Angell: ↑17 Feb 2023, 10:11
Benim için forum üyelerinin profillerindeki bilgiler şu anda kullanılamıyor. Kendimizle ilgili bilgileri, sır olmayan her şeyi bu konuya atıyoruz. İsim, yaş, medeni durum, ikamet yeri, eğitim, hobiler, ilgi alanları, cinsel tercihler. Gelin, çekinmeyin, söyleyin))))
[quote=Angell post_id=169872 time=1676617892 user_id=15349] Benim için forum üyelerinin profillerindeki bilgiler şu anda kullanılamıyor. Kendimizle ilgili bilgileri, sır olmayan her şeyi bu konuya atıyoruz. İsim, yaş, medeni durum, ikamet yeri, eğitim, hobiler, ilgi alanları, cinsel tercihler. Gelin, çekinmeyin, söyleyin)))) [/quote]
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/VkqqnWLJ/image.jpg[/img][/url] Вы мне тоже очень нравитесь!))) :wink:
Oynamıyorum. İlkini unutmak için ikinci hesabı açtım ama beni tanıdılar. Bu nedenle, aynı zamanda tanınan bu ortaya çıktı.
Onları trollemedim, anlaşmazlıklarda bakış açımı güçlendirmek için kullanmadım. Sadece şimdi onlardan üçüne sahibim. Saklanmanın bir anlamı yok.
Kolayca tanınmayan bir hesap oluşturabilirim, yeterince hayal gücüm var ama o zaman artık ben olmayacağım.
Marina, ben yapardım Daha fazla olayın yaşanmaması için bundan sonra takma adıma dokunmamanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Seni duydum.
Tamerlan: ↑17 Feb 2023, 21:33
Böyle kızları görmezden gelin, hepsi bu.
[quote=Avi post_id=170117 time=1676658471 user_id=8290] Arkadaş olarak yürümez [/quote]
Ben sana arkadaşlık teklif etmedim. Sadece bir gerçeği belirtiyorum.
[quote= Avi post_id=170117 time=1676658471 user_id=8290] too kibirli [/quote]
Nedir?[quote=Avi post_id=170117 time=1676658471 user_id=8290] şakalarınız ve oyunlarınız hesaplar [/quote]
Oynamıyorum. İlkini unutmak için ikinci hesabı açtım ama beni tanıdılar. Bu nedenle, aynı zamanda tanınan bu ortaya çıktı. Onları trollemedim, anlaşmazlıklarda bakış açımı güçlendirmek için kullanmadım. Sadece şimdi onlardan üçüne sahibim. Saklanmanın bir anlamı yok. Kolayca tanınmayan bir hesap oluşturabilirim, yeterince hayal gücüm var ama o zaman artık ben olmayacağım.
[quote=Avi post_id=170125 time=1676659047 user_id=8290] Marina, ben yapardım Daha fazla olayın yaşanmaması için bundan sonra takma adıma dokunmamanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim [/quote]
Seni duydum.
[quote=Tamerlan post_id=170121 time =1676658828 user_id=15276] Böyle kızları görmezden gelin, hepsi bu. [/quote]
Angell: ↑17 Feb 2023, 22:07
Oynamıyorum. İlkini unutmak için ikinci hesabı açtım ama beni tanıdılar. Bu yüzden bu ortaya çıktı ve onlar da bunu fark etti.
Onları trollemedim, anlaşmazlıklarda bakış açımı güçlendirmek için onları kullanmadım. Sadece şimdi onlardan üçüne sahibim. Saklanmanın bir anlamı yok.
Kolayca tanınmayan bir hesap oluşturabilirim, yeterince hayal gücüm var ama o zaman artık o ben olmayacağım
Eh, casusunuz olmasın
These users thanked the author elektronik for the post:
[quote=Angell post_id=170136 time=1676660845 user_id=15349] Oynamıyorum. İlkini unutmak için ikinci hesabı açtım ama beni tanıdılar. Bu yüzden bu ortaya çıktı ve onlar da bunu fark etti. Onları trollemedim, anlaşmazlıklarda bakış açımı güçlendirmek için onları kullanmadım. Sadece şimdi onlardan üçüne sahibim. Saklanmanın bir anlamı yok. Kolayca tanınmayan bir hesap oluşturabilirim, yeterince hayal gücüm var ama o zaman artık o ben olmayacağım [/quote]
Peki kimse seni bunun için yasaklayamaz mı? "Bu konuya kendimizle ilgili bilgileri bırakalım"
...tekrar", sır olmayan her şeyi. "
Tamam, 40 yaşındaki yetişkin erkekler, Ya hiçbir şeyden korkmuyorsun, ya da umurunda değil. (En azından anlamalıyız)
Sayılacak güçlü beyinler yok.
Bilgiler kişisel bir mesajda değil, kamuya açıktır. (Kişisel bir mesaj yazdım, oral seks sözü verdim ve bir adres listesi aldım).
Peki kimse seni bunun için yasaklayamaz mı? "Bu konuya kendimizle ilgili bilgileri bırakalım" ...tekrar", sır olmayan her şeyi. " Tamam, 40 yaşındaki yetişkin erkekler, Ya hiçbir şeyden korkmuyorsun, ya da umurunda değil. (En azından anlamalıyız) Sayılacak güçlü beyinler yok. Bilgiler kişisel bir mesajda değil, kamuya açıktır. (Kişisel bir mesaj yazdım, oral seks sözü verdim ve bir adres listesi aldım).
Şu anda koronavirüs pandemisinin önemi yok ve iki yıl önceki olaylar kötü bir rüya gibi görünüyor, ancak o zamanlar bir sıkıntı ve belirsizlik atmosferi vardı ve iki yıl önce evrensel aşılama vardı. Çoğunluk gibi ben de gidip aşı yaptırdım ama toplumun önemli bir kesimi bu konuda histeriye kapıldı. Bunu sessizce yapamadılar ve hepsi bu, ama görünüşe göre sessizce ilginç değil.
Ve bir arkadaşım, tüm ciddiyetle, takip edebilmek için aşılarla mikroçip takıldığımızı söyledi. Bu forumda Yoldaş Binbaşı hakkında bir şeyler okudunuz mu? Gülümseyerek mi?))) Evet, gülümsüyor ama herkes değil. Paranoya böyle bir paranoyadır.
Arkadaşıma gülümseyerek şöyle dedim: "Sen kimsin ki sana göz kulak olacaksın, nasılsın, sana kimin ihtiyacı var?" Gerçekten.
Gücendi ve benimle iletişim kurmayı bıraktı.
Dolayısıyla, histerikler çoğunlukla kendilerinden başka bir şey olmayan insanlar tarafından atılır. Kimsenin ihtiyaç duymadığı ve varlığını aslında bu tür histerilerden öğrendiğimiz bir şey.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Şu anda koronavirüs pandemisinin önemi yok ve iki yıl önceki olaylar kötü bir rüya gibi görünüyor, ancak o zamanlar bir sıkıntı ve belirsizlik atmosferi vardı ve iki yıl önce evrensel aşılama vardı. Çoğunluk gibi ben de gidip aşı yaptırdım ama toplumun önemli bir kesimi bu konuda histeriye kapıldı. Bunu sessizce yapamadılar ve hepsi bu, ama görünüşe göre sessizce ilginç değil. Ve bir arkadaşım, tüm ciddiyetle, takip edebilmek için aşılarla mikroçip takıldığımızı söyledi. Bu forumda Yoldaş Binbaşı hakkında bir şeyler okudunuz mu? Gülümseyerek mi?))) Evet, gülümsüyor ama herkes değil. Paranoya böyle bir paranoyadır. Arkadaşıma gülümseyerek şöyle dedim: "Sen kimsin ki sana göz kulak olacaksın, nasılsın, sana kimin ihtiyacı var?" Gerçekten. Gücendi ve benimle iletişim kurmayı bıraktı. Dolayısıyla, histerikler çoğunlukla kendilerinden başka bir şey olmayan insanlar tarafından atılır. Kimsenin ihtiyaç duymadığı ve varlığını aslında bu tür histerilerden öğrendiğimiz bir şey.
Marinka: ↑28 Feb 2023, 10:34
Artık koronavirüs pandemisinin önemi yok ve iki yıl önceki olaylar kötü bir rüya gibi görünüyor ama sonra bir sıkıntı ve belirsizlik ortamı oluştu ve iki yıl önce de evrensel aşılama yapıldı. Çoğunluk gibi ben de gidip aşı yaptırdım ama toplumun önemli bir kesimi bu konuda histeriye kapıldı. Bunu sessizce yapamadılar ve hepsi bu, ama görünüşe göre sessizce ilginç değil.
Ve bir arkadaşım, tüm ciddiyetle, takip edebilmek için aşılarla mikroçip takıldığımızı söyledi. Bu forumda Yoldaş Binbaşı hakkında bir şeyler okudunuz mu? Gülümseyerek mi?))) Evet, gülümsüyor ama herkes değil. Paranoya böyle bir paranoyadır.
Arkadaşıma gülümseyerek şöyle dedim: "Sen kimsin ki sana göz kulak olacaksın, nasılsın, sana kimin ihtiyacı var?" Gerçekten.
Dolayısıyla, histerikler çoğunlukla kendilerinden başka bir şey olmayan insanlar tarafından atılır. Kimsenin ihtiyacı olmayan ve varlığını böyle histerilerden öğrendiğimiz bir şey.
..kızım..bugün seni kim ısırdı, Ayakların hala duruyor mu? ?))))
[quote=Marinka post_id=174220 time=1677569655 user_id=12161] Artık koronavirüs pandemisinin önemi yok ve iki yıl önceki olaylar kötü bir rüya gibi görünüyor ama sonra bir sıkıntı ve belirsizlik ortamı oluştu ve iki yıl önce de evrensel aşılama yapıldı. Çoğunluk gibi ben de gidip aşı yaptırdım ama toplumun önemli bir kesimi bu konuda histeriye kapıldı. Bunu sessizce yapamadılar ve hepsi bu, ama görünüşe göre sessizce ilginç değil. Ve bir arkadaşım, tüm ciddiyetle, takip edebilmek için aşılarla mikroçip takıldığımızı söyledi. Bu forumda Yoldaş Binbaşı hakkında bir şeyler okudunuz mu? Gülümseyerek mi?))) Evet, gülümsüyor ama herkes değil. Paranoya böyle bir paranoyadır. Arkadaşıma gülümseyerek şöyle dedim: "Sen kimsin ki sana göz kulak olacaksın, nasılsın, sana kimin ihtiyacı var?" Gerçekten. Gücendi ve benimle iletişim kurmayı bıraktı. Dolayısıyla, histerikler çoğunlukla kendilerinden başka bir şey olmayan insanlar tarafından atılır. Kimsenin ihtiyacı olmayan ve varlığını böyle histerilerden öğrendiğimiz bir şey. [/quote]
Artık koronavirüs pandemisinin önemi yok ve iki yıl önceki olaylar kötü bir rüya gibi görünüyor, ancak o zamanlar bir sıkıntı ve belirsizlik atmosferi vardı ve iki yıl önce de evrensel aşılama vardı. Çoğunluk gibi ben de gidip aşı yaptırdım ama toplumun önemli bir kesimi bu konuda histeriye kapıldı. Bunu sessizce yapamadılar ve hepsi bu, ama görünüşe göre sessizce ilginç değil.
Dolayısıyla, histerikler çoğunlukla kendilerinden başka bir şey olmayan insanlar tarafından atılır. Kimsenin ihtiyacı olmayan ve varlığını böyle histerilerden öğrendiğimiz bir şey.
Я вообще без ног сегодня встала, как собственно и вчера, и позавчера.
Тебе не понравилось, что я проткнула пузырь? Так там внутри было пусто, еще надуют(ся) Гипертрофированное чувство собственной значимости вещь практически непотопляемая. Потому как оно в принципе не тонет.
[quote=Tapkin post_id=174238 time=1677571942 user_id=14438] [quote=Marinka post_id=174220 time=1677569655 user_id= 12161] Artık koronavirüs pandemisinin önemi yok ve iki yıl önceki olaylar kötü bir rüya gibi görünüyor, ancak o zamanlar bir sıkıntı ve belirsizlik atmosferi vardı ve iki yıl önce de evrensel aşılama vardı. Çoğunluk gibi ben de gidip aşı yaptırdım ama toplumun önemli bir kesimi bu konuda histeriye kapıldı. Bunu sessizce yapamadılar ve hepsi bu, ama görünüşe göre sessizce ilginç değil. Ve bir arkadaşım, tüm ciddiyetle, takip edebilmek için aşılarla mikroçip takıldığımızı söyledi. Bu forumda Yoldaş Binbaşı hakkında bir şeyler okudunuz mu? Gülümseyerek mi?))) Evet, gülümsüyor ama herkes değil. Paranoya böyle bir paranoyadır. Arkadaşıma gülümseyerek şöyle dedim: "Sen kimsin ki sana göz kulak olacaksın, nasılsın, sana kimin ihtiyacı var?" Gerçekten. Gücendi ve benimle iletişim kurmayı bıraktı. Dolayısıyla, histerikler çoğunlukla kendilerinden başka bir şey olmayan insanlar tarafından atılır. Kimsenin ihtiyacı olmayan ve varlığını böyle histerilerden öğrendiğimiz bir şey. [/quote]
Я вообще без ног сегодня встала, как собственно и вчера, и позавчера. Тебе не понравилось, что я проткнула пузырь? Так там внутри было пусто, еще надуют(ся) Гипертрофированное чувство собственной значимости вещь практически непотопляемая. Потому как оно в принципе не тонет.
Artık koronavirüs pandemisinin konuyla alakası yok ve iki yıl önceki olaylar kötü bir rüya gibi görünüyor ama o zamanlar bir sıkıntı ve belirsizlik atmosferi vardı ve iki yıl önce de evrensel aşılama vardı . Çoğunluk gibi ben de gidip aşı yaptırdım ama toplumun önemli bir kesimi bu konuda histeriye kapıldı. Bunu sessizce yapamadılar ve hepsi bu, ama görünüşe göre sessizce ilginç değil.
Тебе не понравилось, что я проткнула пузырь? Так там внутри было пусто, еще надуют(ся) Гипертрофированное чувство собственной значимости вещь практически непотопляемая. Потому как оно в принципе не тонет.
пагодь пагодь ..я не поспеваю за ходом твоей мысли!(((
[quote=Marinka post_id=174261 time=1677574669 user_id=12161] [quote=Tapkin post_id=174238 time=1677571942 user_id= 14438] [quote=Marinka post_id=174220 time =1677569655 user_id=12161] Artık koronavirüs pandemisinin konuyla alakası yok ve iki yıl önceki olaylar kötü bir rüya gibi görünüyor ama o zamanlar bir sıkıntı ve belirsizlik atmosferi vardı ve iki yıl önce de evrensel aşılama vardı . Çoğunluk gibi ben de gidip aşı yaptırdım ama toplumun önemli bir kesimi bu konuda histeriye kapıldı. Bunu sessizce yapamadılar ve hepsi bu, ama görünüşe göre sessizce ilginç değil. Ve bir arkadaşım, tüm ciddiyetle, takip edebilmek için aşılarla mikroçip takıldığımızı söyledi. Bu forumda Yoldaş Binbaşı hakkında bir şeyler okudunuz mu? Gülümseyerek mi?))) Evet, gülümsüyor ama herkes değil. Paranoya böyle bir paranoyadır. Arkadaşıma gülümseyerek şöyle dedim: "Sen kimsin ki sana göz kulak olacaksın, nasılsın, sana kimin ihtiyacı var?" Gerçekten. Gücendi ve benimle iletişim kurmayı bıraktı. Dolayısıyla, histerikler çoğunlukla kendilerinden başka bir şey olmayan insanlar tarafından atılır. Kimsenin ihtiyacı olmayan ve varlığını böyle histerilerden öğrendiğimiz bir şey. [/quote]
Я вообще без ног сегодня встала, как собственно и вчера, и позавчера. Тебе не понравилось, что я проткнула пузырь? Так там внутри было пусто, еще надуют(ся) Гипертрофированное чувство собственной значимости вещь практически непотопляемая. Потому как оно в принципе не тонет. [/quote]
пагодь пагодь ..я не поспеваю за ходом твоей мысли!((( :unknown:
пагодь пагодь ..я не поспеваю за ходом твоей мысли!(((
Я вообще без ног сегодня встала, как собственно и вчера, и позавчера. Тебе не понравилось, что я проткнула пузырь? Так там внутри было пусто, еще надуют(ся) Гипертрофированное чувство собственной значимости вещь практически непотопляемая. Потому как оно в принципе не тонет. [/quote]
пагодь пагодь ..я не поспеваю за ходом твоей мысли!((( :unknown: [/quote]
Hayır, örneğin "deli" ve "kafalı" adreslerini toplamaya başlasaydım sonuç ne olurdu.
Ve soyadım söylenemeyecek kadar ünlü. Ayrıca kişisel bir mesajda bile verilerim için oral seks vaatleri için sabırsızlanıyorum.
Pekala, konuyu biraz daha sıkılaştıralım 8===3 kemerler.
Hayır, örneğin "deli" ve "kafalı" adreslerini toplamaya başlasaydım sonuç ne olurdu. Ve soyadım söylenemeyecek kadar ünlü. Ayrıca kişisel bir mesajda bile verilerim için oral seks vaatleri için sabırsızlanıyorum. Pekala, konuyu biraz daha sıkılaştıralım 8==✊=3💦 kemerler.
[quote=Marinka post_id=174473 time=1677605300 user_id=12161] Forumda ünlü kişiler yer aldı. Gelen Bonaparte’ın kendisi miydi?))) [/quote] Adadaki o değil, onun yerine Robespierre
Bahar hemen köşede. Bizden koğuşu boşaltmamızı istediler; gençlerin oraya gidecek yolu var. Buradaki yemeklerin tabiri caizse iyi olduğunu, endişe etmeden bir ağız dolusu olduğunu söylüyorlar. Takım yine layıktır, yaşayacağız ve yolumuza devam edeceğiz.
Bahar hemen köşede. Bizden koğuşu boşaltmamızı istediler; gençlerin oraya gidecek yolu var. Buradaki yemeklerin tabiri caizse iyi olduğunu, endişe etmeden bir ağız dolusu olduğunu söylüyorlar. Takım yine layıktır, yaşayacağız ve yolumuza devam edeceğiz.
İletişime can atmıyorum.
Aion2012Ölü
30+
Gençliğimdeki TV programlarını yeniden izlemeyi seviyorum.
Beni ne kadar kolay takip edebildiğini merak ediyorum. .
Ölmek istiyorum .......
İletişime can atmıyorum. Aion2012Ölü 30+ Gençliğimdeki TV programlarını yeniden izlemeyi seviyorum. Beni ne kadar kolay takip edebildiğini merak ediyorum. . Ölmek istiyorum .......
Merhaba. Peter üye değildi, listede yer almıyordu, sapıktı, şiddete eğilimli değildi, pasaport bilgisi yoktu.
[size= 85][color=green]5 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] Merhaba. Peter üye değildi, listede yer almıyordu, sapıktı, şiddete eğilimli değildi, pasaport bilgisi yoktu.
Alexey, 32 yaşında, Vologda. Rusya genelinde dönüşümlü olarak çalışıyorum. Turizm, yürüyüş, açık hava etkinlikleri, müzik, sinema ile ilgileniyorum ve çayı seviyorum. Biseksüel, herkesi kendi tarzımda seviyorum) bekarken
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Alexey, 32 yaşında, Vologda. Rusya genelinde dönüşümlü olarak çalışıyorum. Turizm, yürüyüş, açık hava etkinlikleri, müzik, sinema ile ilgileniyorum ve çayı seviyorum. Biseksüel, herkesi kendi tarzımda seviyorum) bekarken
İskender. 36 yaşındayım. Samara. Bir arkadaşımla yaşıyoruz. Müziği, sinemayı ve partileri seviyorum. Balık tutma. muhtemelen bir sapık. Oral seksi seviyorum. Biseksüel bir çiftle tanışmak istiyorum.
These users thanked the author Goriler for the post:
İskender. 36 yaşındayım. Samara. Bir arkadaşımla yaşıyoruz. Müziği, sinemayı ve partileri seviyorum. Balık tutma. muhtemelen bir sapık. Oral seksi seviyorum. Biseksüel bir çiftle tanışmak istiyorum.
Angell, deneme yanılma yoluyla)) deneyimlerden, Diyelim ki) ama genel olarak bu garip bir soru ama) kişisel yaşamınızda ne istediğinizi anlamıyor musunuz?
[ref=#0000ff]Angell[/ref], deneme yanılma yoluyla)) deneyimlerden, Diyelim ki) ama genel olarak bu garip bir soru ama) kişisel yaşamınızda ne istediğinizi anlamıyor musunuz?
[quote=Angell post_id=179201 time=1678910330 user_id=15349] Hiçbir şey istemiyorum. Sadece bunun erkeklerde nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum) [/quote] Umarım sana yardımcı olmuşumdur 😁
Henüz sana söylemeyeceğim. Forumda bir eşim var. Hangi profil olduğunu söylemiyor. Tanıdığım anda ikimiz de sana kendimizden bahsedeceğiz. Benimki yazmayı seviyor. Okuyunca çok heyecanlanıyor. Bunu daha da çeşitli şekilde tanımlayabileceğini söylüyor.
Last edited by Tpoo on 15 Mar 2023, 23:26, edited 1 time in total.
These users thanked the author Tpoo for the post (total 2):
Henüz sana söylemeyeceğim. Forumda bir eşim var. Hangi profil olduğunu söylemiyor. Tanıdığım anda ikimiz de sana kendimizden bahsedeceğiz. Benimki yazmayı seviyor. Okuyunca çok heyecanlanıyor. Bunu daha da çeşitli şekilde tanımlayabileceğini söylüyor.
Angell, dediğim gibi - denemenin melodisi ve hata)) Ciddi ilişkilerim oldu, birden fazla kez açık ilişkilerim de oldu, hatta şu anki gibi serbest yüzüyordum. Bir ilişki içindeyken daha çok hoşuma gitti) elbette, zaman sınırı olmadan iyi olacağın, bir gün ayrılmak istemeyeceğin doğru kişiye ihtiyacın var ama aidiyet kavramının ta kendisi sadece bir kişiye, tıpkı o da sadece sizin olduğu gibi, Starsky ve Hutch gibi bir takım olarak yalnız olmak, aynı yönde hareket etmek, her konuda birbirini desteklemek ve birbirini örtmek, sevmek ve sevilmek, sahip olmak seks her zaman iyidir ve her seferinde daha da iyiye gider, çünkü partnerimin her erojen noktasını, her fetişini biliyorsun ve onun fantezilerini gerçekleştirmede onunla birlikte oynamaktan mutluyum - bu konsepti yatağımda sonsuz bir şekilde bedenleri ayırmaktan çok daha fazla seviyorum)
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
[ref=#0000ff]Angell[/ref], dediğim gibi - denemenin melodisi ve hata)) Ciddi ilişkilerim oldu, birden fazla kez açık ilişkilerim de oldu, hatta şu anki gibi serbest yüzüyordum. Bir ilişki içindeyken daha çok hoşuma gitti) elbette, zaman sınırı olmadan iyi olacağın, bir gün ayrılmak istemeyeceğin doğru kişiye ihtiyacın var ama aidiyet kavramının ta kendisi sadece bir kişiye, tıpkı o da sadece sizin olduğu gibi, Starsky ve Hutch gibi bir takım olarak yalnız olmak, aynı yönde hareket etmek, her konuda birbirini desteklemek ve birbirini örtmek, sevmek ve sevilmek, sahip olmak seks her zaman iyidir ve her seferinde daha da iyiye gider, çünkü partnerimin her erojen noktasını, her fetişini biliyorsun ve onun fantezilerini gerçekleştirmede onunla birlikte oynamaktan mutluyum - bu konsepti yatağımda sonsuz bir şekilde bedenleri ayırmaktan çok daha fazla seviyorum)
Bana aynı konuları içeren iyi forumlar söyleyin, böylece gerçekten canlı olarak konuşabileceğiniz ve gerçekten bir şeyler sorabileceğiniz veya okuyup yeni bir şeyler öğrenebileceğiniz kişilerle...
Kızlar ve erkekler, ayrıca Ebeveynleri... Bkz. Le’yi İstemiyor musun?) Herkese merhaba! Forum üyelerinin kişisel GIF’lerini yüklemek için bir konu oluşturdum! (İnternetten olmadığı anlamına gelir)...
Merhaba!
Benim adım Polina. Pek çok cinsel pratik biliyorum, seks konusunda ince ve derin bir anlayışa sahibim.
Çevrimiçi seks mağazası InFeeling’in sahibiyim. Oyuncaklarla ilgili sorularınızı yazın,...
Last post
Bağlantıyı buraya gönderemiyorum, bir arama motoruna Infeeling mağazası yazın veya bana telgraftan yazın elena_nnn1 Bağlantıyı oraya göndereceğim. Burada tavsiyelerde bulunmak ve seçimlere yardımcı...
Oyunun özü şu: Üstünüzdeki kişi tek kelimeyle seksle ilgili bir şeyler yazıyor. Ve yukarıda yazan kişinin son harfiyle başlayan seksi bir şey daha yazmanız gerekiyor. Ero karakterli kelimelerle bir...