Seks karşılığında...
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Seks karşılığında...
Kızlar, tanımadığınız biriyle seks yaparak hızlıca hangi sorunu çözmeye hazırsınız? beğenmedin mi?
- These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
- Serg_A, Sibiryak89, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Seks karşılığında...
"hayatta kalmak için seks" filmini hatırlıyor musun?
benim %20’m benim deneyimim
"hayatta kalmak için seks" filmini hatırlıyor musun?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
rynda, izlemedim... .yani hatırlamıyorum.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- içinde, Sibiryak89, aryamari
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 6 months
Birçok kadın bazı hedeflere ulaşmak için seksi kullanır. Şahsen benim tecrübelerime göre, başka bir şehirden bir kadın bizimle çalışmaya geldiğinde (Moskova zamanı), bir ilişki başladı, seks oldukça hızlı gerçekleşti - işte tanıştığımız günden yatağa kadar sadece bir ay geçti. Bir süre çıktık ve sürekli benimle evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söylüyordu. Evliyim. Doğal olarak bunu ilk günden beri biliyor. Ama boşanmam konusunda ısrar etmeye devam etti.. Genelde belli bir süre içinde istediğini alamayınca, ki bu sadece 4 ay sonraydı, benden ayrıldı (o sırada söylemesine rağmen) beni sevdiğini) ve hemen başka birini bulduğunu, evlendiğini ve doğum yaptığını.. şu anda doğum izninde olduğunu. Daha sonra departmandaki meslektaşlarıyla bir şekilde onun hakkında konuştuk (hiçbiri bizim sevgili olduğumuzu bilmiyordu) ve bana onun buraya taşındığında kadınsı bir şekilde iletişim kurduklarını söylediler ve o da özel konuşmalarda şunları söyledi. taşındığını ve Moskova zamanında bir yer edinmek için acilen evlenip doğum yapması gerektiğini ve 37 yaşından beri zamanının daralıyordu. Kendi kendime hedeflerime ulaşmak için seksin bencilce kullanımını bu şekilde öğrendim)) Ona içtenlikle aşık olduğum için benim için biraz acı vericiydi.
- These users thanked the author hadi for the post (total 4):
- Sibiryak89, Serg_A, Tapkin, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Burada bazı erdemliler, para veya tercihler için seksin ne kadar iğrenç bir şey olduğu gibi bağırıyorlar. Ancak burada "saygın kadınların" hilelerinin aksine her şey dürüst.
Burada sinekleri pirzolalardan ayırmak istiyorum. Seni seks yoluyla haince kullanmaya çalıştılar.d3nan: ↑07 May 2023, 11:44 Birçok kadın bazı hedeflere ulaşmak için seksi kullanıyor. Şahsen benim tecrübelerime göre, başka bir şehirden bir kadın bizimle çalışmaya geldiğinde (Moskova zamanı), bir ilişki başladı, seks oldukça hızlı gerçekleşti - işte tanıştığımız günden yatağa kadar sadece bir ay geçti. Bir süre çıktık ve sürekli benimle evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söylüyordu. Evliyim. Doğal olarak bunu ilk günden beri biliyor. Ama boşanmam konusunda ısrar etmeye devam etti.. Genelde belli bir süre içinde istediğini alamayınca, ki bu sadece 4 ay sonraydı, benden ayrıldı (o sırada söylemesine rağmen) beni sevdiğini) ve hemen başka birini bulduğunu, evlendiğini ve doğum yaptığını.. şu anda doğum izninde olduğunu. Daha sonra departmandaki meslektaşlarıyla bir şekilde onun hakkında konuştuk (hiçbiri bizim sevgili olduğumuzu bilmiyordu) ve bana onun buraya taşındığında kadınsı bir şekilde iletişim kurduklarını söylediler ve o da özel konuşmalarda şunları söyledi. taşındığını ve Moskova zamanında bir yer edinmek için acilen evlenip doğum yapması gerektiğini ve 37 yaşından beri zamanının daralıyordu. Kendi üzerimdeki hedeflerime ulaşmak için seksin bencilce kullanımını böyle öğrendim)) Benim için biraz acı vericiydi çünkü ona içtenlikle aşık oldum.
Burada bazı erdemliler, para veya tercihler için seksin ne kadar iğrenç bir şey olduğu gibi bağırıyorlar. Ancak burada "saygın kadınların" hilelerinin aksine her şey dürüst.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Görüyorsunuz, bunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz! Ciddi bir konu hakkında oldukça sağlam kararlar!rynda: ↑07 May 2023, 09:39 Kadınlar çoğu durumda seksi, seks uğruna değil, cinsel arzuları nedeniyle değil, hedeflerine ulaşmak, kaynak elde etmek için kullanırlar. En ilkel düzeyde buna ticari fuhuş denir.
Kadınlarda cinsel arzu uğruna seks vakalarının yaklaşık yüzde 20’si olduğunu söyleyebilirim, geri kalanı "Vermeliyiz" ilkesine dayanıyor. bu adama çünkü.." ve aile ilişkilerinde de durum aynıdır.

-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Ve diğerleri bir şeyler başarmak için işi zevkle birleştirir. Ama bu o kadar basit değil. Aynı bayanın, seksin değeri önemli ölçüde değiştiğinde farklı halleri ve farklı ruh halleri vardır. Diyelim ki, hamilelik sırasında
pek çoğu seks yapma arzusuyla deliriyor. Ve burada bir adam bundan yararlanabilir...
Her zaman olduğu gibi her şey tamamen bireyseldir ve duruma bağlıdır. Bazı kadınlar seksi sever ve her zaman seks yapmaya hazırdır. Bazı insanlar sekse neredeyse kayıtsızdır ama bunun erkekleri manipüle etmenin ne kadar güçlü bir yolu olduğunu anlarlar.
Ve diğerleri bir şeyler başarmak için işi zevkle birleştirir. Ama bu o kadar basit değil. Aynı bayanın, seksin değeri önemli ölçüde değiştiğinde farklı halleri ve farklı ruh halleri vardır. Diyelim ki, hamilelik sırasında
pek çoğu seks yapma arzusuyla deliriyor. Ve burada bir adam bundan yararlanabilir...

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 9 months
Ben bir erkeğim ama bu konuya biraz ekleyeceğim. 1997’de bir kez, 150 kilogramlık ustabaşını tatmin ederek üç BTR-80 zırhlı personel taşıyıcısını onarım için teslim ettim.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 3):
- Serg_A, Tapkin, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!

Neden daha kötüyüz?
Fakat 150 kiloyken ne kadar acıktınız? olmak mı?
Pekala, bunu yapabiliriz!
Neden daha kötüyüz?
Fakat 150 kiloyken ne kadar acıktınız? olmak mı?
-
- Nirvana’dayım
Hoşunuza gitti mi? Yoksa başarıyla tamamlanan bir görevden tamamen ahlaki tatmin mi?
-
- Oral stimülasyon
2 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Fizyolojik zevk, ancak estetik değil. Sonra da bir kova votka döktüler))
2 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Bu öyle bir arayıştı ki ))
-
- En güçlü orgazm!
Hayır, sen kesinlikle güçlü bir insansın)))
-
- Nirvana’dayım
Kostya72, ancak sadece estetik zevk alamadınız çünkü
büyük bir kadın bedeninin güzelliğini göremiyordum... Her kadında - en çirkininde bile - estetik unsurlar bulabilirsiniz...
büyük bir kadın bedeninin güzelliğini göremiyordum... Her kadında - en çirkininde bile - estetik unsurlar bulabilirsiniz...
-
- Oral stimülasyon
Büyük olasılıkla, bir haftalık berbat yaşam ve kalıcı alkolizm durumu bunda rol oynamıştır.
-
- En güçlü orgazm!
Evet, orada bir şeyler bulmaya çalışın, peki, size ipuçları verdim, görev budur için?)))
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
Eh, pasta şimdilik çok küçük, hala küçük
Benim için , eğer kariyer gelişimi, işten çıkarılma meselesi (bir süre önce), sınavı geçmekse kabul edilebilir
İlaç için, çocuğunuzun yaşamı ve sağlığı için. sevdiklerimiz, bence çoğunluk gidebilir. Bu tür ekstrem koşullar olmadan yapmaya cesaret edemeyeceğimiz çok şey var.
Benim için , eğer kariyer gelişimi, işten çıkarılma meselesi (bir süre önce), sınavı geçmekse kabul edilebilir

-
- En güçlü orgazm!
Senin için her şey yolunda, sadece bunu kimsenin bilmesine izin verme. Kötü diller... İyi dillere sahip olmak daha iyidir)))AryaMari: ↑07 May 2023, 15:49İlaç için, çocuk için sevdiklerinin hayatı ve sağlığı bence çoğunluk bu tür aşırı koşullar olmadan yapmaya cesaret edemeyecekleri birçok şeyi yapabilir.
nBenim için, eğer kariyer gelişimi, işten çıkarılma meselesi (bir süre önce) , sınavı geçmekse kabul edilebilir![]()
-
- Nirvana’dayım
Ve tamamen meraktan soruyorum; bir erkeğin yatakta nasıl olduğunu görüyor musunuz?AryaMari: ↑07 May 2023, 15:49 Tıp için, sevdiklerinin yaşamı ve sağlığı için çoğunluğun bu tür ekstrem koşullar olmasaydı cesaret edemeyecekleri kadar ileri gidebileceğini düşünüyorum.
Eh, pasta şimdilik çok küçük , hâlâ küçük
Eğer bu kariyer gelişimi, işten çıkarılma (bir süre önce) ve sınavı geçmekse benim için kabul edilebilir![]()
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
17 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
if gibi beğenmedin, anlayamazsın.
SZ’li kadınlarla tanıştım, beğenip beğenmediğim konuşmalardan belliydi ama ilki bir gerçek değil ama ikincisi olabilir anlaşılsın.
Birden fazla oldu, 3-4 kere metroda karşılaştığımı hatırlıyorum, gidip bakıyoruz, memnun değilim, elbette anlıyorum. izin vermiyorlar.
Benim daireme geldiklerinde, yaklaşık dörtte üçü, hemen kendilerini sıkıştırmaya izin verdiler, yarım saat sonra zaten yatağa girmiştik.
Ayrıca vermediler, yani reddetmiyorum ve giyiniyorum, gösteriş yapıyorum ama ya sarılamıyorum ya da onlar için gençleştirdiğim yaşlı kadınlar , vb., oğlum ve kızım benim yaşımdalar, ama ilginç olan şu ki, kediye dokunduğumda neredeyse %99’u zaten akıyordu
yani bir yandan karşı, ama içinde gerçek hayatta, içine girmek için bir penis olabilir ve kayganlaştırıcının am içine salındığı ortaya çıktı.
Ve yine, onu zorla almadım ve kim istemezse, gerçi 3-4 kadınla sikişebilirdi ama hayır, hayır.
Bir keresinde oldu, izin vermiyor, eski sevgilisi onu aramış, öyle görünüyor ki, Onu sıkmaya başlıyorum, görünüşe göre onu aldatmasından, sohbet etmesinden ve ona dokunmalarından hoşlanıyor ama konuşmadan sonra gitti ve bu benim zevkime pek uymadığı için yazık olmadı.
Bir takas hakkında aklıma bir fikir geldi; bir şekilde eski sevgilimle birlikte yaşıyor, o benimle yaşıyor ve tekrar birlikte uyuyoruz, ben de örneğin bir daire kiralamayı düşündüm, birlikte yaşıyoruz birlikte örneğin bir öğrenci, yemek ve konaklama ve istediğim zaman onunla yatıyoruz.
Sonsuza kadar genç ile birlikte olacağım:-)
17 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
if gibi beğenmedin, anlayamazsın.
SZ’li kadınlarla tanıştım, beğenip beğenmediğim konuşmalardan belliydi ama ilki bir gerçek değil ama ikincisi olabilir anlaşılsın.
Birden fazla oldu, 3-4 kere metroda karşılaştığımı hatırlıyorum, gidip bakıyoruz, memnun değilim, elbette anlıyorum. izin vermiyorlar.
Benim daireme geldiklerinde, yaklaşık dörtte üçü, hemen kendilerini sıkıştırmaya izin verdiler, yarım saat sonra zaten yatağa girmiştik.
Ayrıca vermediler, yani reddetmiyorum ve giyiniyorum, gösteriş yapıyorum ama ya sarılamıyorum ya da onlar için gençleştirdiğim yaşlı kadınlar , vb., oğlum ve kızım benim yaşımdalar, ama ilginç olan şu ki, kediye dokunduğumda neredeyse %99’u zaten akıyordu
yani bir yandan karşı, ama içinde gerçek hayatta, içine girmek için bir penis olabilir ve kayganlaştırıcının am içine salındığı ortaya çıktı.
Ve yine, onu zorla almadım ve kim istemezse, gerçi 3-4 kadınla sikişebilirdi ama hayır, hayır.
Bir keresinde oldu, izin vermiyor, eski sevgilisi onu aramış, öyle görünüyor ki, Onu sıkmaya başlıyorum, görünüşe göre onu aldatmasından, sohbet etmesinden ve ona dokunmalarından hoşlanıyor ama konuşmadan sonra gitti ve bu benim zevkime pek uymadığı için yazık olmadı.
Bir takas hakkında aklıma bir fikir geldi; bir şekilde eski sevgilimle birlikte yaşıyor, o benimle yaşıyor ve tekrar birlikte uyuyoruz, ben de örneğin bir daire kiralamayı düşündüm, birlikte yaşıyoruz birlikte örneğin bir öğrenci, yemek ve konaklama ve istediğim zaman onunla yatıyoruz.
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
rynda,
Bilmiyorum,
Bunun benim için artık kabul edilebilir olduğunu söylüyorum.
Bilmiyorum,

-
- Orgazm!
peki, durun, örneğin bir sınavın maliyeti 1000 rubleyse, yine de seksi seçer misiniz?
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
Düşünmeyeceğim bile örneğin hiç para yoksa bekleme hakkında Denetçi 100500 milyar dolara kadar ilgileniyor mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Eşimden ayrılmamış olmam iyi oldu.
Yoksa seni kullanmaya devam ederdim.
Saygılarımla yazdım.d3nan: ↑07 May 2023, 11:44 Birçok kadın bazı hedeflere ulaşmak için seksi kullanıyor. Şahsen benim tecrübelerime göre, başka bir şehirden bir kadın bizimle çalışmaya geldiğinde (Moskova zamanı), bir ilişki başladı, seks oldukça hızlı gerçekleşti - işte tanıştığımız günden yatağa kadar sadece bir ay geçti. Bir süre çıktık ve sürekli benimle evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söylüyordu. Evliyim. Doğal olarak bunu ilk günden beri biliyor. Ama boşanmam konusunda ısrar etmeye devam etti.. Genelde belli bir süre içinde istediğini alamayınca, ki bu sadece 4 ay sonraydı, benden ayrıldı (o sırada söylemesine rağmen) beni sevdiğini) ve hemen başka birini bulduğunu, evlendiğini ve doğum yaptığını.. şu anda doğum izninde olduğunu. Daha sonra departmandaki meslektaşlarıyla bir şekilde onun hakkında konuştuk (hiçbiri bizim sevgili olduğumuzu bilmiyordu) ve bana onun buraya taşındığında kadınsı bir şekilde iletişim kurduklarını söylediler ve o da özel konuşmalarda şunları söyledi. taşındığını ve Moskova zamanında bir yer edinmek için acilen evlenip doğum yapması gerektiğini ve 37 yaşından beri zamanının daralıyordu. Kendi üzerimdeki hedeflerime ulaşmak için seksin bencilce kullanımını böyle öğrendim)) Benim için biraz acı vericiydi çünkü ona içtenlikle aşık oldum.
Eşimden ayrılmamış olmam iyi oldu.
Yoksa seni kullanmaya devam ederdim.
-
- En güçlü orgazm!
Dinleyin, ama belki Hayatınızdaki bu tür anları, heyecanı, adrenalini mi seviyorsunuz?
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
belki birileri bundan hoşlanıyordur, belki birileri bundan hoşlanıyordur - o zaman hayır

-
- En güçlü orgazm!
Bir kişinin bazen tatsız olduğu açıktır, yani bunu yapmadı’ Ona farklı bir şekilde bakabileceğinizi düşünmüyorsanız, onda iyi bir şeyler var. Demek istediğim böyle anlarda eğlenebilirsiniz.)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 3 years 2 months
Genel olarak fahişeleri severim. Yeme içme uğruna bunu yapmayanlar. Ama para ve zevk uğruna. Sadece evli insanlarla çıkan birini tanıyordum. Evet, benim için karımgün içinde ara sıra para için sevişecek. )))) bu beni çok heyecanlandırıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
Böyle erkeklerden çok var. Ama işte mesajınızın ikinci kısmı... burada, benim görüşüme göre, açık bir azınlıktasınız. Yani deneyime ve kişisel gözlemlere dayanmaktadır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 4 years 9 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
Bu cinsiyetle ortalıkta dolaşan biz erkekleriz - verecek, vermeyecek, verdiğinde ve kadınlar için - verdi ve fark etmedi bile
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
-
- Nirvana’dayım
-