Hiç böyle bir şey düşünmemiştim, harika bir kocam var, onu seviyorum ve o bana her konuda yakışıyor.
Fakat son zamanlarda başıma gelen şey hayatımı alt üst etti ve her şeyi alt üst etti.
Kocama her zaman sadık kaldım ve onu daha önce aklımda bile hiç aldatmadım.
Ve şimdi, birkaç aydır kendimi tanıyamıyorum. Ne kadar çabalasa da kendini ihanetten koruyamadığı için nefret etmesi ve tövbe etmesi gerekiyor gibi görünüyor.
Birkaç aydır hem kendime hem de kocama ihanet ediyorum, rastgele biriyle değil, bir yabancı ama ona çok yakın biriyle, babasıyla.
Kayınpederimizle neredeyse her buluştuğumuzda, aramızda akıl almaz bir karşılıklı çekim beliriyor. Gerçekten birbirimize tekrar tekrar çekiliyoruz,
yakınlık arzusu tamamen aklımızı başımızdan alıyor ve bu karşılıklı pervasızlığımız neredeyse her zaman vahşi çılgınlığımız, akıllara durgunluk veren seks ve gerçeklikten tamamen ayrılmamızla sonuçlanıyor, ikimiz için de yasak olan her şeyden .
Ama ne kadar harika olursa olsun, yine de daha sonra gösterişsiz bir aile olduğumuz yere, hem karısını hem de beni, kocamı içtenlikle sevdiğimiz yere dönmeliyiz. çocuklar, tüm sevdiklerim.
Ne o ne de ben, birbirimize olan bağımlılığımızdan dolayı kimsenin acı çekmesini, kimsenin bu konuda kötü hissetmesini istemiyoruz. Aramızda olup bitenleri hiçbir yerde ve hiçbir şekilde kimseye açıklamamaya çalışıyoruz. Ama ne onun ne de benim bizi yasaklayacak, aramızda olanları durduracak gücümüz yok, bu konuda hiçbir şey yapamayız.
İhanet deneyimi olan ve bundan nasıl kurtulacağını veya bu konuda tavsiyelerini yazın. Belki bir şeyler bu durumla başa çıkmama yardımcı olur.
Durumumla kim ilgileniyorsa benimle bire bir görüşmek istersen bana özelden yaz,
Değiştirmek
-
Автор темыRita Rita
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Değiştirmek
- These users thanked the author Rita Rita for the post (total 3):
- Fargal94, Poma, Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 1 month
Yanıt: Değiştir
Her şey yolunda! Az önce uyumu bulduk! Bu geçici, yanacak ve her şey eskisi gibi olacak! Kayınvalidemin başına geldi! Aramızdaki ateş nasıl da alevlendi, zamanla söndü!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve bağlantınız yalnızca ailenizi güçlendirir, çünkü ilişkiniz evlilik ve çocuk anlamına gelmez. Aslında baba, oğlunun karısını tatmin etmesine yardımcı olur, üstelik oğlunun karısına erkekleri ve dolayısıyla oğlunu memnun etmeyi öğretir. Kocanız babasına minnettar olmalı.
Asıl meseleyi bilin: Aldatmak başka biriyle seks yapmak değildir, aldatmak bir aldatmanın olduğu durumdur.
Ve eğer kocanız sizin ve onunla birlikte olduğunuzu öğrenirse babası onu aldatıyor, her şey olabilir.
Bu nedenle yapabileceğiniz en iyi şey, kocanız ve babasının kır evinde bir yerde bir toplantı düzenlemektir. Balık tutma ya da mangal yapma, birlikte eğlenme, bol alkol alma ve mzhm’nin orada olması gerekiyor. Kocanızın sizi babasıyla seks yaparken görmesi gerekiyor. Buna katılmak gerekir. Ne kadar iyi hissettiğini görmesi gerekiyor. O zaman bunu ona uzun zamandır yaptığınızı itiraf etmeli ve af dilemelisiniz.
Kayınpederinize olan ilginiz oldukça doğal, çünkü o onun oğlu gibi, yalnızca daha deneyimli, saygı duyulan ve başarılı. Ve onun sana olan ilgisi doğal çünkü babalar birçok yönden oğullarının kadın zevklerini şekillendiriyor. Üstelik seninleyken kendini genç hissediyor ve oğlundan daha kötü değil.Rita_Rita: ↑12 Apr 2023, 12:07 Hiç böyle bir şey düşünmemiştim, harika bir kocam var, onu seviyorum ve o bana her konuda yakışıyor.
Fakat son zamanlarda başıma gelenler hayatımı altüst etti ve her şeyi altüst etti. kafasında.
Kocama her zaman sadık kaldım ve onu daha önce aklımda bile hiç aldatmadım.
Ve şimdi, birkaç aydır kendimi tanıyamıyorum. Ne kadar çabalasa da kendini ihanetten koruyamadığı için nefret etmesi ve tövbe etmesi gerekiyor gibi görünüyor.
Birkaç aydır hem kendime hem de kocama ihanet ediyorum, rastgele biriyle değil, bir yabancı ama ona çok yakın biriyle, babasıyla.
Kayınpederimizle neredeyse her buluştuğumuzda, aramızda akıl almaz bir karşılıklı çekim beliriyor. Gerçekten birbirimize tekrar tekrar çekiliyoruz,
yakınlık arzusu tamamen aklımızı başımızdan alıyor ve bu karşılıklı pervasızlığımız neredeyse her zaman vahşi çılgınlığımız, akıllara durgunluk veren seks ve gerçeklikten tamamen ayrılmamızla sonuçlanıyor, ikimiz için de yasak olan her şeyden .
Ama ne kadar harika olursa olsun, yine de daha sonra gösterişsiz bir aile olduğumuz yere, hem karısını hem de beni, kocamı içtenlikle sevdiğimiz yere dönmeliyiz. çocuklar, tüm sevdiklerim.
Ne o ne de ben, birbirimize olan bağımlılığımızdan dolayı kimsenin acı çekmesini, kimsenin bu konuda kötü hissetmesini istemiyoruz. Aramızda olup bitenleri hiçbir yerde ve hiçbir şekilde kimseye açıklamamaya çalışıyoruz. Ama ne onun ne de benim bizi yasaklayacak, aramızda olanları durduracak gücümüz yok, bu konuda hiçbir şey yapamayız.
İhanet deneyimi olan ve bundan nasıl kurtulacağını veya bu konuda tavsiyelerini yazın. Belki bir şeyler bu durumla başa çıkmama yardımcı olur.
Durumumla kim ilgileniyorsa benimle bire bir görüşmek istersen bana şahsen yaz,
Ve bağlantınız yalnızca ailenizi güçlendirir, çünkü ilişkiniz evlilik ve çocuk anlamına gelmez. Aslında baba, oğlunun karısını tatmin etmesine yardımcı olur, üstelik oğlunun karısına erkekleri ve dolayısıyla oğlunu memnun etmeyi öğretir. Kocanız babasına minnettar olmalı.
Asıl meseleyi bilin: Aldatmak başka biriyle seks yapmak değildir, aldatmak bir aldatmanın olduğu durumdur.
Ve eğer kocanız sizin ve onunla birlikte olduğunuzu öğrenirse babası onu aldatıyor, her şey olabilir.
Bu nedenle yapabileceğiniz en iyi şey, kocanız ve babasının kır evinde bir yerde bir toplantı düzenlemektir. Balık tutma ya da mangal yapma, birlikte eğlenme, bol alkol alma ve mzhm’nin orada olması gerekiyor. Kocanızın sizi babasıyla seks yaparken görmesi gerekiyor. Buna katılmak gerekir. Ne kadar iyi hissettiğini görmesi gerekiyor. O zaman bunu ona uzun zamandır yaptığınızı itiraf etmeli ve af dilemelisiniz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Tutku uzun sürelidir, yakalanmamaya çalışın yoksa hem ailenizi hem de çocuklarınızı kaybedersiniz ve o kesinlikle kocanızın yerini almaz, bu sizin için iyidir, gizli bir tutkunuz olduğu sürece her şey olur bitti... Yakalanma
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
Eski "Kasvetli Nehir" filmini hatırladım. Gelini kayınpederi ile birlikte orada yaşıyordu. Onu çıplak, yıkanırken buldu ve geleneklere göre bir gelinin kayınpederiyle yatması gerektiğini söyledi. Hoşuna gitti. Çocuk kimden?Fakat genler aynı.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- Sibiryak89, Ded
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-