Grup oral seks
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
Re: Grup oral seks
ira.holova: ↑20 Mar 2023, 13:43 Serge12345, Güzel derzhitsya! Ayrıca böyle bir manzaranın keyfini çıkarın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Çıplak kadınımın yüzdüğü turist kampında da oldu akşam sudan çıktığında onu dizlerimin üzerine koydum ve hemen kıyıda ağzıma koydum. Yakındaki bir çift önce izledi, sonra kendileri birbirlerini okşamaya başladılar ve elini onlara salladığında daha da yakınlaştılar. Her biri kendi işini yaptı ta ki o kızın kafasını okşayana kadar, kız bana geçti ve ikisi benim üzerimde çalışmaya başladı, sonra ikisi o adamı ve Tede’yi okşadılar. Öyle görünüyor ki, ilk kez iki çocuğum hemen o arkadaşı örnek aldı, kötüyü öğrendi :zeki:
Hava karanlık olmasına rağmen benimki bir nedenden dolayı utanıyordu. kıyıda devam edin. Bizim çadırımızdan büyük olduğu için onların çadırına gittik, orada bir çığlıktan fazlası vardı. Yani üç gün boyunca başka birini baştan çıkararak eğlendik)) Sadece birkaç kez görüştükten sonra başka şehirden olmaları üzücü.
Herkesin bunun için geldiği açık. Birisi oldukça rahatlamışken, teması olmayan bir partiye katılmak çok daha ilginç olur ve fazla saklanmadan işe koyuldu

Hava karanlık olmasına rağmen benimki bir nedenden dolayı utanıyordu. kıyıda devam edin. Bizim çadırımızdan büyük olduğu için onların çadırına gittik, orada bir çığlıktan fazlası vardı. Yani üç gün boyunca başka birini baştan çıkararak eğlendik)) Sadece birkaç kez görüştükten sonra başka şehirden olmaları üzücü.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Fargal94, Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Fotoğraflarda ve filmlerde çok güzel, ancak gerçek hayatta 4 erkek varsa ve her biri ona hemen uymuyorsa bir kız muhtemelen yorulacaktır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
çok sayıda erkekle karşı karşıya kaldığında düşecektir. Ve sıraya giren erkekler, bitkin bir kızdan tam bir oral seks bekliyorlar ve sonuçtan hayal kırıklığına uğruyorlar. Ve sonuç, kamerada
çalışmamalı, karşılıklı zevk olmalıdır...
Evet, filmlerde - Çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
çok sayıda erkekle karşı karşıya kaldığında düşecektir. Ve sıraya giren erkekler, bitkin bir kızdan tam bir oral seks bekliyorlar ve sonuçtan hayal kırıklığına uğruyorlar. Ve sonuç, kamerada
çalışmamalı, karşılıklı zevk olmalıdır...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam)))) yarım saatte 10 adam)))niqk: ↑20 Mar 2023, 19:33nEvet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bileFotoğraflarda ve filmlerde çok güzel, ancak gerçek hayatta 4 erkek varsa ve her biri hemen sığmazsa bir kız muhtemelen yorulacaktır
çok sayıda erkekle karşı karşıya kaldığında düşecektir. Ve sıraya giren erkekler, bitkin bir kızdan tam bir oral seks bekliyorlar ve sonuçtan hayal kırıklığına uğruyorlar. Ve sonuç karşılıklı zevk olmalı,
kamera için işe yaramamalı...
-
- Nirvana’dayım
Marinka, bir düzine adam mı?!! YARIM SAAT İÇİNDE?!! Sen harika bir seks sporcususun!!! Ayrıca
in tüm spermi de yutarsanız - buna diyecek söz yok! :kullanıldı:
in tüm spermi de yutarsanız - buna diyecek söz yok! :kullanıldı:
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Marinka, özellikle! Oral sekste olağanüstü yetenekler gösterdi! Artık doğrudan
Dünya Sakso Şampiyonasına gidebilirsiniz! Gidecek misin?
Dünya Sakso Şampiyonasına gidebilirsiniz! Gidecek misin?
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
3 dakika, bir şekilde çok hızlı, bir şekilde oyun ve zevkten yoksun.Marinka: ↑20 Mar 2023, 19:50Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam))) Yarım saat içinde 10 adam)))niqk: ↑20 Mar 2023, 19:33Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
çok sayıda erkekle karşı karşıya kaldığında düşecektir. Ve sıraya giren erkekler, bitkin bir kızdan tam bir oral seks bekliyorlar ve sonuçtan hayal kırıklığına uğruyorlar. Ve sonuç karşılıklı zevk olmalı,
-
- Orgazm!
😁
Aşık olduğumu hissediyorumBu bir spor değildi. Bir anlaşmazlıktı)))
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
-
- Nirvana’dayım
Çünkü onlar genç ve sağlıklılar. Emeklilerle tartışmamMiha3324: ↑20 Mar 2023, 20:273 dakika, bir şekilde çok hızlı, bir şekilde oyun ve eğlenceden yoksun.Marinka: ↑20 Mar 2023, 19:50Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam))) Yarım saat içinde 10 adam)))niqk: ↑20 Mar 2023, 19:33 Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
Marinka: ↑20 Mar 2023, 19:50Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam)))) Yarım saat içinde 10 adam)))niqk: ↑20 Mar 2023, 19:33Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
eh, belki böyle zanaatkar kadınlara rastlamadım ama 3 dakika benim için son derece kısaMarinka: ↑20 Mar 2023, 19:50Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam ))) Yarım saatte 10 adam)))niqk:Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
-
- Nirvana’dayım
Fargal94: ↑20 Mar 2023, 23:57Marinka: ↑20 Mar 2023, 19:50Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam)))) Yarım saat içinde 10 adam)))niqk: ↑20 Mar 2023, 19:33 Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
kamera için işe yaramamalı...eh, belki böyle zanaatkar kadınlara rastlamadım ama 3 dakika benim için son derece kısaMarinka: ↑20 Mar 2023, 19:50Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam ))) Yarım saatte 10 adam)))niqk: Evet, çok güzel filmlerde! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
Ya 30 yıl önce nasıldı hatırlıyor musun?)Fargal94: ↑20 Mar 2023, 23:57Marinka: ↑20 Mar 2023, 19:50Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam)))) Yarım saat içinde 10 adam)))niqk: ↑20 Mar 2023, 19:33 Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
kamera için işe yaramamalı...eh, belki böyle zanaatkar kadınlara rastlamadım ama 3 dakika benim için son derece kısaMarinka: ↑20 Mar 2023, 19:50Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam ))) Yarım saatte 10 adam)))niqk: Evet, çok güzel filmlerde! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
Marinka, evet, bir kızdan ilk oral seks ve oldu 30 yıl önce) Ben 22 yaşındaydım, o ise 25. İlk defa yapmıyordum ama uzman değilim. Lanet olsun, lanet olsun skleroz, ilk kez 18 yaşında oral seks yaptı, o da daha yaşlıydı ve boşanmıştı. 21 yaşında olmasına rağmen çok daha iyisini yaptı. Ama o zaman bile çok daha uzun süre dayandı.)
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Esinti, sikikamerlik
-
- En güçlü orgazm!
8 dakika sonra gönderildi:
Aslında aynı şey)) Her türlü devasa cinsel saçmalığa katılmak zorunda kaldım, ama bu bir oyun, değil tam teşekküllü zevkler. Daha önce de söylediğim gibi: benzer mizaca sahip iki veya üç çift, şehvetli seks için iyi bir formattır. Kalabalığın içinde herkese bu sahte en az üç sürtüşme verildi, yalnızca aptallar akşam 15 kadını becerdiklerini düşünebilir, peki, bırakın kendilerini kandırsınlar)) Eğer süreç karşılıklı olarak tatmin edici değilse, bu dürtmekle aynı şeydir bir battaniye :roll : O akşam +10 adamınızın olduğunu düşünmüyor musunuz? Sadece on oral seks yaptım. Cinsel nitelikteki eylemler, ancak kendisi değil. Spor yarı cinsiyeti ))
8 dakika sonra gönderildi:
Bazı insanlar bu konuda asla ustalaşamıyor. Ve bu bir deneyim meselesi değil; bazı çok genç kızlar, bilgili başhemşirelerden daha iyi performans gösterdi. Çok fazla yetenek değil, hissetme ve dinleme yeteneğin21 yaşında olmasına rağmen çok daha iyisini yaptı

- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
ama eminim ki bu bir beceri meselesi, bu yüzden şapka çıkartın 
2 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Örneğin ben de 3 dakikada boşalmazdım) keşke kız tembellik yapıyor ve çoğunlukla penisi emmek yerine mastürbasyon yapıyor olsaydı. Genel olarak hayatımda bir kez oral seksten geldim ve bir kızla değil
2 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Katılıyorum) Ona ne kadar söylersen söyle, "dişlerine dikkat et" diyen bir arkadaşım var. veya alında veya alında "daha fazla tükürük" olması)FUCKYAMATERITY: ↑21 Mar 2023, 02:44 Bazıları bu konuda asla ustalaşmaz. Ve bu bir deneyim meselesi değil
- Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Belki de bir grup sprint ortağımız vardır?!
Kendimi seksi bir makine olarak görmüyorum ve cinsel ilişki için ortalama zaman aralığına giriyorum, ancak 3 dakika içinde boşalamam da mümkün değil. grup cinsiyeti[/url] ile ilgili toplantı deneyimine dayanmaktadır. En yakın partnerlerin bile yabancıların önünde çok sayıda farklı duygu yaşadığını söyleyebilirim. Bu utançtır, mahcubiyettir ve belli bir komplekstir. Bu da ilk andan itibaren dinlenmenizi ve keyif almanızı engeller. Yani ısınmak için zamana, uyarılma sürecine ve orgazma ihtiyacınız var. Tam olarak 3 dakikadan fazla.Bay.hamsterrr: ↑21 Mar 2023, 07:59 Örneğin ben de 3 dakikada boşalmazdım) keşke kız bir pasaklı olsaydı ve penisini emmek yerine çoğunlukla mastürbasyon yapsaydı. Genel olarak hayatımda bir kez oral seksten kurtuldum, bir kızla değil ama bunun bir beceri meselesi olduğundan eminim, o yüzden şapka çıkartıyorum
Belki de bir grup sprint ortağımız vardır?!
-
- Orgazm!
Gönderildi 3 dakika 58 saniye sonra:
Bukkake’yi düşünmek beni çılgınca tahrik ediyor ve Toplum içinde seks yapmayı seviyorum) o zaman belki normalden daha hızlı boşalırdım)
Marinka’nın tam bir sihirbaz olduğunu düşünmeyi tercih ederim)
Gönderildi 3 dakika 58 saniye sonra:
Bukkake’yi düşünmek beni çılgınca tahrik ediyor ve Toplum içinde seks yapmayı seviyorum) o zaman belki normalden daha hızlı boşalırdım)
-
- Nirvana’dayım
Neden buradaki herkes oral seks süresi konusunda bu kadar endişeli))) Yukarıda grup cunnilingus istediğimi yazdım)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 10):
- Fargal94, Esinti, Anastasya 2005, Serg_A, Sibiryak89, aryamari, SanTechnik, Vik.ruba80, Kasım, Nikita.pelyustkov
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
kaç dil başvuruyor musun?
- These users thanked the author Kuklacılık for the post:
- Esinti
-
- Orgazm!
69. pozisyonda yatarsanız maksimum iki kişi ve ikinci kişi için yeterli yer yok (kıçını yalıyor) Buna katılmak isterim, ama sadece çift halinde başka bir kızla) Erkeklerle tükürük alışverişinden hoşlanmıyorum
Bu sakıncalı) ) bacaklar arasında bir kişi için yeterli yer yok
-
- En güçlü orgazm!
https://topdevka.com/uploads/posts/2022 ... uni-35.jpg
Belki de tek başına iki kişiden değil, başka bir şeyden bahsediyoruz)
https://topdevka.com/uploads/posts/2022 ... uni-35.jpg
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 6):
- Fargal94, Analizci, Anastasya 2005, Vik.ruba80, IDVS03082008, abartı
-
- Orgazm!
Bilmiyorum) Marinka’ya danışmam lazım)FUCKYAMATERITY: ↑21 Mar 2023, 15:49 Belki de tek başına iki kişiden değil, başka bir şeyden bahsediyoruz)
-
- En güçlü orgazm!
Hala orada uzanıp hiçbir şey yapmamaktan bahsediyor)) Ama aslında bu iki kişi için zor aynı zamanda.
-
- Orgazm!
2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
FUCKYAMATERITY, ancak üçüncüsü burada açıkça gereksizdir, yalnızca
Ayrıca klasik şekilde uylukların arasında yalnız kalmayı ve iç dudakları okşamayı da deneyebilirsiniz. derinliklere nüfuz edin, parmaklarınızla kendinize yardımcı olun. İkinci partner de yan tarafta olabilir ve klitorise odaklanabilir, aynı anda elleriyle göğüs ve kalçayı okşayabilir)FUCKYAMATERITY: ↑21 Mar 2023, 16:00Hala orada uzanıp hiçbir şey yapmamaktan bahsediyordu)) Ama aslında ikisi de aynı zamanda biraz zor.
2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
FUCKYAMATERITY, ancak üçüncüsü burada açıkça gereksizdir, yalnızca
- Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
Peki, vardiya değişikliği için. Marinik’in ihtiyaçlarını kim bilebilir))
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 3):
- Fargal94, Esinti, Turp
-
- Orgazm!
Ve bu doğru, etkinlik uzayabilirFUCKYAMATERITY: ↑21 Mar 2023, 16:55Peki, vardiya değişikliği için. Marinika’nın ihtiyaçlarını kim bilebilir))
- Turp
-
- En güçlü orgazm!
Başka bir şekilde olağanüstü olmadıkları sürece bunlar aklımda kalmıyor. Çok sayıda eğitimli ve yetenekli insanın olması iyi))Bay.hamsterrr: ↑21 Mar 2023, 08:01 Bir arkadaşım var, ona ne kadar "dişlerine dikkat et" veya "daha fazla tükürük" söylesen de alnına ya da alnına)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
eşimle farklı seks biçimleri yaşadık ve şimdi onu mmmmf’ye ikna etmeye çalışıyorum. Üstesinden gelemeyeceğini söylüyor. Ona başka türlü nasıl açıklayabilirim?))) Üç adamla kolayca başa çıkmasına rağmen
-
- Nirvana’dayım
Andrewv veya belki de eşi, yetenekleri konusunda sadece gerçekçidir toplu tecavüzde mi?
-
- En güçlü orgazm!
Ne yalan. Üçün olduğu yerde dört var, swing partisi istatistikleri ikiye bir gerçek pislikler diyor, geri kalanı figüran, bir buçuk kez dürtüyor ve seks partisine katılmaktan gurur duyuyor.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Anastasya 2005
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
34 saniye sonra gönderildi:
bunu kendisi de gerçekten istiyor, onu tanıyorum, sadece mütevazı davranıyor. İlk mfm’den önce yapamayacağını ve genel olarak iki kadınla durum nasıl olduğunu söylediğini hatırlıyorum, ama sonunda artık seks için kalıcı bir partnerimiz var mfm
34 saniye sonra gönderildi:
doğruFUCKYAMATERITY: ↑24 Mar 2023, 01:35Bir tür saçmalık. Üç olan yerde dört tane var, swing partisi istatistikleri ikiye bir gerçek pislikler diyor, geri kalanlar figüran, bir buçuk kez dürtüyor ve bir seks partisine katılmaktan gurur duyuyorlar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
İki erkeğin oral seks yapması gerçekten harika)

- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 4):
- Mihaaaa 4, Nikk, Sibiryak89, Turp
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Beni doğruca getirdiler... Üçlü seks istiyorum... Ulyanovsk’tan kimse var mı....???
- These users thanked the author petr.sergeev for the post:
- Turp
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Çocukken ben ve 3 oğlan sırayla yapardık, biri dizlerinin üstüne çöküp sırayla herkesi emerdi
-
- Nirvana’dayım
Ve eğer şu anda üçüncüsüne sahipsen adam oral seks yapıyor - iki kat eğlenceli!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Peki, by benzetme, işe yarıyor Bir erkek birkaç kızı yalarsa, bu oldukça uzun bir zaman alacaktır, özellikle de kızlar oral seksten 3 dakikada boşalmadıkları için)))
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Hayır, yalnızken ve bir sürü erkek varken böyle bir oral seks istiyorum))) Biri yalamaktan yorulur, diğeri onun yerini alır)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
- Serg_A, Fargal94, Sibiryak89, aryamari, SanTechnik, Turp
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 40 Replies
- 14060 Views
-
Last post by Alexander Trofimoviç