Hile karısı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşini aldatan
Konuyu okudum ve bence kocanız kıskanmadığı zaman bu büyük bir artı))) Kocanızı çok sevseniz bile sekste çeşitlilik istiyorsunuz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
2 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
İhanet, ayrılıp başkalarına gitmenizdir)
Seksi çok seven bir kadın için kıskanç olmayan bir koca lütuftur)
İhanet, ayrılıp başkalarına gitmenizdir)
-
- Nirvana’dayım
Kıskanç bir koca her kadın için lütuftur.) Kıskançtırlar, kendilerini deli ederler ve eşlerinin huzur içinde yaşamasına izin vermezler.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Eh, muhtemelen çoğu koca bu davaya hâlâ farklı bakıyor. Hayır, başka birinin karısı için oldukça endişeleniyorlar... ama kendilerininki için mi?
-
- Nirvana’dayım
Ben de öyle sanıyordum ama ben forumu okudum ve erkeklerle ilgili birçok konuda büyük ölçüde yanıldığım sonucuna vardım.
-
- Orgazm!
bazen eşlerinin ve sevgililerinin içine girerler. Yani herkes berbat)Marinka: ↑24 Feb 2023, 13:28Kıskanç koca bu her kadın için lütuftur) Kıskançtırlar, kendilerini deli ederler ve eşlerinin huzur içinde yaşamasına izin vermezler.Kıskanç olmayan bir koca, seksi çok seven bir kadın için lütuftur)
İhanet, onların ayrılıp başkalarına gitmesidir)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Yani ben de öyle düşünüyorum Korkarım buradaki istatistikler her zaman doğru değil.
-
- Nirvana’dayım
2 dakika 2 saniye sonra gönderilir :
Ve bazen hiç sevgili olmaz ama yine de histeriye kapılırlar.
2 dakika 2 saniye sonra gönderilir :
nOh, sanırım açıldıkları yer burası. Anonimlikten faydalanmak. Gerçek hayatta düşünmeye bile korktukları şeyleri söylüyorlar.
-
- Orgazm!
Benim şöyle bir prensibim var: Kendini bir kenarda sik ve bırak karın da sikişsin. En iyi seçenek cinsel açıdan açık bir ilişkidir, tabi ikiniz de buna karşı değilseniz. O zaman hiçbir şeyi gizleyemez, arzularınızı gizleyemez ve kimsenin ne istediğini açıkça tartışamazsınız.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
En iyi seçenek, olası kıskançlık ve çeşitli rahatsızlıklarla birlikte sola doğru karşılıklı geziler değil
ancak grup sekse genel katılımdır. Ve gönülden seks yapacaksınız, karınızın nasıl sikildiğine hayran kalacaksınız, birlikte yürüyüşe çıkacaksınız ve aksiyon bittikten sonra birlikte evinize döneceksiniz. Bir kucaklamada! :şampuan:
ancak grup sekse genel katılımdır. Ve gönülden seks yapacaksınız, karınızın nasıl sikildiğine hayran kalacaksınız, birlikte yürüyüşe çıkacaksınız ve aksiyon bittikten sonra birlikte evinize döneceksiniz. Bir kucaklamada! :şampuan:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Çoğu kişi için bunlar sadece hayal, benim için deniqk: ↑24 Feb 2023, 15:03 En iyi seçenek, olası kıskançlık ve çeşitli rahatsızlıklarla birlikte karşılıklı sola yolculuklar değil
ancak grup sekse genel katılımdır. Ve gönülden seks yapacaksınız, karınızın nasıl sikildiğine hayran kalacaksınız, birlikte yürüyüşe çıkacaksınız ve aksiyon bittikten sonra birlikte evinize döneceksiniz. Bir kucaklamada!![]()
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
Fargal94, yalnızca çok çabalaman gerektiği için hayal kurarsın, Böylece
grup seks sevenlerden oluşan güvenilir bir şirket kurulur ve herkes her şeyden memnun olur. Ta ki herkes alışana ve birbirine alışana kadar. Bu yıllar alır! Ve her şey her zaman yolunda gitmez; her türlü sürprizle karşılaşabilirsiniz...
grup seks sevenlerden oluşan güvenilir bir şirket kurulur ve herkes her şeyden memnun olur. Ta ki herkes alışana ve birbirine alışana kadar. Bu yıllar alır! Ve her şey her zaman yolunda gitmez; her türlü sürprizle karşılaşabilirsiniz...
-
- Nirvana’dayım
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
niqk: ↑24 Feb 2023, 15:30 Fargal94, yalnızca rüya görmemiz gerektiği için rüya görürüz Grup seks sevenlerden oluşan güvenilir bir grup oluşturmak ve herkesin her şeyden memnun olmasını sağlamak için çok çalışın. Ta ki herkes alışana ve birbirine alışana kadar. Bu yıllar alır! Ve her şey her zaman yolunda gitmez; her türden sürpriz vardır...
Tartışıyor muyum?niqk: ↑ Fargal94, yalnızca güvenilir bir
grup seks tutkunları şirketi oluşturmak için çok çabalamanız gerektiği için hayal kurarsınız ve böylece herkes her şey yolundaydı. Ta ki herkes alışana ve birbirine alışana kadar. Bu yıllar alır! Ve her zaman her şey yolunda gitmiyor; her türlü sürprizle karşılaşıyorsunuz...
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Seninle aynı fikirde değilim!)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
Gençken ve aile konusunda epey deneyime sahip olduğunuzda hayatta ve aslında genel olarak hayatta, o zaman adam kıskanç ve sahiplenicidir. Ancak yıllar geçtikçe akıllanıyorsunuz, birçok şeyi tamamen farklı algılamaya başlıyorsunuz. Karımın başkalarını becermesine razıyım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 3 months
Benimki hiçbir şekilde beni değiştirmek istemiyor. Bazen sadece lastik bir arkadaşıyla aldatıyor ve o zaman bile sadece benim önümde ve benim yardımımla hile yapıyor. Ona, ben orada olmadığımda al, kullan, tadını çıkar diyorum! Hayır, istemiyor!
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 1 month
Benimki muhtemelen beni aldattı. Tabii ki tanınmıyor. Şüphelendiğinde hala oldukça kıskanıyordu, ancak o zaman onu zaten birisiyle becermek istiyordu. İşte bu kadar. Bir tür öfke/kıskançlık ve heyecan vardı. İlk iş olarak sarsıldım) Hemen kızgın görünüyordum, ama çok da değil. Bir şekilde konuştuk onunla, itiraf et diyorum, kızmıyorum vs. Umurunda değil, en azından dinlemekten mutlu olurum..
-
- Orgazm!
kocasına itiraf etmekten utanıyor, aramaya başlamasından korkuyor o bir fahişe ya da sürtük. Kadınlar her zaman kocalarından ve akrabalarından utanırlar ama yabancıların ve yabancıların yanında çok şehvetli kaltaklar olabilirler.Doctor_sexy: ↑27 Feb 2023, 13:29 Benimki muhtemelen beni aldattı. Tabii ki tanınmıyor. Şüphelendiğinde hala oldukça kıskanıyordu, ancak o zaman onu zaten birisiyle becermek istiyordu. İşte bu kadar. Bir tür öfke/kıskançlık ve heyecan vardı. İlk iş olarak sarsıldım) Hemen kızgın görünüyordum, ama çok da değil. Bir şekilde konuştuk onunla, itiraf et diyorum, kızmıyorum vs. Umurunda değil, en azından dinlemekten mutlu olurum..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 1 month
Evet ben de öyle düşünüyorum.. Ona kendini nasıl güvende hissettirebilirim? Herhangi bir tavsiye?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Orientation: biseksüel
Kimin karısı hiç aldatmadı? Birçok erkeğin sadece bu şekilde düşündüğünü veya kendilerini rahatlattığını düşünüyorum. İstisnasız tüm eşlerin aile dışında cinsel ilişkiye girdiğini söylemek elbette mümkün değildir. Hepsi değil. Kesinlikle ama eşinden başka kimseyle birlikte olmayanların oranı da muhtemelen onda bir, hatta on beşte bir. Kocasına söyleyip söylememesi ise kadının karakterine bağlı olmakla birlikte, büyük ölçüde kocanın kendisine de bağlıdır. Eğer bir karı ve koca birbirlerine güveniyorlarsa ve koca da normal, yeterli bir insansa, o zaman normal bir eş, başka bir erkekle seks gibi hassas bir konuda bile, ister gündelik ister hazırlıklı olsun, kocasından hiçbir sır saklamayacaktır. peşin.Doctor_sexy: ↑27 Feb 2023, 13:29 Benimki muhtemelen beni aldattı. Tabii ki tanınmıyor. Şüphelendiğinde hala oldukça kıskanıyordu, ancak o zaman onu zaten birisiyle becermek istiyordu. İşte bu kadar. Bir tür öfke/kıskançlık ve heyecan vardı. İlk iş olarak sarsıldım) Hemen kızgın görünüyordum, ama çok da değil. Bir şekilde konuştuk onunla, itiraf et diyorum, kızmıyorum vs. Umurunda değil, en azından dinlersem mutlu olurum..
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Erkekİçin
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years
Karınızı aldatmak sizi deli ediyor, özellikle de raporlar!
https://i.postimg.cc/65vHSvYZ/IMG-7915w.jpg
https://i.postimg.cc/65vHSvYZ/IMG-7915w.jpg
- These users thanked the author eğlenceli67 for the post (total 4):
- Makar1977, Fargal94, Alex7515, Seks tavuğu
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years
Bu benim için çok fazla değil, keşke yanımda olsam, iki değil, üç yay değil, özellikle de bunu kıskandığım için. Ben kendim o kadar çok sevişebilirim ki ne sevgililere ne de başka birine ihtiyacım olur.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Artık başka birinin beni bir fahişe gibi siktiğini ve eve geldiğinde her şeyin nasıl gittiğini anlatacağını bilmek beni çok tahrik ediyor
- These users thanked the author fare60 for the post:
- Seks tavuğu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
Seks sırasında ilk karıma nasıl sikildiğini sormayı severdim, o da bana detaylı bir şekilde anlattı; çok heyecan vericiydi. Ne yazık ki seks dışında hiçbir ortak noktamız yoktu ve ayrıldık. Ama daha sonra başkalarıyla buluştuğunda bana geldi ve onu nasıl becerdiklerini anlattı.)
- These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
- Alex7515, Seks tavuğu
-
- Nirvana’dayım
En iyi seçeneğin, saunada, kulübede veya ormanda
bir yerde sıcak grup seks düzenleyen birkaç aileden oluşan yakın bir şirket olduğunu zaten yazmıştım... Burada çeşitli seçenekler var ve kıskançlık yok, çünkü her şey
dışarıda bir yerde, kenarda değil, gözlerinizin önünde oluyor! Ve sizi
karınızla herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalıkla ödüllendirmeyecek güvenilir ortaklar. Ve birkaç yıl sonra insanlar birbirlerine o kadar alışırlar ki neredeyse tek bir aile haline gelirler, birlikte tatilleri kutlarlar ve zor durumlarda yardım edebilirler...
bir yerde sıcak grup seks düzenleyen birkaç aileden oluşan yakın bir şirket olduğunu zaten yazmıştım... Burada çeşitli seçenekler var ve kıskançlık yok, çünkü her şey
dışarıda bir yerde, kenarda değil, gözlerinizin önünde oluyor! Ve sizi
karınızla herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalıkla ödüllendirmeyecek güvenilir ortaklar. Ve birkaç yıl sonra insanlar birbirlerine o kadar alışırlar ki neredeyse tek bir aile haline gelirler, birlikte tatilleri kutlarlar ve zor durumlarda yardım edebilirler...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Fargal94, Alex7515, Seks tavuğu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 99 Replies
- 8904 Views
-
Last post by Endişeli