Sevgililer Günü

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Sevgililer Günü

Unread post by Fargal94 »

karina.yakovleva: 14 Feb 2023, 13:40 Bu bayram Ortodoks değil. Bizim öyle bir azizimiz yok.
Benim için de bu bir tatil değil, ama o yıl kilisemiz bir yasa çıkardı (ya da adı her neyse) tüm azizler Katolik ve Ortodoks olarak bölünmeden önce tanınır, onlar da bizim tarafımızdan tanınır) Aziz Patrick’i kutlayacağım!))))
alexey.painters
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40

Unread post by alexey.painters »

Ayın 14’ünde eve geliyorum, kapı eşiğinden: "Tatil için bana ne hediye hazırladın?
Ben - Ne tatil, bu ibneler için!
O - ama bu değil bir, bu ibne ilginç değil
I - Peki o zaman?
Bu, Rostov-on-Don’un Nazi işgalcilerinden kurtarıldığı gün)))
P. Rostov’lu)))
These users thanked the author alexey.painters for the post (total 5):
Fernando, Sibiryak89, Victor Peter, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Şalun70 »

Tania: 16 Feb 2023, 15:12 Yanılıyorsun. Bu varsayımlar klasik askeri planlamaya yöneliktir. Uygulamada aritmetik tamamen farklıdır, varsayımlarınızın tam tersidir. 1941-1945’te Wehrmacht birlikleri tüm cephelerden saldırdı, ancak kayıplar Kızıl Ordu’nun lehine 1’e 5 oldu. Kendini savunuyormuş gibi görünüyordu ama beş kat daha fazla kayıp yaşadı. 1945’teki bu savaşta da aynı şey oldu, Kızıl Ordu ilerliyordu ve kayıplar 1’e 3 onun lehineydi.
Uygulamada da durum böyle.
Sanırım şu gerçekle karıştırdınız: 3 veya 5 kat daha fazla avantaja sahip olmak için bir saldırı düzenlerken güç ve araçlara ihtiyaç vardır.

Ve anladığım kadarıyla 1979 - 1989 olaylarını Sovyet’in yenilgisi olarak tanımlıyorsunuz. ordu. Temelde sana katılmıyorum. Genel olarak olduğu gibi, ABD birliklerinin DRA’dan çekilmesi hiçbir şekilde ABD’nin savaşta yenilgisi anlamına gelmiyor. Peki, bu olaylar hiçbir şekilde SSCB’nin veya ABD’nin yenilgisi tanımına uymuyor.
Size bunun nedenlerini açıklamayacağım. 2. Dünya Savaşı’nda Kızıl Ordu o kadar kayıplar verdi ki (başlangıçta ben) ... yöneticiler benim siyasi konuşmalar yaptığımdan şüphelenmesinler diye... tarihçiler bununla ilgilenebilir... cevaplar bulunabilir.. . istenirse... :wink:
Ve 1944-1945 hakkında yanılıyorsunuz... Şu anda belirli rakamları isimlendirmeye hazır değilim, ancak genel olarak öyleler. verilerinize uymuyor (herhangi bir yerel savaş dikkate alınmıyor)...
DRA’yı ilgilendiren şey... SSCB.... ABD.... Şunu söyleyeceğim.... Küçük Afganistan için, iki süper gücün askerlerini kendi topraklarından kovmak tam anlamıyla bir zaferdir... Ve her ne kadar birini ya da diğerini övmek istesek de... aslında işgalciler kendi deliklerine kaçmışlardır... Afganistan’ın Moskova’da ya da Washington’da bir zafer kutlaması düzenleyecek gücü ve imkanı yok... Ancak Afganistan topraklarında HİÇBİR yabancı ordu YOK!

1 saat 3 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Debauchee: 14 Feb 2023, 17:50 Sana tamamen katılıyorum!
Size bir şey söyleyen ve bunu kanıtlamak isteyen, hatta daha da önemlisi size öğretmeye veya empoze etmeye çalışan başkalarına aldırış etmeyin. onların senin hakkındaki düşünceleri. Fikrinizi ifade ettiniz. Ve haklısın! Bu forum insanları yargılamak için değil tartışmak için kuruldu!
Ben de aynı fikirdeyim! Bu bir "Pindoslu" ve eşcinsel tatili! Rus Ortodoksları olarak bizi tebrik etmenin bir anlamı yok!
Söyle bana... bu tamamen insani... ilginç... Ve yılbaşında 1 Ocak günü .. boğazımıza kadar votka içelim... zeytin salatası yiyelim... ve bu asla başarılı olmaz... :wink: :lol: :ROFL:
Evet, bir şey daha var... Ruslar Ortodoks değil... paganlardır... ve Ortodoksluk Ruslara dayatılmıştır... Tarihi öğrenin, aksi takdirde Vatansever olmadığın için üzgünüm.. senin gibi yetiştirilmedin.. :wink:
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
Sibiryak89, Serg_A
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by çapkın »

Shalun70, oraya ne yazdığını bilmiyorum - Benim acil durumumdasın. Ne yazdığın umurumda değil! Sizinle hiçbir şekilde iletişim kurmak istemiyorum ve Fikriniz benim için hiçbir şey ifade etmiyor ve hiçbir değer taşımıyor!
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by elektronik »

Dürüst olmak gerekirse, bu konuyu bile okumuyorum, sadece başlangıçta, 14 Şubat tebrikleri olduğunda)) Buraya sadece yeni mesajlar hakkındaki bildirimleri kaldırmak için geldim)) Belki burada doğru şeyleri söylüyorlar, her şeyi anlıyorum, Şu anda dünyadaki durum çok kötü. Ama burada bu tür konulara ara vermek istiyorum, ama burada gerçekten Solovyov ve onun gibi diğerlerinden daha kötü dağılmıyorlar)))
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Skromnaga »

Sevgililer Günü geçti. Gelecek yıla kadar - bir yıl. Artık 23 Şubat erkekler gününü, 8 Mart kadınlar gününü kutluyoruz. Ve aynı zamanda bu bayramların Ortodoks olmadığını, hediye almanın pazarlamacıları beslemek anlamına geldiğini yazanlarla da tanışıyoruz. Evet, onların Ortodoks olmadıklarına peşinen katılıyorum. Evet, bu tür tatiller ticaret için bir altın madenidir. Ama yine de hediyeler alacağım, 23 Mart’ta erkekleri tebrik edeceğim, 8 Mart’ta kadınları tebrik edeceğim ve ben de tebriklerden çok mutlu olacağım.
These users thanked the author Skromnaga for the post (total 2):
Fargal94, Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Scromnaja: 17 Feb 2023, 10:38 Sevgililer Günü geçti. Gelecek yıla kadar - bir yıl. Artık 23 Şubat erkekler gününü, 8 Mart kadınlar gününü kutluyoruz. Ve aynı zamanda bu bayramların Ortodoks olmadığını, hediye almanın pazarlamacıları beslemek anlamına geldiğini yazanlarla da tanışıyoruz. Evet, onların Ortodoks olmadıklarına peşinen katılıyorum. Evet, bu tür tatiller ticaret için bir altın madenidir. Ama yine de hediyeler alacağım, 23 Mart’ta erkekleri, 8 Mart’ta kadınları tebrik edeceğim ve ben de tebrikleri almaktan büyük mutluluk duyacağım.
Şubat 23, erkekler günü değil, Anavatan Günü Savunucusu. Bu günde Rus Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan kadınlar da tebrik ediliyor. Oğlumu tebrik edeceğim, yaşı geldiğinde askere gidecek. babam tabii ki donanmada görev yaptı ve ağabeyim de.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
alexey.painters
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Feb 2023, 10:46
Scromnaja: 17 Feb 2023, 10:38 Sevgililer Günü geçti. Gelecek yıla kadar - bir yıl. Artık 23 Şubat erkekler gününü, 8 Mart kadınlar gününü kutluyoruz. Ve aynı zamanda bu bayramların Ortodoks olmadığını, hediye almanın pazarlamacıları beslemek anlamına geldiğini yazanlarla da tanışıyoruz. Evet, onların Ortodoks olmadıklarına peşinen katılıyorum. Evet, bu tür tatiller ticaret için bir altın madenidir. Ama yine de hediyeler alacağım, 23 Mart’ta erkekleri, 8 Mart’ta kadınları tebrik edeceğim ve ben de tebrikleri almaktan büyük mutluluk duyacağım.
Şubat 23, erkekler günü değil, Anavatan Günü Savunucusu. Bu günde Rus Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan kadınlar da tebrik ediliyor. Oğlumu tebrik edeceğim, yaşı geldiğinde askere gidecek. babam elbette donanmada görev yapmıştı ve ağabeyim de.
Annem ve babam inanıyordu ve kocam da 23 Şubat’ın SA ve Donanma olduğunu söylüyor Gün ! Ve bence bu doğru. Ve bireysel tatillerin yaşamının yeni sahipler tarafından yeniden düzenlenmesi, sokakların ve şehirlerin yeniden adlandırılması, hepsi kötü olandandır. Anavatan Savunucusu - bu kim? Bu, orduda görev yapan ve Anavatanı savunmaya hazır veya savunan bir kişidir. Başka nasıl?
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94, Serg_A
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Skromnaga »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Feb 2023, 10:46
Şubat 23, erkekler günü değil, Anavatan Günü Savunucusu. Bu günde Rus Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan kadınlar da tebrik ediliyor. Oğlumu tebrik edeceğim, yaşı geldiğinde askere gidecek. babam tabii ki donanmada görev yapmıştı ve ağabeyi de.
Ben de tam olarak öyle varsaymıştım.
Çocukluğumuzdan beri erkek çocuklarını 23 Şubat’ta tebrik ediyoruz. Anaokulundan başlayarak. Onlar bizim savunucularımız, desteğimiz. Ve 8 Mart’ta çocukluğumuzdan beri tebrik ediliyoruz. Artık birçok kişi 8 Mart’ı Lezbiyen bayramı olarak adlandırıyor ve kadın olarak doğmanın yeterli olmadığını, aynı zamanda tercihen birden fazla doğum da yapmanız gerektiğini söylemeyenler var. Ve ancak o zaman tebrikleri kabul etme hakkına sahip olacağım.
Ben de askerlik yaptım, aynı zamanda RA memuruyum ama bu bayramı kendime ait bir tatil olarak görmüyorum. Çoğunluk gibi ben de 23 Şubat’ın erkekler bayramı olduğunu düşünüyorum.
Eh, eğer isimle ilgili bir hata buluyorsanız, o zaman Anavatan Savunucuları Günü’nde savunucuları kesinlikle tebrik etmelisiniz. İkinci Dünya Savaşı ve Kuzey Askeri Bölgesi katılımcıları. Askeri üniforma ve askerlik hizmeti kimseyi resmi olarak savunucu yapmaz. Hayattan bir örnek olarak - bu forumdan hayatı boyunca orduda görev yapmış, evde kalma emri alan profesyonel bir asker. Ve sağlık görevlisi olan, orduda görev yapmayan ancak sonbaharda seferber edilen bir çocuk ve şimdi bir tabutun içine getirildi. Bir yanda Anavatanı hiçbir zaman savunmamış bir asker, diğer yanda Anavatan için canını vermiş bir sivil.
Eğer bu kadar titizseniz, o zaman hediyelerden güvenle tasarruf edebilirsiniz. Babanız, erkek kardeşiniz ve oğlunuz Anavatan’a karşı yürütülen savaşta savaşmadıysa, o zaman onlar savunucu değiller ve onları tebrik etmeye gerek yok. Babanızı Donanma Günü’nde tebrik edin. Kardeşi de görev yaptığı birliklerde ve oğlunda.
Artık paradan tasarruf ettim. Bana teşekkür etme.
These users thanked the author Skromnaga for the post (total 2):
SeRg !$!, Serg_A
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

МАСЛЕНИЦА
https://i.postimg.cc/FH5g2yTQ/1-1.gif
В 2023 году Масленицу празднуют с 20 по 26 февраля.
Основные гуляния и кульминация праздника наступает в последний день Масленицы — 26 февраля. В православии это также Прощеное воскресенье или Сыропустная неделя.

https://i.postimg.cc/xC2dQdW8/1.jpg

https://i.postimg.cc/pdNWQTVC/2.jpg

Отправлено спустя 2 минуты 51 секунду:
Еще до 23 февраля начнется и еще один повод для " А поговорить"!
Skromnaga, SeRg !$!, Fargal94
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Marinka: 18 Feb 2023, 14:33 Bu çirkin davranışın için özür dileyene kadar seninle hiç konuşmayacağım.
Yani zaten konuşuyorsun *x ) :voprosy:
Ayrıca, forumun yarısı kara listedeyse nasıl özür dileyebilirim? :bilinmiyor:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Bolbol: 18 Feb 2023, 14:40
Marinka: 18 Feb 2023, 14:33 Bu çirkin davranışın için özür dileyene kadar seninle hiç konuşmayacağım.
Demek zaten konuşuyorsun * x) :voprosy:
Ayrıca, forumun yarısı kara listedeyse nasıl özür dileyebilirim? :unknown:
Bu artık seninle konuşmayacağım anlamına geliyor.
alexey.painters
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40

Unread post by alexey.painters »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, peki ya eş? Onu devirecek misin?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

aleksey.jivopistsev: 18 Feb 2023, 20:28 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , peki ya eş? Onu devirecek misin?
Nasıl bir eş?.. Eşim yok..
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Marinka, Fransa hakkında tartıştıklarını hatırlıyor musun?

Peki, Fransızlar boşuna mi toplanmadı?

Fransa Başbakanı Edouard Philippe seslendi 2027’de emeklilik yaşının 62’den 64’e yükseltilmesine ilişkin maddeyi emeklilik reform planından geçici olarak çıkarmaya hazır olduğunu beyan ettiği bir mektupla sendikalara.

Fransa’da erkeklerin yaşam beklentisi 79,8 yıl, Rusya’da 65,5 yıl
Erkeklerin emeklilik maaşı Fransa’da 62, Rusya’da 63 yıl (iki yıl içinde 65 yaşındayım).
n
Belki de Fransızlar greve gidecek kadar aptal değillerdir?)))
These users thanked the author Yün for the post:
Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 26 Feb 2023, 11:25 Marinka, Fransa hakkında tartıştıklarını unutmayın ?

Peki, Fransızlar boşuna mi toplandı?

Fransız Başbakanı Bakan Edouard Philippe, sendikalara gönderdiği bir mektupta, emeklilik yaşının 2027’de 62’den 64’e yükseltilmesine ilişkin maddeyi emeklilik reform planından geçici olarak çıkarmaya hazır olduğunu beyan etti.
Fransa’da erkeklerin yaşam beklentisi 79,8 yıl, Rusya’da 65,5 yıl
Erkeklerin emeklilik maaşı Fransa’da 62, Rusya’da 63 yıl (yıl) iki yıl sonra 65 olacak).

Belki de Fransızlar greve gidecek kadar aptal değillerdir?)))
Öğrenciyken dışarı çıkmıştım. Bir maymun ahırında iki gün geçirdim ve büyük bir para cezası ödedim ama bunun ne faydası oldu? Şimdi dışarı çıkarsanız daha da fazla para cezası, hatta hapis cezası alacaksınız. Medeni demokratik bir ülkeyi ve feodal bir devleti totaliter bir rejimle karşılaştırmayın.
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Ded, Erkekler2024, Kral Kuş, Serg_A, Güzel, ESKİ DOST
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Marinka: 26 Feb 2023, 11:50 Öğrenciyken dışarı çıkmıştım. Maymun ahırında iki gün geçirdi ve büyük bir para cezası ödedi
Yani çocuğunuz küçük müydü? Görünüşe göre böyle anneler tutuklanmıyor :unknown:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 26 Feb 2023, 12:06
Öğrenciyken dışarı çıkmıştım. Maymun ahırında iki gün geçirdi ve büyük bir para cezası ödedi
Yani çocuğunuz küçük müydü? Görünüşe göre böyle anneler tutuklanmıyor :unknown:
İkisi de küçükken bende vardı . Ve son zamanlarda çıkarılmış hiçbir yasa yoktu. Sokak trafiğini engellediği iddiasıyla gözaltına alındık. Ve şimdi, eğer dışarı çıkarsan, sana her türden bir düzine ihlal yapacaklar. Her zevke ve renge göre. Ve sonra para cezasını ödemek için kredi almanız gerekecek. Üç ya da beş yıldır. O yüzden evde kalın.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Erkekler2024, ESKİ DOST
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Tamam Marinka, o mesaj için özür dilerim : cat1:
Ama artık kendiniz kara liste oluşturmayın :wink:
These users thanked the author Yün for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 26 Feb 2023, 12:29 Tamam Marinka, bu mesaj için özür dilerim :cat1:
Fakat kendiniz daha fazla kara liste oluşturmayın :wink:
n )))) Ahah. Ah, yeni bir kara liste derlemeye başlama fikrim geldi))) O yüzden rahatlamayın)))
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

https://i.postimg.cc/bNQDZQCr/image.jpg

16 апреля 2023 года прихожане Русской православной церкви и православные христиане во всем мире встретят светлую Пасху.
Католики уже отметили Воскресение Христово — празднование состоялось 9 апреля. Православные находятся в ожидании Пасхи — она в 2023 году выпадает на 16 апреля.

Всенощное бдение в храмах начнется около 23 часов в Великую субботу.
Во время службы будет совершен крестный ход. В церквях торжественно зазвенят колокола, прозвучит тропарь «Христос воскресе из мертвых...» — так и начнется Пасха, праздновать которую православные верующие в России будут на протяжении всего воскресенья.

Светлое Воскресение Христово — главный древний и важный христианский праздник.
Установлен в честь Воскресения из мертвых Иисуса Христа — события, лежащего в основе христианского учения.
Пасха считается праздником победы над смертью и вечной жизни.

На Воскресение Христово у верующих принято посещать службу. В храм отправляются всей семьей в праздничной, но скромной одежде.
На Пасху принято подавать милостыню нуждающимся. Помочь им можно как небольшой суммой денег, так и едой: хлебом, куличом, крашенными яйцами, пирогами.

Пост закончится, поэтому за столом, накрытым светлой скатертью, приветствуется пасхальный обед.
Светлую Пасху нужно провести в хорошем настроении. Дарить окружающим улыбку и обязательно давать прощение просящему. На Пасху не принято дарить друг другу подарки, а вот поздравлять — можно и нужно.

На Пасху, бытует мнение в народе, нельзя заниматься домашней работой. Излишества, как в еде, так и в праздновании, запрещены.
Как всегда, недопустимы сквернословие, скандалы, уныние и в целом поведение, которое неприемлемо для православного человека.

На Пасху и в Светлую седмицу, верующим христианам следует воздержаться от супружеской близости.
Также в Пасху запрещены церковью венчания. Этот запрет действует вплоть до Антипасхи, после наступления которой запрет снимается.

Христос Воскресе — Воистину Воскресе!
Nikk, Wolffr, Atlas
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Ortodoksluğun yok edilmesini destekleyen insanlardan bunu duymak tuhaf.
Böyle bir durumda acaba nasıl hissediyorlar? Muhtemelen aynı anda iki sandalyeye oturmaya çalışan bir insan gibi.
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Scromnaja: 14 Feb 2023, 19:22 Bir porno forumunda, doğrudan ensest konusuna gelince, insanların Ortodoks olduklarını yazmaları komik. Merak ediyorum, bu bir tür ikiyüzlülüğün özel bir türü mü?
Erkeklerin kadın takma adları kullanmasına artık şaşırmıyorum, ancak bence porno forumundaki inanç her türlü kapsamın ötesinde.
Evet, Ruslar yasak yasasını anlamıyorlar ve akşamları bu içki içmek için bir neden😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Lilu123
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Shalun70: 15 Apr 2023, 11:55 Bunu Ortodoksların yok edilmesini destekleyen insanlardan duymak tuhaf.
Böyle bir durumda acaba nasıl hissediyorlar? Muhtemelen aynı anda iki sandalyeye oturmaya çalışan bir insan gibi.
Umurumda değildi, Ortodoks * yıllarını kendiniz mahvettiniz, ve şimdi uyandın! Ve artık her gün korunuyoruz! Huzurlu şehir! Bu gece 6 sivil kadın ve çocuğun kaybı! Bakın, Ortodoks ortaya çıktı! Peki neden Ortodoks kiliselerini inatçı insanlardan korumuyorsunuz?
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Wolffr
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Fargal94: 15 Apr 2023, 18:14 Umurumda değildi, Ortodoks * yıllarını kendin mahvettin ve şimdi uyandım! Ve artık her gün korunuyoruz! Huzurlu şehir! Bu gece 6 sivil kadın ve çocuğun kaybı! Bakın, Ortodoks ortaya çıktı! Öyleyse neden Ortodoks kiliselerini inatçı insanlardan korumuyorsunuz?
Yazdığınız her şeyin benim için nasıl geçerli olduğunu sorabilir miyim? Bir kişiyi suçsuz olduğu suçlardan dolayı suçlama hakkını size kim verdi!?
Size kişisel bir mektupta failleri işaret ettim, çünkü sizin gibi ben de forumda tartışma istemiyorum. Tartışmanız varsa bana kişisel bir mektup yazın.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Kusura bakmayın geç okudum. Benim fikrim. Tam olarak St.Petersburg gibi kutlanmıyor. Valentina, kimsenin umurunda değil onun. Sevgililer Günü kartı göndermek, bir şeyleri ifade etmek için bir sebep.
1 Mayıs gibi, nasıl bir bayram olduğunu kim hatırlıyor.
Güzel bir gün, çocuklar bana iki sevgililer günü hediyesi verdiler ------------ aşklarını böyle ilan etmeleri çok hoş. Peki ya her şeyi inançlarına göre ölçen aptallar? Hepimiz Tanrı’ya inanıyoruz. Oruç tutmuyoruz. Ama ANAVATAN tehlikedeyse herkes birdir.
Henüz bizi yenen olmadı. Geçenlerde bir temizlikçi kadınla konuştum, kendisi okulda çalışıyor, komşusu.
Dedi ki --- Ben ve arkadaşlarım Almanların teslim olması gerektiğini düşünüyoruz.
Yaratık, büyükbabam öldü. Tamam, bir zamanlar siyaset nedeniyle uzaklaştırıldığım için ne diyebilirim ki, sessizim ama kızgınım.

47 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Sitede beni şöyle eleştiren biri vardı (Kardeşim) ve yani, (Neredeyse) yakınlaştım, şimdi Ded. Yaşlanıyor muyum?

1 saniye sonra gönderildi:
nSitede öyle bir eleştirmenim vardı ki (Kardeşim) ve yani (neredeyse) yakınlaştım, şimdi Ded. Ne yani, yaşlanıyor muyum?
These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
Ded, Wolffr, Atlas
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

Veronica, Çok baştan çıkarıcısın ve çok dolusun hayat, yaşlılık gibidir, hâlâ çok uzaktadır! Sen bu karanlık dünyada bir ışık huzmesisin!
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Teşekkür ederim, hala çok gencim, kırk----
These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
Ded, Fargal94, Atlas
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Wolffr »

Hıristiyanlar, Ortodoks Hıristiyanlar, hepinizin Paskalya Bayramı kutlu olsun!!!
Alın, dün yemek yaptım
https://i.ibb.co/42kmRvZ/20230416-11084-1.jpg

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Веро-ника: 16 Apr 2023, 14:21 Спасибо,так молода еще,что сорок----
Для женщины это не возраст, а в начале пути, так сказать !!! :yes:
These users thanked the author Wolffr for the post (total 4):
Ded, Fargal94, Nikk, Lerunçik
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624

Unread post by Vadik »

Wolffr: 16 Apr 2023, 14:25 Bir kadın için bu yaş değil, tabiri caizse yolculuğun başlangıcında!!!
Wulf, nasıl çıktın oradan Dostoyevski’nin kitabı mı? Geri atın.
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Bugün, 20 Nisan, SSCB’nin Onurlu Spor Ustası, iki kez Olimpiyat şampiyonu ALEXANDER NIKOLAEVICH MALTSEV’in 74. yıldönümü.

https://i.postimg.cc/KY85vQvW/f4fd5c5b0ee8ab9130725c7c28e5af83.jpg

Это любимый спортсмен моего мужа.

Один из лучших форвардов в истории мирового хоккея.
Родился 20 апреля 1949 года в деревня Сетковцы, Кировская область.
Советский хоккеист, один из лучших форвардов в истории отечественного и мирового хоккея, заслуженный мастер спорта СССР (1969), полковник
Двукратный Олимпийский чемпион - 1972, 1976
Серебряный призер Олимпийских игр - 1980
Девятикратный чемпион мира - 1969, 1970, 1971, 1973, 1974, 1975, 1978, 1981, 1983
Серебряный призер чемпионата мира - 1972, 1976
Бронзовый призер чемпионата мира - 1977
Восьмикратный чемпион Европы - 1969, 1970, 1973, 1974, 1975, 1978, 1981, 1983
Участник Суперсерии СССР - Канада (НХЛ) 1972
Участник Суперсерии СССР - Канада (ВХА) 1974
Обладатель Кубка Канады - 1981
Полуфиналист Кубка Канады - 1976, лучший игрок сборной СССР, включен в символическую сборную турнира
Победитель турнира на Приз газеты Известия - 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1975, 1976, 1979, 1980, 1981, 1982
Победитель турнира на Приз газеты Руде Право - 1977, 1978, 1979, 1982, 1983
Чемпион Европы среди юниоров - 1969
Лучший нападающий чемпионатов мира - 1970, 1972, 1981
Входил в символическую сборную на чемпионатах мира - 1970, 1971, 1972, 1978, 1981
Лучший хоккеист СССР - 1972
В сборной СССР сыграл 340 матчей
Играл за Динамо Москва (1967-84)
Серебряный призер чемпионата СССР - 1971, 1972, 1977, 1978, 1980
Бронзовый призер чемпионата СССР - 1968, 1969, 1974, 1976, 1981, 1982, 1983
Обладатель кубка СССР - 1972
Финалист кубка СССР - 1969, 1970, 1974
Участник Суперсерии ЦСКА - клубы НХЛ (1975-76)
Участник Суперсерии Динамо Москва - клубы НХЛ (1979-80)
Член Зала хоккейной славы ИИХФ (1999)
Член Зала славы Отечественного хоккея (2004)

https://i.postimg.cc/rmCynG58/Maltsev1.jpg

https://i.postimg.cc/nc5x1SN4/maxresdefault-1.jpg

https://i.postimg.cc/RhyYwyqq/1.jpg

https://i.postimg.cc/MTNkYvFW/74.jpg
Nikk, Wolffr, Fargal94
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ahtung »

Aziz Valentine, Roma İmparatorluğu’nda eşcinsel evlilikleri kutsayan, yani ibnelerle evlenen kişidir. Bu bizim bayramımız değil, yaz tatili, aile günü, aynı zamanda Peter ve Fivronya’nın günü olarak da bilinir ve bu eşcinsellik SSCB’nin çöküşünden sonra aşılanmadı. Lanet cehennem.
These users thanked the author Ahtung for the post:
Wolffr
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Wolffr, Serg_A, Fargal94
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371

Unread post by Kral Kuş »

Ahtung: 21 Apr 2023, 02:13 a yaz tatili, aile günü, aynı zamanda Peter ve Fivronya’nın günü olarak da bilinir
Bu “harika” insanların hayat hikayesini okudunuz , bu değersiz bir şey.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Serg_A
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Ailemde savaşan ve kazanan birçok akrabam var. Büyük büyükbabalardan biri öldü. Bu nedenle gelir gelmez hemen yıkandım....

https://i.postimg.cc/cJc5hhpS/IMG-20230508-151030.jpg

Отправлено спустя 8 минут 52 секунды:
King Zogu: 09 May 2023, 06:48
Ahtung: 21 Apr 2023, 02:13 праздник летом, день семьи он же день Петра и Фивроньи
Вы почитайте историю жизни этих "замечательных" людей, трэшанина ещё та.
Вообще то эту тему мне непонятно как свели вместе, но я писала в теме Анонс дня. А сегодня День Победы! И хоть мне и не нравится что главнокомандующий во время Парада сидит (в отличие от всех предыдущих) я все равно праздную и горжусь Победой моих прадедов!
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
Wolffr, Serg_A, Fargal94, vesaire
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Wolffr »

These users thanked the author Wolffr for the post (total 4):
Serg_A, Tanya, Fargal94, vesaire
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Orientation: biseksüel

Unread post by Kahretsin »

İnanıyorum ki. Tatil 14 Şubat. Sevgililer Günü Rusya’da 8 Temmuz’da olmalı, sevgi ve sadakat aile günü, bir sorum var, 12-14 yaşındayım (örneğin) nasıl bir aileden hoşlanırım, oradaki kız bir erkek, ben Ben aşığım ve ailem böyle düşünmüyorum çünkü hala küçüküm, genel olarak öyle düşünüyorum düğünden önce 14 şubat düğünden sonra 8 temmuz
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bugün bizim Slav bayramımız, sevgimiz ve sadakatimiz. Kimse hatırlamadı ama ne kadar hararetli bir tartışma olduğunu hatırlıyorum. Birkaç forum üyesi, Sevgililer Günü’nde sevginizi itiraf etmemeniz ve sevdiklerinizi tebrik etmemeniz gerektiği konusunda ısrar etti; bu, ibnelerin tatiliydi ve onlar da bunu bizim tatilimizde yapıyorlar.
Peki, bugün hepsi nerede? Kimse yok.
Sanırım bu Sevgililer Günü değilİbne tatili, kendileri de ibne. Bu yüzden hiçbiri bugünkü tatilimizi hatırlamadı.
İbne günü ne zaman, bilen var mı? O zaman onları tebrik ederdim. Benim için zor değil.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Vik.ruba80, Fargal94, Wolffr, ESKİ DOST
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Marinka, bundan haberim bile yoktu . Artık çok fazla tatil var, Yeni Yıl bile gücünü yitirdi.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

vvm: 08 Jul 2023, 16:12 Marinka, bunu yapmadım bile bunu biliyorum.
Artık çok fazla tatil var, Yeni Yıl bile gücünü yitirdi.
Yeni Yıl bir aile tatili. Çocuklarım ve ailemle birlikte kutluyorum. 23 Şubat’ta erkekleri, 8 Mart’ta kadınları tebrik ederim.
1 Mayıs’ta genellikle mangal için dışarı çıkarız, 9 Mayıs Zafer Bayramı. Haziran ayının üçüncü Pazar günü Doktorlar Günü, ancak biz bunu Cuma günü kutluyoruz.
Pekala, DR. Doğum günümü kutlamayı sevmiyorum ama çocukların tatilini olabildiğince eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum.

Peki 14 Şubat’ta sevdiklerimiz varsa tebrik ederiz.
Sanırım her şeyi listeledim, hiçbir şeyi unutmadım.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
vesaire, Vik.ruba80, ESKİ DOST
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”