Neden herkes bu kadar agresif?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Re: Neden herkes bu kadar saldırgan?
n1 dakika sonra gönderilir 12 saniye:
Böyle bir ilişkiyle herkesi yasaklarım)))))Marinka: ↑01 Feb 2023, 20:03Bu forumda yalnızca bir günlük deneyiminiz var. Ve o kadar yüksek sesle çıkarımlarda bulunuyorsunuz ki, bu forumdaki ilk yazınızı bu konuya yazdınız.Marinka kayıp bir Kazak, büyük ihtimalle etek giymiş bir adam. Fotoğrafını kim gördü? Veya sitede yöneticiler çalışıyor, ona %100 güvenmeyin
Bu forumda kaç hesabınız var? Söylesene, bunu yapmaktan hoşlanıyor musun?
Bana neden moderatörlük hakları verilmediğini biliyorum. Çünkü muhtemelen bu forumda kaç kişi olduğunuzu görünce sadece şaşırmakla kalmayıp şok da olurum.
Enerjiniz barışçıl bir yöne yönlendirilecek ve sizin için hiçbir bedel olmayacak. Söyle bana, dün kaydolan yeni kadın da sen misin?
Cevap vermek zorunda değilsin.
2 dakika 18 saniye sonra gönderildi:Desteğiniz için teşekkürler ama yanılıyorsunuz, bunlar erkek değil. Kırgın, hayatta başarısız, kaybedenler.niqk: ↑01 Feb 2023, 19:51 Zavallı Marinka’ya yapılan saldırıları okudum. Hımmm... Peki neden şaşıralım ki: "neden herkes bu kadar saldırgan?"? Bütün komplekslerini zavallı kadının kafasına döktüler! Erkekler çağrılıyor...
n1 dakika sonra gönderilir 12 saniye:
Pasaportunuzu kontrol ettiniz mi?niqk: ↑01 Feb 2023, 20:13Komik! 18+ küçük wanker da tavsiye veriyor!!!Rossi:01 Feb 2023, 20:11 Sikimin ağzınıza sığması pek mümkün değil , üzgünüm patladı. Aksine, sen kadınların yıkanmamış bir kediyi yalamasına bile izin verilmeyen bir gençsin. Size tavsiyem sessizce otuzbir çekmeniz ve başınızı aşağıda tutmanızdır.![]()
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Dün beni bir böcek gibi ezeceğine söz verdi. Farklı hesaplardan giriş yapıyor ve görünüşe göre baskı yaptığını düşünüyor.
Zayıflık aşamasında zeka geriliği olduğuna inanıyorum. Bu en kolay aşamadır ve bu tür hastalar kendi başlarının çaresine bakabilir, alet kullanabilir ve hatta burada sürekli yazdığı üniversiteden mezun olup ciddi bilgi gerektirmeyen bir uzmanlık alanında bile çalışabilir. Bunlar zihinsel engelli insanlar. Örneğin şizofrenide zeka acı çekmiyorsa ve alevlenmeler dışında bu tür hastalar normal insanlarsa, herhangi bir alanda çalışıyorlarsa, hatta kolayca liderlik pozisyonlarını işgal edebiliyorlarsa, o zaman oligofreni hastaları zamanla yalnızca kaybedebilir edinilen tüm bilgi ve beceriler. Bir tuhaflıkları var: Bir insanı ölesiye severler ve ondan aynı şekilde nefret ederler. Artık duramaz. Ve elbette bu onun hatası değil, talihsizliği.
Dün beni bir böcek gibi ezeceğine söz verdi. Farklı hesaplardan giriş yapıyor ve görünüşe göre baskı yaptığını düşünüyor.
Zayıflık aşamasında zeka geriliği olduğuna inanıyorum. Bu en kolay aşamadır ve bu tür hastalar kendi başlarının çaresine bakabilir, alet kullanabilir ve hatta burada sürekli yazdığı üniversiteden mezun olup ciddi bilgi gerektirmeyen bir uzmanlık alanında bile çalışabilir. Bunlar zihinsel engelli insanlar. Örneğin şizofrenide zeka acı çekmiyorsa ve alevlenmeler dışında bu tür hastalar normal insanlarsa, herhangi bir alanda çalışıyorlarsa, hatta kolayca liderlik pozisyonlarını işgal edebiliyorlarsa, o zaman oligofreni hastaları zamanla yalnızca kaybedebilir edinilen tüm bilgi ve beceriler. Bir tuhaflıkları var: Bir insanı ölesiye severler ve ondan aynı şekilde nefret ederler. Artık duramaz. Ve elbette bu onun hatası değil, talihsizliği.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Marinka, Svetik’in dediği gibi, bırakın onu yerde yatsın Napolyon’un koğuşu. Ve kapıyı sessizce kapatacağız...
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
n Anlıyorsunuz ya, bunca gün onun dissosiyatif kimlik bozukluğu olduğunu düşünüyordum ve ancak şimdi onun zeka geriliği olduğunu fark ettim.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 6 months
Napolyonlar çok tehlikelidir. Petersburg’da Sokolov adında bir tarihçimiz vardı.
-
- En güçlü orgazm!

50 saniye sonra gönderilir:
4 saniye sonra gönderildi:
5 saniye sonra gönderildi:
Tek kelime anlamadım

50 saniye sonra gönderilir:
Tek kelime anlamadım

4 saniye sonra gönderildi:
Tek kelime anlamadım

5 saniye sonra gönderildi:
Tek kelime anlamadım

-
- Nirvana’dayım
1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
svetik125, Buna ihtiyacın var mı? Dilediğinizce rahatlayın!..
Hmm... Kötü bir örnek değil... Eh, şimdi dinleniyor ranza.. .
1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
svetik125, Buna ihtiyacın var mı? Dilediğinizce rahatlayın!..

-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- Nirvana’dayım
Sanırım çok az kişi onun için üzülecek... Oraya ÖNCE gönderilmemiş olması çok yazık. ...
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
Eh, yöneticiler de oraya bakıyor, yetersiz, kaba. Diğer kaynaklarda bunun için sizi yasaklıyorlar.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Artık bu kişinin sadece üzülebileceğimiz hasta bir kişi olduğuna dair hiçbir şüphe yok. Adminlerin onun teşhisinin farkında olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla onlar da pişman oldular.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 4 months
Teşhisiniz erkek olduğunuz, zamanla forum bunu anlayacak ve size gösterecek hiçbir şey kalmayacak.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
İstiyor musun? biraz eğlenmek için mi? Sakin olun, bunu bir arama motoruna yazın, size bir milyon fotoğraf verecektir.
-
- En güçlü orgazm!
Konu sohbet odasına taşındı. Bunu yaratmayı önerdiğimde, onu ılımlı olmayan bir bölge haline getirmeyi de önerdim. Belki de böyledir. Ama bu kesin değil...

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Onu cezalandırmanın faydası yok, muhtemelen onlarca kayıt yaptırmıştır. bu forumda kendi adına hesap veriyor.
-
- heyecanlanıyorum
Dostum, seninle ilgilenmiyorum, takma adını Oleg olarak değiştir, bu konudaki herkes senin kim olduğunu anlıyor. Normal kızları sikmek isteyen erkeklerle sevişmeyin.
-
- Orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
Yaşlı bayan, cildin gevşek, kapa çeneni ama herkes büyük sikli gençleri ister)
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Oleg neden erkek arkadaşın? Bir buçuk yıldır bu forumda kadın takma adı altında bulunan bir kişinin kafasında neler olduğunu merak ediyorum. Bize söyle. Kimseye söylemeyeceğimize söz veriyorum. Söylesene, sen de WhoWho lakaplı bu terbiyesiz kişi mi? Çok benziyorsunuz.
-
- Orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Bana bu forumda bir aptalın olduğu söylendi ama o ortadan kayboldu. Belki de bu odur. Görmediğim yerel bir cazibe. Genel olarak, muhtemelen her forumun kendi aptalı vardır.
-
- Orgazm!
Her şey mümkün, o zaten çeşitli konulardaki aboneliğini iptal etti. Ve piposunun 20 cm olduğunu hayal ediyor)))
-
- En güçlü orgazm!
Eğer Alik’ten bahsediyorsan, o gerçekten nasıl yazılacağını bilmiyordu demektir. Ve tüm fantezileri çocuklar ve şaplaklarla ilgiliydi. İstediğiniz kişi bu değil: bir teşhis deposu.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Biliyor musun, bu aralar ona o kadar alıştım ki ortadan kaybolursa, Muhtemelen kendimi çok sıkıcı hissedeceğim.
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Ona cevap verdiğin sürece ortadan kaybolmaz. Bunlardan bir veya birkaçının olup olmadığını ve neye ihtiyaç duyduklarını ve kime ihtiyaç duyduklarını gerçekten bilmiyorum, ama durum böyle - ne kadar çok dikkat olursa o kadar iyi. Bu tür kişiler ancak görmezden gelinerek tacize uğrarlar.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ben de bilmiyorum, farklı hesaplardan giriş yapıyor ve eğer herkesi görmezden gelirsem sıra, sıkıcı olacak.Gudgeon: ↑01 Feb 2023, 22:45Ona cevap verdiğin sürece ortadan kaybolmaz. Bunlardan bir veya birkaçının olup olmadığını ve neye ihtiyaç duyduklarını ve kime ihtiyaç duyduklarını gerçekten bilmiyorum, ama durum böyle - ne kadar çok dikkat olursa o kadar iyi. Bu tür kişiler ancak görmezden gelinerek taciz ediliyor.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 8 months
Marina. Belki herkesi buraya sürüklemek yeterlidir. Görünüşe göre barış konusunda anlaştık. Ve anladığım kadarıyla, yine farklı takma adlar altında benim bir tür yetersiz insan olduğumu mu düşünüyorsun? Belki yine de mesajlarımı okumalısın, ben kimseye hakaret etmedim.Marinka: ↑01 Feb 2023, 22:53Ben de bilmiyorum, farklı hesaplardan giriş yapıyor ve eğer herkesi görmezden gelirsem satır, sıkıcı olmaya başlayacak.Ona cevap verdiğiniz sürece kaybolmayacaktır. Bunlardan bir veya birkaçının olup olmadığını ve neye ihtiyaç duyduklarını ve kime ihtiyaç duyduklarını gerçekten bilmiyorum, ama durum böyle - ne kadar çok dikkat olursa o kadar iyi. Bu tür kişiler ancak görmezden gelinerek taciz ediliyor.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Kişisel mesajla özür diledim, eğer seni kırdıysam buradan özür dilerim. Merak etme. Bu, yöneticinin insanları düşman olarak dahil etmemi ve mesajlarını göremeyeceğimi ikinci kez önermesi. Şimdi bu listeye kimlerin dahil edileceğini düşüneceğim. Seninle tanıştığıma göre seninle başlayacağım. Şimdilik beni de bu listeye dahil edebilirsiniz. Sen benim mesajlarımı görmeyeceksin, ben de seninkini görmeyeceğim.6996: ↑02 Feb 2023, 09:21Marina. Belki herkesi buraya sürüklemek yeterlidir. Görünüşe göre barış konusunda anlaştık. Ve anladığım kadarıyla, yine farklı takma adlar altında benim bir tür yetersiz insan olduğumu mu düşünüyorsun? Belki yine de mesajlarımı okumalısın, ben asla kimseyi kırmadım.Marinka: ↑01 Feb 2023, 22:53Ben de bilmiyorum, farklı hesaplardan giriş yapıyor ve eğer herkesi görmezden gelirsem satır, sıkıcı olmaya başlayacak.Gudgeon: ↑01 Feb 2023, 22:45 Ona cevap verdiğiniz sürece kaybolmayacaktır. Bunlardan bir veya birkaçının olup olmadığını ve neye ihtiyaç duyduklarını ve kime ihtiyaç duyduklarını gerçekten bilmiyorum, ama durum böyle - ne kadar çok dikkat olursa o kadar iyi. Bu tür kişiler ancak görmezden gelinerek taciz ediliyor.
-
- En güçlü orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Daha önceki birkaç gönderide yönetimin açıkça pedofilik konulara olan bağlılığına şaşırmıştım. Yanıt olarak bunların bazı insanların bowling oyuncularındaki gerilimi azaltmaya yardımcı olan fanteziler olduğunu duydum. Ama aynı gerginlik azaldığında, ama pahasına intikam talep ediyor))))))
Ve evet, şimdi ben de düşman listesine ekleyeceğim)))) Çünkü onu ben attım vetelator’da da aynısı)))
Çok benzer. Gerçi insanın hayatında böyle bir iletişim tarzına sahip olması da mümkündür. Ancak artık Marina bireysel vatandaşların ifade özgürlüğünden bıkmış gibi görünüyor ve ilgili bir konuda baskı talep ediyor.Gudgeon: ↑31 Jan 2023, 00:34 Sizin de onları kışkırttığınızı belirtmeden geçemeyeceğim. Dışarıdan bakıldığında çok incelikli. Birini buradan, diğerini şuradan bıçaklayacaksınız... Bir de sonuca bakın, yakalansınlar, yakalanmasınlar. Bu konunun doğal olarak boka batması ve birinin yasaklanması gerekirdi. Siz de bunu çok iyi anladınız ama ateşe körükle gitmeye karar verdiniz
Kendi tarzınızda eğlenin...
Daha önceki birkaç gönderide yönetimin açıkça pedofilik konulara olan bağlılığına şaşırmıştım. Yanıt olarak bunların bazı insanların bowling oyuncularındaki gerilimi azaltmaya yardımcı olan fanteziler olduğunu duydum. Ama aynı gerginlik azaldığında, ama pahasına intikam talep ediyor))))))
Ve evet, şimdi ben de düşman listesine ekleyeceğim)))) Çünkü onu ben attım vetelator’da da aynısı)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Bazen burada sadece birkaç aktif insan varmış gibi görünüyor, ancak konuda çok sayıda kişi var.
İşte öyle, sanmıyorum
İşte öyle, sanmıyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Yani ben de neden herkesin bu kadar saldırgan olduğunu bilmiyorum?.. Veronica’nın konusuna doğruyu söyledim, amının sürtük olduğunu, her yerde kendine fahişe dediğini ama beni aldı ve konu içinde engelledi.. hımm.. tuhaf
Ve erkekler fahişe dedi.. Ben yasaklamadım.. tuhaf.. tuhaf.. Danimarka krallığında tuhaf bir şeyler oluyor.. :bilinmiyor:

Ve erkekler fahişe dedi.. Ben yasaklamadım.. tuhaf.. tuhaf.. Danimarka krallığında tuhaf bir şeyler oluyor.. :bilinmiyor:
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Fargal94
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Bu konuyu tamamen unuttum, ancak herkesin agresif olduğu doğru, ancak şimdi her şey yolunda)
Bu konu hakkında ciddi olarak endişeleniyor musunuz, yoksa sadece kırıldınız mı?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑ Buradayım ben de bilmiyorum neden herkes bu kadar saldırgan?.. Veronica’nın başlığında onun amının sürtük olduğunu, her yerde kendine fahişe dediğini söyledim ama beni aldı ve başlıkta engelledi.. hımm.. tuhaf : udivlenie:
Ve erkekler fahişe dedi.. Ben yasaklamadım.. tuhaf.. tuhaf.. Danimarka krallığında tuhaf bir şeyler oluyor.. :unknown:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 88 Replies
- 1129 Views
-
Last post by VitalyMeth
-
- 19 Replies