Erkekler, kimin kız olma arzusu vardı?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
çocuk
Potansiyel seks nesnesi
 Erkekler, kimin kız olma arzusu vardı?

Unread post by çocuk »

Erkekler, kimin kız olma arzusu vardı? Bize söyle.
Kedicik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Orientation: biseksüel
 Re: Erkekler, kim kız olmak isterdi?

Unread post by Kedicik »

Bugünlerde sıklıkla böyle bir arzum oluyor. Ve aniden ortaya çıkmadı. Buna hazırlıklı olduğumu söyleyebiliriz... (bkz. zorlamayla ilgili paylaşımım "Arkadaşlarım beni oral ve anal seks yapmaya zorladı") Ve bu sadece bir arzu değil, muhtemelen bir bağımlılık, deneyen kızlar gibi. iyi bir seksten hoşlanıyorlardı. Bazen sadece ulumak istersin. arzudan. ve ulurum, dizlerimin üzerinde sürünürdüm ve yalvarırdım - farklı şekillerde ya da tek bir şekilde alınmak için. Ama bunlar daha önce beni ikna eden ve zorlayan adamlarla aynı. Cevap verdiler: Sizi anlayamıyorum, sizi piçler, önce direniyorsunuz, sonra kıçınızı sikmeye hazır oluyorsunuz. ve ağzını siklerle doldur. ve waffle’larla yıkayın. Tamam, gel. Akşam garaja gidin, 0,5 suşi ve kendi salatalıklarınızı alın, karınız salatalıkları soğutur, siz de onları alın. O zaman sizin için ne yapabileceğimize bakarız. Ve ben sadece yürümekle kalmadım, sanki kanatlardaymış gibi uçtum, bacaklarımı altımda hissetmedim... Ve sonra. üç gün. Diğer çeşitli konuları sakince düşünebiliyordum. Sonra yavaş yavaş sanki uzaktan geliyormuş gibi yeni bir dalga gelmeye başladı. önce, sonra yaklaş, yaklaş, yaklaş ve başını kapat...
These users thanked the author Kedicik for the post (total 8):
Kardeş, Cidden, Julikos, Esinti, RedFox, İskoç, hayalet, mef4ik
ahlaksızlık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by ahlaksızlık »

Eski şeylerden sıkıldım, yeni bir şeyler istiyorum.
Kedicik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Unread post by Kedicik »

Evet, aktif ortaklar bir süre sonra bağlantılarını yenilemek ve yeni canlı izlenimler almak isterler. ama mesela bana ihtiyacın var. ikna etmek ya da zorlamak çünkü bir şeye bağlanıyorum. nedir? bir çocuğun en sevdiği oyuncağa alışması gibi. Ve ben. Daha sonra. oyuncak... Rubik küpünü döndürecekler, sıkılıp başkasına atacaklar... bırak denesin...
Last edited by Kedicik on 28 Apr 2021, 00:35, edited 1 time in total.
Serjik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Serjik »

Tam olarak bir kız olarak
ahlaksızlık
Potansiyel seks nesnesi

Muhtemelen cinsel açıdan
Knixen
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Knixen »

Ablamın elbisesini çıplak vücudumda giyen bir komşuya yakalandım ve beni kıza çevirdi.
ahlaksızlık
Potansiyel seks nesnesi

Hoşuna gitti mi?
Eşcinsellik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eşcinsellik »

Hoşuma gitti.
Knixen
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Knixen »

Evet hoşuma gitti ve kendim de istedim ama korktum.
vektör
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Orientation: heteroseksüel

Unread post by vektör »

Sanırım her erkeğin böyle bir isteği vardı
These users thanked the author vektör for the post (total 4):
Diana itaatsizlik etti, Esinti, abartı, Niko13
vektör
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by vektör »

Eşimle rol değiştirirdim)
These users thanked the author vektör for the post (total 7):
artm.razvratnik, Alexb, Gami, Wot_ja, Esinti, Niko13, Amatör
Tay
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Tay »

Çok genç yaşlarımda meraklıydım; deneyler yaptık, oynadık... dönüşümlü olarak değişen roller.
Çıplak soyundular, sonra biri kız kıyafeti gibi giyindi ve kız kıyafeti olmadığı için sanki bir elbiseyi taklit eder gibi çarşafın üzerine attı. Eh, bu formda oğlan, bir kız gibi, terbiye uğruna "bozuldu". Ve erkek rolünü oynayan kişi rahatsız etti, ısrar etti; ve sonra "kızın" eteğini kaldırıp havaya uçurdu.

Penis vücuda girdiğinde, önce bir tür engele takılır... ve ardından üzerinden geçtikten sonra aniden saat gibi uçarak güçlü bir sıkıştırma yaratır - boğazından çıkacak gibi görünüyor. Sonra gerçekten korkutucu oldu,
Ve sonra çocuk işini bitirdiğinde korku da ortaya çıktı - tüm kalçalarım ve popom onun sperminde kaldı... ve lavaboya nasıl gideceğimi bilmiyordum bu gereksiz izleri bir yerlerde bırakmak. Ya ebeveynler öğrenirse?

Kış aylarında lavabodaki su da buz gibi olur. Yapışkanlık yıkanmıyor ve sabır tükeniyor. Öfke kaynadı - en çılgını. Mesela yapışkanlığından dolayı ona vurabilmek için evin içinde “adamı” kovalamaya başladım.
Tıpkı sıradan hayattaki gibi: Bir kadın bir erkeği dövüyor ve karşılığında hiçbir şey almıyor... Evet, benim için eğlenceliydi; oğlanlara cezasız bir şekilde penaltı dağıtmanın bir nedeni vardı.

Ancak, yaşadığım tüm zorluklara rağmen, beraberinde gelen tüm ayrıcalıklara sahip bir kız rolünü daha sık seçtim. Ayrıca, sikişen oğlanlardan hoşlanmıyorum... ve ayrıca erkeksi bir kokuları da var... ama beni siktiklerinde ilgimi tatmin ettim: kendimi yeni bir rolde hissetmek ve aynı zamanda beni daha iyi anlamak. duyumların dişi “tarafı”. Sonuçta sosyal kurallar ve propaganda, daha adil seks konusunda gizemler yarattı, bu yüzden şunu bulma ve deneme arzusu arttı: "Kız olmak nasıl bir şey?".

Daha sonra kızlarla ve kadınlarla tanıştığımda, ilk buluşmalarda neredeyse hepsi anal seks yaptı ve bana oral seks yaptı. Onları memnun etmek istedim. Bu tür oyunların kızlar için ne kadar ilginç olduğunu zaten biliyorum.

Ve tüm bunları başka bir nedenden dolayı da istiyorlar...
En yüksek ayrıcalıklara sahip olma duygusundan dolayı. Zaten arkadaşlarımdan birine oral seks yapıp kıçına verdiğimde, her birine karşı üstünlüğümü tam olarak hissettim.
Bu muhtemelen tuhaf görünecek: öyle görünüyor ki, tam tersi olmalı ve kendilerini "usta" olarak görmeliler... ama... benim için durum farklı.
Yani kendimi bir kız gibi hissettim... daha doğrusu erkeklerin metresi.
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Duvar »

Çocukluğumdan beri kız olmayı istiyordum... Ama ne yazık ki...(((
These users thanked the author Duvar for the post (total 6):
Cidden, INVAR, Esinti, abartı, Lolita1979, hayalet
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Asla.
Pitt
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Pitt »

Ahahahahaha
Last edited by Pitt on 11 Sep 2021, 18:33, edited 1 time in total.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Pitt: 10 Sep 2021, 07:49 Ayrıca kendimi bir kız gibi hissetmeyi de seviyorum, ayrıca mükemmel bir kız gibi vücudum ve yapışkan bir kıçım var...
İlk seferimi hatırlıyorum..O zamanlar 20 yaşındaydım ve VK’da bulduğum adam 16 yaşında, erkek ) ama asıl sorun dinlenecek yer olmamasıydı, toplantıdan önce ona böğürdüm, kıçım ve ağzımdaki deliğin fotoğrafını falan gönderdim falan.. muhtemelen umutsuzluktan dolayı, o bana ekstrem sporlar teklif etti, biraz düşündükten sonra kabul ettim ve işte buradayız, dürüstçe tanıştık, nasıl davranacağımı bilmiyordum, aslında beni utandırdı, o kadar küçük ve o kadar iddialıydı ki) sokak boştu, hatta içeri giriyordum uzun süre tenha bir yer ararken en ıssız yerlerde insanlar vardı, kıçım ağrıyordu, onun sikini istiyordum, davranışlarım daha hızlı olurdu hatta kız gibi oldu) ve sonunda ikimiz de karar verdik 20. kattaki binaya çıkıyordum, asansördeyken beni fahişe gibi elledi, orta katlara çıktık, çöp kanalının arkasına geçtik ve sonunda penisini çıkardı, yere çöktüm ön katta dizleri titreyerek ağzına aldı, o an tarif edilemez bir duygu, 5-7 dakika sonra beni kaldırıp köpek pozisyonuna getirdi ve deliğimi yalamaya başladı, çok güzeldi. mm.. ve sonra yalamayı bitirdi ve sikini deliğim boyunca hareket ettirmeye başladı, karnımı okşadı ve o anda penisini sert bir şekilde bana soktu, acı içinde ondan kaçtım, beni takip etti, devam edelim ve benim delik çılgınca ağrımaya başladı, birkaç dakika sonra tekrar yarı köpek stili bir pozisyona geçtim, korkuluklara tutundum, sonra yavaşça içeri girmeye başladı Beni boynumdan öperek ve yavaş yavaş hızını artırarak, duygu tarif edilemezdi, istedim zevkten ağladım, penisimden sperm akıntıları damlıyordu, o da beni çevirdi, elastik bandı çıkardı ve ağzıma vermeye başladı ve ben de onun kişisel fahişesi gibi daha önce hiç olmadığı kadar emmeye başladım ve sonra yanıma geldi ağzımda ayağa kalktım yutmak istedim ve dudaklarımı ısırdı spermi ikiye böldük diyebiliriz) bu benim ilk deneyimimdi. Lanet olsun, 15,16,17 yaşın altındaki erkekleri seviyorum :oops:

3 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Tüm bu süre boyunca asansör çalışıyordu, sanki şimdi biri çıkıp bu resmi görecekmiş gibi görünüyordu, boşaldım diyebilirim sadece aklıma geldi
Genç adam, kararını sen vereceksin. Ya uzun zamandır kız kardeşine şehvet duyuyordun ya da kız kılığındaydın. Kendinizi mi arıyorsunuz yoksa çok yönlü ve çok yönlü bir kişilik misiniz?
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Piero
Pitt
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Pitt »

Ve :cat1: cehenneme gider miydin
Last edited by Pitt on 11 Sep 2021, 18:34, edited 1 time in total.
These users thanked the author Pitt for the post:
ekonomi
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192

Unread post by zıt »

Gençliğimde ilk eşim beni kendi kıyafetleriyle değiştirmeye çalıştı... kıyafetlerimi rötuşladı... Dairede dolaşırken beni büyük bir heyecanla izledi. Ve özenle genç bir bayan gibi davrandım... Sonra her zamanki gibi sorunsuz bir şekilde seviştik... Ve çok sonra bir erkekle yakınlaşma arzusu ortaya çıktı. Ancak her iki rolü de denemek istedim... Yani aslında her zaman işe yaradı. Ve ben erkekleri becerdim, onlar da beni becerdiler... Erkeklere hala farklı açılardan bakıyorum tabiri caizse... Gerçekten birinin kıçından sikmek istiyorum... ve aktif rolde birini görüyorum.. .
These users thanked the author zıt for the post (total 8):
Sergey Arı, Alexb, Cidden, Diana itaatsizlik etti, Esinti, Mihaaaa 4, RedFox, Stas99rus
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Evgenii-SPb, O çok yönlü ve çok yönlü bir yönlü ibne

1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Asla istemedim ve istemedim! Ben belirgin bir heteroseksüelim.
These users thanked the author Piero for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, palyaço
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Erkeklerle ilgili bir fikir vardı, sonra düşündüm, ama asıl amaç kızları baştan çıkarmaktı, ilginç olurdu
kaç kişi öyle olmadığı gerçeğini öpmek, bastırmak, kucaklamak konusunda hemfikir olurdu lezbiyenler, kimsenin bilmediğine ikna etmek, sadece stresi azaltmak vb. veya onu eve davet etmek, ona bir içki vermek ve sonra her şey netleşir.
These users thanked the author alex503311 for the post:
Esinti
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Yurik »

Uzun zamandır böyle boşalıyorum, annem biliyor, benimki de biliyor ve bir kızımız var, ben de kadın kıyafetleri giyiyorum bu arada, erkek kıyafetlerinden çok daha rahat, sekste çeşitlilik var Bir heyecandır, bir erkek kadın orgazmını deneyimleyebilir, eğer isterlerse birçok kişiye bunu tavsiye ederim elbette.
These users thanked the author Yurik for the post (total 7):
Svetik5, Cidden, Diana itaatsizlik etti, Wot_ja, Esinti, RedFox, abartı
Ivanov.
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Ivanov. »

Kız olmak için sabuna gider.
These users thanked the author Ivanov. for the post (total 3):
Mart, Esinti, abartı
Miki Fare
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by Miki Fare »

Çocukken kadın iç çamaşırı giyerdim ve mastürbasyon yapardım Aynanın karşısında, inanılmaz bir heyecandı. O zamandan beri geriye kalan tek şey bazen iç çamaşırlı bir erkek çocuk istediğimdir, ben de bir varlığım. Tek sorun bazen kız gibi giyinip bir kadınla lezbiyen sevişmek gibi çılgın bir düşüncenin aklına geliyor.
These users thanked the author Miki Fare for the post (total 6):
Diana itaatsizlik etti, Svetik5, Mart, abartı, Stas99rus, Devam etmek
Anbel
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Anbel »

Pembe çocukluğumda birkaç kez etek, iç çamaşırı giydim, dudaklarımı boyamaya çalıştım ama bunun bana göre olmadığını fark ettim ve normal bir kadın avcısı oldum, hareket eden her şeyi becerdim, ordudan sonra oraya Moskova’ya gittim. . Çok fazla eşcinsel vardı, çok fazla eşcinsel vardı (aktif bir roldeydim), hatta bir yönetmen sayesinde dizide rol almayı bile başardım. Benim şehrimde elbette oğlancılığı anlamayacaklar, ancak çoğu eşcinselin (benim kişisel durumumda) normal insanlar olduğunu ve çok lezzetli yemekler pişirdiğini güvenle söyleyebilirim!)
These users thanked the author Anbel for the post (total 5):
Sibiryak89, Cidden, Mart, Esinti, abartı
Sash4.dog
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by Sash4.dog »

Çocukluğumdan beri kız gibi giyinmeyi severdim. Sadece bir kez erkeklerle birlikte oldum. Ve ben de kız rolündeki erkeklerle birlikteyim ama kıyafetsiz.
These users thanked the author Sash4.dog for the post (total 7):
Diana itaatsizlik etti, Mart, Esinti, Niko13, abartı, hayalet, Stas99rus
INVAR
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153

Unread post by INVAR »

Gerçekten bir kız olmak istiyorum, yani bir kız vücudunda... kızların seks sırasında neler hissettiğini hissetmek... Bir penis amın içine nasıl girer, nasıl ellenirler... göğüsler, kalçalar, genel olarak , seksin tüm zevkleri.
These users thanked the author INVAR for the post (total 7):
Cidden, Klim.Ivanov, Mart, Lyaxander, abartı, Esinti, Stas99rus
Ka-te
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65

Unread post by Ka-te »

INVAR,
ve burada forumda erkek-kız arayan biri var... Ve özel satışlarda bana sordular... Hatta biri fotoğraf göndermiş...
Varlar , ama akıllıca :)’yi gizle (c) benimkini değil
These users thanked the author Ka-te for the post (total 2):
Mart, hayalet
Bİ-PASİF
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Bİ-PASİF »

Böyle bir arzum vardı. Daha doğrusu hâlâ var ama yalnızca belirli anlarda. Ben de bi-pasifim ve bir erkek tarafından sikilmek istediğimde kendimi kız gibi hissediyorum) Yapım hâlâ dolgun ve bir kız gibi dolgun göğüslerim var.
These users thanked the author Bİ-PASİF for the post (total 7):
Cidden, Klim.Ivanov, Mart, Esinti, abartı, hayalet, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157

Unread post by Alex yapardı »

Sadece öyle değildi, hâlâ da öyle. Evde yalnız kaldığımda, giyinme ve gerisini kendime “kadınlar günleri” düzenliyorum..
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 6):
Klim.Ivanov, Esinti, rüyada doğmuş, abartı, Valeron4ik, Stas99rus
Klim.Ivanov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
 Re: Erkekler, kimlerin kız olmak isteği vardı?

Unread post by Klim.Ivanov »

Bazen gerçekten kız olmak istersin. Ve birden fazla kişinin bana sahip olması için sıklıkla kadın kıyafetleri giyiyorum.
These users thanked the author Klim.Ivanov for the post (total 6):
Cidden, Mart, Esinti, Niko13, Valeron4ik, Stas99rus
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Cidden »

Olur, bana çarpar ve sonra kadın kıyafetleri giyerim, videomu çekerim, tanıdığım arkadaşlarıma gönderirim ve kendimi kıçımdan sikerim. Ama hiç bir erkekle birlikte olmadım ama gerçekten istedim. Ve şimdi her şey bir şekilde sakinleşti.
These users thanked the author Cidden for the post (total 4):
Esinti, Klim.Ivanov, hayalet, Stas99rus
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by üçgen »

Ve kız olma arzusu lezbiyen yönelimi sayılır mı? :ayyy:
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171

Unread post by 5nica »

Bir oğlan beni kıskandı (beni değil ama tanıdığı birini) ve her şeyin cinsiyete bağlı olduğu sonucuna vardı :)
Böylece kız olmak istedi. Bunu yapmak için beni davet etti: 1) onunla kıyafet değiştirmeye, 2) "sen benim anneme gideceksin, ben de seninkine gideceğim."
Yaklaşık beş yaşındaydık, orada yaşıyorduk aynı ev, aynı bahçede oynanır.
Bence bu çocuğun fikri tüm canlılardan daha canlı :)
Diana itaatsizlik etti
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128

Unread post by Diana itaatsizlik etti »

Kız olma arzusu erken çocukluk döneminde ortaya çıktı ve asla kaybolmadı. Ve düzenli olarak, ahlaksız bir sürtük kılığında, straplez giymeyi seven biseksüel çiftlerle, erkek ve kadınlarla tanışıyorum. Çok heyecan verici. Bu olmadan yaşayamam.
DSC_1271.JPG
These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post (total 10):
Cidden, Alex yapardı, Serg22, Firavun faresi, VNK, Esinti, abartı, hayalet, fötr şapka_1986, Stas99rus
Mishanja11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308

Unread post by Mishanja11 »

Belki uzak çocuklukta. Ve cinsel anlamda değil, sadece boş bir ilgiyle.)
These users thanked the author Mishanja11 for the post:
hayalet
Niko13
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230

Unread post by Niko13 »

Bu fahişe olma arzusuyla uyanıyorum, uykuya dalıyorum, yürüyorum ve uyuyorum.
These users thanked the author Niko13 for the post (total 3):
Esinti, Diana itaatsizlik etti, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157

Unread post by Alex yapardı »

niko13,
niko13: 10 Dec 2022, 17:47 Uyanıyorum, uykuya dalıyorum , bu fahişe olma arzusuyla yürüyün ve uyuyun.
Seni anlıyorum. Kendisinin başkalarından gizlenen pek çok "kadınsı" arzusu var, aksi takdirde parmaklarını şakaklarında bükecekler. Evde yalnız olduğumda, külot astarlı bir sütyen ve külot giyiyorum. Geceliğimle çıplak vücudumun üzerinde, tuvalette oturarak yatıyorum. Bir erkekle seks yaparken misyoner pozisyonunu seviyorum.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Esinti, Niko13, Stas99rus
Marek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Marek »

İç çamaşırları giyip karımı becerme arzum var ama ne yazık ki o beni anlamayacak. Belki bir gün bu isteğim gerçekleşir.
These users thanked the author Marek for the post (total 2):
Esinti, Stas99rus
Niko13
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230

Unread post by Niko13 »

Açıkçası ben bir eş istemiyorum. Beni iyice ısıtacak bir şey istiyorum.!!!!!!!!
6 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Kelimenin tam anlamıyla fahişe olmak için. Birkaç gündür ağrıyor ama bir seks makinesinden sonra bunu canlı istiyorum.
These users thanked the author Niko13 for the post:
Esinti
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”