33 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Değişmeyi seviyoruz, önce ben zirvedeyim, sonra muhteşem kızım
You need to register to see the link.

моя жена любит когда я в чулках, и любит меня трахать. К би сексу это не относим. Би секс у нас бывает с нашим любовникомdetkakonfetka: 26 Mar 2023, 00:18 Selamlar) Kocam sürtük bir sürtük gibi giyindiğinde onu becermeyi seviyorumBunun bisekse atfedilebileceğini mi düşünüyorsunuz?)) Görüşlerinizi ve tahminlerinizi şükranla kabul edeceğim
33 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Değişmeyi seviyoruz, önce ben zirvedeyim, sonra muhteşem kızım

Teşekkür ederim fikriniz için. Sırayla seks yapıyoruz, bu yüzden eşime mutlak bir pasif diyemem. Benim için böyle bir seks sırasında iki kızın birbirini tatmin ettiğini hayal ediyorum. Konumuzdaki soru tam da burada ortaya çıktı. Ve evet, gerçek hayatta kocam benden daha liderlik pozisyonunda.ekonomiya: 29 Mar 2023, 22:00 Eğer kocanızı hanım evladıyla sikerseniz, bu sizin baskın olduğunuz ve o da ilişkide alttaki kişi olduğu anlamına gelir. Genel olarak sıradan BDSM! )
Yanılıyorsam özür dilerim, ama muhtemelen hayatta tüm meselelere siz karar verirsiniz ve o da sadece kararınızı verir!

neden alınsın) üçüncüyü davet etmeyi düşünmüyoruz, böyle düşünceler aklımıza bile gelmiyor) yatakta birbirimizden keyif almayı seviyoruz) ve biseks konusunda, evlenmeden önce bir kızla biraz deneyimim oldu, ancak yine de, bir şekilde bu pek bana göre değil, ortaya çıktı ki) gerçek bir penisiniz olduğunda seks yapmak hala daha keyifli) ve inanılmaz derecede Bu tür arzuların karşılıklı olduğunu anlayabileceğim böyle bir koca bulduğuma sevindim))ekonomiya: 29 Mar 2023, 22:51 Sizce bunların bilinçaltındaki yerine getirilmemiş arzular olduğunu düşünmüyor musunuz? Belki de deney olarak başka bir kızı yatağa davet etmelisin! Lütfen gücenmeyin ve tavsiyemi yalnızca dostça kabul edin! )

Bu koca için duygusal bir tatil! Bir straponla röportaj izledim) Ana müşterileri iş adamları ve hayattaki güçlü insanlardır.

evet, sadece benim durumumda benim için de harika bir duygusal dinlenme.