rakia: 23 Feb 2023, 21:51
... Kocamı arkadaşıyla aldattım, doğum günü partisinde kutladık, kutladık, sonunda kocam yatağa gitti, yalnız kaldık, içtik, güldük, anılar anlattık, sonra başladı. ..
Benzer bir şey bir kez daha olmuştu. Yaklaşık 5 yıl önce eşimin eski bir arkadaşı bizi ziyarete geldi. Arkadaşım da diyebilirsin. Onu
[/url] kocası. Beni tanıştıran adamlardan biri de o oldu ve bu olay sonucunda ailemiz doğdu.
Bu vesileyle akşam bir ziyafet çektik, içtik ve geçmişi hatırladık. . Zaten geç olmuştu ve kocam ertesi gün işe gitmesi gerektiğinden yatmaya gitti. Ve masada yalnız kaldık.
Konuşma fark edilmeden geçmişimizin düzlemine döndü. Her zamanki gibi samimi konulara geçtik. Konuk kocamın seks yaptığımızı bilip bilmediğini sordu.
Geçmişe dönmenin mümkün olup olmadığını sordum ve gerçekten bunu yapmak isterim. Neyse, ağzıma almayı kabul ettim.
Emdiğimde hiç pişmanlık duymadım. Pek iyi olmayan tek şey, boşalmaya başladığı anda, uyanmış veya tuvalete gitmek üzere olan veya henüz yeni çıkmış olan kızımın bulunduğumuz mutfağa gelmesi, ancak hızla arkasını dönüp gitmesiydi.
Yani daha fazlası bizim için işe yaramadı. Bir süre oturduktan sonra bitkin düştükten sonra ona bir yatak yaptım ve yattım....
Sabah misafir ve kocası işlerini yapmak için ayrıldılar ve onu göremedim. Tekrar.