Grup oral seks

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Anna 27
Potansiyel seks nesnesi
 Grup oral seks

Unread post by Anna 27 »

Herkese selam. Hiç grup oral seks yaptınız mı?
ira. kafa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Orientation: heteroseksüel
 Re: Grup oral seks

Unread post by ira. kafa »

Serge12345, Güzel fotoğraflar!
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

ira.holova: 20 Mar 2023, 13:43 Serge12345, Güzel derzhitsya! Ayrıca böyle bir manzaranın keyfini çıkarın
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

paganel: 08 Jan 2023, 19:23 Evet, ama swinger partilerini ziyaret ederken.
Herkesin bunun için geldiği açık. Birisi oldukça rahatlamışken, teması olmayan bir partiye katılmak çok daha ilginç olur ve fazla saklanmadan işe koyuldu :wink: Çıplak kadınımın yüzdüğü turist kampında da oldu akşam sudan çıktığında onu dizlerimin üzerine koydum ve hemen kıyıda ağzıma koydum. Yakındaki bir çift önce izledi, sonra kendileri birbirlerini okşamaya başladılar ve elini onlara salladığında daha da yakınlaştılar. Her biri kendi işini yaptı ta ki o kızın kafasını okşayana kadar, kız bana geçti ve ikisi benim üzerimde çalışmaya başladı, sonra ikisi o adamı ve Tede’yi okşadılar. Öyle görünüyor ki, ilk kez iki çocuğum hemen o arkadaşı örnek aldı, kötüyü öğrendi :zeki:
Hava karanlık olmasına rağmen benimki bir nedenden dolayı utanıyordu. kıyıda devam edin. Bizim çadırımızdan büyük olduğu için onların çadırına gittik, orada bir çığlıktan fazlası vardı. Yani üç gün boyunca başka birini baştan çıkararak eğlendik)) Sadece birkaç kez görüştükten sonra başka şehirden olmaları üzücü.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Fargal94, Esinti
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mihaaaa 4 »

Fotoğraflarda ve filmlerde çok güzel, ancak gerçek hayatta 4 erkek varsa ve her biri ona hemen uymuyorsa bir kız muhtemelen yorulacaktır.
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post (total 3):
Nikk, Wolffr, Esinti
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Miha3324: 20 Mar 2023, 18:56 Fotoğraflarda ve filmlerde çok güzel ama gerçek hayatta 4 erkek varsa ve her biri hemen gelmezse bir kız muhtemelen yorulacaktır
Evet, filmlerde - Çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
çok sayıda erkekle karşı karşıya kaldığında düşecektir. Ve sıraya giren erkekler, bitkin bir kızdan tam bir oral seks bekliyorlar ve sonuçtan hayal kırıklığına uğruyorlar. Ve sonuç, kamerada
çalışmamalı, karşılıklı zevk olmalıdır...
These users thanked the author Nikk for the post:
Esinti
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

niqk: 20 Mar 2023, 19:33
Fotoğraflarda ve filmlerde çok güzel, ancak gerçek hayatta 4 erkek varsa ve her biri hemen sığmazsa bir kız muhtemelen yorulacaktır
nEvet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
çok sayıda erkekle karşı karşıya kaldığında düşecektir. Ve sıraya giren erkekler, bitkin bir kızdan tam bir oral seks bekliyorlar ve sonuçtan hayal kırıklığına uğruyorlar. Ve sonuç karşılıklı zevk olmalı,
kamera için işe yaramamalı...
Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam)))) yarım saatte 10 adam)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Nikk, Martin, Esinti, Kasım
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, bir düzine adam mı?!! YARIM SAAT İÇİNDE?!! Sen harika bir seks sporcususun!!! Ayrıca
in tüm spermi de yutarsanız - buna diyecek söz yok! :kullanıldı:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 20 Mar 2023, 19:53 Marinka, bir düzine adam mı?! ! YARIM SAAT İÇİNDE?!! Sen harika bir seks sporcususun!!! Ayrıca
in tüm spermi de yutarsanız - buna diyecek söz yok! :udivlenie:
Bu bir spor değildi. Bu bir anlaşmazlıktı)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, özellikle! Oral sekste olağanüstü yetenekler gösterdi! Artık doğrudan
Dünya Sakso Şampiyonasına gidebilirsiniz! Gidecek misin?
Esinti
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896

Unread post by Mihaaaa 4 »

Marinka: 20 Mar 2023, 19:50
Miha3324: 20 Mar 2023, 18:56 Fotoğraflarda ve filmlerde güzeldir, ancak gerçek hayatta 4 erkek varsa ve her biri hemen gelmezse bir kız muhtemelen yorulacaktır
Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
çok sayıda erkekle karşı karşıya kaldığında düşecektir. Ve sıraya giren erkekler, bitkin bir kızdan tam bir oral seks bekliyorlar ve sonuçtan hayal kırıklığına uğruyorlar. Ve sonuç karşılıklı zevk olmalı,
Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam))) Yarım saat içinde 10 adam)))
3 dakika, bir şekilde çok hızlı, bir şekilde oyun ve zevkten yoksun.
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
Esinti
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 20 Mar 2023, 19:50 Gerçek hayatta, üç dakika ve her şey bitti ve bir sonraki adam))) Yarım saat içinde, 10 adam)))
Bu bir spor değildi. Bir anlaşmazlıktı)))
Aşık olduğumu hissediyorum 😁
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Esinti
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Marinka: 20 Mar 2023, 19:56
Marinka, on erkekler mi?!! YARIM SAAT İÇİNDE?!! Sen harika bir seks sporcususun!!! Ayrıca
in tüm spermi de yutarsanız - buna diyecek söz yok! :udivlenie:
Bu bir spor değildi. Bu bir anlaşmazlıktı)))
nasıl bir anlaşmazlıktı, daha fazlasını nasıl öğrenebilirim?)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Miha3324: 20 Mar 2023, 20:27
niqk: 20 Mar 2023, 19:33 Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam))) Yarım saat içinde 10 adam)))
3 dakika, bir şekilde çok hızlı, bir şekilde oyun ve eğlenceden yoksun.
Çünkü onlar genç ve sağlıklılar. Emeklilerle tartışmam
These users thanked the author Geçit for the post:
Esinti
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Miha3324: 20 Mar 2023, 18:56 Fotoğraflarda ve filmlerde güzeldir, ancak gerçek hayatta 4 erkek varsa ve her biri hemen gelmezse bir kız muhtemelen yorulacaktır
Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam)))) Yarım saat içinde 10 adam)))
niqk:
Miha3324 : 20 Mar 2023, 18:56 Fotoğraflarda çok güzel ve filmlerde, ama gerçek hayatta kız 4 erkek varsa ve her biri ortama tam olarak uymuyorsa muhtemelen yorulacaktır.
Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam ))) Yarım saatte 10 adam)))
eh, belki böyle zanaatkar kadınlara rastlamadım ama 3 dakika benim için son derece kısa
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Esinti
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Fargal94: 20 Mar 2023, 23:57
niqk: 20 Mar 2023, 19:33 Evet, filmlerde çok güzel! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam)))) Yarım saat içinde 10 adam)))
niqk: Evet, çok güzel filmlerde! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
Gerçek hayatta üç dakika ve bu bitti ve bir sonraki adam ))) Yarım saatte 10 adam)))
eh, belki böyle zanaatkar kadınlara rastlamadım ama 3 dakika benim için son derece kısa
Fargal94: 20 Mar 2023, 23:57
niqk: Evet, çok güzel filmlerde! Ve hatta büyüleyici! Gerçek hayatta da bunu yapmak isterdim!.. Ama gerçek hayatta bu saçmalık! Eğitimli bir çene bile
Ya 30 yıl önce nasıldı hatırlıyor musun?)
These users thanked the author Geçit for the post:
Esinti
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Marinka, evet, bir kızdan ilk oral seks ve oldu 30 yıl önce) Ben 22 yaşındaydım, o ise 25. İlk defa yapmıyordum ama uzman değilim. Lanet olsun, lanet olsun skleroz, ilk kez 18 yaşında oral seks yaptı, o da daha yaşlıydı ve boşanmıştı. 21 yaşında olmasına rağmen çok daha iyisini yaptı. Ama o zaman bile çok daha uzun süre dayandı.)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Esinti, sikikamerlik
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 20 Mar 2023, 19:56 Bu bir spor değildi. Bu bir anlaşmazlıktı)))
Aslında aynı şey)) Her türlü devasa cinsel saçmalığa katılmak zorunda kaldım, ama bu bir oyun, değil tam teşekküllü zevkler. Daha önce de söylediğim gibi: benzer mizaca sahip iki veya üç çift, şehvetli seks için iyi bir formattır. Kalabalığın içinde herkese bu sahte en az üç sürtüşme verildi, yalnızca aptallar akşam 15 kadını becerdiklerini düşünebilir, peki, bırakın kendilerini kandırsınlar)) Eğer süreç karşılıklı olarak tatmin edici değilse, bu dürtmekle aynı şeydir bir battaniye :roll : O akşam +10 adamınızın olduğunu düşünmüyor musunuz? Sadece on oral seks yaptım. Cinsel nitelikteki eylemler, ancak kendisi değil. Spor yarı cinsiyeti ))

8 dakika sonra gönderildi:
n21 yaşında olmasına rağmen çok daha iyisini yaptı
Bazı insanlar bu konuda asla ustalaşamıyor. Ve bu bir deneyim meselesi değil; bazı çok genç kızlar, bilgili başhemşirelerden daha iyi performans gösterdi. Çok fazla yetenek değil, hissetme ve dinleme yeteneği ;)
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Fargal94
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 20 Mar 2023, 23:59 eh, belki bu kadar zanaatkar kadınlara rastlamadım ama 3 dakika benim için çok kısa
Ya 30 yıl önce nasıldı hatırlıyor musun?)
Örneğin ben de 3 dakikada boşalmazdım) keşke kız tembellik yapıyor ve çoğunlukla penisi emmek yerine mastürbasyon yapıyor olsaydı. Genel olarak hayatımda bir kez oral seksten geldim ve bir kızla değil 🤣 ama eminim ki bu bir beceri meselesi, bu yüzden şapka çıkartın 😁

2 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
FUCKYAMATERITY: 21 Mar 2023, 02:44 Bazıları bu konuda asla ustalaşmaz. Ve bu bir deneyim meselesi değil
Katılıyorum) Ona ne kadar söylersen söyle, "dişlerine dikkat et" diyen bir arkadaşım var. veya alında veya alında "daha fazla tükürük" olması)
Esinti
Kölelik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Kölelik »

Bay.hamsterrr: 21 Mar 2023, 07:59 Örneğin ben de 3 dakikada boşalmazdım) keşke kız bir pasaklı olsaydı ve penisini emmek yerine çoğunlukla mastürbasyon yapsaydı. Genel olarak hayatımda bir kez oral seksten kurtuldum, bir kızla değil ama bunun bir beceri meselesi olduğundan eminim, o yüzden şapka çıkartıyorum
Kendimi seksi bir makine olarak görmüyorum ve cinsel ilişki için ortalama zaman aralığına giriyorum, ancak 3 dakika içinde boşalamam da mümkün değil. grup cinsiyeti[/url] ile ilgili toplantı deneyimine dayanmaktadır. En yakın partnerlerin bile yabancıların önünde çok sayıda farklı duygu yaşadığını söyleyebilirim. Bu utançtır, mahcubiyettir ve belli bir komplekstir. Bu da ilk andan itibaren dinlenmenizi ve keyif almanızı engeller. Yani ısınmak için zamana, uyarılma sürecine ve orgazma ihtiyacınız var. Tam olarak 3 dakikadan fazla.
Belki de bir grup sprint ortağımız vardır?!
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Slavaregy: 21 Mar 2023, 08:10 Belki de bir grup sprint ortağımız vardır?!
Marinka’nın tam bir sihirbaz olduğunu düşünmeyi tercih ederim)

Gönderildi 3 dakika 58 saniye sonra:
Bukkake’yi düşünmek beni çılgınca tahrik ediyor ve Toplum içinde seks yapmayı seviyorum) o zaman belki normalden daha hızlı boşalırdım)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Neden buradaki herkes oral seks süresi konusunda bu kadar endişeli))) Yukarıda grup cunnilingus istediğimi yazdım)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 10):
Fargal94, Esinti, Anastasya 2005, Serg_A, Sibiryak89, aryamari, SanTechnik, Vik.ruba80, Kasım, Nikita.pelyustkov
Kuklacılık
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 527

Unread post by Kuklacılık »

Marinka: 21 Mar 2023, 10:43 Neden buradaki herkes oral seks süresi konusunda bu kadar endişeli)))) Yukarıda grup seks istediğimi yazdım)))
kaç dil ​başvuruyor musun?
These users thanked the author Kuklacılık for the post:
Esinti
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 21 Mar 2023, 10:43 Buradaki herkes oral seks süresi konusunda neden bu kadar endişeli)))) Yukarıda grup seks istediğimi yazdım)))
Bu sakıncalı) ) bacaklar arasında bir kişi için yeterli yer yok 😁 69. pozisyonda yatarsanız maksimum iki kişi ve ikinci kişi için yeterli yer yok (kıçını yalıyor) Buna katılmak isterim, ama sadece çift halinde başka bir kızla) Erkeklerle tükürük alışverişinden hoşlanmıyorum ’ler 128513;
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bay.hamsterrr: 21 Mar 2023, 11:07 bacakların arasında yeterince yer yok
Belki de tek başına iki kişiden değil, başka bir şeyden bahsediyoruz)

https://topdevka.com/uploads/posts/2022 ... uni-35.jpg
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 6):
Fargal94, Analizci, Anastasya 2005, Vik.ruba80, IDVS03082008, abartı
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

FUCKYAMATERITY: 21 Mar 2023, 15:49 Belki de tek başına iki kişiden değil, başka bir şeyden bahsediyoruz)
Bilmiyorum) Marinka’ya danışmam lazım)
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bay.hamsterrr: 21 Mar 2023, 15:58 Marinka’ya danışmamız lazım)
Hala orada uzanıp hiçbir şey yapmamaktan bahsediyor)) Ama aslında bu iki kişi için zor aynı zamanda.
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

FUCKYAMATERITY: 21 Mar 2023, 16:00
Bay.hamsterrr: 21 Mar 2023, 15:58 Marinka’ya danışmamız gerekiyor)
Hala orada uzanıp hiçbir şey yapmamaktan bahsediyordu)) Ama aslında ikisi de aynı zamanda biraz zor.
Ayrıca klasik şekilde uylukların arasında yalnız kalmayı ve iç dudakları okşamayı da deneyebilirsiniz. derinliklere nüfuz edin, parmaklarınızla kendinize yardımcı olun. İkinci partner de yan tarafta olabilir ve klitorise odaklanabilir, aynı anda elleriyle göğüs ve kalçayı okşayabilir)

2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
FUCKYAMATERITY, ancak üçüncüsü burada açıkça gereksizdir, yalnızca 🤣’yi ahlaki olarak desteklemek için olsa bile.
Vik.ruba80
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bay.hamsterrr: 21 Mar 2023, 16:28 üçüncüsü burada açıkça gereksiz
Peki, vardiya değişikliği için. Marinik’in ihtiyaçlarını kim bilebilir))
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 3):
Fargal94, Esinti, Turp
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

FUCKYAMATERITY: 21 Mar 2023, 16:55
Bay.hamsterrr: 21 Mar 2023, 16:28 Burada üçüncüsü açıkça gereksizdir
Peki, vardiya değişikliği için. Marinika’nın ihtiyaçlarını kim bilebilir))
Ve bu doğru, etkinlik uzayabilir  😁
Turp
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bay.hamsterrr: 21 Mar 2023, 08:01 Bir arkadaşım var, ona ne kadar "dişlerine dikkat et" veya "daha fazla tükürük" söylesen de alnına ya da alnına)
Başka bir şekilde olağanüstü olmadıkları sürece bunlar aklımda kalmıyor. Çok sayıda eğitimli ve yetenekli insanın olması iyi))
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404

Unread post by Andrewv »

ira.holova: 20 Mar 2023, 11:23
Miha3324: 20 Mar 2023, 11:15 Aynı anda ikiden fazlasına arzunuz var mı?
Arzu öyle. Daha fazlası mümkün. 4 örneğin
eşimle farklı seks biçimleri yaşadık ve şimdi onu mmmmf’ye ikna etmeye çalışıyorum. Üstesinden gelemeyeceğini söylüyor. Ona başka türlü nasıl açıklayabilirim?))) Üç adamla kolayca başa çıkmasına rağmen
These users thanked the author Andrewv for the post:
Esinti
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Andrewv veya belki de eşi, yetenekleri konusunda sadece gerçekçidir toplu tecavüzde mi?
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

niqk: 23 Mar 2023, 21:25 sadece yeteneklerini gerçekten değerlendiriyor
Ne yalan. Üçün olduğu yerde dört var, swing partisi istatistikleri ikiye bir gerçek pislikler diyor, geri kalanı figüran, bir buçuk kez dürtüyor ve seks partisine katılmaktan gurur duyuyor.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Anastasya 2005
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404

Unread post by Andrewv »

niqk: 23 Mar 2023, 21:25 Andrewv veya belki karısı peki grup seksteki yeteneklerini gerçekten takdir ediyor mu?
bunu kendisi de gerçekten istiyor, onu tanıyorum, sadece mütevazı davranıyor. İlk mfm’den önce yapamayacağını ve genel olarak iki kadınla durum nasıl olduğunu söylediğini hatırlıyorum, ama sonunda artık seks için kalıcı bir partnerimiz var mfm

34 saniye sonra gönderildi:
FUCKYAMATERITY: 24 Mar 2023, 01:35
niqk: yalnızca yeteneklerini gerçekçi bir şekilde değerlendiriyor
Bir tür saçmalık. Üç olan yerde dört tane var, swing partisi istatistikleri ikiye bir gerçek pislikler diyor, geri kalanlar figüran, bir buçuk kez dürtüyor ve bir seks partisine katılmaktan gurur duyuyorlar.
doğru
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 273

Unread post by Anastasya 2005 »

İki erkeğin oral seks yapması gerçekten harika) :oops:
These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 4):
Mihaaaa 4, Nikk, Sibiryak89, Turp
petr.sergeev
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by petr.sergeev »

Beni doğruca getirdiler... Üçlü seks istiyorum... Ulyanovsk’tan kimse var mı....???
These users thanked the author petr.sergeev for the post:
Turp
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318

Unread post by Kahretsin »

Çocukken ben ve 3 oğlan sırayla yapardık, biri dizlerinin üstüne çöküp sırayla herkesi emerdi
These users thanked the author Kahretsin for the post:
abartı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Anastasia2005: 26 Mar 2023, 16:06 İki erkekten oral seks gerçekten harika) :oops:
Ve eğer şu anda üçüncüsüne sahipsen adam oral seks yapıyor - iki kat eğlenceli!!!
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Marinka: 21 Mar 2023, 10:43 Neden buradaki herkes oral seks süresi konusunda bu kadar endişeli)))) Yukarıda grup seks istediğimi yazdım))
Peki, by benzetme, işe yarıyor Bir erkek birkaç kızı yalarsa, bu oldukça uzun bir zaman alacaktır, özellikle de kızlar oral seksten 3 dakikada boşalmadıkları için)))
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Fargal94, Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 07 May 2023, 14:13
Marinka: 21 Mar 2023, 10:43 Neden herkes oral seks süresi konusunda bu kadar endişeli)))) Yukarıda grupla oral seks istediğimi yazdım)))
nPeki benzetmeler yaparsak, bir adamın birden fazla kızı yaladığı ortaya çıktı, yani bu oldukça uzun bir zaman alacak, özellikle de kızlar cunnilingus’tan 3 dakikada boşalmadıkları için)))
Hayır, yalnızken ve bir sürü erkek varken böyle bir oral seks istiyorum))) Biri yalamaktan yorulur, diğeri onun yerini alır)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Serg_A, Fargal94, Sibiryak89, aryamari, SanTechnik, Turp
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”