu düşüneceğim, keşke sen, geyik kocam, senden önce ne tür şeyler yaptığımı bilseydin
aslında kızlarınızı sürtük haline getiriyorsunuz
Ama dışarıdan bakıldığında bu durum sizi tahrik ediyor
: bel_flag:
Seks, tüm canlıların en güçlü içgüdüsüdür! Kendini koruma içgüdüsünden bile daha güçlüdür. Bazı canlı türlerinde, erkek çiftleşmenin bedelini canıyla öder: Kız arkadaşı onun kafasını ısırır ve o da ölmekte olan kasılmalarında onu döller... Bu tür bir seks ister misiniz?
Sürtük olup olmadığı karaktere bağlıdır, cinsel deneyime değil. Fahişelerin en sadık eşler olduğunu söylemelerine şaşmamalı. Zaten çok fazla solak seks yapmışlar... Yani burada da babası ve erkek kardeşiyle iyi bir okuldan geçmiş bir kız güvenilir bir eş olabilir! Ve katı ebeveynleri, düğünden sonra serbest bırakılan oğlanların yönüne bakmasına bile izin vermeyen bakire, her türlü ciddi belaya girebilir! Yetişiyoruz... Peki sizin için en iyisi ne? :soru:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 11):
- annem adam yaptı, Tolkala, gynecologist_homegrown, Ufa adamı, Konuşmak, Zuf, Mart, plkm, Alex Alex, Maksimum, PavelNokia
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 76 Replies
- 6540 Views
-
Last post by Pelmen2321
-
- 3 Replies