Değiştirmek
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Değiştirmek
Sevgili kızlar ve kadınlar, size bir sorum var.... Evli bir erkeğim ve 4 yıldır düzenli olarak karımı bir iş arkadaşımla aldatıyorum. O da evli ve kocasıyla aynı şekilde boşalamıyor ve ben eşimle çok nadiren boşalıyorum çünkü onu becermeme izin vermiyor. Ve bu yüzden düzenli olarak bir soru yüzünden eziyet çekiyorum..... 4 yıl boyunca düzenli olarak bir iş arkadaşımla düzüştüğüm için genel olarak ve karımın önünde bir fahişe değil miyim???? Ve ikimiz birlikte çok iyi ve iyi hissediyoruz. Ve bana şöyle dedi... Seni mutlu eden asıl şeyi unut.... Oyunculuğa nasıl devam etmeliyim ve bir meslektaşımla bu tür eylemler için kendimi kimi düşünmeliyim???
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Yanıt: Değiştir
Önemli olan, eğer karınıza saygı duyuyorsanız ve onu seviyorsanız, eğer bu işe bulaştıysanız, karınızın metresinizi öğrenmesine izin vermeyin. Kutsal karım, onu gereksiz düşüncelerden koru. Metresini siktir et ama sana yaklaşmasına izin verme.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Peki kendinizi bir fahişe olarak görürseniz aldığınız zevk azalır mı? Bu arada eğer durumunuz sizi rahatsız ediyorsa eşinizi de olaya dahil edin! FFM’ye sahip olacaksınız ve mutlu olacaksınız!

-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
niqk, seksin neden iğrenç bir şey olduğunu söylüyorsun? bir eş vb. FFM konusunda hiçbir konuşma yapılamaz. Bu onun tamamen ahlaksızlığı için..
6 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Faust, yapıyorum Bunu yapıyorum ve karıma başka bir kadınla yattığım için bir neden bile vermiyorum. Çünkü işten hemen eve gidiyorum. Bana yalnızca bir kez tek bir soru sordu. Neden ondan seks istemeyi bıraktım???? Cevap olarak bunu çoktan unuttuğumu ve onun da senin gibi benim için önemsiz ve gereksiz hale geldiğini söyledim. ... Bana cevap verdi... Aferin, o da benim gibi oldu....
6 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Faust, yapıyorum Bunu yapıyorum ve karıma başka bir kadınla yattığım için bir neden bile vermiyorum. Çünkü işten hemen eve gidiyorum. Bana yalnızca bir kez tek bir soru sordu. Neden ondan seks istemeyi bıraktım???? Cevap olarak bunu çoktan unuttuğumu ve onun da senin gibi benim için önemsiz ve gereksiz hale geldiğini söyledim. ... Bana cevap verdi... Aferin, o da benim gibi oldu....
- These users thanked the author Seks devi for the post:
- Utangaç bebek
-
- Sürtünmeler
Seksgigant, en önemlisi metresinizi getirmeyin ailenin içine. Kafanla düşün. Hanımefendi tamamen memnuniyet için. Bir eş zaten yüksek bir şeydir. Bir metres, mastürbasyon yapmamak için bir penis eki gibidir ve bir eş aşk içindir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Evlendiklerinde bakireydi. Ve evlendikten sonra seksimizin tüm potansiyeline açılacağını düşündüm. Ve sonra durun... giriş yasaktır...
-
- Sürtünmeler
Seksgigant, bu yüzden evlenmeyi her zaman tavsiye etmiyorum bakireler. Kızın neyi sevdiğini ve neyi sevdiğini net bir şekilde anlayabilmesi için en azından biraz yürümesi ve içindeki diğer erkekleri hissetmesi gerekir. Peki kendisi ne verebilir?
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Katılıyorum ama bunu çok geç öğrendim. Eh, şimdi sırrımı da olsa buldum, ama hayal gücünüzün izin verdiği her şeyi yapabilirsiniz..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 227 Views
-
Last post by SergeiKa
-
- 12 Replies