Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "b" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok Tek kelimeyle çileden çıkarıcı!
These users thanked the author çapkın for the post (total 5):
Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "b" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok :-D :lol: Tek kelimeyle çileden çıkarıcı!
Kesinlikle şaşırtıcı bir şey yok. Bütün bunların doğal bir sonuç olduğuna derinden inanıyorum; nüfusta tam bir okuma-yazma bilmeme durumu var. Uzun zamandır istisnasız tüm okul çocuklarının Rusça ve edebiyat derslerini atladığı izlenimine kapıldım. Kimse kitap okumuyor, konuşmalarda ve tartışmalarda avlu istismarı ve suç argosunun tam bir hakimiyeti var, nüfusun kültür düzeyi o kadar düşük ki, tüm ülkeye “Muhafız!” diye bağırmanın zamanı geldi. Örneğin, her yerde "yazarların" yorum ve yazılarının "-TSYA" yerine "-TSYA" fiiliyle yazılması ve bunun tersinin olması beni gerçekten çileden çıkarıyor! Rus dilinin bu kuralını bir kez okumak yeterli - ama kimsenin tam anlamıyla umurunda değil... ve bu üzücü. Birleşik Devlet Sınavı’nın bu "kurbanları", Rusça’yı doğru konuşmak yerine mezarlarına kadar ünlemlerle ve deyimlerle konuşacaklar.
Kesinlikle şaşırtıcı bir şey yok. Bütün bunların doğal bir sonuç olduğuna derinden inanıyorum; nüfusta tam bir okuma-yazma bilmeme durumu var. Uzun zamandır istisnasız tüm okul çocuklarının Rusça ve edebiyat derslerini atladığı izlenimine kapıldım. Kimse kitap okumuyor, konuşmalarda ve tartışmalarda avlu istismarı ve suç argosunun tam bir hakimiyeti var, nüfusun kültür düzeyi o kadar düşük ki, tüm ülkeye “Muhafız!” diye bağırmanın zamanı geldi. Örneğin, her yerde "yazarların" yorum ve yazılarının "-TSYA" yerine "-TSYA" fiiliyle yazılması ve bunun tersinin olması beni gerçekten çileden çıkarıyor! Rus dilinin bu kuralını bir kez okumak yeterli - ama kimsenin tam anlamıyla umurunda değil... ve bu üzücü. Birleşik Devlet Sınavı’nın bu "kurbanları", Rusça’yı doğru konuşmak yerine mezarlarına kadar ünlemlerle ve deyimlerle konuşacaklar.
Ekmek uğruna önden ve arkadan bize *bti verdikleri fahişeler değil
Tanrı onları affetsin!
Ve onlar fahişeler* di - yalan söyleyen,
para emen
vermeyen -
bu fahişeler
anneleri!
(C) Vladimir Mayakovsky
These users thanked the author Alev for the post (total 7):
Ekmek uğrunaönden ve arkadan bize *bti verdikleri fahişeler değil Tanrı onları affetsin! Ve onlar fahişeler* di - yalan söyleyen, para emen vermeyen - bu fahişeler anneleri! (C) Vladimir Mayakovsky
Debauchee: ↑08 Sep 2022, 01:29
Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "b" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok Sadece sinir bozucusun!
ve ayrıca Aral, onal
These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
[quote=Debauchee post_id=108064 time=1662589795 user_id=10112] Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "b" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok :-D :lol: Sadece sinir bozucusun! [/quote] ve ayrıca Aral, onal😂’s 128514;
Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "ь" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok Sadece sinir bozucusun!
ve ayrıca Aral, onal
Bu seçenekleri nadiren gördüm! Ama artık bileceğim! :)
These users thanked the author çapkın for the post:
[quote=Solomon post_id=179423 time=1678972464 user_id=9540] [quote=Debauchee post_id=108064 time=1662589795 user_id= 10112] Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "ь" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok :-D :lol: Sadece sinir bozucusun! [/quote] ve ayrıca Aral, onal😂’s 128514; [/quote] Bu seçenekleri nadiren gördüm! Ama artık bileceğim! :)
Neredeyse konuyla ilgili eski bir şakayı hatırladım. İki sarhoş fahişe bir mayın tarlasında sürünerek alınlarını MIN NO işaretine dayadılar. Biri diyor ki, “Yirmi yıldır bu işi yapıyorum ve ilk defa iki “H” harfiyle yazıldığını öğrendim.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Neredeyse konuyla ilgili eski bir şakayı hatırladım. İki sarhoş [url=viewtopic.php?t=216]fahişe[/url] bir mayın tarlasında sürünerek alınlarını MIN NO işaretine dayadılar. Biri diyor ki, “Yirmi yıldır bu işi yapıyorum ve ilk defa iki “H” harfiyle yazıldığını öğrendim.
Genel olarak ana dilinizi kullanmanız gerekir. Hatta yabancı kelimelerin resmi dolaşımdan çıkarılması gerektiğini belirten bir kararname bile var. Ve bu eylem Rusça’da basit ve net bir şekilde anlatılıyor....
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Genel olarak ana dilinizi kullanmanız gerekir. Hatta yabancı kelimelerin resmi dolaşımdan çıkarılması gerektiğini belirten bir kararname bile var. Ve bu eylem Rusça’da basit ve net bir şekilde anlatılıyor....
Debauchee: ↑08 Sep 2022, 01:29
Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "b" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok Sadece sinir bozucusun!
Bu doğru mu - yumuşak bir işaret olmadan mı? Bu yabancı kökenli bir kelimedir. Anadili İngilizce olan kişilerin görüşlerinin dinlenmesi tavsiye edilir. Terminolojiye gelince, bu beni çileden çıkarmıyor ama kadın dış cinsel organına "kedi" denmesi komik. Bunun "kedi" kelimesinin doğrudan çevirisi olduğunu anlıyorum. Belki İngilizcede kulağa öyle geliyor ama Rusçada kulağa pek hoş gelmiyor.
Tania: ↑17 Mar 2023, 06:49
Genel olarak ana dilinizi kullanmanız gerekir. Hatta yabancı kelimelerin resmi dolaşımdan çıkarılması gerektiğini belirten bir kararname bile var. Ve bu eylem Rusça olarak basit ve net bir şekilde anlatılıyor....
Kategorik olarak destekliyorum.
These users thanked the author Diktatör for the post:
[quote=Debauchee post_id=108064 time=1662589795 user_id=10112] Neden birçok okuma yazma bilmeyen insan (hem erkek hem de kadın) bu kelimeyi "b" ile yazıyor? Aynen öyle, Sakso, oral seks, oral seks vb. yok :-D :lol: Sadece sinir bozucusun! [/quote]
Bu doğru mu - yumuşak bir işaret olmadan mı? Bu yabancı kökenli bir kelimedir. Anadili İngilizce olan kişilerin görüşlerinin dinlenmesi tavsiye edilir. Terminolojiye gelince, bu beni çileden çıkarmıyor ama kadın dış cinsel organına "kedi" denmesi komik. Bunun "kedi" kelimesinin doğrudan çevirisi olduğunu anlıyorum. Belki İngilizcede kulağa öyle geliyor ama Rusçada kulağa pek hoş gelmiyor.
[quote=Tania post_id=179665 time =1679024987 user_id=10913] Genel olarak ana dilinizi kullanmanız gerekir. Hatta yabancı kelimelerin resmi dolaşımdan çıkarılması gerektiğini belirten bir kararname bile var. Ve bu eylem Rusça olarak basit ve net bir şekilde anlatılıyor.... [/quote]
[quote=Tania post_id=179665 time=1679024987 user_id=10913] Ve bu eylem Rusçada basit ve net bir şekilde anlatılıyor.... [/quote] Doğru düşün yoldaş! Kahrolsun burjuva oral seks, herkese yerli SUCK’ımızı verin! :şampuan:
Oral seks kelimesini kendim yazıyorum ama internette hem oral seks hem de oral seksle karşılaştım. Bu yüzden bunu nasıl doğru yapacağımı bulmaya karar verdim. Google’da arattım. Bazıları oral seks yapmanın doğru olduğunu yazarken, diğerleri her iki yazılışın da doğru olduğunu yazıyor. Bir kelimenin yalnızca doğru yazılışını değil, aynı zamanda bu kelimenin başka türlü değil de bu şekilde yazılmasına ilişkin kuralı da bilmek isterim. Ve şunu keşfettim:
"Bu nedenle bu kelimeyi yazmanın bir kuralı yok. Bu nedenle yazılışını hatırlamanız gerekiyor. Her ne kadar bazı Rusça sözlükler "oral seks" seçeneğini sunsa da. kesinlikle doğru değil"
Genel olarak bir kural yoktur.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Oral seks kelimesini kendim yazıyorum ama internette hem oral seks hem de oral seksle karşılaştım. Bu yüzden bunu nasıl doğru yapacağımı bulmaya karar verdim. Google’da arattım. Bazıları oral seks yapmanın doğru olduğunu yazarken, diğerleri her iki yazılışın da doğru olduğunu yazıyor. Bir kelimenin yalnızca doğru yazılışını değil, aynı zamanda bu kelimenin başka türlü değil de bu şekilde yazılmasına ilişkin kuralı da bilmek isterim. Ve şunu keşfettim: "Bu nedenle bu kelimeyi yazmanın bir kuralı yok. Bu nedenle yazılışını hatırlamanız gerekiyor. Her ne kadar bazı Rusça sözlükler "oral seks" seçeneğini sunsa da. kesinlikle doğru değil" Genel olarak bir kural yoktur.
[quote=Marinka post_id=179737 time=1679036922 user_id=12161] Genel olarak herhangi bir kural yoktur. [/quote] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], tek bir kural vardır - kural yoktur)
[quote=Bay.hamsterrr post_id=179740 time=1679037089 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=179737 time =1679036922 user_id=12161] Genel olarak kural yoktur. [/quote] [ ref=#bf0000]Marinka[/ref], yalnızca tek bir kural vardır - kural yoktur) [/quote] n Bu forumda daha ilginç bir konu oral seks kelimesinin nasıl yazılışı değil, [url=viewtopic. php?t=10242]oral seks[/url] nasıl yapılır))))
Marinka, bunların hepsi Bologna eğitim sistemidir) yazı yazmaya çalışın, kökeninin tarihi, slaytlara bakacaklar ama size nasıl emileceğini öğretmeyecekler
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], bunların hepsi Bologna eğitim sistemidir) yazı yazmaya çalışın, kökeninin tarihi, slaytlara bakacaklar ama size nasıl emileceğini öğretmeyecekler 😁
[quote=Marinka post_id=179742 time=1679037276 user_id=12161] [quote=Bay.hamsterrr post_id=179740 time =1679037089 user_id=15742] [quote=Marinka post_id=179737 time=1679036922 user_id=12161] Genel olarak herhangi bir kural yoktur. [/quote] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], yalnızca tek bir kural vardır - kural yoktur) [/quote]
Bu forumda konuya bakmak daha ilginç olurdu, oral seks kelimesinin nasıl yazıldığına değil, [url=viewtopic.php?t= 10242]oral seks nasıl[/url] doğru şekilde yapılır)))) [/ quote]
Bay.hamsterrr: ↑17 Mar 2023, 10:19Marinka, bu tüm Bologna eğitim sistemi) yazımı, kökeninin tarihini çalışacaklar, slaytlara bakacaklar, ancak nasıl emileceğini öğretmeyecekler
[quote=Bay.hamsterrr post_id=179750 time=1679037568 user_id= 15742] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], bu tüm Bologna eğitim sistemi) yazımı, kökeninin tarihini çalışacaklar, slaytlara bakacaklar, ancak nasıl emileceğini öğretmeyecekler 😁 ; [/ quote]
[quote=Marinka post_id=179752 time=1679037701 user_id=12161] Okulda uygulamalı derslere başlamamız gerekiyor) [/quote] Ve güneşli Brezilya’dan değişim öğrencileri getirmeliyiz)
[ref=#804000]Bay.hamsterrr[/ref], [quote=Mr.hamsterrr post_id=179709 time=1679034654 user_id=15742] Doğru düşün yoldaş! Burjuva oral seks kahrolsun, herkese yerli BJO’muzu verin! [/quote] Buna böyle diyorlardı, ama saygılı ve ev gibiyse, ağzınıza alın. Ve sonra bir sürü yabancı terim aktı: oral seks, cunnilingus, bi, travesti
Ben şahsen kimin ne yazdığı umurumda değil, burada Rusça dersinde değiliz ve entelektüel değiliz, bu havadan sudan çok uzak. Üstelik hatalar önemli olmadığında, bir harf yanlışsa veya başka bir önemsizse pek umurumda değil.
Ayrıca burada birisi Rusça öğrenmen gerektiğini, kuralları vb. öğrenmen gerektiğini söylüyor.
Bir şey Okulda oral seks veya oral seks nasıl yazılacağını öğrettiklerini hatırlamıyorum.
Ve hatalarda hata bulan insanlar bana aptalca bir dikkat eksikliğine sahip gibi görünüyor, diğerleriyle karşılaştırıldığında ne kadar akıllı olduklarını göstermek istiyorlar bu hatalara dikkat çekilenler.
Her şeye sahibim)
These users thanked the author Fernando for the post (total 2):
Ben şahsen kimin ne yazdığı umurumda değil, burada Rusça dersinde değiliz ve entelektüel değiliz, bu havadan sudan çok uzak. Üstelik hatalar önemli olmadığında, bir harf yanlışsa veya başka bir önemsizse pek umurumda değil. Ayrıca burada birisi Rusça öğrenmen gerektiğini, kuralları vb. öğrenmen gerektiğini söylüyor. Bir şey Okulda oral seks veya oral seks nasıl yazılacağını öğrettiklerini hatırlamıyorum. Ve hatalarda hata bulan insanlar bana aptalca bir dikkat eksikliğine sahip gibi görünüyor, diğerleriyle karşılaştırıldığında ne kadar akıllı olduklarını göstermek istiyorlar bu hatalara dikkat çekilenler. Her şeye sahibim)
[quote=Marinka post_id=179895 time=1679058124 user_id=12161] [quote=t8ЗЗ post_id=179894 time=1679058012 user_id= 13914] :) Bu foruma erişmek için kullanıcı adımı ve şifremi hatasız girmem gerekiyor. İşte beni sinirlendiren de bu!! ! :) [/quote]
Eğer buradan ayrılmazsan, gitmene gerek kalmayacak. girin ve hiçbir şey girmenize gerek kalmayacak ))) [/quote] Dedikleri gibi, girmeyi seviyorsanız, ayrılmayı da seversiniz))
[quote=Bay.hamsterrr post_id=179914 time=1679060453 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=179895 time =1679058124 user_id=12161] [quote=t8ЗЗ post_id=179894 time=1679058012 user_id=13914] :) Bu foruma erişmek için kullanıcı adımı ve şifremi hatasız girmem gerekiyor. Beni sinirlendiren de bu!!! :) [/quote]
Eğer ayrılmazsan işte o zaman girmek zorunda kalmayacaksınız ve hiçbir şey girmenize gerek kalmayacak))) [/quote] Dedikleri gibi, eğer girmeyi seviyorsanız , ayrılmayı çok seveceksiniz)) [/quote]
Orada, burada, arkada))) Salıncakta mı seks yaptınız?
Marinka: ↑17 Mar 2023, 16:49
Orada, burada, arkada))) Salıncakta seks yaptınız mı?
Hayır)) Ben’ istek listeme ekleyeceğim
Ben sadece bir ev inşa etmiyorum. Bütün planı planladım. Salıncak teknesi olacak. Genel olarak, bunların hepsine zaten sahip olurdum. Keşke üç yıl önce inşaat malzemeleri fiyatları birkaç kez artmasaydı. Ve geçen yıl tekrar birkaç kez arttılar. Ve muhtemelen bunda da yükselecekler.
Ben sadece bir ev inşa etmiyorum. Bütün planı planladım. Salıncak teknesi olacak. Genel olarak, bunların hepsine zaten sahip olurdum. Keşke üç yıl önce inşaat malzemeleri fiyatları birkaç kez artmasaydı. Ve geçen yıl tekrar birkaç kez arttılar. Ve muhtemelen bunda da yükselecekler.
Bay.hamsterrr: ↑17 Mar 2023, 17:33Marinka, I Ben de her şeyi planlamayı severim) yani en azından kontrol edebildiğim şeyleri)
P.S: orada hamam olacak mı?)
[quote=Bay.hamsterrr post_id=179945 time=1679063606 user_id= 15742] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], I Ben de her şeyi planlamayı severim) yani en azından kontrol edebildiğim şeyleri) P.S: orada hamam olacak mı?) [/quote]
Marinka: ↑17 Mar 2023, 17:45
Hayır, hamam planlamadım. Çok pahalı.
Hamamın canı cehenneme, tekneye bineceğiz ve salıncakta sallanacağız"
Belki hamam olur. Şu anda bunun zamanı değil. Evin uzun vadeli bir inşaata dönüşmesini istemiyorum. Genel olarak, zaten satmayı ve ardından hazır bir tane almayı düşünüyorum. İki katlı bir evim var. Ülkede bu kadar karışıklık olacağını bilmiyordum.
Ben zaten köyden beş duvarlı bir cam almayı düşünüyorum ve sorun değil.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Bay.hamsterrr post_id=179961 time=1679064751 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=179955 time =1679064340 user_id=12161] Hayır, hamam planlamadım. Çok pahalı. [/quote] Hamamın canı cehenneme, tekneye bineceğiz ve salıncakta sallanacağız" 😁 [/quote]
Belki hamam olur. Şu anda bunun zamanı değil. Evin uzun vadeli bir inşaata dönüşmesini istemiyorum. Genel olarak, zaten satmayı ve ardından hazır bir tane almayı düşünüyorum. İki katlı bir evim var. Ülkede bu kadar karışıklık olacağını bilmiyordum. Ben zaten köyden beş duvarlı bir cam almayı düşünüyorum ve sorun değil.
[quote=Marinka post_id=179965 time=1679065173 user_id=12161] Ben zaten köye beş duvarlı bir tane almayı düşünüyorum ve bu sorun değil. [/quote] Bu anlamsız değil. Tek kat ve ısıtması daha kolay ve ucuz, ayrıca temizlik daha az oluyor)
[quote=Bay.hamsterrr post_id=179969 time=1679065991 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=179965 time =1679065173 user_id=12161] Ben zaten köyde beş duvarlı bir tane almayı düşünüyorum ve bu sorun değil. [/quote] Bu anlamsız değil. Tek kat ve ısıtması daha kolay ve ucuz, ayrıca temizlik daha az oluyor) [/quote]
Evet, ev hanımı olduğunuz açık) Eğer yapmasaydınız’ genelevlerde takılma, fiyatlar senin olurdu, hayır)))
[quote=Marinka post_id=179984 time=1679068940 user_id=12161] [quote=Bay.hamsterrr post_id=179969 time =1679065991 user_id=15742] [quote=Marinka post_id=179965 time=1679065173 user_id=12161] Zaten köyde beş duvarlı bir tane almayı düşünüyorum ve sorun değil. [/quote] Bu anlamsız değil. Tek kat ve ısıtması daha kolay ve ucuz, ayrıca temizlik daha az oluyor) [/quote]
Evet, ev hanımı olduğunuz açık) Eğer yapmasaydınız’ genelevlerde takılma, fiyatlar senin olurdu değil))) [/quote]
Marinka, genelevlerin canı cehenneme, senden sonra o’ onlara ayıracak vaktin yok. Bakmadan al, tekne gezisine çıkacaksın, şiir dinleyeceksin...ROMANTİZM! :evet:
Marinka: ↑17 Mar 2023, 19:02
Evet ev hanımı olduğunuz çok açık) Genelevlerde takılmasaydınız fiyatınız olmazdı)))
Klasikleri başka kelimelerle ifade edersek: "Bu Neden genelevlerde dolaştım çünkü sevdiğim bir kadın yoktu" peki, veya akıllı bir kadının dediği gibi: "günahkar ama tövbeye meyilli"
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=179984 time=1679068940 user_id=12161] Evet ev hanımı olduğunuz çok açık) Genelevlerde takılmasaydınız fiyatınız olmazdı))) [/quote] Klasikleri başka kelimelerle ifade edersek: "Bu Neden genelevlerde dolaştım çünkü sevdiğim bir kadın yoktu" 😁 peki, veya akıllı bir kadının dediği gibi: "günahkar ama tövbeye meyilli" :wink:
Evet ev hanımı olduğunuz çok açık) Genelevlerde takılmasaydınız fiyatınız olmazdı)))
Klasikleri açıklamak gerekirse: "Neden genelevlerde dolaşıyordum ki, sevilecek bir kadın yoktu" yani akıllı bir kadının dediği gibi: "günahkar ama tövbeye meyilli"
:cat1 :
ilerleme açık!))))
These users thanked the author Tapkin for the post:
Evet, ev hanımı olduğunuz çok açık) Genelevlerde takılmasaydınız, olmazdınız a fiyat)))
nKlasikleri yeniden ifade edersek: "İşte bu yüzden genelevlerde dolaştım, çünkü sevdiğim kadın yoktu" yani, ya da akıllı bir kadın dediğim gibi: "günahkar ama tövbeye meyilli"
)))) Sanatçılar))) Ama iyi ruh haliniz için teşekkürler)))
Bu anlamsız değil. Tek kat ve ısıtması daha kolay ve ucuz, ayrıca temizlik daha az oluyor) [/quote]
Evet, ev hanımı olduğunuz açık) Eğer yapmasaydınız’ genelevlerde takılma, fiyatlar senin olurdu değil))) [/quote]
Marinka, genelevlerin canı cehenneme, senden sonra o’ onlara ayıracak vaktin yok. Bakmadan al, teknelere bin, şiir dinle...ROMANTİZM! :evet: [ /quote]
[quote=Bay Hamsterrr post_id=179987 time=1679069630 user_id=15742] [quote=Marinka post_id=179984 time=1679068940 user_id=12161] Evet, ev hanımı olduğunuz çok açık) Genelevlerde takılmasaydınız, olmazdınız a fiyat))) [/quote] nKlasikleri yeniden ifade edersek: "İşte bu yüzden genelevlerde dolaştım, çünkü sevdiğim kadın yoktu" 😁 yani, ya da akıllı bir kadın dediğim gibi: "günahkar ama tövbeye meyilli" :wink: [/quote]
)))) Sanatçılar))) Ama iyi ruh haliniz için teşekkürler)))
Marinka: ↑17 Mar 2023, 10:08
Oral seks kelimesini kendim yazıyorum ama internette hem oral seks hem de oral seks ile karşılaştım. Bu yüzden bunu nasıl doğru yapacağımı bulmaya karar verdim. Google’da arattım. Bazıları oral seks yapmanın doğru olduğunu yazarken, diğerleri her iki yazılışın da doğru olduğunu yazıyor. Bir kelimenin yalnızca doğru yazılışını değil, aynı zamanda bu kelimenin başka türlü değil de bu şekilde yazılmasına ilişkin kuralı da bilmek isterim. Ve şunu keşfettim:
"Bu nedenle bu kelimeyi yazmanın bir kuralı yok. Bu nedenle yazılışını hatırlamanız gerekiyor. Her ne kadar bazı Rusça sözlükler "oral seks" seçeneğini sunsa da. kesinlikle doğru değil"
Genel olarak bir kural yoktur.
[quote=Marinka post_id=179737 time=1679036922 user_id=12161] Oral seks kelimesini kendim yazıyorum ama internette hem oral seks hem de oral seks ile karşılaştım. Bu yüzden bunu nasıl doğru yapacağımı bulmaya karar verdim. Google’da arattım. Bazıları oral seks yapmanın doğru olduğunu yazarken, diğerleri her iki yazılışın da doğru olduğunu yazıyor. Bir kelimenin yalnızca doğru yazılışını değil, aynı zamanda bu kelimenin başka türlü değil de bu şekilde yazılmasına ilişkin kuralı da bilmek isterim. Ve şunu keşfettim: "Bu nedenle bu kelimeyi yazmanın bir kuralı yok. Bu nedenle yazılışını hatırlamanız gerekiyor. Her ne kadar bazı Rusça sözlükler "oral seks" seçeneğini sunsa da. kesinlikle doğru değil" Genel olarak bir kural yoktur. [/quote]Bunun temel özelliği yazım değil!
Anonim.
Benim değil. Ama öğreticidir.
Seks ortalama ne kadar sürer?
Hayır, porno filmlerde değil, sıradan insanların gerçek hayatlarında.
Bunu hiç merak ettiniz mi veya duydunuz mu? partnerinizden:...
Last post
her şeyin ne anlama geldiğine bağlı olarak, tam hazırlık ve oyun yaparsanız 2-3 saat sürebilir.
Boşandıktan sonra hiç bir ilişki istemiyorum. Eski sevgilim bana oral seks yapmayı öğretti. Yaklaşık bir yıldır yalamadım. Prensip olarak, fahişelerle konuşamam... Kibirliyim... ama madem... sokakta...
Last post
kavramlar veya sadece cahiller
ama bunun bununla ne alakası var, bunun olabileceğini düşünmedin mi? bir insan için tatsız mı?
Ve bütün kızlar yalanmak istemez, memnun olmayan bazı kızlar tanıyorum,...