Oral seks değil, oral seks!

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Автор темы
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Oral seks değil, oral seks!

Unread post by çapkın »

Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "b" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok :-D :lol: Tek kelimeyle çileden çıkarıcı!
These users thanked the author çapkın for the post (total 5):
Süleyman, Manfred, Fargal94, 100 gönderir, İle
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Oral seks değil, oral seks!

Unread post by Geçit »

Fargal94: 17 Mar 2023, 20:28
Marinka: 17 Mar 2023, 10:08 Oral seks kelimesini kendim yazıyorum ama internette hem oral seks hem de oral seks ile karşılaştım. Bu yüzden bunu nasıl doğru yapacağımı bulmaya karar verdim. Google’da arattım. Bazıları oral seks yapmanın doğru olduğunu yazarken, diğerleri her iki yazılışın da doğru olduğunu yazıyor. Bir kelimenin yalnızca doğru yazılışını değil, aynı zamanda bu kelimenin başka türlü değil de bu şekilde yazılmasına ilişkin kuralı da bilmek isterim. Ve şunu keşfettim:
"Bu nedenle bu kelimeyi yazmanın bir kuralı yok. Bu nedenle yazılışını hatırlamanız gerekiyor. Her ne kadar bazı Rusça sözlükler "oral seks" seçeneğini sunsa da. kesinlikle doğru değil"
Genel olarak kural yoktur.
Kuralın ana niteliği, yazım değil!
Ben de bundan bahsediyorum))) İlk oral seksimi yaptığımda, kelimeyi bile bilmiyordum - oral seks, hiçbir şey bilmiyordum) )) her şey yolunda gitti)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Marinka: 17 Mar 2023, 20:32
Fargal94: 17 Mar 2023, 20:28
Marinka: 17 Mar 2023, 10:08 Sakso kelimesini kendim yazıyorum ama internette hem oral seks hem de oral seks ile karşılaştım. Bu yüzden bunu nasıl doğru yapacağımı bulmaya karar verdim. Google’da arattım. Bazıları oral seks yapmanın doğru olduğunu yazarken, diğerleri her iki yazılışın da doğru olduğunu yazıyor. Bir kelimenin yalnızca doğru yazılışını değil, aynı zamanda bu kelimenin başka türlü değil de bu şekilde yazılmasına ilişkin kuralı da bilmek isterim. Ve şunu keşfettim:
"Bu nedenle bu kelimeyi yazmanın bir kuralı yok. Bu nedenle yazılışını hatırlamanız gerekiyor. Her ne kadar bazı Rusça sözlükler "oral seks" seçeneğini sunsa da. kesinlikle doğru değil"
Kuralın ana niteliği, yazım değil!
Ben de bundan bahsediyorum)))) İlk oral seksimi yaptığımda, - oral seks kelimesini bile bilmiyordum)))) her şey yolunda gitti)) )
Yetenekli bir insan her konuda yeteneklidir! :tulpanlar: :tulpanlar: :tulpanlar:
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Geçit
Slogancı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 346
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by Slogancı »

t8ЗЗ: 17 Mar 2023, 16:00 :)
Bu foruma girmek için kullanıcı adımı ve şifremi hatasız girmem gerekiyor.
Beni sinirlendiren de bu!!!
:)
Hmm güzelim, Mail üzerinden giriş yap..Bunu çok rahat yapıyorum...yapmadın mı bunu denedin mi? :)
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by İskender »

Marinka: 17 Mar 2023, 10:08 Oral seks kelimesini kendim yazıyorum ama internette hem oral seks hem de oral seks ile karşılaştım. Bu yüzden bunu nasıl doğru yapacağımı bulmaya karar verdim. Google’da arattım. Bazıları oral seks yapmanın doğru olduğunu yazarken, diğerleri her iki yazılışın da doğru olduğunu yazıyor. Bir kelimenin yalnızca doğru yazılışını değil, aynı zamanda bu kelimenin başka türlü değil de bu şekilde yazılmasına ilişkin kuralı da bilmek isterim. Ve şunu keşfettim:
Marinka: 17 Mar 2023, 10:08 Ben oral seks kelimesini yazıyorum ama internette hem oral seks hem de oral seksle karşılaştım. Bu yüzden bunu nasıl doğru yapacağımı bulmaya karar verdim. Google’da arattım. Bazıları oral seks yapmanın doğru olduğunu yazarken, diğerleri her iki yazılışın da doğru olduğunu yazıyor. Bir kelimenin yalnızca doğru yazılışını değil, aynı zamanda bu kelimenin başka türlü değil de bu şekilde yazılmasına ilişkin kuralı da bilmek isterim. Ve şunu keşfettim:
Genel olarak bir kural yoktur.
Bu kelimenin yazılışına devam ederken eski bir fıkrayı hatırladım:
İki fahişe[/url] otoyol boyunca birbirleriyle yol kenarındaki bir tarladaki tabelayı işaret edip şöyle diyorlar: Bu kelime ne kadar aptalca - MIN HAYIR! ayrı yazıyor.
These users thanked the author İskender for the post:
Vik.ruba80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”