Doğrudan konuya sorun! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Doğrudan konuya sorun! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?

Unread post by Marion »

Soru başlıkta soruluyor. Bazı çevrelerde, bir erkeğin kadınlarla takılabileceği, ancak bir kadının yalnızca bir erkeğe sadık kalması gerektiği yönündeki yaygın fikrin temelden yanlış olduğuna inanıyorum. Ve aptalca "kilit ve anahtar" deyiminin geçerliliğini çoktan yitirdiğini. Aynı resmi "favori" ABF forumumda da paylaşmak istiyorum (sanırım pek çok kişi bunu biliyor).
key_gun.jpg
Last edited by Marion on 12 May 2023, 17:39, edited 1 time in total.
These users thanked the author Marion for the post (total 5):
aryamari, Serg_A, Beluga, Kral Kuş, Deitrell
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Doğrudan soru! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?

Unread post by Bay Hamsterrr »

Doğurmak ya da doğurmamak sizin hakkınızdır. Kendinizi korumak, partnerinizin olduğu gibi sizin de sorumluluğunuzdur. Pek çok kadın, aslında pek çok kadın, hoşlanmadıkları için prezervatif takmamalarını istiyor ve ardından iyi akşamlar. Bir kadının, hayatı dolu dolu yaşarken, dünyadaki tek bir spermin onu dölleyemeyeceği şekilde kendini koruyarak, sağa sola korumalı seks yapmasına kesinlikle hiçbir şey engel değildir. Koşullardan şikayet etmenize gerek yok, onları kendiniz için yarattınız

1 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
17. yüzyılda yaşamıyoruz, sizi tehlikeye atmayacağız ve zamanımızda anonimliği korumak sorun değil, böylece dar görüşlü insanlar parmakla işaret etmeyin. Kısacası isteyenler fırsat arar, aramayanlar ise bahane arar.
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Marion
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months
 Yanıt: Doğrudan soru! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Bay.hamsterrr: 14 May 2023, 09:02 Doğum yapmak ya da yapmamak sizin hakkınız. Kendinizi korumak, partnerinizin olduğu gibi sizin de sorumluluğunuzdur. Pek çok kadın, aslında pek çok kadın, hoşlanmadıkları için prezervatif takmamalarını istiyor ve ardından iyi akşamlar. Bir kadının, hayatı dolu dolu yaşarken, dünyadaki tek bir spermin onu dölleyemeyeceği şekilde kendini koruyarak, sağa sola korumalı seks yapmasına kesinlikle hiçbir şey engel değildir. Koşullardan şikayet etmenize gerek yok, onları kendiniz için yarattınız

17. yüzyılda yaşamıyoruz, sizi tehlikeye atmayacağız ve zamanımızda anonimliği korumak sorun değil, böylece dar görüşlü insanlar parmakla işaret etmeyin. Kısacası isteyen fırsat arıyor, istemeyen ise mazeretler
hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 korumaz.. haplarla ve RİA’larla hamile kalırlar ve prezervatifle de.
Bir arkadaşım sağlıklı yumurtalık ve tüplerde yapışıklıklar nedeniyle hamile kalmayı başardı.
Bir arkadaş koşullu kısırlık nedeniyle hamile kaldı (hamilelik için gerekli hormonlar üretilmiyordu) ), tüp bebek yapmak istedi ama doğal yollarla hamile kaldı.
Hayat filizlenecek bir boşluk bulacaktır.

Kim NE ister? üyeler için bir geçiş yolu mu olacak?.. fuuu.. *x)
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
fare zehiri
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 09:05
Mr.hamsterrr: 14 May 2023, 09:02 Doğum yapmak ya da yapmamak sizin hakkınızdır. Kendinizi korumak, partnerinizin olduğu gibi sizin de sorumluluğunuzdur. Pek çok kadın, aslında pek çok kadın, hoşlanmadıkları için prezervatif takmamalarını istiyor ve ardından iyi akşamlar. Bir kadının, hayatı dolu dolu yaşarken, dünyadaki tek bir spermin onu dölleyemeyeceği şekilde kendini koruyarak, sağa sola korumalı seks yapmasına kesinlikle hiçbir şey engel değildir. Koşullardan şikayet etmenize gerek yok, onları kendiniz için yarattınız

17. yüzyılda yaşamıyoruz, sizi tehlikeye atmayacağız ve zamanımızda anonimliği korumak sorun değil, böylece dar görüşlü insanlar parmakla işaret etmeyin. Kısacası isteyen fırsat arıyor, istemeyen ise mazeretler
hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 korumaz.. haplarla ve RİA’larla hamile kalırlar ve prezervatifle de.
Bir arkadaşım sağlıklı bir yumurtalığı ve tüplerde yapışıklıklar varken hamile kalmayı başardı.
Bir arkadaşım şartlı kısırlık nedeniyle hamile kaldı (gerekli hormonları üretemedik) (hamilelik için), tüp bebek yapmak istedi ama doğal yollarla hamile kaldı.
Kim NE ister? üyeler için bir geçiş yolu olmak mı?.. ıh.. *x)
O halde neden toplumun sana izin vermediğini bağırıyorsun sikişmek Peki ya erkekler? 🤣 sırf gürültü olsun diye mi?)
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bay.hamsterrr: 14 May 2023, 09:11
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 09:05
Mr.hamsterrr: 14 May 2023, 09:02 Doğum yapmak ya da yapmamak hakkınızdır. Kendinizi korumak, partnerinizin olduğu gibi sizin de sorumluluğunuzdur. Pek çok kadın, aslında pek çok kadın, hoşlanmadıkları için prezervatif takmamalarını istiyor ve ardından iyi akşamlar. Bir kadının, hayatı dolu dolu yaşarken, dünyadaki tek bir spermin onu dölleyemeyeceği şekilde kendini koruyarak, sağa sola korumalı seks yapmasına kesinlikle hiçbir şey engel değildir. Koşullardan şikayet etmenize gerek yok, onları kendiniz için yarattınız

Bir arkadaşım sağlıklı bir yumurtalığı ve tüplerde yapışıklıklar varken hamile kalmayı başardı.
Bir arkadaşım şartlı kısırlık nedeniyle hamile kaldı (gerekli hormonları üretemedik) (hamilelik için), tüp bebek yapmak istedi ama doğal yollarla hamile kaldı.
Kim NE ister? üyeler için bir geçiş yolu olmak mı?.. ıh.. *x)
O halde neden toplumun sana izin vermediğini bağırıyorsun sikişmek Peki ya erkekler? 🤣 sırf gürültü olsun diye mi?)
nerede çığlık attım? Sakince yazıyorum. Muhtemelen benim tavrımı anlamadınız; ben kesinlikle kadınların eldiven gibi partner değiştirmesine karşıyım.
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 09:14 nerede çığlık attım? Sakince yazıyorum. Muhtemelen tavrımı anlamadın, ben kesinlikle kadınların eldiven gibi partner değiştirmesine karşıyım.
Özel olarak senden değil, konunun genel atmosferi)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 08:47
Serg_A: 14 May 2023, 08:44
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 05:14 Elbette, nemfomanlar ve seks düşkünleri hariç sekskolikler ve ayrıca onu parçalayacak, pişirecek ve baharatlarla birlikte yiyecek bir manyakla karşılaşana kadar ortalıkta koşuşturan çeşitli zihinsel bozuklukları olan kadınlar.
Eh, eşitsizlik’nin bunda, daha doğrusu, bunun dahil edilmesinde yattığı şey budur. İşte sebeplerden biri: siz kadınlar, siz kendiniz kendi arkadaşlarınıza karşı saldırganlık göstermeye başlıyorsunuz , buradan anlaşılabileceği gibi, siz kendiniz kadınların daha az özgürlüğe sahip olduğunu söylüyor gibisiniz ve sonra üstlerine "burka" koymaya hazır ilk kişiler onlar oluyor kız arkadaş? Olan şu ki, kendi zevki için yaşayabilecek bir kadın için mutlu olmak yerine sinirlenmeye başlıyorsun : "Ah, bak, işte gidiyor. Lanet olsun! Seks manyağı! Sürtük! Ah, seni kaltak, manyağın teki!
Sahnemde agresif bir şey görmüyorum Nemfomani bir hastalıktır. Sekskolik de böyle bir kavramdır. Belirli birinden mi bahsediyordum?.. hayır.. bu boşluktaki küresel bir kadın..
Bu tür insanlara aşina değilim.
Aslında özellikle seni kastetmedim , dedim, çoğu kadın böyle düşünüyor.
Ve ben bu tür insanlara aşina değilim, bunun tek nedeni, şiddetli öfke ateşine düşmemek için aslında kimsenin size bir şey söylememesidir 😁

7 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 09:05 Kim NE ister? üyeler için bir geçiş yolu olmak mı?.. ıhhh..
Peki, şimdi ne yapıyorsun? Kin güden sensin. Siz kadınları böyle anlarda bunu söylediğinizde neyin motive ettiğini anlamıyorum. Bunun temel bir öfke olduğu açık, daha doğrusu hiç de temel değil, elbette bir şeye dayanıyor. Bunun kıskançlıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Sessizce kıskanın!

10 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 04:47
Sibiryak89: 13 May 2023, 22:07
Kadınlar için ve bir kadın da evlenebilir, karısından ayrıldığında evlenebilir Sorumluluktan kaçmıyor, Çocukların hem nafakayla hem de ötesinde yetişmelerine yardımcı olunuyor...
Nafaka alıp almaması önemli değil.. Kucağınızda bir bebek varken gerçekten erkeklerle ortalıkta dolaşamazsınız ama aptallık yüzünden bir başkasını öldürebilir, bir çocuk doğurabilirsiniz ve bu hiçbir yere gitmez ve bazılarının böyle bir sorumluluğu yoktur. ve hiçbir şey yapamıyorsun🤔 (bu arada ben ilk kez öğrencilik yıllarımda evlendim, 16 yıl sonra zaten ayrıldık).
Mr.hamsterrr: 14 May 2023, 09:02 Doğum yapmak ya da yapmamak hakkınızdır. Kendinizi korumak, partnerinizin olduğu gibi sizin de sorumluluğunuzdur. Pek çok kadın, aslında pek çok kadın, hoşlanmadıkları için prezervatif takmamalarını istiyor ve ardından iyi akşamlar. Bir kadının, hayatı dolu dolu yaşarken, dünyadaki tek bir spermin onu dölleyemeyeceği şekilde kendini koruyarak, sağa sola korumalı seks yapmasına kesinlikle hiçbir şey engel değildir. Koşullardan şikayet etmeye gerek yok, bunları kendiniz için yarattınız
Burada ayrıca neden koruma kullanmayı düşünmediğinizi de anlamıyorum? Eşitliği kabul ediyorsanız ayrıca’yi de düşünmelisiniz. “Bunu neden düşüneyim ki, ben bir erkeğim, o düşünsün!” diye bağıranlara karşı zaten sessizim.
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by fare zehiri »

Serg_A: 14 May 2023, 09:52 Aslında özellikle seni kastetmedim, çoğu kadının böyle düşündüğünü söyledim.
Bu bir tür resmi istatistik mi? Yoksa kadınların çoğunu tanıyor musun?
Peki şu anda ne yapıyorsunuz? Kin güden sensin. Siz kadınları böyle anlarda bunu söylediğinizde neyin motive ettiğini anlamıyorum. Bunun temel bir öfke olduğu açık, daha doğrusu hiç de temel değil, elbette bir şeye dayanıyor. Bunun kıskançlıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Sessizce kıskanın!
Yani beyniniz size yalnızca tek bir görüşün olabileceğini söylüyor, değil mi? Ve herkesin doğal olarak sınırsız sayıda partneri sevmesi gerektiğini mi? Zevk ve tercihlerin çeşitliliği imkansız mı? Ve eğer biri her gün partnerini değiştirmek istemiyorsa, tabiri caizse kıskanıyor mu?
These users thanked the author fare zehiri for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 14 May 2023, 06:18 Fakat bunun hakkında konuşmak alışılmış bir şey değil ve bu pek sık olmuyor.
İşte bu Sevgi dolu babalar var. Sadece nafaka ödemekle kalmayıp aynı zamanda günlük hayata da yardımcı olan, çocuk yetiştirmeye yardımcı olan, onları telefonla arayan, hafta sonları ve tatillere götüren kişiler. Kendi kendini yetiştirenler var ama çok çok az. İstatistiklere baktım, zaten 17’de 100 binden fazla borcunu ödemeyen vardı ve 21’de zaten 150 binden fazla kişi vardı. Bunların %90,5’i erkek, yalnızca %9,5’i kadındır. Rakamlar aslında çok büyük. 150 binden fazla borcunu ödemeyen varsa bu en az 150 bin çocuk demektir. Her seferinde bir çocuk alırsanız, ama benim iki çocuğum var ve elbette sadece ben değil. Üç veya daha fazla var. Ancak istatistikler sadece ödeme yapmayanları içeriyordu ve resmi olarak çalışanların kaçının asgari ücret aldığını ve nafakalarının resmi olarak ödendiğini ancak bu tutarın komik ya da üzücü olduğunu söyleyebiliriz. Üzüntü derecesinde komik. Ve daha da fazlası var. Yani bu gerçekten bir sorun ve bu yüzden herkes bundan bahsediyor. Eski sevgilim para ödemiyor. Bazen gelir, ancak şişedeki[/url] adresine gelir. işgal edin. Elbette karşılıksız borç alın. Ve sağlıklı, iyi bir gelire sahip, çok iyi bir gelire sahip bir insandan aniden engelli bir insana dönüştüm ve doktor olmam ve sakin bir şekilde çalışmaya devam edebilmem iyi bir şey ama 9 bin engelli maaşı ile, Çocuklarla nasıl yaşayacağımı bile bilmiyorum.
Doğum yapmadan önce düşünmen gerektiğini söyleyen aptallar var. Yani bir kadın düşünmeye başladığında kimse doğurmaz. Genç aileler en fazla çocuğa sahip. Henüz beyin yok. Ayrıca, eğer 30 yaşından önce doğum yapmadıysanız, o zaman en iyi ihtimalle bir çocuk doğar. Çünkü düşünmeye başlıyorlar. Çocuk yoldaki mantar ya da çimen değildir. Kendi başına büyümeyecek. Çocuk sadece yemek ve içmekten ibaret değildir. Buna kıyafetler, ilaçlar, oyuncaklar, hijyen ürünleri, doktorlar, kulüpler, bölümler, spor malzemeleri, aletler, öğretmenler vb. de dahildir. Ve tüm bunlar çok para, çok zaman ve çaba gerektiriyor. Muhtemelen iki kişinin bununla başa çıkması kolay değil ama bir kişi için inanılmaz derecede zor.
These users thanked the author Geçit for the post:
Yün
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 14 May 2023, 09:52
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 08:47
Serg_A: 14 May 2023, 08:44
Eh, buradaki gibi, daha doğrusu Bu aynı zamanda eşitsizliğinin de yattığı yerdir. İşte sebeplerden biri: siz kadınlar, siz kendiniz kendi arkadaşlarınıza karşı saldırganlık göstermeye başlıyorsunuz , buradan anlaşılabileceği gibi, siz kendiniz kadınların daha az özgürlüğe sahip olduğunu söylüyor gibisiniz ve sonra üstlerine "burka" koymaya hazır ilk kişiler onlar oluyor kız arkadaş?
Olan şu ki, kendi zevki için yaşayabilecek bir kadın için mutlu olmak yerine sinirlenmeye başlıyorsun : "Ah, bak, işte gidiyor. Lanet olsun! Seks manyağı! Sürtük! Ah, seni kaltak, manyağın teki!
Sahnemde agresif bir şey görmüyorum Nemfomani bir hastalıktır. Sekskolik de böyle bir kavramdır. Belirli birinden mi bahsediyordum?.. hayır.. bu boşluktaki küresel bir kadın..
Bu tür insanlara aşina değilim.
nAslında özellikle seni kastetmedim, çoğu kadının böyle düşündüğünü söyledim.
Ve ben bu tür insanlara aşina değilim, sen sadece kimse sana gerçekten bir şey söylemediği için öylesin, yoğun öfke ateşine yakalanmamak için 😁

7 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 09:05 Kim ister NE? üyeler için bir geçiş yolu olmak mı?.. ıhhh..
Peki, şimdi ne yapıyorsun? Kin güden sensin. Siz kadınları böyle anlarda bunu söylediğinizde neyin motive ettiğini anlamıyorum. Bunun temel bir öfke olduğu açık, daha doğrusu hiç de temel değil, elbette bir şeye dayanıyor. Bunun kıskançlıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Sessizlik içinde kıskançlık!
Böyle kadınların son derece mutsuz olduğuna inanıyorum, kıskançlıktan eser yok... Onlara sempati duyuyorum. Cinsel ilişkilerde bu kadar karışıklığın hayal edilmesi bile beni tiksindiriyor.

Benden hiçbir şey saklamıyorlar.. Arkadaşlarımı tanıyorum.. onların ilgi alanları aptalca sikişmekten çok uzak.

4 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Bay.hamsterrr: 14 May 2023, 09:26
Nerede çığlık attım? Sakince yazıyorum. Muhtemelen tavrımı anlamadın, ben kesinlikle kadınların eldiven gibi partner değiştirmesine karşıyım.
Özel olarak senden değil, konunun genel atmosferi)
üzgünüm o zaman.. evet atmosfer güzel.. bazen tartışmak eğlencelidir.. mesele sadece amcıklar/memeler ve annelerle ilgili değil :-D
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Yün, fare zehiri
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

fare zehiri: 14 May 2023, 10:09 Yani beyniniz size yalnızca tek bir görüşün olabileceğini söylüyor, değil mi?
İşte bunu kimin beyni söylüyor: n
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 09:05 Kim NE ister? üyeler için bir geçiş yolu mu olacak?.. ıh..
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Serg_A: 14 May 2023, 10:20
fare zehiri: 14 May 2023, 10:09 Yani beyniniz size yalnızca tek bir görüşün olabileceğini söylüyor, değil mi?
Bu kimin fikri beyin şunu söylüyor:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 09:05 Kim NE ister? üyeler için bir geçiş yolu olmak mı?.. ugh..
Peki, eğer Kelimeleri bağlamdan çıkarırsınız, sonra onu çıkan mesajlarınızdan toplayabilirsiniz. :evet:
These users thanked the author fare zehiri for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 10:16 Böyle kadınların son derece mutsuz olduğuna inanıyorum
Ve elbette siz de öylesiniz onlara sempati duyuyorum, gülmekten ölmek üzereyim. 🤣🤣 🤣
Sempatinizin nasıl bir şey olduğunu biliyor musunuz, bu, size getiren birinin sempatisine benzer. "cadı" ateşine meşale.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 14 May 2023, 10:31
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 10:16 Böyle kadınların son derece mutsuz olduğuna inanıyorum
Ve Tabii ki onlara sempati duyuyorsun, gülmekten ölmek üzereyim. 🤣🤣 🤣
Sempatinizin nasıl bir şey olduğunu biliyor musunuz, size bir şey getiren birinin sempatisine benzer. "cadı" ateşine meşale.
Kendimi sana karşı haklı çıkarmak için hiçbir neden göremiyorum. Konunun başlangıç ​​sorusunu cevapladım, fikrimi zaten belirttim.

Zaten benzer tartışmaların olduğu birkaç konu içinde beni zevkten yaktınız..
fare zehiri
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180

Unread post by Marion »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 09:05 hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 korumaz.. haplarla, bobinlerle ve prezervatiflerle hamile kalırlar.
Bir arkadaş başardı tek sağlıklı yumurtalık ve tüplerde yapışıklıklarla hamile kalmak..
Bir arkadaşım şartlı kısırlık nedeniyle hamile kaldı (gebelik için gerekli hormonlar üretilmiyordu), tüp bebek yapmak istedi ama doğal yolla hamile kaldı.
Hayat filizlenecek bir boşluk bulacaktır. n
Bana feminist olup olmadığım soruldu. Yani her şeyin planlandığı gibi gitmediği bu tür aşırı durumlarda, kadının kendi vücudunu kontrol etme hakkına tam olarak sahip olması gerekir. Ve kocanızın, babanızın, rahibinizin, hakiminizin veya başkasının rızasını almayın. Bir kadının koşulsuz ve koşulsuz kürtaj hakkından bahsediyorum.
Marinka: 14 May 2023, 10:12 Eski sevgilim ödeme yapmıyor. Bazen gelir, ancak şişedeki[/url] adresine gelir. işgal edin. Elbette karşılıksız borç alın.
İşte yine düşünüyorum, ben feminist miyim? Bu gibi durumlar tamamen dengesizdir.
Marinka: 14 May 2023, 10:12 Doğum yapmadan önce düşünmeniz gerektiğini söyleyen aptallar var. Yani bir kadın düşünmeye başladığında kimse doğurmaz. En fazla çocuk sahibi olan aileler genç ailelerdir.
Ancak genç ailelerin sayısının giderek azaldığını açıklığa kavuşturabiliriz. Hiçbir erkek, bir hayat sağlayabileceklerini anlayana kadar evlenmek istemez. Hiçbir kızın evlenmek için acelesi yoktur, hele "kendisi için" birini doğurmak şöyle dursun. Bana göre bu akım Batı’dan geliyor ve bazı kimseler bundan hoşlanmıyor. Bu nedenle realite şovu "16 yaşında hamile" ve kürtajı yasaklamaya çalışıyor.
Kral Zogu, konu dışına çıkmamak için ensestle ilgili konunuza yanıt verdim. viewtopic.php? p=202763&sid=dfac9435843e ... d0#p202763
These users thanked the author Marion for the post (total 2):
Geçit, Kral Kuş
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marion, kürtajın bir kadının sağlığı üzerinde çok olumsuz etkisi var sağlık, kürtaj sonrası depresif dönemlerden bahsetmiyorum bile.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 14 May 2023, 08:44 siz kadınlar, kendi arkadaşlarınıza karşı kendiniz saldırganlık göstermeye başlıyorsunuz
Sadece sizin ve benim gerçekten farklı olduğumuzu anlamalısınız. Ve sadece farklı değil, kökten farklı. Pamuk Prenses masalında kötü kraliçenin aynaya dünyanın en tatlısının kim olduğunu sorduğunu gördünüz mü? Ayna onu överken o sakindi. Bunu yapan sadece kötü kraliçe değil. Kadınların büyük çoğunluğunun psikolojisi budur. Makyaj, saç modelleri, manikür, kirpikler, markalı giysiler, stil - bu sizin erkeğinize göre değil. Bu kendin için, güzel ve karşı konulmaz olmak için. Dünyanın en güzel insanı olmak. Kızların aynı baloda aynı kıyafetleri giymesi gerçekten bir trajedi, gerçi erkekler için dışarıdan bakıldığında komik görünüyor.
Bir kadın şampiyonluk yarışını terk ettiğinde, işte o zaman kıskançlık ve nefret başlar daha iyi olanlara. Erkekler arasındaki talep, belli bir üstünlüğün kriterlerinden biridir. Bu nedenle olumsuz değerlendirme.

6 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 10:48 Marion, kürtajın kadın sağlığı üzerinde çok olumsuz bir etkisi vardır, kürtaj sonrasında yaşanan depresif dönemlerden bahsetmiyorum bile.
En iyi seçenek kürtajın önlenmesidir. Yani kontraseptif kullanma yeteneğini geliştirin. Bu öğretilmelidir. İlkokuldaki hem kızlar hem de erkekler için en iyisidir.
Kürtajı yasaklamak, yine yeraltında üremek anlamına geliyor. Ne zaman kim tarafından yapılacağı ve nerede yapılacağı belli değil. Ciddi ve ciddi komplikasyonlar olacak ve çok sayıda ölüm olacak. Bu zaten oldu ve aynı tırmığa ikinci kez basmaya gerek yok.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Serg_A, Marion
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 14 May 2023, 10:50 Senin ve benim gerçekten farklı olduğumuzu anlamalısın. Ve sadece farklı değil, kökten farklı. Pamuk Prenses masalında kötü kraliçenin aynaya dünyanın en tatlısının kim olduğunu sorduğunu gördünüz mü?
Evet, anlıyorum. Bu çok talihsiz bir durum.(
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 14 May 2023, 10:57 Bir kadın şampiyonluk yarışını terk ettiğinde, işte o zaman daha iyi olanlara karşı kıskançlık ve nefret devreye girer. Erkekler arasındaki talep, belli bir üstünlüğün kriterlerinden biridir. Bu nedenle olumsuz değerlendirme
Fakat bana öyle geliyor ki, ya birisi kendini çok erken siliyor ya da birisi hormonal sorunlar yaşamaya başlıyor ve hemen "Seni kınayacağım!" demeye başlıyorlar.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 14 May 2023, 11:00
Marinka: 14 May 2023, 10:50 Senin ve benim gerçekten farklı olduğumuzu anlamalısın. Ve sadece farklı değil, kökten farklı. Pamuk Prenses masalında kötü kraliçenin aynaya dünyanın en tatlısının kim olduğunu sorduğunu gördünüz mü?
Evet, anlıyorum. Bu tam bir talihsizlik.(
Bu zaten doğanın bir gereği. Bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Tıpkı erkeklerde olduğu gibi. Bir erkeğin testosteronu kontrol dışıyken Grafiklerde bir kadın için savaşacak ve istikrarlı bir şekilde düşüşe geçtiğinde, kıçını bir kadına daha mütevazı bir şekilde sergileyen diğer erkeklere kıçını ifşa edecek.
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka, ancak özellikle bu kürtajları yine de yapacaklar genç kızlar ve o yaştaki bu erken kürtajlar ne yazık ki kısırlığa yol açıyor.
Hatırlıyorum bir kadın doğum uzmanı-jinekolog okulumuza geldi, ders verdi, cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili broşürler dağıttı ama bu tam anlamıyla koruyamıyor genç nesil..
Ancak ebeveynleri onları bir radyatöre bağlayıp hiçbir yere gitmelerine izin vermeseydi muhtemelen kurtulurdu.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 14 May 2023, 11:11, edited 1 time in total.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 14 May 2023, 11:05
Marinka: 14 May 2023, 10:57 Bir kadın şampiyonluk yarışını terk ettiğinde, o zaman daha iyi olanlara karşı kıskançlık ve nefret devreye girer. Erkekler arasındaki talep, belli bir üstünlüğün kriterlerinden biridir. Bu nedenle olumsuz değerlendirme
Fakat bana öyle geliyor ki, ya birisi kendini çok erken siliyor ya da birisi hormonal sorunlar yaşamaya başlıyor ve hemen "Yargılamak!"a başlarlar.
Yargılamak insanların en sevdiği eğlencedir. Cinsiyet ne olursa olsun. Sen ve ben az önce arkadaşınızla özel bir durumu ele aldık ve her şeyi ve herkesi kınamayı seviyoruz. Bu durumlarda özgüven sorunu açıkça rol oynuyor.
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marion: 14 May 2023, 10:43 a kadının kendi vücudunu kontrol etme hakkı tam olmalıdır. Ve kocanızın, babanızın, rahibinizin, hakiminizin veya başkasının rızasını almayın. Bir kadının koşulsuz ve koşulsuz kürtaj hakkından bahsediyorum.
Kürtajı yasaklamak kesinlikle doğru, tam bir gericiliktir. Ve bir kadının sağlığına yönelik "beğenilen" endişe, bu gericiliğin sadece kutsal bir kılıfıdır.
Fakat sadece kürtaj hakkını kastetmiyorum, çünkü kürtaj yasağı aslında insanları (sadece kadınları değil) kendi bedenlerini tam olarak kontrol etme haklarından mahrum bırakmanın yalnızca başlangıcıdır.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Kral Kuş
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 11:09 Marinka, ama yine de özellikle genç kızlarda bu kürtajları yaptırıyor ve o yaştaki bu erken kürtajlar ne yazık ki kısırlığa yol açıyor.. Geldim, hatırlıyorum, Okulumuza bir kadın doğum uzmanı-jinekolog geldi, ders verdi, cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili broşürler dağıttı ama bu genç nesli tamamen koruyamaz.
Onları ancak ebeveynleri onları radyatöre bağlarsa korur ve onlar da korumaz. beni hiçbir yere bırakmadı.
Bize broşürler verdiler ama bu benim 15 yaşında hamile kalmamı ve 16 yaşında doğum yapmamı engellemedi. . Ve tamamen iletişimsiz değildim ve iyi ebeveynlerim, müreffeh bir ailem var. Sadece gençler her şeye, özellikle de size bir şeyler öğretmeye çalıştıkları gerçeğine karşı isyan çağıdır.

Cinsel eğitim anaokulunda değilse ilkokulda başlamalı. Çocuklar meraklı olduklarında her şeyle ilgilenirler, hormonları yükseldiğinde değil. Üstelik bir yandan vücudunuzu tanımıyorsunuz, erkeklere dünden tamamen farklı bakıyorsunuz, diğer yandan yetişkin gibi hissetmek istiyorsunuz. Bugün ve şimdi, 18 yaşını doldurduğunuzda ve yasal olarak çocukluğunuzun sona erdiğinde değil.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Kral Kuş
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 14 May 2023, 11:09
Marinka: 14 May 2023, 10:57 Eh, bir kadın şampiyonluk yarışını terk ettiğinde, o zaman daha iyi olanlara karşı kıskançlık ve nefret devreye girer. Erkekler arasındaki talep, belli bir üstünlüğün kriterlerinden biridir. Bu nedenle olumsuz değerlendirme
Fakat bana öyle geliyor ki, ya birisi kendini çok erken siliyor ya da birisi hormonal sorunlar yaşamaya başlıyor ve hemen "Yargılamak!"a başlarlar.
Yargılamak insanların en sevdiği eğlencedir. Cinsiyet ne olursa olsun. Sen ve ben az önce arkadaşınızla özel bir durumu ele aldık ve her şeyi ve herkesi kınamayı seviyoruz. Görünüşe göre bu durumlarda özgüven sorunu bir rol oynuyor.
evet.. ve sikler konusunda birinin kıçı yanıyor ve kızlara yönelik zulüm forumdan başlıyor çünkü onlara göre yanlış üyelerden hoşlanıyorlar :cat1:
fare zehiri
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 14 May 2023, 11:14
a kadının kendi vücudunu kontrol etme hakkı olmalıdır. Ve kocanızın, babanızın, rahibinizin, hakiminizin veya başkasının rızasını almayın. Bir kadının koşulsuz ve koşulsuz kürtaj hakkından bahsediyorum.
Kürtajı yasaklamak kesinlikle doğru, tam bir gericiliktir. Ve bir kadının sağlığına yönelik "beğenilen" endişe, bu gericiliğin sadece kutsal bir kılıfıdır.
Fakat sadece kürtaj hakkını kastetmiyorum, çünkü kürtaj yasağı aslında insanları (sadece kadınları değil) vücutlarını tam olarak kontrol etme haklarından mahrum bırakmanın yalnızca başlangıcıdır.
Çok fazla yasağımız var. Geçen yıl birçok blog yazarı ve kültür çalışanı dağıldı. Çok sayıda kara liste oluşturdular, ancak kimse onların yerini birinin alması gerektiğini düşünmedi. Favori eğlence: yasaklayın, sınırlayın ve cezalandırın. Başın ağrıdığında kesmezsin. Tedavi edilmesi gerekiyor.
Tıpta bir zamanlar çocukların apandislerini kesmek istiyorlardı. Daha sonra sorun yaşanmaması için iltihaplanmayı beklemeden, zamanla şunu fark ettik ki, eğer bir apandis varsa, görünüşe göre doğanın bunu bir nedeni var. Ancak doktorlarımız, eğer hasta olursa keseriz ve zarar verecek bir şey kalmaz prensibiyle çalışmıyorlar, ancak yasa koyucular bunu sıklıkla yapıyor. Bunu büyük bir zekayla yapmıyorlar. Sorun varsa yasaklarla daha da büyük sorunlar yaratırız ve bunlar kartopu gibi büyür, büyür. Özel programlara ve elbette mümkün olduğunca bireysel yaklaşıma ihtiyacımız var. Artık insanı büyük bir devlet makinesinin dişlisi olarak değil, kendi kendine yeten, bireysel ve benzersiz özelliklerle dolu ayrı bir biyolojik birim olarak ele almanın zamanı geldi.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 14 May 2023, 10:57 Bir kadın şampiyonluk yarışını terk ettiğinde, o zaman daha iyi olanlara karşı kıskançlık ve nefret devreye girer. Erkekler arasındaki talep, belli bir üstünlüğün kriterlerinden biridir. Bu nedenle olumsuz değerlendirme
Fakat bana öyle geliyor ki, ya birisi kendini çok erken siliyor ya da birisi hormonal sorunlar yaşamaya başlıyor ve hemen "Yargıç!" demeye başlarlar.
Elbette kendin hakkında yazdığın şey bu mu?
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Marinka: 14 May 2023, 11:06 Bu zaten doğadır. Bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Tıpkı erkekler gibi. Bir erkeğin testosteronu tavan yaparken, bir kadın için savaşacaktır ve istikrarlı bir şekilde düşmeye başladığında, kıçını bir kadına gösterme konusunda daha mütevazı olan diğer erkeklere kıçını gösterir. Ayrıca doğa.
Bu doğa değil ama biz doğa yasalarını kendi ellerimizle çiğniyoruz. Erkekler çok eski zamanlardan beri kadınlar için savaştı ama bir süredir kafalarımızı ibnelerin, lezbiyenlerin ve eşcinsel evliliğin iyi olduğuna dair propagandayla doldurmaya başladılar. Ben buna asla müsamaha göstermedim ve bu azınlık sürüsüne de tahammül etmeyeceğim. Burada batıda yaşayan bu azınlıklar tüm batıyı yönetiyor. Bir ibne, bir ibnenin üstüne oturur ve onu çöpe atar, eğer onları selamlamazsan, dışlanmış olursun!!!
Yani burada kadınlar eşittir ve çoğunlukla erkekleri kontrol ederler ve onlara söylenemeyecek hiçbir şey yoktur. Buna karşı bir şey söylersen dışlanmış olursun.
Doğa, çocuk doğurması için kadına, aileyi geçindirmesi için de erkeğe bahşedilmiştir, ancak ne yazık ki herkes bu yeteneği kaybetmiştir. Artık eşinizden veya kız arkadaşınızdan daha az kazanırsanız onun gözünde zavallı olursunuz ve o sizi terk eder. Bütün bunları zaten yaşadım ve ne yazdığımı biliyorum.
Ailede uyum olmalı, birbirimize destek olmalı, çekişme ve skandallar değil.
Ve ne olur? erkekler artık çıplak gözle görülemiyor! Seks için göt deliklerinizi açığa çıkarmak... ah, ne kadar iğrenç... :ireful1:

8 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 14 May 2023, 11:17 Cinsellik eğitimine anaokulunda değilse ilkokulda başlamanız gerekir. Çocuklar meraklı olduklarında her şeyle ilgilenirler, hormonları yükseldiğinde değil. Üstelik bir yandan vücudunuzu tanımıyorsunuz, erkeklere dünden tamamen farklı bakıyorsunuz, diğer yandan yetişkin gibi hissetmek istiyorsunuz. Bugün ve şimdi, 18 yaşını doldurduğunuzda ve yasal olarak çocuk olduğunuzda değil.
Bizim zamanımızda 8. sınıfta anatomi dersi alırdık ve hiçbir şey yapılmazdı iyiydi. Ve kötü yaşamadılar ve herkese yetecek kadar vardı. Evet, elbette geyler ve lezbiyenler vardı ama görünür değillerdi, şu anda olduğu gibi tüm çatlaklara girmediler. Seks eğitiminin bununla ne alakası var, ne için!? 100 yıl haşhaş tohumu yoktu, kıtlık da yaşanmadı. Ve şimdi, görüyorsunuz, bunu öğretmemiz gerekiyor.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 11:33 Elbette kendin hakkında mı yazıyorsun?
Ah, kahretsin ! Aha-ha-ha! 🤣🤣 🤣🤣 🤣
Eh, anaokulu, ikinci grup:"Kim isim söylerse başı dertte!". 😁😁 😁
Orada ne yazdığımı çok iyi anladınız.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 14 May 2023, 12:01
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 11:33 Elbette kendin hakkında mı yazıyorsun?
hayır, kahretsin! Aha-ha-ha! 🤣🤣 🤣🤣 🤣
Eh, anaokulu, ikinci grup:"Kim isim söylerse başı dertte!". 😁😁 😁
Orada ne yazdığımı çok iyi anladınız.
Hayır. Anlamıyorum.. daha detaylı yaz.
Ben de anaokulunu düşünüyorum: sağlıklı bir adam 2 saattir forumda oturuyor ve bir kızla tartışıyor))
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 14 May 2023, 12:25, edited 1 time in total.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 12:06 a sağlıklı bir adam 2 saattir forumda oturuyor ve bir kızla tartışıyor))
bir kızla değil, yetişkin bir kadınla!!! :evet: :göz kırp:
These users thanked the author Wolffr for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Wolffr: 14 May 2023, 11:52
Bu zaten doğanın bir gereği. Bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Tıpkı erkekler gibi. Bir erkeğin testosteronu tavan yaparken, bir kadın için savaşacaktır ve istikrarlı bir şekilde düşmeye başladığında, kıçını bir kadına gösterme konusunda daha mütevazı olan diğer erkeklere kıçını gösterir. Ayrıca doğa.
Bu doğa değil ama biz doğa yasalarını kendi ellerimizle çiğniyoruz. Erkekler çok eski zamanlardan beri kadınlar için savaştı ama bir süredir kafalarımızı ibnelerin, lezbiyenlerin ve eşcinsel evliliğin iyi olduğuna dair propagandayla doldurmaya başladılar. Ben buna asla müsamaha göstermedim ve bu azınlık sürüsüne de tahammül etmeyeceğim. Burada batıda yaşayan bu azınlıklar tüm batıyı yönetiyor. Bir ibne, bir ibnenin üstüne oturur ve onu çöpe atar, eğer onları selamlamazsan, dışlanmış olursun!!!
Yani burada kadınlar eşittir ve çoğunlukla erkekleri kontrol ederler ve onlara söylenemeyecek hiçbir şey yoktur. Buna karşı bir şey söylersen dışlanmış olursun.
Doğa, çocuk doğurması için kadına, aileyi geçindirmesi için de erkeğe bahşedilmiştir, ancak ne yazık ki herkes bu yeteneği kaybetmiştir. Artık eşinizden veya kız arkadaşınızdan daha az kazanırsanız onun gözünde zavallı olursunuz ve o sizi terk eder. Bütün bunları zaten yaşadım ve ne yazdığımı biliyorum.
Ve ne olur? erkekler artık çıplak gözle görülemiyor! Seks için göt deliklerinizi açığa çıkarmak... ah, ne kadar iğrenç... :ireful1:

Marinka: 14 May 2023, 11:17 Cinsellik eğitimine anaokulunda değilse ilkokulda başlamanız gerekir. Çocuklar meraklı olduklarında her şeyle ilgilenirler, hormonları yükseldiğinde değil. Üstelik bir yandan vücudunuzu tanımıyorsunuz, erkeklere dünden tamamen farklı bakıyorsunuz, diğer yandan yetişkin gibi hissetmek istiyorsunuz. Bugün ve şimdi, 18 yaşını doldurduğunuzda ve yasal olarak çocuk olduğunuzda değil.
Bizim zamanımızda 8. sınıfta anatomi dersi alırdık ve hiçbir şey yapılmazdı iyiydi. Ve kötü yaşamadılar ve herkese yetecek kadar vardı. Evet, elbette geyler ve lezbiyenler vardı ama görünür değillerdi, şu anda olduğu gibi tüm çatlaklara girmediler. Seks eğitiminin bununla ne alakası var, ne için!? 100 yıl haşhaş tohumu yoktu, kıtlık da yaşanmadı. Ve şimdi görüyorsunuz, bunu öğretmemiz gerekiyor.
Wolffr, burada yanılıyorsun. Gaylerin, lezbiyenlerin ve kadınların kendilerinin bununla hiçbir ilgisi yok, sizce onların büyük özgürlükleri var mı? Bu soruyu onuncu kez soruyorum, insanların birbirine kırıldığını görmüyor musun, anlamıyor musun birisinin senin herkese karşı yalnız kalmana, hatta karına karşı yalnız kalmana ihtiyacı var ki o da öyle olmasın. arkadaşınızdır, ancak yalnızca işler ters giderse sizi terk edecek bir "ortaktır". Geyler ve lezbiyenler herkese karşı, kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara, beyazlar siyahlara, beyaz olmayanlar beyazlara karşı ve her ulus kendi Aryan’ıdır. Burada belirsiz olan ne?
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Geçit, Kral Kuş
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Wolffr: 14 May 2023, 11:52 Ve şimdi, görüyorsunuz, bunu öğretmemiz gerekiyor.
Bu gerekli, şüphesiz. Çünkü bilgi alanı değişti. Ve insanları manipüle etmek çok daha kolay hale geldi.
Çünkü geleneksel olarak 10-15 yıl önce bile sapmaların sayısı farklı değildi. İnsanlarda farklı bir farkındalık vardı ama aynı zamanda bilgiler daha doğruydu çünkü bazı birincil kaynaklara daha yakındı. Ve ne kadar ileri giderse, o kadar ilginç hale gelir. Çünkü Vasya Amca Tamara Teyze’ye girişte büyükannelerin yanında olduğunu, onların da başka biriyle birlikte olduklarını söyledi... ve her biri kendi ayrıntılarını ekledi...
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Serg_A: 14 May 2023, 12:13 Wolffr, burada yanılıyorsun. Gaylerin, lezbiyenlerin ve kadınların kendilerinin bununla hiçbir ilgisi yok, sizce onların büyük özgürlükleri var mı? Bu soruyu onuncu kez soruyorum, insanların birbirine kırıldığını görmüyor musun, anlamıyor musun birisinin senin herkese karşı yalnız kalmana, hatta karına karşı yalnız kalmana ihtiyacı var ki o da öyle olmasın. arkadaşınızdır, ancak yalnızca işler ters giderse sizi terk edecek bir "ortaktır". Geyler ve lezbiyenler herkese karşı, kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara, beyazlar siyahlara, beyaz olmayanlar beyazlara karşı ve her ulus kendi Aryan’ıdır. Burada net olmayan ne var!?
bu yüzden hemen şunu yazdım:
Serg_A: Bu doğa değil, ancak biz kendimiz doğa yasalarını ihlal ediyoruz. kendi elleri. Erkekler çok eski zamanlardan beri kadınlar için savaştı, ancak çok geçmeden kafalarımızı ibnelerin, lezbiyenlerin, eşcinsel evliliklerin iyi olduğuna dair propagandayla doldurmaya başladılar.
Hemen şu soruyu sormamız lazım, bundan kim faydalanıyor!? ve her şey yerli yerine oturacak ama yine de, Demir Perde varken, seks ve bununla bağlantılı her şey bu kadar yaygın değildi, peki ya şimdi...
https://www.tiktok.com/@natiga91/video/ ... 3331252485
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Wolffr: 14 May 2023, 12:11
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 12:06 a sağlıklı bir adam zaten 2 saattir forumda oturuyor ve bir kızla tartışıyor))
bir kızla değil, yetişkin bir kadınla!!! :yes: :wink:
Ve o hâlâ bir kız! 😁
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Wolffr: 14 May 2023, 11:44
Bu zaten doğanın bir gereği. Bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Tıpkı erkekler gibi. Bir erkeğin testosteronu tavan yaparken, bir kadın için savaşacaktır ve istikrarlı bir şekilde düşmeye başladığında, kıçını bir kadına gösterme konusunda daha mütevazı olan diğer erkeklere kıçını gösterir. Ayrıca doğa.
Bir ailede çekişme ve skandallar değil, uyum ve birbirine destek olmalıdır.
Çok eski bir espri vardır:

- Bir adam Tanrı’dan zenginlik ister.
Bir, iki, üç gün ister , bir hafta, bir ay, bir yıl... Tanrı dayanamadı ve gökten şöyle dedi:
- Dostum, zenginlik istiyorsun ama kendin hiçbir şey yapmıyorsun. En azından bir piyango bileti satın alın.

Bir aile kurmak için ne yapıyorsunuz? Dün, bugün ve yarın.

Uyum hakkında doğru yazıyorsunuz, ancak bu bir anda ortaya çıkmayacak. Aile zor iş. İnsanlar yetişkin olduklarında birleşirler. Daha önce farklı bir ailede yaşamışlar, farklı yetiştirilmişler, farklı dünya görüşleri, dünya görüşleri, eğitimleri, alışkanlıkları, planları, hayalleri farklı, cinsiyetleri farklı. Çeşitli anatomi, fizyoloji, psikoloji. Onlar için her şey farklıdır ve uyumu yakalamak için bir yeri değiştirmeniz, teslim olmanız, uyum sağlamanız ve en önemlisi partnerinizi olduğu gibi kabul etmeniz gerekir.

Burada kadınlarla ilgili şikayetleri okudum; biri gerçekten çocuk istiyordu, diğeri ise evlenip Moskova’da takılmak istiyordu. Bu iyi. Tüm normal insanlar bir şeyler ister ve bunun için bir şeyler yapar. Sadece küçük yaştakiler kulübede cenneti hayal eder.
Şahsen ben bir ev inşa ediyorum. Elimde olmayan sebeplerden dolayı inşaat süresiz olarak ertelendi ama ben inşaata devam ediyorum. Yıldızlı gökyüzünün altında şiirle romantizm harika, ama her şeyin bedelini ödemek zorunda olduğumuz maddi bir dünyada yaşıyoruz. Bu yüzden kısmen ticari, kısmen de şirret olmanız gerekiyor. Ama ikinci bir hayatım olmayacak. Ben doktorum, biliyorum. Evet, bu da her an kırılabilir. Ah, çocuklarım var. Ayaklarının yere konulması gerekiyor.
İyi bir hafızan var. Yıllar öncesinden gelen şikayetleri hatırlıyorsunuz. Geniş bir bakış açınız var ve dünyadaki ve toplumdaki durumu neredeyse ölçülü bir şekilde değerlendiriyorsunuz, ancak bu sizi ailenizi kurmaktan alıkoymamalı.
Bir erkeğin bir aile istediği gerçeğiyle ilgili burada birkaç konu var. İnsan hiçbir şeyi olmadığını, işinin kârlı olmadığını ve kendisinin de tembel olduğunu yazıyor. Bir diğeri ise onun eşcinsel maceralarına hayran kalıyor. Peki neden aile hakkında bir konu yazıyorlar? Kadınların kendilerine sıra gelip evlenme teklif etmesini, sonra da her şeyin kendilerine gümüş tepside sunulmasını mı bekliyorlar? Bu olmayacak.
Ben de ağlamayı, kaderden, kötülükten, kusurlu ve elbette adaletsiz dünyadan şikayet etmeyi seviyorum. Ama bana sarılıp bunların hepsinin duygu olduğunu söyleyecek, bir şeyler bulacağız ve kendimi daha sakin, daha kolay hissedeceğim ve birlikte bir ev inşa edeceğiz diyecek bir adam istiyorum. Yanımda şikayet edecek ve ağlayacak bir erkeğe ihtiyacım yok. Bunun için bir arkadaşım var.
Hayır, elbette herkes gibi onun da sorunları olacak ve ben onu her zaman destekleyeceğim. Ancak bunlar demagoji, laf kalabalığı ve felsefi saçmalıklar değil, spesifik sorunlar olacak.

Sizi anlıyorum ama bir aile kurmak için ne yapıyorsunuz?

8’den sonra gönderildi dakika 40 saniye:
Wolffr: 14 May 2023, 12:23 seks ve bununla bağlantılı her şey o kadar yaygın değildi, peki şimdi ne olacak...
Seks her zaman oradaydı. Onun hakkında daha az konuştular ama bu bir artı değil, büyük bir eksi.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 14 May 2023, 12:23
Wolffr: 14 May 2023, 12:11
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 12:06 a sağlıklı bir adam zaten 2 saattir forumda oturuyor ve bir kızla tartışıyor))
bir kızla değil, yetişkin bir kadınla!!! :yes: :wink:
Ve o hâlâ bir kız! 😁
hayır, artık kız değilim.. iki tane doğurdu. Durumum bir şekilde bana karşı tutumu değiştiriyor mu?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 14 May 2023, 12:13
Wolffr: 14 May 2023, 11:52
Marinka: 14 May 2023, 11:06 Bu zaten doğaldır. Bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Tıpkı erkekler gibi. Bir erkeğin testosteronu tavan yaparken, bir kadın için savaşacaktır ve istikrarlı bir şekilde düşmeye başladığında, kıçını bir kadına gösterme konusunda daha mütevazı olan diğer erkeklere kıçını gösterir. Ayrıca doğa.

Bizim zamanımızda 8. sınıfta anatomi dersi alırdık ve hiçbir şey yapılmazdı iyiydi. Ve kötü yaşamadılar ve herkese yetecek kadar vardı. Evet, elbette geyler ve lezbiyenler vardı ama görünür değillerdi, şu anda olduğu gibi tüm çatlaklara girmediler. Seks eğitiminin bununla ne alakası var, ne için!? 100 yıl haşhaş tohumu yoktu, kıtlık da yaşanmadı. Ve şimdi görüyorsunuz, bunu öğretmemiz gerekiyor.
Wolffr, burada yanılıyorsun. Gaylerin, lezbiyenlerin ve kadınların kendilerinin bununla hiçbir ilgisi yok, sizce onların büyük özgürlükleri var mı? Bu soruyu onuncu kez soruyorum, insanların birbirine kırıldığını görmüyor musun, anlamıyor musun birisinin senin herkese karşı yalnız kalmana, hatta karına karşı yalnız kalmana ihtiyacı var ki o da öyle olmasın. arkadaşınızdır, ancak yalnızca işler ters giderse sizi terk edecek bir "ortaktır". Geyler ve lezbiyenler herkese karşı, kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara, beyazlar siyahlara, beyaz olmayanlar beyazlara karşı ve her ulus kendi Aryan’ıdır. Burada net olmayan ne var!?
Bu, fatihlerin kadim prensibidir. Böl ve fethet.
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Wolffr: 14 May 2023, 12:23 Hemen şu soruyu sormalıyız: Bundan kimin çıkarı var!? ve her şey yerli yerine oturacak ama yine de, Demir Perde varken, seks ve bununla bağlantılı her şey bu kadar yaygın değildi, peki ya şimdi...
https://www.tiktok.com/@natiga91/video/ ... 3331252485
Garip ama bağlantınız yalnızca VPN üzerinden açıldı. Evet, bu tür fikirlere aşinayım, ilginç. Ama aslında bu, yukarıda tartışıldığı gibi tüm tembel şişman kedilerin yararınadır.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 May 2023, 12:34 hayır, artık kız değil.. iki çocuk doğurdu. Durumum bana karşı tutumu bir şekilde değiştiriyor mu?
Geçenlerde haberlerde yer aldı; Britanya’da üç gündür 56 yıllık bir kişiyi arıyorlar; -yaşlı kız Manchester merkez parkında kayboldu :daypyat:
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Marinka: 14 May 2023, 12:25 Çok eski bir espri vardır:

- Bir adam Tanrı’dan zenginlik ister.
Bir gün, iki, üç, bir hafta, bir ay ister. , bir yıl... Tanrı dayanamadı ve gökten şöyle dedi:
- Dostum, zenginlik istiyorsun ama kendin hiçbir şey yapmıyorsun. En azından bir piyango bileti satın alın.

Bir aile kurmak için ne yapıyorsunuz? Dün, bugün ve yarın.

Uyum hakkında doğru yazıyorsunuz, ancak bu bir anda ortaya çıkmayacak. Aile zor iş. İnsanlar yetişkin olduklarında birleşirler. Daha önce farklı bir ailede yaşamışlar, farklı yetiştirilmişler, farklı dünya görüşleri, dünya görüşleri, eğitimleri, alışkanlıkları, planları, hayalleri farklı, cinsiyetleri farklı. Çeşitli anatomi, fizyoloji, psikoloji. Onlar için her şey farklıdır ve uyumu yakalamak için bir yerlerde değişiklik yapmanız, teslim olmanız, uyum sağlamanız ve en önemlisi partnerinizi olduğu gibi kabul etmeniz gerekir.

Burada kadınlarla ilgili şikayetleri okudum Yalnız olan ben gerçekten bir çocuk istiyordum, diğeri ise evlenip Moskova’ya yerleşmek istiyordu. Bu iyi. Tüm normal insanlar bir şeyler ister ve bunun için bir şeyler yapar. Sadece küçük yaştakiler kulübede cenneti hayal eder.
Şahsen ben bir ev inşa ediyorum. Elimde olmayan sebeplerden dolayı inşaat süresiz olarak ertelendi ama ben inşaata devam ediyorum. Yıldızlı gökyüzünün altında şiirle romantizm harika, ama her şeyin bedelini ödemek zorunda olduğumuz maddi bir dünyada yaşıyoruz. Bu yüzden kısmen ticari, kısmen de şirret olmanız gerekiyor. Ama ikinci bir hayatım olmayacak. Ben doktorum, biliyorum. Evet, bu da her an kırılabilir. Ah, çocuklarım var. Ayaklarının yere konulması gerekiyor.
İyi bir hafızan var. Yıllar öncesinden gelen şikayetleri hatırlıyorsunuz. Geniş bir bakış açınız var ve dünyadaki ve toplumdaki durumu neredeyse ölçülü bir şekilde değerlendiriyorsunuz, ancak bu sizi ailenizi kurmaktan alıkoymamalı.
Burada bir erkeğin bir aile istediği gerçeğiyle ilgili birkaç konu var. İnsan hiçbir şeyi olmadığını, işinin kârlı olmadığını ve kendisinin de tembel olduğunu yazıyor. Bir diğeri ise onun eşcinsel maceralarına hayran kalıyor. Peki neden aile hakkında bir konu yazıyorlar? Kadınların kendilerine sıra gelip evlenme teklif etmesini, sonra da her şeyin kendilerine gümüş tepside sunulmasını mı bekliyorlar? Bu olmayacak.
Ben de ağlamayı, kaderden, kötülükten, kusurlu ve elbette adaletsiz dünyadan şikayet etmeyi seviyorum. Ama bana sarılıp bunların hepsinin duygu olduğunu söyleyecek, bir şeyler bulacağız ve kendimi daha sakin, daha kolay hissedeceğim ve birlikte bir ev inşa edeceğiz diyecek bir adam istiyorum. Yanımda şikayet edecek ve ağlayacak bir erkeğe ihtiyacım yok. Bunun için bir arkadaşım var.
Hayır, elbette herkes gibi onun da sorunları olacak ve ben onu her zaman destekleyeceğim. Ancak bunlar demagoji, laf kalabalığı ve felsefi saçmalıklar değil, spesifik sorunlar olacak.

Sizi anlıyorum ama bir aile kurmak için ne yapıyorsunuz?
Hiçbir zaman bir aile kurmamış olmama ve yine, yaratmadığım kişi yüzünden yine bir Kadın yaratmamış olmama rağmen hayata ve aileye karşı çok ayık bir tavrım var. Bir aile istedim, denedim, önemsedim, her şeyi yaptım ve benden çocuk doğduğunu söyleyince birlikte yaşamak için her şeyi yaptım ama ne yazık ki buna ihtiyacı yoktu, bir çocuğa ihtiyacı vardı. böylece onların arkasına saklanabilir ve çalışmayabilir, sadece parası olabilir ve hepsi bu. Çocuk küçükken tamamen bana karşıydı; hafta sonları ya da tatillerde onu evime götürürdüm. Ve böyle bir günde bir çocuk bana şöyle dedi: "Annem senin benim babam olmadığını söyledi." Şok oldum.
Çok şey yaptım ve yapıyorum. Kadınlarla tanışıp konuşuyorum. Kelimenin tam anlamıyla 1,5 yıl önce bir kadınla tanıştım, çıktık, elimden geldiğince yardımcı oldum ama ne yazık ki çalışmadığım için bana bir kuruş vermedi. Evet engelliyim, belimi kırdım, artık çalışamıyorum ama evdeki her şeyi yapabiliyorum, gittim işe götürdüm, işten aldım, kim ne derse desin elimden geleni yaptım. dedikleri gibi çocuksuz bir aile kurmak. Yaş.
Sonunda bana neyin ne olduğunu ima etti. Kalbim onun için atıyor ama ortalığı karıştırdı ve tüm bunlar neden başladı? Hastaydım, hastaydım, hayatımdaki her şeyi yedim.
Ben bir hikaye anlatıcısı değilim ama size başımdan geçenleri anlatıyorum.
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Serg_A, Nikk
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”