Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Selamlar) Kocam sürtük bir sürtük gibi giyindiğinde onu becermeyi seviyorum Bunun bisekse atfedilebileceğini mi düşünüyorsunuz?)) Görüşlerinizi ve tahminlerinizi minnetle kabul edeceğim
Selamlar) Kocam sürtük bir sürtük gibi giyindiğinde onu becermeyi seviyorum👅💦 Bunun bisekse atfedilebileceğini mi düşünüyorsunuz?)) Görüşlerinizi ve tahminlerinizi minnetle kabul edeceğim’s 128525;
[size=85] [color=green]33 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Değişmeyi seviyoruz, önce ben zirvedeyim, sonra muhteşem kızım🔥 [url=https://postimg.cc/F7K05JYK] [img]https://i.postimg.cc/3JX1GX72/66-D62-FF2-C089-4625-BEBC-2206-EF0-F01-B0.jpg[/img][/url]
detkakonfetka: ↑26 Mar 2023, 00:18
Selamlar) Kocam sürtük bir sürtük gibi giyindiğinde onu becermeyi seviyorum Bunun bisekse atfedilebileceğini mi düşünüyorsunuz?)) Görüşlerinizi ve tahminlerinizi şükranla kabul edeceğim
[quote=detkakonfetka post_id=183444 time=1679779117 user_id=15222] Selamlar) Kocam sürtük bir sürtük gibi giyindiğinde onu becermeyi seviyorum👅💦 Bunun bisekse atfedilebileceğini mi düşünüyorsunuz?)) Görüşlerinizi ve tahminlerinizi şükranla kabul edeceğim😍
[size=85][color=green]33 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Değişmeyi seviyoruz, önce ben zirvedeyim, sonra muhteşem kızım🔥 [url=https://postimg.cc/F7K05JYK] [img]https://i.postimg.cc/3JX1GX72/66-D62-FF2-C089-4625-BEBC-2206-EF0-F01-B0.jpg[/img][/url]
[url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/BQLT9TkD/F1-CC8-E25-14-DD-4171-8830-30-DCA6-CF81-E2.jpg[/img][/url] [/quote] моя жена любит когда я в чулках, и любит меня трахать. К би сексу это не относим. Би секс у нас бывает с нашим любовником
Eğer kocanızı hanım evladıyla sikerseniz, bu sizin baskın olduğunuz ve onun da ilişkide alttaki kişi olduğu anlamına gelir. Genel olarak sıradan BDSM! )
Yanılıyorsam kusura bakma ama muhtemelen hayatta tüm meselelere sen karar verirsin ve o da senin kararını kabul eder!
These users thanked the author ekonomi for the post (total 2):
Eğer kocanızı hanım evladıyla sikerseniz, bu sizin baskın olduğunuz ve onun da ilişkide alttaki kişi olduğu anlamına gelir. Genel olarak sıradan BDSM! ) Yanılıyorsam kusura bakma ama muhtemelen hayatta tüm meselelere sen karar verirsin ve o da senin kararını kabul eder!
ekonomiya: ↑29 Mar 2023, 22:00
Eğer kocanızı hanım evladıyla sikerseniz, bu sizin baskın olduğunuz ve o da ilişkide alttaki kişi olduğu anlamına gelir. Genel olarak sıradan BDSM! )
Yanılıyorsam özür dilerim, ama muhtemelen hayatta tüm meselelere siz karar verirsiniz ve o da sadece kararınızı verir!
Teşekkür ederim fikriniz için. Sırayla seks yapıyoruz, bu yüzden eşime mutlak bir pasif diyemem. Benim için böyle bir seks sırasında iki kızın birbirini tatmin ettiğini hayal ediyorum. Konumuzdaki soru tam da burada ortaya çıktı. Ve evet, gerçek hayatta kocam benden daha liderlik pozisyonunda.
These users thanked the author bebek tatlım for the post (total 2):
[quote=ekonomiya post_id=185019 time=1680116409 user_id=13680] Eğer kocanızı hanım evladıyla sikerseniz, bu sizin baskın olduğunuz ve o da ilişkide alttaki kişi olduğu anlamına gelir. Genel olarak sıradan BDSM! ) Yanılıyorsam özür dilerim, ama muhtemelen hayatta tüm meselelere siz karar verirsiniz ve o da sadece kararınızı verir! [/quote] Teşekkür ederim fikriniz için. Sırayla seks yapıyoruz, bu yüzden eşime mutlak bir pasif diyemem. Benim için böyle bir seks sırasında iki kızın birbirini tatmin ettiğini hayal ediyorum. Konumuzdaki soru tam da burada ortaya çıktı. Ve evet, gerçek hayatta kocam benden daha liderlik pozisyonunda.
Bunların bilinçaltındaki yerine getirilmemiş arzular olduğunu düşünmüyor musunuz? Belki de deney olarak başka bir kızı yatağa davet etmelisin! Lütfen gücenmeyin ve tavsiyemi yalnızca dostça kabul edin! )
Bunların bilinçaltındaki yerine getirilmemiş arzular olduğunu düşünmüyor musunuz? Belki de deney olarak başka bir kızı yatağa davet etmelisin! Lütfen gücenmeyin ve tavsiyemi yalnızca dostça kabul edin! )
Bence biseksüel olma ihtimalin, olmamandan daha yüksek) Ben de hanım evladıları, femboyları, melezleri severim, bunda şehvetimi uyandıran bir şey var)) aynı zamanda şuna benzer: yasak meyve tetiklenir, bu da heyecanı daha da artırır)
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
Bence biseksüel olma ihtimalin, olmamandan daha yüksek) Ben de hanım evladıları, femboyları, melezleri severim, bunda şehvetimi uyandıran bir şey var)) aynı zamanda şuna benzer: [url=viewtopic.php?t=4227]yasak meyve[/url] tetiklenir, bu da heyecanı daha da artırır)
ekonomiya: ↑29 Mar 2023, 22:51
Sizce bunların bilinçaltındaki yerine getirilmemiş arzular olduğunu düşünmüyor musunuz? Belki de deney olarak başka bir kızı yatağa davet etmelisin! Lütfen gücenmeyin ve tavsiyemi yalnızca dostça kabul edin! )
neden alınsın) üçüncüyü davet etmeyi düşünmüyoruz, böyle düşünceler aklımıza bile gelmiyor) yatakta birbirimizden keyif almayı seviyoruz) ve biseks konusunda, evlenmeden önce bir kızla biraz deneyimim oldu, ancak yine de, bir şekilde bu pek bana göre değil, ortaya çıktı ki) gerçek bir penisiniz olduğunda seks yapmak hala daha keyifli) ve inanılmaz derecede Bu tür arzuların karşılıklı olduğunu anlayabileceğim böyle bir koca bulduğuma sevindim))
These users thanked the author bebek tatlım for the post (total 4):
[quote=ekonomiya post_id=185062 time=1680119470 user_id=13680] Sizce bunların bilinçaltındaki yerine getirilmemiş arzular olduğunu düşünmüyor musunuz? Belki de deney olarak başka bir kızı yatağa davet etmelisin! Lütfen gücenmeyin ve tavsiyemi yalnızca dostça kabul edin! ) [/quote] neden alınsın) üçüncüyü davet etmeyi düşünmüyoruz, böyle düşünceler aklımıza bile gelmiyor) yatakta birbirimizden keyif almayı seviyoruz) ve biseks konusunda, evlenmeden önce bir kızla biraz deneyimim oldu, ancak yine de, bir şekilde bu pek bana göre değil, ortaya çıktı ki) gerçek bir penisiniz olduğunda seks yapmak hala daha keyifli) ve inanılmaz derecede Bu tür arzuların karşılıklı olduğunu anlayabileceğim böyle bir koca bulduğuma sevindim))
[quote=detkakonfetka post_id=185056 time=1680119069 user_id=15222] Ve evet, gerçek hayatta kocam benden daha lider konumda [/quote] Bu koca için duygusal bir tatil! Bir straponla röportaj izledim) Ana müşterileri iş adamları ve hayattaki güçlü insanlardır.
[quote=Chenn post_id=185151 time=1680154761 user_id=12124] Bu kocam için duygusal bir dinlenme! [/quote] evet, sadece benim durumumda benim için de harika bir duygusal dinlenme.
Kocama karşı hiçbir zaman böyle bir arzum olmadı. Hiçbir evlilikte değil. Benim için bir koca her zaman büyük M harfi olan, güçlü, kararlı, hatta kaba bir Adamdır. Ayrıca ben hanım evladını ancak genç yaşta, reşit olma yaşında ve en az 20 yaşını aşmamışken olası bir cinsel obje olarak algılıyorum. Tüm bu kadınsı özellikler - çoraplar, ayakkabılar, danteller, makyaj - yalnızca narin vücuda sahip genç bir adamda harika görünüyor. Ancak yetişkin, gelişmiş bir adamda, güçlü kasları ve göğsünde ve bacaklarında gelişmiş saçları var - bence bu sadece komik. Değilse çirkindir. Kendimi biseksüel bir kadın olarak görmüyorum. Öğrencilik yıllarımdaki sözde pijama partileri deneyimim sayılmaz. Birçok kızın gençliklerinde bu tür şakalar yaptığını düşünüyorum. Ve ömür boyu iki veya üç geçici hobi de yöneliminizi değiştirmeniz için bir neden değildir. Kadın vücudu başlı başına harikadır.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Kocama karşı hiçbir zaman böyle bir arzum olmadı. Hiçbir evlilikte değil. Benim için bir koca her zaman büyük M harfi olan, güçlü, kararlı, hatta kaba bir Adamdır. Ayrıca ben hanım evladını ancak genç yaşta, reşit olma yaşında ve en az 20 yaşını aşmamışken olası bir cinsel obje olarak algılıyorum. Tüm bu kadınsı özellikler - çoraplar, ayakkabılar, danteller, makyaj - yalnızca narin vücuda sahip genç bir adamda harika görünüyor. Ancak yetişkin, gelişmiş bir adamda, güçlü kasları ve göğsünde ve bacaklarında gelişmiş saçları var - bence bu sadece komik. Değilse çirkindir. Kendimi biseksüel bir kadın olarak görmüyorum. Öğrencilik yıllarımdaki sözde pijama partileri deneyimim sayılmaz. Birçok kızın gençliklerinde bu tür şakalar yaptığını düşünüyorum. Ve ömür boyu iki veya üç geçici hobi de yöneliminizi değiştirmeniz için bir neden değildir. [url=viewtopic.php?t=10009]Kadın vücudu olmasına rağmen bir erkek benim için çok daha çekici. [/ url] başlı başına harikadır.
Bir sevgilim var. Evli bir adam, karısı ve oğluyla birlikte. Bazen şehirden bize geliyor ve sevişiyoruz. Bugün beş kez seviştik ve her seferinde bana yapıştı, beni sevdiğini haykırdı ve içime...
Herkese selam! Biz 23 yaşında genç bir çiftiz: inanılmaz derecede ahlâksız, hanım evladı bir sürtük köle (trans), kocaman göğüsleri olan, çıkıntılı bir siki olan, fileli ve topuklu güzel tonlu bir...
Last post
Sissy sürtük ve sahibi, sizinle nasıl iletişim kurabilirim?
Bize twoexperimenters dog yandex dot ru adresinden yazın
Adam bize hizmet etmek istiyor. Ev hizmeti dahil her şeye hazırız. Burada pek çok yaratıcı insan var))
Lütfen bana bununla ne yapılacağına dair senaryolar verin. Aksi halde 3. şahısla hiçbir...
Last post
Skotch , işte bir şey daha var yakışıklı : cat2:
İlginç fikirler. Sadece kocam erkeklerden pek hoşlanmıyor)
Bu noktaya kadar altın yıldız lezbiyen, yakın zamana kadar asla bir erkek olarak görülmedim - ve 12 yaşımda ilk kez amın tadına vardığımdan beri kesinlikle kız oldum, son zamanlarda SON DERECE yaşlı...
Kocama aklımı karıştırıyordum, beni cezalandırdı, 2 hafta seks yapılmayacağını söyledi, ne yapmalıyım?
Ortalıkta sinirli ve gergin dolaşıyor.
1) Baştan çıkarmak mı? Denedim, kaçtı.
2) Onu öldürüp...
Last post
Soru seksten mahrum bırakmayla ilgiliydi ama konunun tamamı BDSM ile ilgili 😂
Konu çok uzak olmasına rağmen - getirildi. Sadece üç gün oldu ve şimdiden geri çekilme mi oldu? Bunlar kadın şakaları...