Bu olay olduğunda 16 yaşındaydım. Yaz aylarında yetişkinler grubuna yüzme havuzuna kaydoldum. Böylece yüzme salonuna çıkıp etrafa bakmaya başladım. Sonra insanlara geçiyorum, farklı insanlar vardı, kadınlar ve erkekler, oğlanlar ve kızlar. 35-40 yaşlarında bir kadın dikkatimi çekti. Ben onun vücudunun ince olduğunu söyleyemem, daha ziyade kıvrımlı hatlara sahip olduğunu düşünüyorum. Göğüsleri 2-3 büyüklüğündeydi, karnı hafif kıvrımlıydı ve poposu... poposu şeftali gibi yuvarlaktı ve biraz selüliti vardı. Yüzü oval ve kadınsıydı. Saç siyahtı. Dikkatleri bana çekti: uzun boylu, mavi gözlü, görkemli bir genç adam. İlk başta sadece yüzdük. Sadece birkaç gün sonra durum ortaya çıktı: 20 dakikalık bir ara vardı ve biz bir bankta oturuyorduk. Konuşmayı ilk o başlattı ve devam etti. İlk başta her şey sıradandı: adınız nedir, neyle ilgileniyorsunuz vb.
Dinledim, cevapladım, dinledim. Daha sonra yüzmenin ardından çıkışta buluşmak üzere sözleştik. Dışarı çıkıp bekledim, sonra dışarı çıktı ve "hadi gidelim" dedi. Ona biraz ilgi hissettim ve görünüşe göre o da bana. Yürüdük, şunu ve bunu konuştuk. Daha sonra onu evine götürdüm ve beni çay içmeye davet etti. Evde daha açıktı. Muhasebeci olarak çalıştığını, ardından doğum iznine çıktığını, bir kızı olduğunu, kocasının onu terk ettiğini söyledi. Bunu ormanda birkaç yürüyüş izledi. Bana telefon numarasını verdi.
Daha sonra evine geldim ve benden sipariş ettiği kanepenin montajını yapmamı istedi. Ben hallettim. Döktü... hayır, çay değil, şarap. Biraz içtik ve beni memnun etti:
- dinle, deri pantolonları sever misin?
- peki, evet
- ah, bunları az önce kendim için aldım. Şimdi giyeceğim.
Odaya gitti, pantolonunu giydi ve beni aradı. Onu deri pantolonla gördüm, harikaydı. Ama tereddütle sordu:
- İyi görünüyor muyum?
—model olmayabiliriz ama düzgün görünüyoruz.
Bana döndü ve gülümsedi. Ona yaklaştım. Yaklaştık ve öpüştük. Sonra yavaşça çömeldi, pantolonunu çıkardı ve aletini emmeye başladı. O kadar sert yuttu ki neredeyse ayaklarımdan düşecektim.
Sonra yatağa uzandı, deri pantolonuna dokundum, onları çıkardım ve amını yalamaya başladım. Daha sonra penisimi onun içine soktum ve onu sikmeye başladım. Acıdan ve zevkten inanılmaz derecede inliyordu. "Ah anne, evet, evet, evet" diye inledi. Daha sonra onu çıkardım ve yüzüne geldim. Daha sonra penisini göğüslerinin arasına soktu ve tekrar geldi. Kendisi yıkandı, uzandık.
Sonra birçok deney yapıldı: hemşire, öğretmen vb.
Bunlar en güzel tatillerdi. Bellekte kaldı anılar ve birkaç fotoğraf.
Birbirimizi bir daha hiç görmedik.
https://i.postimg.cc/nc4y2Tfd/IMG-20230517-175030.jpg
https://i.postimg.cc/kMb36q1P/IMG-20230517-175618.jpg
16+ fotoğrafta bekaretimi nasıl kaybettim
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 4 months
16+ fotoğrafta bekaretimi nasıl kaybettim
- These users thanked the author Lybitem for the post (total 4):
- Vik.ruba80, Sibiryak89, Ded, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 2 months
Re: 16+ fotoğrafta bekaretimi nasıl kaybettim
Sıcak şeyler, bir ara başlamalıyım. Ve herhangi bir mola değil. İyi şanslar diliyorum.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Lybitem
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Böyle bir kadınla tanıştığın için şanslısın! Devamının olmaması çok yazık!
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bütün bunlar berbat, günümü güzelleştirdi, bir ineğin fantezileri ahaaaaaaaaaaaaalyyy
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 1160 Views
-
Last post by Kedi Matroskin.
-
- 10 Replies