İlk ihanet

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İlk ihanet

Unread post by Fedor36 »

Kadınlar, bize ilk bilinçli ihanetinizin nasıl gerçekleştiğini anlatın. Bir arkadaşım bana ilk kez evli olmayan bir iş arkadaşıyla aldattığını söyledi. Bu evlilikten 2 yıl sonra oldu. İkisi de işten erken çıkmışlardı. Ondan önce onunla flört etti ve iş yerinde sevişti. Uzun süre sevgilisine prezervatif kullanmasını nasıl söyleyeceğini çözemedi ve aynı zamanda endişeliydi. Doğal olarak yeni iç çamaşırı giydim. Kasık bölgesini tıraş etti ama bir tutam saç bıraktı. Her şeyin nasıl gideceğine dair endişelerden dolayı ateşi yükseldi. Kocamın birinin vajinaya girdiğini hissedeceğinden endişeliydim.
seks, prezervatifle vajinanın içindeydi. Bitirmedi ve sevgilisi oral seks yaptı. Kocasına biraz sağlıksız görünüyordu. Ve yatmaya gitti. Ertesi gün seks yaptık ve kocam hiçbir şey söylemedi.
Peki ilk kocanızı nasıl aldattınızyoksa normal bir erkek arkadaş mı?
These users thanked the author Fedor36 for the post (total 5):
Geçit, Sibiryak89, Tolkala, Vik.ruba80, Omut46
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 254
Registered for: 2 years 8 months
 Re: İlk ihanet

Unread post by anlap »

ne saçmalık... koca, "birinin" amının içinde olduğunu hissedecektir... Evet, karısı sikildikten üç dakika sonra bile hissetmeyecektir ve onun amı spermle dolacaktır... o kendini iyice yıkadı ve bu kadar... geri kalanı yağlama için yazdım...başka bir çocuğun ateşli beyni
These users thanked the author anlap for the post (total 5):
Lana, 52 yaşında, Kardeş, Gudgeon, Guguk kuşu, Polonya
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

fedor36: 18 Feb 2023, 20:38 Kadınlar, bize ilk bilinçli ihanetinizin nasıl gerçekleştiğini anlatın. Bir arkadaşım bana ilk kez evli olmayan bir iş arkadaşıyla aldattığını söyledi. Bu evlilikten 2 yıl sonra oldu. İkisi de işten erken çıkmışlardı. Ondan önce onunla flört etti ve iş yerinde sevişti. Uzun süre sevgilisine prezervatif kullanmasını nasıl söyleyeceğini çözemedi ve aynı zamanda endişeliydi. Doğal olarak yeni iç çamaşırı giydim. Kasık bölgesini tıraş etti ama bir tutam saç bıraktı. Her şeyin nasıl gideceğine dair endişelerden dolayı ateşi yükseldi. Kocamın birinin vajinaya girdiğini hissedeceğinden endişeliydim.
seks, prezervatifle vajinanın içindeydi. Bitirmedi ve sevgilisi oral seks yaptı. Kocasına biraz sağlıksız görünüyordu. Ve yatmaya gitti. Ertesi gün seks yaptık ve kocam hiçbir şey söylemedi.
Peki ilk kocanızı nasıl aldattınız mi yoksa normal bir erkek arkadaş mı??
Her şeyi doğru anlattınız, elbette oradaki ihanetten sonra Kocanın öğrenebileceği şey aynı zamanda utanç ve korkuydu. Elbette koca ertesi gün bile bunu hissedebilir.
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Fedor36, Sibiryak89, Fargal94, Beluga, Vik.ruba80, Omut46
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Kardeş »

Marinka, sen bir koca değilsin : göz kırp :? Onun ne hissedeceğini nasıl bilebilirsin? Ve hatta ertesi gün
These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
Gudgeon, Guguk kuşu
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Vetal B »

Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kardeş: 18 Feb 2023, 21:33 Marinka, sen bir değilsin kocası :göz kırp:? Onun ne hissedeceğini nasıl bilebilirsin? Ve ertesi gün bile
İnsanlar uzun süre yaşadıklarında, uzaktan da olsa birbirlerini telefondaki sesten hissederler, tonlama yoluyla.
Doğru, eğer bir kişi duyarsız, narsist, bencil ve aptalsa elbette hiçbir şey anlamayacaktır. Gece karanlıkta başkasının karısını onun üzerine koyun, farkı hissetmeyecektir.
Söylemekten yorulmadınız mı?
These users thanked the author Geçit for the post (total 8):
Fedor36, marypen, Sibiryak89, Fargal94, Süleyman, Beluga, Vik.ruba80, Omut46
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Marinka, ses ve tonlamanın bununla ne alakası var? öyle mi?
TS’den gelen soru tamamen farklı, daha sıradan ve fizyolojik bir şeyle ilgiliydi
Neden homurdandığıma karar verdin?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kardeş: 19 Feb 2023, 00:26 Marinka, sesin özelliği nedir bununla ve tonlamayla alakası var mı?
TS’den gelen soru tamamen farklı, daha sıradan ve fizyolojik bir şeyle ilgiliydi
Neden homurdandığıma karar verdin?
TS sorusu şuydu: "Peki ilk kocanızı veya normal erkek arkadaşınızı aldatıyor musunuz?"

Ve mesajlarınıza bakın. Sen yaşlı bir büyükbaba gibi konular hakkında homurdanıyorsun. Homurdanıyorsun ve homurdanıyorsun.
Burada sizden birkaç tane var. Her zaman her şeyden memnun olmayanlar, ancak diğerleri sadece yüzeysel, düşük zekalı insanlardır ve siz akıllı bir adamsınız.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Beluga, Vik.ruba80
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Marinka, bu forumu gerçekten ciddiye aldın :-D
Ne kadar enerji ve boş zaman
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kardeş: 19 Feb 2023, 00:44 Marinka, bunu gerçekten ciddiye aldın bu forum :-D
Ne kadar enerji ve boş zaman var
Evet, hayır. Gece gündüz burada oturduğum zamanlar vardı. Artık saatte bir geliyorum. İlginç bir şey görürsem üzerine otururum ama bu forumda ilginç şeyler sık ​​karşılaşılan bir durum değil. Flört edecek kimse yok. Bırakın ciddi sohbetleri, esprili bir diyaloğu kimse desteklemez. Genel olarak iletişim kuracak kimse yok.
Yani tanıdık forum üyeleriyle tek tek mesaj alışverişi ve karşılıklı beğeniler, hepsi bu.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
Sibiryak89, Süleyman, sapık, Beluga, Vik.ruba80
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Ancak hiçbir şey hissetmedim çünkü bu kişiyi [url=viewtopic.php?t=9441]kocasıyla çıkıyor. Aslında bizi bir araya getirdi ya da tanıştırdı. Ve kocam o sırada Borzya’da görev yaptığı için kayıttan hemen sonra ayrıldı, ben istifa ederken, maaşımı ödedim vb. Bir buçuk ay sonra, hatta daha fazla bir süre sonra onu görmeye gittim. Yani hiçbir şey hissetmedi ve genel olarak erkekler sizi aldatmak çoğu zaman zor değil. Çok safsın.
These users thanked the author Tanya for the post (total 10):
Fedor36, Sibiryak89, O Yanochka, Süleyman, sapık, Lancelot, İskender, Beluga, andrey.petrov, Vik.ruba80
marypen
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by marypen »

Onaylamak için tek bir şey söyleyebilirim: Ailemi ziyaret ederken kocamla telefonda konuştum ve ne olduğunu hemen anladım! Sesteki tonlamayı, heyecanı ya da başka şeyleri anlatamam ama kesinlikle anladım! Göstermedi, yolumuza devam ettik, o zamandan bu yana çok zaman geçti ve bir daha olmadı. Umarım ben de pişman olmuşumdur ve ona inanıyorumdur.
These users thanked the author marypen for the post (total 5):
Sibiryak89, Geçit, sapık, Juravl, Vik.ruba80
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Gudgeon »

Lanet olsun biliyor... Kadınlarımı asla aldatmadım. Ancak genel olarak kadınların sadakatsizliği başarılı bir şekilde gizleme olasılığının daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Ve prensip olarak ihanete. İnsan genel olarak tembel bir yaratıktır; sola gidebilmesi için çok sert bir şekilde itilmesi gerekir. Ve bir kadın her zaman daha iyisini arar. Dolayısıyla bu arayışı gizlemenin çok daha fazla becerisi var.
Fizyolojiye gelince... Tabii birkaç saat sonra orada hiçbir şey hissetmeyeceksiniz. Eşimle sabah, akşam seks yapmak gibi - yani sabah olduğu gibi. "Canım ama sabah zaten öyleydi" gibi değil. Bunların hepsi saçmalık, masal. Elbette, kocanızı içinde sperm varken ezip sikerseniz anlayacaktır. Ama kendimi yıkarsam bekledim... Canı cehenneme.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 3):
Fargal94, andrey.petrov, Vik.ruba80
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Tania: 19 Feb 2023, 01:13 Ve hiçbir şey hissetmedim çünkü bu kişiyi kocasıyla çıkıyor. Aslında bizi bir araya getirdi ya da tanıştırdı. Ve kocam o sırada Borzya’da görev yaptığı için kayıttan hemen sonra ayrıldı, ben istifa ederken, maaşımı ödedim vb. Bir buçuk ay sonra, hatta daha fazla bir süre sonra onu görmeye gittim. Yani hiçbir şey hissetmedi ve genel olarak erkekler sizi aldatmak çoğu zaman zor değil. Çok safsın.
Metnine katılıyorum, kadınlar için her şey aynı😄

4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Size kendimden bahsedeceğim, düğünden bir ay sonra karımı aldattım... Üzgünüm, utandım, bir sonraki eğitim kampında her şeyin aynı olacağına yemin ettim ve utanç azaldı ve sonra hayat norm haline geldi... 🤔
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Vik.ruba80
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282

Unread post by Diktatör »

Marinka: 19 Feb 2023, 01:06 Bırakın ciddi konuşmaları...
...ya da bilimsel bir tartışmayı, kimse esprili bir diyaloğu bile desteklemez)
These users thanked the author Diktatör for the post:
Vik.ruba80
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Diktatör: 22 Feb 2023, 21:43
Bırakın ciddi konuşmaları...
...ya da bilimsel tartışmayı, hiç kimse esprili bir diyaloğu desteklemez)
Bilimsel tartışmalar sıkıcıdır))) Mümkün olduğunca basit ve seksle ilgili bir şey istiyorum)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Sibiryak89, Beluga, Vik.ruba80
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282

Unread post by Diktatör »

Marinka: 22 Feb 2023, 21:53 Mümkün olduğunca basit ve seksle ilgili her şeyi istiyorum)))
Ciddi konuşmalardan bahsediyordun ama bunlar basitliği ima etmiyor - seks hakkında konuşsa bile)))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Diktatör: 22 Feb 2023, 21:56
Marinka: 22 Feb 2023, 21:53 Mümkün olduğunca basit ve seksle ilgili her şeyi istiyorum)))
Sen ciddi konuşmalardan bahsediyordun ama onlar basitliği ima etmeyin - bunlar seksle ilgili konuşmalar olsa bile)))
Ciddi konuşmalar hakkındaki fikirleriniz tuhaf. Özellikle seks hakkındaki konuşmalar hakkında. İşleri karmaşıklaştırmayı sever misiniz?))))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Beluga, Vik.ruba80
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Marypen: 19 Feb 2023, 01:21 Doğrulamak için tek bir şey söyleyebilirim: Ailemi ziyaret ederken kocamla telefonda konuştum ve ne olduğunu hemen anladım! Sesteki tonlamayı, heyecanı ya da başka şeyleri anlatamam ama kesinlikle anladım! Göstermedi, yolumuza devam ettik, o zamandan bu yana çok zaman geçti ve bir daha olmadı. Umarım ben de pişman olmuşumdur ve ona inanıyorum.
Ya da belki maskeleme konusunda daha becerikli hale geldi?
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Beluga, Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Marinka, peki ya seks hakkında bilimsel bir tartışma varsa ? Mısın?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 22 Feb 2023, 22:06 Marinka ve bilimsel tartışma seks hakkında mı? Yapacak mısın?
Elbette hayır) Ben bir seksolog değilim ve bilimsel açıdan seks hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Nikk, Sibiryak89, Beluga, Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka: 22 Feb 2023, 22:08 Tabii ki hayır) Seksolog değilim ve bilimsel açıdan seks hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Bu yazık! Ben de bir seksolog olmaktan çok uzağım, yalnızca bir seks aşığıyım ve
bu tür konular hakkında konuşmayı gerçekten seviyorum! Ve eğer fotoğraflarınız da varsa, bu bir tatil!!!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Geçit, Vik.ruba80
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by XiaH »

Kadınlar ayrıntılara çok dikkat ederler. Aldattıktan sonra erkek duş alacağımı ve başka bir kadının kokusundan kurtulmaya yeteceğini düşünüyor ama gerçekte bir kadın için bariz olan milyonlarca nüans var. Erkekler sadakatsizliği ortaya çıkarmak, oraya özel sondalar yerleştirmek, yerleri takip etmek vb. için teknolojiye daha çok başvuruyor. Ve kadınlar düşük seviyeli kanıt toplama konusunda çok iyi uzmanlaşıyor)))
Sibiryak89: 22 Feb 2023, 18:58 Size kendimden bahsedeceğim, düğünden bir ay sonra karımı aldattım...
ancak hemen!
Last edited by XiaH on 22 Feb 2023, 22:17, edited 1 time in total.
These users thanked the author XiaH for the post (total 4):
Nikk, Sibiryak89, Fargal94, Vik.ruba80
Lana, 52 yaşında
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by Lana, 52 yaşında »

Ve hiçbir zaman kocalarıma ve adamlarıma sadık olmadım. İşte böyle oldu. Başkalarını ve yeni bir şeyi denemek her zaman ilginçti.
These users thanked the author Lana, 52 yaşında for the post (total 9):
Tanya, Fedor36, Sibiryak89, Alex7515, Çiy, Fargal94, Beluga, Vik.ruba80, andylee
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

XyaH, yalnızca kadınlar eşlerini hissetmez. Erkekler de eşinin ihanetinin
en ufak işaretlerini kolaylıkla fark edebilirler. Eğer isterlerse. Ve eğer davranışların nüanslarına dikkat ederlerse...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Sibiryak89, Vik.ruba80
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Eşiyle üniversitede okurken tanıştı. Yaşım büyük olmasına rağmen çok daha geç girdim (okuldan sonra bir yıl çalıştım, sonra askere gittim, sonra tekrar çalıştım ve üniversitenin hazırlık bölümünde). Böylece eşimin beşinci yılını bitirdiği ortaya çıktı, ben ise henüz dördüncü sınıftaydım. Eşim başka bir şehirde çalışırken evlendik ve ben bir yıl daha okumak zorunda kaldım. Düğünden sonra birkaç gün birlikte kaldık, ben okumaya gittim, o da işe gitti. Tam zamanlı öğrenci olarak okudum ve öğrenci yurdunda yaşadım. Düğünden yaklaşık bir ay sonra benim bölümümden bir komşu odama gelerek hesaplama ve grafik işleri konusunda yardım istedi. İkinci sınıf öğrencisiydi, bana göre çok genç ve çok güzeldi. Kız Moldovalı. Evli olduğumu biliyordu ve görünüşe göre zaten bir ilişkiye hazırdım çünkü duştan hemen sonraydı ve bornozunun altına yeni iç çamaşırı giymişti. Benimle kaldı. Bütün gece uyumadık. İlk önce prezervatifle birkaç cinsel ilişki yaşandı. Daha sonra kendisi de prezervatifsiz kalmayı teklif ederek evde bir erkek arkadaşı olduğunu ve yakında evleneceklerini söyledi. Bu karımı ilk aldatışımdı. Eşim de beni aldattı ama çok sonra, birlikte yaşadığımız ve zaten çocuklarımız olduğu zaman. Sadakatsizlik ve partner sayısı eşime göre biraz daha azdı. Artık o ve ben bu konu hakkında özgürce konuştuğumuz için birbirimizden birçok ilginç şey öğreniyoruz.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 8):
XiaH, Fedor36, Sibiryak89, Alex7515, Rudi, Fargal94, Tapkin, Vik.ruba80
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

Valentin-74: 22 Feb 2023, 23:03 görünüşe göre zaten bir ilişkiye hazırdı çünkü duştan hemen sonraydı ve bornozunun altına yeni iç çamaşırı giymişti.
duş buna benzer bir şey ve işte yeni iç çamaşırları! Elbette evlenmeye bile hazırdı)))

22 saniye sonra gönderildi:
niqk, bu doğru. Ama aynı zamanda kocasının dikkatini çekmek için aldatan kadınların da olduğu doğru)))
These users thanked the author XiaH for the post:
Vik.ruba80
marypen
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by marypen »

Tania: 22 Feb 2023, 22:04 Ya da belki maskeleme konusunda daha becerikli hale geldi?
niqk
Belki ama yeterince ilgim yok)
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 3 years

Unread post by Andrey Lukashov »

İlk eşimin benden önce bir kızı vardı. Enstitüde aynı grupta birlikte okuduk. İkinci yılımızda evlendik. Düğünden hemen sonra eşim hamile kaldı ve üçüncü yılda bir kızımız oldu. Çeşitli yarı zamanlı işlere daha fazla zaman ayırmaya başladım çünkü paraya ihtiyacım vardı ve karımın küçük bir çocuğu vardı ve bu tür öğrencilerin tüm derslere girmesine izin verilmemesine rağmen kimse dersleri, laboratuvar çalışmalarını ve kazançları iptal etmedi. bilgi. Beşinci yıla geldiğimizde eşim ve ben çalışmalarımızda gerçekten zor zamanlar geçiriyorduk. Bir sürü borç ve başarısızlık. Hatta onun akademik izni ve benim okuldan atılmam bile konuşuldu. Eşimin sınıf arkadaşlarından biri, yatmak zorunda kalacağınız bir öğretmen aracılığıyla her şeyi silebileceğinizi söyledi. Evde aile meclisinde karar vermek uzun zaman aldı. Sonuç olarak kızımla evde oturdum ve eşim beni aldatmaya gitti. Kızım yaklaşık bir buçuk yaşındaydı ama eşi hâlâ emziriyordu.
Detayları yazmak uzun sürerdi ama sonrasında eşim ve ben üniversiteden başarıyla mezun olduk, diplomalar aldık ve görevden ayrıldı. Bu, ailemizdeki ilk ve olağandışı zorla ihanetti. Meğerse ilk aldatan eşimizmiş, sonra hem benim hem de onun için işler ters gitmeye başlamış. Prensip olarak boşanmalarının nedeni bu değil. Yurtdışında yaşamasına ve evlenmesine rağmen normal iletişim kuruyoruz. Benim de farklı bir ailem var ama bu artık bu konuyla alakalı değil.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
sapık, Fargal94, Sibiryak89, Vik.ruba80
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

...Bir sürü borç ve başarısızlık. ... Eşimin sınıf arkadaşlarından biri, birlikte yatmanız gereken bir öğretmen aracılığıyla her şeyin silinebileceğini söyledi. ..... Bu, ailemizdeki ilk ve alışılmadık zorla ihanetti. Meğerse ilk aldatan karımızmış....
Kim olduğumu bilmiyorum, mesela ben yapardım’ Bu seçeneğe hile demeyin. Bana öyle geliyor ki öğrenci dünyasında buna benzer pek çok örnek var. Her halükarda bu benim için yeni bir haber değil.
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
sapık, Beluga, Sibiryak89, Vik.ruba80
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 3 years

Unread post by Andrey Lukashov »

Tania: 23 Feb 2023, 11:01 Kim olduğumu bilmiyorum mesela bu seçeneğe ihanet demem. Bana öyle geliyor ki öğrenci dünyasında buna benzer pek çok örnek var. Zaten bu benim için yeni bir haber değil.
Artık hepimiz bunu farklı algılıyoruz. Mesela bir eşin tecavüze uğraması kocasını aldattığı anlamına gelmez mi? Bizim durumumuzda da her şey zorlandı ama kimse bizi buna zorlamadı. Nereye gittiğini biliyordum, o da orada ders verilmeyeceğini biliyordu, bu yüzden duş aldı, yeni külot ve sutyen giydi. Bu öğretmen artık genç değildi ve karısı onunla bunun hoş olmadığını, hatta iğrenç olduğunu söyledi, ancak kendisi hala bu hileyi düşünüyor. Bu arada, bundan sonra kendisi de kürtaj yaptırmak zorunda kaldı. Ona hiçbir şey söylemedi bile.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
sapık, Sibiryak89, Vik.ruba80
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178

Unread post by Leon kralı »

Loshara kaderdir, şimdi onunla yaşa ama doğum yapmak zorunda kaldı)
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306

Unread post by SeRg !$! »

ilk ihanetim kazara oldu ve sarhoşken kaptanın omuz askılarını yıkadım)
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 3):
sapık, Sibiryak89, Vik.ruba80
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

SeRg !$!: 23 Feb 2023, 12:12 İlk ihanetim kazara oldu ve kaptanın omuz askılarını sarhoşken yıkadım)
Kutlamak için!
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
SeRg !$!, Beluga, Vik.ruba80
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by Zhora Kuni »

Nereye gittiğini biliyordum, orada kendisine ders verilmeyeceğini biliyordu, bu yüzden duş aldı, yeni külot ve sutyen giydi. Bu öğretmen artık genç değildi ve karısı onunla bunun hoş olmadığını, hatta iğrenç olduğunu söyledi, ancak kendisi hala bu hileyi düşünüyor. Bu arada, bundan sonra kendisi de kürtaj yaptırmak zorunda kaldı. Ona hiçbir şey söylemedim bile.
Bana göre bu, vatana ihanet olmanın yanı sıra, bunu yazan yazarın da bir işarettir. bir boynuzlu adam. Bana kızmanıza gerek yok ama çalışmalarınızla ilgili sorunlu sorunları çözmenin en kesin yolu paradır. Üstelik, kişinin çalışması nedeniyle eğitimde boşluklar ortaya çıktı ve eğer çalışıyorsa, o zaman kazanmak ve ödemek, karısını birisinin ona bir şey yapacağı, kim bilir ne yapacağı bir yere göndermekten daha iyidir ve sonra sonuç olarak kürtaj. Şahsen benim için, bu anlaşılır gibi görünen hikayede, anlaşılmaz olan da çok şey var.
These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 2):
andrey.petrov, Vik.ruba80
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130

Unread post by O Yanochka »

Evlendikten altı ay sonra kocamı ilk kez aldattım. O zamanlar zaten hamileydim ama bu süre çok kısaydı, yaklaşık iki ay. Yönetmenimle bir iş gezisindeydim. Akşam beni bir restorana akşam yemeğine davet etti. Her şey çok güzeldi ve çok keyifliydi diyebiliriz. Bazı nedenlerden dolayı hamilelik sırasında çok fazla seks yapmak istedim. Kocamı aldattığımın farkına varmamın ardından ruhumda hoş olmayan bir tat kaldı.
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 6):
Sibiryak89, Fedor36, Fargal94, Takma ad, Beluga, Vik.ruba80
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rakı »

Peki, eğer bu kadar ilgileniyorsanız, kocamı ilk kez bir arkadaşıyla aldattığım günü bir doğum günü partisinde kutladılar, kutladılar, sonunda kocam yatağa gitti, yalnız kaldık, içtik, güldük, hatırladık, sonra beni öpmeye başladı umursamadım ama güzeldi öpüştük göğüslerime dokunmaya başladı direnmedim elini külotuma soktu ben de inanmadım Öpüşmeye devam ettim ve sonra bana girmeye çalıştı ve penisi yumuşaktı, bükülmüş ve kırışmıştı, onun için hiçbir şeyin işe yaramayacağına karar verdim ama o onu düzeltmeyi başardı ve içimdeki sikin giderek daha da sertleştiğini hissediyorum daha güçlü ve ben yerde yatıyorum, kocamın uyuduğu yatağın yanında ve zaten beni beceriyorlar, kısacası içime geldi, kalktı ve gitti.
These users thanked the author rakı for the post (total 8):
Sibiryak89, Fedor36, Çiy, analaşk, Tapkin, Takma ad, Beluga, Vik.ruba80
Richard Sorge
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Richard Sorge »

İhanet hakkında okumak ilginç. Kim ne hissediyor, hem erkekler hem de kadınlar. Fırsatlar olmasına rağmen karımı hiç bu şekilde aldatmadım. Sonuçlar bazı durumlarda stresliydi, ancak diğerlerinde yukarıda belirtildiği gibi tembellikti. Kur yapma ve iltifatlar çok stresliydi. Beni isteyenlerden hoşlanmıyorum, benim istediklerim ya istemedi ya da gerginlik sözü verdi ve ben tembeldim. Belki de yaş bunun bedelini ödüyor. En önemsiz ihtimaller için bile sikimi hazır halde ortalıkta koşardım 😁. Artık normal koşullar altında hile yapma ihtimalimin düşük olduğuna kendime hayret ediyorum. Daha önce sekse karşı böyle bir tavrım olacağını söyleseler inanmazdım.
These users thanked the author Richard Sorge for the post (total 3):
Sibiryak89, Fargal94, Vik.ruba80
Çiy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Çiy »

Sibiryak89: 22 Feb 2023, 18:58 Size kendimden bahsedeceğim, düğünden bir ay sonra karımı aldattım...
hemen ama!
[/quote]
Hayır, çalışır durumda değil. Düğünümüzün ertesi günü karımı aldattım. Utanç verici miydi? Hayır, aldattığım yönünde bir adaletsizlik hissi vardı ama o yapmadı. Bu nedenle yürümesine izin vermeye karar verdim. Bir yıl boyunca sıradan bir aile gibi sessizce yaşadık, ardından bir yıl boyunca onu yatakta sohbet ederek grup seks yapmaya yönlendirdim. MMFF, MMFF, MMFF’yi denedik. Ve sonuç olarak, bir yıl sonra seks kadınlarına yönelmeye başladılar ve yavaş yavaş boynuzlu ilişkilere yöneldiler. Onunla dünyanın en azgın adamlarından biriydim!!!! Bundan çok mutluyum ve bundan bir gün bile pişman değilim
These users thanked the author Çiy for the post (total 3):
Sibiryak89, Fedor36, Vik.ruba80
Автор темы
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Fedor36 »

Dew, yani o aslında sen olmadan tarafta veya seninle mi?
Belki onun gezilerinin ayrıntılarını solda paylaşabilirsin. seni özellikle ne tahrik etti
These users thanked the author Fedor36 for the post:
Vik.ruba80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”