Bekaretimi 20 yaşında kaybettim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bekaretimi 20 yaşında kaybettim
Bekaretimi 20 yaşında kaybettim. İstediğim için değil, diğerlerinden "daha kötü" olmak istemediğim için. Orada beş dakika kütük gibi yattı ve gitti. Altı ay sonra dayanamadığım tek kişiyle tanıştım (8 yıldır evliyiz). İlkel düşüncem ve sürü zihniyetim yüzünden hala dirseklerimi ısırıyorum. İlk ve tek kocamın olmadığına gerçekten pişmanım! (
-
Cevap: Bekaretimi 20 yaşında kaybettim
Sana tamamen katılıyorum. Eşimin de bakire olmasını isterim. Ama öyle olmadı, 15 yaşında kaybetti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Çocuklar! Bunun bekaretle alakası yok! Ve duygularda! Eğer seviyorsan ve seviliyorsan, diğer küçük şeylerin ne önemi var?! Ve eğer aşk yoksa bekaret işe yaramaz!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Tanuşka, telin üzerinde
-
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
Bir kız asla sadece biriyle sevişmez. İlk eşim bakireydi, başkasıyla yattığında ona neyin eksik olduğunu sordum. seks (her gün ve iki kezdi), duygular (karımı sevdim, her türlü güzel şey söyledim)? Çok daha ilkel olduğu ortaya çıktı, sadece karşılaştırmak istiyordu, ağzına sikmek istiyordu, sadece karşılaştırmak istiyordu. Daha sonra kalmam için bana yalvardı, ağladı, bunun bir daha olmayacağını söyledi ama ben gittim. İkinci eşi de bakireydi ve 2 yıl sonra durum tekrarlandı. Şu anda bana iki çocuğuyla gelen bir kızla yaşıyorum. 13 yıl geçti ve bir kez bile ihanet belirtisi göstermedi. Her şeye yetiyor, seks konusunda hiçbir yanlış anlaşılmamız yok. Bu yüzden şu sonuca varıyorum: kızların her zaman bir siki eksiktir. Karşılaştırmaya ihtiyaçları var, onlara her zaman diğerinin daha iyi sikiştiği, eylemin daha uzun sürdüğü ve duygunun daha hoş olduğu anlaşılıyor. Kızlara artık ağzımdan köpükle bağırmaya gerek olmadığını, benim öyle olmadığımı, sadık olduğumu ve tek ve eşsiz bir şeye sahip olacağımı anlatmak istiyorum. Kesinlikle, er ya da geç bir tane daha olacak))))

- These users thanked the author Fritz for the post (total 3):
- maksimum ahşap, artm., telin üzerinde
-
Herkes farklıdır, bazıları sadıktır, bazıları bunu bir kez deneyecek ve bu onlara göre değildir ve diğerleri bundan hoşlanır.
-
- Nirvana’dayım
Pek çok insan her şeyi denemek, her şeyi karşılaştırmak ve seçim yapmak ister... Bu nedenle, her zaman aklınızda bulundurun: toplumda yaşayan tek kişi siz değilsiniz...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Bana gelince, eğer bakire değilseniz, düğünde beyaz bir elbise giymek iyi bir fikir değil çünkü bu, saflığın sembolüdür!
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
O zaman hayatınızın nasıl sonuçlanacağını bilemezdiniz. Kendinizi hırpalamayın
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Ve diğerleri bunu 12 yaşında bile kaybediyor
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- telin üzerinde
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Orientation: biseksüel
Misafir, Sorun değil. Eski karım on beş yaşında başladı ama şikayet etmedi. Aksine.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Tuhaf, neden kütük gibi uzanmak için birinin altına uzanasın ki??? Seksin anlamı başka bir şey... Hımm...

- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- telin üzerinde
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
2 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Muhtemelen kimsenin "tecrübesiz" olanla birlikte olmak istemeyeceğinden korkuyordu. Ancak kızlarda değil erkeklerde işe yarıyor gibi görünüyor...
2 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Herkesi kesinlikle 2’ye göre yargılamamalısınız -3 örnek) Hayatları boyunca yalnızca bir kişiyle yatmış pek çok kız var. Belki nadir bir durum ama yine de
-
- Nirvana’dayım
Aslında, eğer karınız her gün aklınızı başınızdan alan bir orospuya sahipse, neden onun bekaretinden vazgeçtiniz?! Senin için doğru kişiye ihtiyacın var, bir bakireye değil! :ayyy:
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Şimdi kocanızın ilk seferde başarılı olamadığını düşünün. Ya da aşırı duygularından dolayı o kadar onun altında oynadın ki, o seni “beni affet Rabbim” diye düşündü. Bu olandan çok daha mı iyi?
Ve eğer ilk sevişme ilk yeni evliyle olursa. Ancak üç yıl sonra kaçtılar. Boşandıktan sonra aile kuran insanlar var. Ancak birbirlerine karşı daha hoşgörülü, daha dikkatli ve daha az karmaşıklar.
Üzülmeyin. Ve birçokları gibi sen de onun beynine dayanamadın - "ah hayır", "ah korkarım", "belki daha sonra". Tıpkı yetişkinler gibi biz de birbirimizle eğlendik ve mutluyduk.
Ve eğer ilk sevişme ilk yeni evliyle olursa. Ancak üç yıl sonra kaçtılar. Boşandıktan sonra aile kuran insanlar var. Ancak birbirlerine karşı daha hoşgörülü, daha dikkatli ve daha az karmaşıklar.
Üzülmeyin. Ve birçokları gibi sen de onun beynine dayanamadın - "ah hayır", "ah korkarım", "belki daha sonra". Tıpkı yetişkinler gibi biz de birbirimizle eğlendik ve mutluyduk.
- These users thanked the author Kedi Matroskin. for the post:
- Mart
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 6224 Views
-
Last post by Nikk