Erkekler, kimin kız olma arzusu vardı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Re: Erkekler, kimlerin kız olmak isteği vardı?
hiç arzu yoktu ama çocukluğumda ağabeyim ve ben giydirme oyunu oynardık. Sonra kız gibi giyinmeyi severdi. O zaman hoşuma gitti. Artık kız olmak için eskisi gibi bir istek yok
- These users thanked the author galibiyetle for the post:
- Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karımın tangasını giydiğimde kendimi kız gibi hissediyorum.
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 8):
- Alex yapardı, Mart, Esinti, Diana itaatsizlik etti, Guguk kuşu, Klim.Ivanov, abartı, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
Boynuzlama,
Evet, sen ateşsin kızım!
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Esinti
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Bazen bir grup erkek tarafından aynı anda kıçından ve ağzından sikilen bir kız olmak istersin. Ayrıca dik penisleri ellerinizle okşamak, ağzınıza, yüzünüze boşalmak ve sikinizdeki spermleri yalamak.
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
beğendiğine sevindim
- These users thanked the author Kuklacılık for the post:
- Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Şahsen, bir travestiyle seks yaptıktan sonra ilk kez kadın kıyafetleri giymeye çalıştım, seksten birkaç gün sonra, seks gerçekten hoşuma gitti ve kız arkadaşımın tulumunu giydim)
- These users thanked the author İzinsiz girildi for the post (total 2):
- Esinti, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
Neden? iç çamaşırı ile giyinmeyin ve karınızın sizi becermesine izin verin.Marek: ↑10 Dec 2022, 19:06 iç çamaşırı ve karımı sikeyim ama ne yazık ki o beni anlamayacak. Belki bir gün bu gerçekleşir
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
Kadın kıyafetleri ve kozmetik ürünleri bana kadın gibi hissettirmedi. Tam tersine tuhaftı. Ama gerçekten ortaya çıktığında ve heyecanlandığında 1) bir erkeğin penisi kıçında veya ağzında olduğunda - evet, neredeyse her zaman bir kadın olduğunuza dair parlak bir his duyarsınız ve kadınsı tepkiler doğal olarak ortaya çıkar b) "kur yapma" anlarında " Aktif bir partnerin.. Bir keresinde, gelecekteki bir partnerle normal bir konuşma sırasında (konuşma seksle ilgili değildi), onun güçlü bir gaflet olduğunu gördüğümü gördüm. Ve sonra ereksiyonun bana yönelik olduğu düşüncesi ortaya çıkıyor. Bundan kadınların tepkileri de doğal olarak ortaya çıktı - Flört etmek, oynamak istedim ki beni rahatsız etsinler ve bana hayran kalsınlar. Ve ikinci vakada, benimle tekrar seks yapmak isteyen bitkin bir aktivist yanıma oturdu ve avucunu kıçıma koydu. Onu korkuttum (ordudaydı) Ama avuç içi tam anlamıyla kıçımda yanıyordu. Ve tıpkı bir kız gibi utanıyordum.
- These users thanked the author Vartislav for the post (total 2):
- Firavun faresi, Esinti
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
Ee n’aber ? Rol değişikliği olan bir oyun teklif edin, belki ikisi de bundan hoşlanır.
39 saniye sonra gönderildi:
Yani siz kız, eşiniz ise erkek rolünde olacaksınız.
39 saniye sonra gönderildi:
Yani siz kız, eşiniz ise erkek rolünde olacaksınız.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Sık sık olur. Hatta bir şekilde bir sürü çamaşır bile aldım) bu çok heyecan verici
- These users thanked the author Yükseklik for the post (total 3):
- Alex yapardı, abartı, Stas99rus
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
etek ve tanga giymek istiyorum
- These users thanked the author Unicum228 for the post (total 3):
- Alex yapardı, İle, Stas99rus
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Böyle fanteziler var ama ben hiç kadınsı değilim ve vücut kıllarımı tıraş edemeyecek kadar tembelim
bir parmak şıklatmasıyla bir günlüğüne kadın olmak mümkün olsaydı, denemek isterdim)) aksi halde çok zor
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- abartı
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
Benim böyle bir arzum yok. Bir kadına dokunmak, ona hayranlık duymak ve onu dükkandan kabul etmek istiyorum.
-
- Nirvana’dayım
Kız olma arzusu yok, yaş aynı değil. Ama ahlaksız ve şehvetli bir teyze olabilir.
https://i.postimg.cc/VN7nP1pg/IMG-7368.jpg
https://i.postimg.cc/HW85Rq20/IMG-8605.jpg
https://i.postimg.cc/c4Q34fPr/IMG-8669.jpg
https://i.postimg.cc/VN7nP1pg/IMG-7368.jpg
https://i.postimg.cc/HW85Rq20/IMG-8605.jpg
https://i.postimg.cc/c4Q34fPr/IMG-8669.jpg
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 6):
- abartı, İle, Niko13, evgen001, fötr şapka_1986, Audi
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
Konuyla ilgili komik bir şaka.
Bir erkek kadına dönüştüğünü keşfederse ilk saatini ayna karşısında geçirir, geri kalan zamanda mastürbasyon yapar.
n :)
Bir erkek kadına dönüştüğünü keşfederse ilk saatini ayna karşısında geçirir, geri kalan zamanda mastürbasyon yapar.
n :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Bana öyle geliyor ki her insan bazen ruh haline göre böyle bir arzuya sahip olur. Günlük yaşamda değil. Ve buna özel olarak uyarlanmış erkeklerden bahsetmiyorum. Trans, çapraz vb. Bu anlaşılabilir bir durum. Ama sırt üstü yattığınızda ve kız arkadaşınız organınızın üzerine oturup enerjik bir şekilde kalçalarını çalıştırdığında, aslında sizi sikiyor. Hatta pençelerini göğsüne bile sokuyor. Bazen benim bir kız olduğumu ve onların benimle zorluk yaşadıklarını düşüneceksin. Ve bunu hayal ettiğinizde, üzerinize oturan kadın artık o kadar kadınsı ve şefkatli görünmüyor. Ve tamamen öfkelendiğinde... Beni genç bir bayan olarak ele geçirdiklerini hayal etmek benim için hoş ve çok cinsel olabiliyor. Ve bir arkadaş tarafından giyilen bir kayış! Ancak bu tamamen farklı bir konudur.
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Alex yapardı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Böyle bir fantezi sıklıkla ortaya çıkıyor - Keşke bir süreliğine, bir hafta veya bir aylığına kadına dönüşebilseydim!!!! Keşke çok eğlenseydim

- These users thanked the author Lyaxander for the post (total 4):
- Alex yapardı, abartı, Esinti, Stas99rus
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Eşimle rol değiştirmeye karar verdiğimizde, denedik ve beğendik, sonra kadın olarak reenkarnasyonumun daha inandırıcı olduğu her defasında, kıyafetlerden davranışlara kadar, yeni imajımdaki her şeyi değiştirdim!
Gerçekten bu oyunları, özellikle de seksi sevdim! Askılı kullanma
Gerçekten bu oyunları, özellikle de seksi sevdim! Askılı kullanma
- These users thanked the author Zhenya45 for the post (total 3):
- Alex yapardı, Esinti, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Sabah eşimin nasıl giyindiğini, sütyenini, taytını, bluzunu, gözlerini, dudaklarını, saçını nasıl boyadığını görüyorum... Hayır, Hayır...
😊
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Amatör123, Manfred
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
nDemek onu durduran tek şey bu, değil mi?)Sibiryak89: ↑20 Apr 2023, 05:45 Sabah eşimin nasıl giyindiğini, sutyenini, taytını, bluzunu, gözlerini, dudaklarını, saçını nasıl boyadığını gördüğümde... Yok, Yok...
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
sanki annemle oynuyordum, iki kadın gibi oturarak onun külotunu, elbiselerini giyiyor, yazı yazıyordum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
Bunun nasıl bir şey olduğunu biliyor musun? Gerçek bir trajedi! Bir hayal edin: önce beş dakika daha uyuyakalmanız gerekiyor - sonra kırk dakika sonra panik içinde ayağa fırlamalısınız. Duş almak - yıkanmak - soğuk algınlığının çıktığını gördüm - ağladım. Kahvaltı - Tostu yaktım - Sıcak kahveden yandım - Üzüldüm - belki sızlandım. İç çamaşırımı giydim - kıyafetlerimin olduğu dolabı açtım - aşağı baktım, inceledim - seçtim - giydim - baktım - çıkardım - iç çamaşırımı değiştirdim - giydim - baktım - kıyafetimi değiştirdim. Güzellik getirdim - baktım - sildim - farklı makyaj yaptım. Bir çizme giydim, kediyi beslemediğimi hatırladım ve yol boyunca dirseklerim ve dizlerimle tüm köşeleri toplayarak onu tek çizmeyle beslemek için koştum. İkinci çizmeyi giydim - Tırnağımı kırdım - Ağladım - Tırnağımı düzelttim - Uçuşan makyajımı düzelttim - Giyindim - Dairenin anahtarını unuttum, nereye koştuğumu hatırlamıyorum - Koştum - Buldum - Gururla dışarı çıkmaya başladım ve... Çıkarken çoraplarıma veya taytlarıma yakalandım :lol:
Ve kıkırdamanın da bir anlamı yok! Bu senin için iyi: dişlerini fırçaladın ve şimdiden güzelsinfare zehiri: ↑20 Apr 2023, 06:43Demek duran tek şey bu, değil mi?)Sibiryak89: ↑20 Apr 2023, 05:45 Sabah eşimin nasıl giyindiğini, sütyenini, taytını, bluzunu, gözlerini, dudaklarını, saçını nasıl boyadığını gördüğümde... Hayır, Hayır...

- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 4):
- Amatör123, fare zehiri, Nikk, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
Çorap, yine bir tane buldum - bu, ikincisinin (tercihen) aynı, yani veya benzer olması gerektiği anlamına geliyor... Ayrıca yapılacak çok şey var)
Bir dakika... Sadece dişlerini fırçalamayı mı kastediyorsun? Saçının arasında ıslak bir parmağa ne dersin? Karnınızı kaşımaya ne dersiniz?Lerunchik: ↑20 Apr 2023, 08:25 quote] Ve kıkırdamanın bir anlamı yok! Bu senin için iyi: dişlerini fırçaladın ve zaten güzelsin. Bunun nasıl bir şey olduğunu biliyor musun? Gerçek bir trajedi! Bir hayal edin: önce beş dakika daha uyuyakalmanız gerekiyor - sonra kırk dakika sonra panik içinde ayağa fırlamalısınız. Duş almak - yıkanmak - soğuk algınlığının çıktığını gördüm - ağladım. Kahvaltı - Tostu yaktım - Sıcak kahveden yandım - Üzüldüm - belki sızlandım. İç çamaşırımı giydim - kıyafetlerimin olduğu dolabı açtım - aşağı baktım, inceledim - seçtim - giydim - baktım - çıkardım - iç çamaşırımı değiştirdim - giydim - baktım - kıyafetimi değiştirdim. Güzellik getirdim - baktım - sildim - farklı makyaj yaptım. Bir çizme giydim, kediyi beslemediğimi hatırladım ve yol boyunca dirseklerim ve dizlerimle tüm köşeleri toplayarak onu tek çizmeyle beslemek için koştum. İkinci çizmeyi giydim - Tırnağımı kırdım - Ağladım - Tırnağımı düzelttim - Uçuşan makyajımı düzelttim - Giyindim - Dairenin anahtarını unuttum, nereye koştuğumu hatırlamıyorum - Koştum - Buldum - Gururla dışarı çıkmaya başladım ve... Bağlandım
Çorap, yine bir tane buldum - bu, ikincisinin (tercihen) aynı, yani veya benzer olması gerektiği anlamına geliyor... Ayrıca yapılacak çok şey var)
- These users thanked the author fare zehiri for the post (total 2):
- Fargal94, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
O halde yine de acele edin! Dişlerinizi fırçalarken ikinci elinizle karnınızı ve diğer her şeyi kaşıyabilirsiniz))) Ve tüm çoraplarınız kanepenin arkasında havalandırılmış! Ben bile şunu biliyorum: orada onların deposu varfare zehiri: ↑20 Apr 2023, 08:39Bir dakika... Sadece dişlerini fırçalamayı mı kastediyorsun? Saçının arasında ıslak bir parmağa ne dersin? Karnınızı kaşımaya ne dersiniz?Lerunchik: ↑20 Apr 2023, 08:25 quote] Ve kıkırdamanın bir anlamı yok! Bu senin için iyi: dişlerini fırçaladın ve zaten güzelsin. Bunun nasıl bir şey olduğunu biliyor musun? Gerçek bir trajedi! Bir hayal edin: önce beş dakika daha uyuyakalmanız gerekiyor - sonra kırk dakika sonra panik içinde ayağa fırlamalısınız. Duş almak - yıkanmak - soğuk algınlığının çıktığını gördüm - ağladım. Kahvaltı - Tostu yaktım - Sıcak kahveden yandım - Üzüldüm - belki sızlandım. İç çamaşırımı giydim - kıyafetlerimin olduğu dolabı açtım - aşağı baktım, inceledim - seçtim - giydim - baktım - çıkardım - iç çamaşırımı değiştirdim - giydim - baktım - kıyafetimi değiştirdim. Güzellik getirdim - baktım - sildim - farklı makyaj yaptım. Bir çizme giydim, kediyi beslemediğimi hatırladım ve yol boyunca dirseklerim ve dizlerimle tüm köşeleri toplayarak onu tek çizmeyle beslemek için koştum. İkinci çizmeyi giydim - Tırnağımı kırdım - Ağladım - Tırnağımı düzelttim - Uçuşan makyajımı düzelttim - Giyindim - Dairenin anahtarını unuttum, nereye koştuğumu hatırlamıyorum - Koştum - Buldum - Gururla dışarı çıkmaya başladım ve... Bağlandım
Çorap, yine bir tane buldum - bu, ikincisinin (tercihen) aynı, yani veya benzer olması gerektiği anlamına geliyor... Ayrıca yapacak çok şey var)

- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 2):
- fare zehiri, Firavun faresi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Lerunçik, yanlış tahmin ettim, yok bir kanepe, yatakta uyuyorum ve bir gün çorap giyip yıkıyorum ama sabahları yeni çorap bulmak hâlâ bir arayış!
-
- Sürtünmeler
Emin misin? Yatağın altına bak)))Lubitel123: ↑20 Apr 2023, 08:48 Lerunçik, tahmin etmedim doğru, kanepem yok, yatakta uyuyorum ve bir gün çorap giyip yıkıyorum ama sabahları yeni çorap bulmak hâlâ bir arayış!
-
- Sürtünmeler
Lerunchik, yüzde yüz eminim! Akşamları banyoda duş almadan önce çoraplarımı çıkarıp doğrudan çamaşır makinesine atıyorum!
-
- Sürtünmeler
En azından içeri itin bilerek. Böylece her şey insanlarda olduğu gibi!Lubitel123: ↑20 Apr 2023, 08:59 Lerunchik, ben yüzde yüz Elbette! Akşamları banyoda duş almadan önce çoraplarımı çıkarıp doğrudan çamaşır makinesine atıyorum!![]()

-
- Sürtünmeler
Lerunchik, LLC! Ve sanırım bende her şey bir şekilde yanlış! Her şey bir şekilde ters gidiyor!?!
10 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Lerunchik , Çoraplarınıza külot da eklemelisiniz! Tercihen kadınlar için giyilir! HAKKINDA! Başlığın üzerine at!
10 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Lerunchik , Çoraplarınıza külot da eklemelisiniz! Tercihen kadınlar için giyilir! HAKKINDA! Başlığın üzerine at!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2

Arzu hala orada ama ne yazık ki işe yaramadı. Kadın kıyafetleri giydiğim, kendime makyaj yaptığım bir durum vardı, o zamanlar lastik bir penisim ve bir tıkacım vardı, o kadar heyecanlandım ki, neredeyse bir saat boyunca mastürbasyon yaptım, yine de mutlu olurdum gerçek bir sikli kızla
- These users thanked the author SergBi__18 for the post (total 2):
- Alex yapardı, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Lerunçik, vay be! Vay! Vay! Vay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erkek olarak kalmayı tercih ederim!!!!!!!!!!!!!!!! :şampuan:

Erkek olarak kalmayı tercih ederim!!!!!!!!!!!!!!!! :şampuan:
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
https://i.postimg.cc/7h4TmTNf/1.jpg
Я почти каждые выходные ее бываю, для своей любимой)
- These users thanked the author Sad_666 for the post (total 15):
- bebek tatlım, Alexb, Mihaaaa 4, Akteya, Alex yapardı, Bay Hamsterrr, Sibiryak89, üniversite, İle, Murzik45, Vetal B, Ahah, Fargal94, Stas99rus, Audi
-
- Nirvana’dayım
Sad_666,
Занятный "маскарадик"!Sad_666: ↑21 Apr 2023, 06:20 https://i.postimg.cc/7h4TmTNf/1.jpg
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Sad_666
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Ne kadar ilginç ve sanatsal bir açıklama!! ! Saygı!!Lerunchik: ↑20 Apr 2023, 08:25 Ve kıkırdamanın bir anlamı yok! Bu senin için iyi: dişlerini fırçaladın ve zaten güzelsin. Bunun nasıl bir şey olduğunu biliyor musun? Gerçek bir trajedi! Bir hayal edin: önce beş dakika daha uyuyakalmanız gerekiyor - sonra kırk dakika sonra panik içinde ayağa fırlamalısınız. Duş almak - yıkanmak - soğuk algınlığının çıktığını gördüm - ağladım. Kahvaltı - Tostu yaktım - Sıcak kahveden yandım - Üzüldüm - belki sızlandım. İç çamaşırımı giydim - kıyafetlerimin olduğu dolabı açtım - aşağı baktım, inceledim - seçtim - giydim - baktım - çıkardım - iç çamaşırımı değiştirdim - giydim - baktım - kıyafetimi değiştirdim. Güzellik getirdim - baktım - sildim - farklı makyaj yaptım. Bir çizme giydim, kediyi beslemediğimi hatırladım ve yol boyunca dirseklerim ve dizlerimle tüm köşeleri toplayarak onu tek çizmeyle beslemek için koştum. İkinci çizmeyi giydim - Tırnağımı kırdım - Ağladım - Tırnağımı düzelttim - Uçuşan makyajımı düzelttim - Giyindim - Dairenin anahtarını unuttum, nereye koştuğumu hatırlamıyorum - Koştum - Buldum - Gururla dışarı çıkmaya başladım ve... Çıkarken çoraplarıma veya taytlarıma yakalandım
- These users thanked the author Lyaxander for the post (total 2):
- Lerunçik, Firavun faresi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Zaten her iki tarafta da daha fazla kadın var, kim sikişecek?
Gerisini dikkate almadım hiç, bir kadında önce bir kadın, sonra cinsel bir nesne görüyorum, eğer kocası gibiyse bırak başkaları onu becersin... İçten içe hiçbir zaman kadın gibi hissetmeyeceğim ve Tanrı’ya şükürler olsunfare zehiri: ↑20 Apr 2023, 06:43Demek duran tek şey bu, değil mi?)Sibiryak89: ↑20 Apr 2023, 05:45 Sabah eşimin nasıl giyindiğini, sütyenini, taytını, bluzunu, gözlerini, dudaklarını, saçını nasıl boyadığını gördüğümde... Hayır, Hayır...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
Re: Erkekler, kim kız olmak isterdi?
Porno izlerken, mastürbasyon yaparken kendimi hep kız rolünde hayal ediyorum, bu beni çılgınca tahrik ediyor. Gerçek hayatta figür tamamen erkektir, bu yüzden giyinmekle uğraşmanın bir anlamı yok, kendine komik geliyor. Bu nedenle geriye sadece fanteziler kalıyor.
- These users thanked the author Manul 1637 for the post (total 3):
- Ogest, hayalet, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
Manul1637,
Ben katılmıyorum, yine de figürüm öyle bir kadınınkinden çok uzak. Ancak giydirme sizi gerçekten heyecanlandırıyor ve böyle bir rolde olma isteğinizi artırıyor. Evde yalnız olduğumda, kadın külotu benim değişmez özelliğimdir ve uyumak bir geceliktir.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- üniversite, Stas99rus
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
Kabul edelim ki benim de kadın tipim yok! Ama ben kadınsı olanı vurgulamaya ve erkeksi olanı perdelemeye çalışıyorum. Ve kadın gibi giyinip kılık değiştirerek sokakta yürürken öyle bir heyecan, öyle bir heyecan duyuyorum ki!!!
https://i.postimg.cc/hPQ28ZPW/IMG-20230829-074015-641.jpg
https://i.postimg.cc/dVM45RL7/IMG-20230829-074032-551.jpg
https://i.postimg.cc/nVPdDfxG/IMG-20230829-074040-609.jpg
https://i.postimg.cc/hPQ28ZPW/IMG-20230829-074015-641.jpg
https://i.postimg.cc/dVM45RL7/IMG-20230829-074032-551.jpg
https://i.postimg.cc/nVPdDfxG/IMG-20230829-074040-609.jpg
- These users thanked the author Slava Nova for the post (total 8):
- Alexb, Alex yapardı, Firavun faresi, abartı, Stas99rus, Tuhaf Adam 163, mef4ik, Audi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 318 Views
-
Last post by itaatkar78
-
- 3 Replies