Hile karısı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eşini aldatan

Unread post by Geçit »

Konuyu okudum ve bence kocanız kıskanmadığı zaman bu büyük bir artı))) Kocanızı çok sevseniz bile sekste çeşitlilik istiyorsunuz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Alex7515, Mikha77
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Güzel »

Marinka: 24 Feb 2023, 12:24 Konuyu okudum ve bence koca kıskanmadığı zaman bu büyük bir artı))) Kocanızı çok sevseniz bile sekste çeşitlilik istiyorsunuz.
Seksi çok seven bir kadın için kıskanç olmayan bir koca lütuftur)

2 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
İhanet, ayrılıp başkalarına gitmenizdir)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 24 Feb 2023, 13:11
Marinka: 24 Feb 2023, 12:24 Konuyu okudum ve bence kocanız kıskanmıyorsa bu büyük bir artı))) Kocanızı çok sevseniz bile sekste çeşitlilik istiyorsunuz.
Seksi çok seven bir kadın için kıskanç olmayan bir koca lütuftur)

İhanet, onların ayrılıp başkalarına gitmesidir)
Kıskanç bir koca her kadın için lütuftur.) Kıskançtırlar, kendilerini deli ederler ve eşlerinin huzur içinde yaşamasına izin vermezler.
These users thanked the author Geçit for the post:
Alex7515
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Marinka: 24 Feb 2023, 12:24 Konuyu okudum ve bence koca kıskanmadığı zaman bu büyük bir artı))) Kocanızı çok sevseniz bile sekste çeşitlilik istiyorsunuz.
Eh, muhtemelen çoğu koca bu davaya hâlâ farklı bakıyor. Hayır, başka birinin karısı için oldukça endişeleniyorlar... ama kendilerininki için mi?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tania: 24 Feb 2023, 13:34
Marinka: 24 Feb 2023, 12:24 Konuyu okudum ve bence kocanız kıskanmıyorsa bu büyük bir artı))) Kocanızı çok sevseniz bile sekste çeşitlilik istiyorsunuz.
Eh, muhtemelen çoğu koca bu davaya hâlâ farklı bakıyor. Hayır, başkasının karısı konusunda oldukça iyiler..... ama kendi karısı hakkında?
Ben de öyle sanıyordum ama ben forumu okudum ve erkeklerle ilgili birçok konuda büyük ölçüde yanıldığım sonucuna vardım.
Fargal94, Alex7515
Güzel
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Güzel »

Marinka: 24 Feb 2023, 13:28
Marinka: 24 Feb 2023, 12:24 Konuyu okudum ve bence koca kıskanmadığı zaman bu büyük bir artı))) Kocanızı çok sevseniz bile sekste çeşitlilik istiyorsunuz. n
Kıskanç olmayan bir koca, seksi çok seven bir kadın için lütuftur)

Kıskanç koca bu her kadın için lütuftur) Kıskançtırlar, kendilerini deli ederler ve eşlerinin huzur içinde yaşamasına izin vermezler.
bazen eşlerinin ve sevgililerinin içine girerler. Yani herkes berbat)
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Marinka: 24 Feb 2023, 13:36
Marinka: 24 Feb 2023, 12:24
Eskiden şunu yapardım Ben de öyle düşünmüştüm ama forumu okudum ve erkeklerle ilgili birçok konuda çok yanıldığım sonucuna vardım.
Yani ben de öyle düşünüyorum Korkarım buradaki istatistikler her zaman doğru değil.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 24 Feb 2023, 13:38
Marinka: 24 Feb 2023, 13:28
Byutiful: 24 Feb 2023, 13:11 a kıskanç olmayan bir koca, seksi çok seven bir kadın için bir lütuftur)

Kıskanç olmayan bir koca her kadın için lütuftur.) Kıskançtırlar, kendilerini deli ederler ve eşlerinin huzur içinde yaşamasına izin vermezler.
Bazen eşlerini, sevgililerini beceriyorlar. Yani herkes berbat)
Ve bazen hiç sevgili olmaz ama yine de histeriye kapılırlar.

2 dakika 2 saniye sonra gönderilir :
Tania:
Marinka:24 Feb 2023, 13:36
Ben de öyle düşünüyordum ama forumu okudum ve erkekleri ilgilendiren birçok konuda çok yanıldığım sonucuna vardım.
İşte böyle, korkarım buradaki istatistikler her zaman doğru değil.
nOh, sanırım açıldıkları yer burası. Anonimlikten faydalanmak. Gerçek hayatta düşünmeye bile korktukları şeyleri söylüyorlar.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Güzel »

Benim şöyle bir prensibim var: Kendini bir kenarda sik ve bırak karın da sikişsin. En iyi seçenek cinsel açıdan açık bir ilişkidir, tabi ikiniz de buna karşı değilseniz. O zaman hiçbir şeyi gizleyemez, arzularınızı gizleyemez ve kimsenin ne istediğini açıkça tartışamazsınız.
These users thanked the author Güzel for the post (total 2):
sapık, Alex7515
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 24 Feb 2023, 13:51 Benim şu prensibim var: Sen kendini becer, karın da seni becersin. En iyi seçenek cinsel açıdan açık bir ilişkidir, tabi ikiniz de buna karşı değilseniz. O zaman hiçbir şeyi gizleyemez, arzularınızı gizleyemez ve herkesin ne istediğini açıkça tartışabilirsiniz.
Böyle bir ilişki her iki eşe de yakışıyorsa o zaman bu harika.
Nikk, sapık
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

En iyi seçenek, olası kıskançlık ve çeşitli rahatsızlıklarla birlikte sola doğru karşılıklı geziler değil
ancak grup sekse genel katılımdır. Ve gönülden seks yapacaksınız, karınızın nasıl sikildiğine hayran kalacaksınız, birlikte yürüyüşe çıkacaksınız ve aksiyon bittikten sonra birlikte evinize döneceksiniz. Bir kucaklamada! :şampuan:
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Fargal94, Geçit, XiaH, Alex7515
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Fargal94 »

niqk: 24 Feb 2023, 15:03 En iyi seçenek, olası kıskançlık ve çeşitli rahatsızlıklarla birlikte karşılıklı sola yolculuklar değil
ancak grup sekse genel katılımdır. Ve gönülden seks yapacaksınız, karınızın nasıl sikildiğine hayran kalacaksınız, birlikte yürüyüşe çıkacaksınız ve aksiyon bittikten sonra birlikte evinize döneceksiniz. Bir kucaklamada! :shamp:
Çoğu kişi için bunlar sadece hayal, benim için de
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Endişeli »

Magarich: 16 Feb 2022, 22:18 Dört yıl boyunca karımı hayal ettim ve onu başka biriyle seks yapmaya ikna ettim. Ve şimdi benimle birlikte üç kişi daha vardı elbette. Ama öyleydi.
Mutlusun.
Sevgilisi olmayan bir eş ilgisiz hale gelir.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Fargal94, yalnızca çok çabalaman gerektiği için hayal kurarsın, Böylece
grup seks sevenlerden oluşan güvenilir bir şirket kurulur ve herkes her şeyden memnun olur. Ta ki herkes alışana ve birbirine alışana kadar. Bu yıllar alır! Ve her şey her zaman yolunda gitmez; her türlü sürprizle karşılaşabilirsiniz...
These users thanked the author Nikk for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

niqk: 24 Feb 2023, 15:30 Fargal94, yalnızca rüya görmemiz gerektiği için rüya görürüz Grup seks sevenlerden oluşan güvenilir bir grup oluşturmak ve herkesin her şeyden memnun olmasını sağlamak için çok çalışın. Ta ki herkes alışana ve birbirine alışana kadar. Bu yıllar alır! Ve her şey her zaman yolunda gitmez; her türden sürpriz vardır...
niqk: Fargal94, yalnızca güvenilir bir
grup seks tutkunları şirketi oluşturmak için çok çabalamanız gerektiği için hayal kurarsınız ve böylece herkes her şey yolundaydı. Ta ki herkes alışana ve birbirine alışana kadar. Bu yıllar alır! Ve her zaman her şey yolunda gitmiyor; her türlü sürprizle karşılaşıyorsunuz...
Tartışıyor muyum?

4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Endişeli:
Magarich: 16 Feb 2022, 22:18 Dört yıl boyunca karısıyla hayaller kurarak onu ikna etti başkalarıyla seks yapmak. Ve şimdi benimle birlikte üç kişi daha vardı elbette. Ama öyleydi.
Mutlusun.
Sevgilisi olmayan bir eş ilgisiz hale gelir.
Seninle aynı fikirde değilim!)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Nikk
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187

Unread post by Alex7515 »

Eh, muhtemelen çoğu koca bu davaya hâlâ farklı bakıyor. Hayır, başka birinin karısı için oldukça endişeleniyorlar..... ama kendi karısı için mi?
Gençken ve aile konusunda epey deneyime sahip olduğunuzda hayatta ve aslında genel olarak hayatta, o zaman adam kıskanç ve sahiplenicidir. Ancak yıllar geçtikçe akıllanıyorsunuz, birçok şeyi tamamen farklı algılamaya başlıyorsunuz. Karımın başkalarını becermesine razıyım.
These users thanked the author Alex7515 for the post:
Fargal94
Dinleme4
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Dinleme4 »

Benimki hiçbir şekilde beni değiştirmek istemiyor. Bazen sadece lastik bir arkadaşıyla aldatıyor ve o zaman bile sadece benim önümde ve benim yardımımla hile yapıyor. Ona, ben orada olmadığımda al, kullan, tadını çıkar diyorum! Hayır, istemiyor!
These users thanked the author Dinleme4 for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sam34: 27 Feb 2023, 10:22 Benimki, beni hiçbir şekilde değiştirmek istemiyor. Bazen sadece lastik bir arkadaşıyla aldatıyor ve o zaman bile sadece benim önümde ve benim yardımımla hile yapıyor. Ona, ben orada olmadığımda al, kullan, tadını çıkar diyorum! Hayır, kimse istemiyor!
Bizimkiler bu konuda çok benzer
Doktor_sexy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Doktor_sexy »

Benimki muhtemelen beni aldattı. Tabii ki tanınmıyor. Şüphelendiğinde hala oldukça kıskanıyordu, ancak o zaman onu zaten birisiyle becermek istiyordu. İşte bu kadar. Bir tür öfke/kıskançlık ve heyecan vardı. İlk iş olarak sarsıldım) Hemen kızgın görünüyordum, ama çok da değil. Bir şekilde konuştuk onunla, itiraf et diyorum, kızmıyorum vs. Umurunda değil, en azından dinlemekten mutlu olurum..
Güzel
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Güzel »

Doctor_sexy: 27 Feb 2023, 13:29 Benimki muhtemelen beni aldattı. Tabii ki tanınmıyor. Şüphelendiğinde hala oldukça kıskanıyordu, ancak o zaman onu zaten birisiyle becermek istiyordu. İşte bu kadar. Bir tür öfke/kıskançlık ve heyecan vardı. İlk iş olarak sarsıldım) Hemen kızgın görünüyordum, ama çok da değil. Bir şekilde konuştuk onunla, itiraf et diyorum, kızmıyorum vs. Umurunda değil, en azından dinlemekten mutlu olurum..
kocasına itiraf etmekten utanıyor, aramaya başlamasından korkuyor o bir fahişe ya da sürtük. Kadınlar her zaman kocalarından ve akrabalarından utanırlar ama yabancıların ve yabancıların yanında çok şehvetli kaltaklar olabilirler.
These users thanked the author Güzel for the post:
Alex7515
Doktor_sexy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Doktor_sexy »

Evet ben de öyle düşünüyorum.. Ona kendini nasıl güvende hissettirebilirim? Herhangi bir tavsiye?
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Doctor_sexy: 27 Feb 2023, 13:29 Benimki muhtemelen beni aldattı. Tabii ki tanınmıyor. Şüphelendiğinde hala oldukça kıskanıyordu, ancak o zaman onu zaten birisiyle becermek istiyordu. İşte bu kadar. Bir tür öfke/kıskançlık ve heyecan vardı. İlk iş olarak sarsıldım) Hemen kızgın görünüyordum, ama çok da değil. Bir şekilde konuştuk onunla, itiraf et diyorum, kızmıyorum vs. Umurunda değil, en azından dinlersem mutlu olurum..
Kimin karısı hiç aldatmadı? Birçok erkeğin sadece bu şekilde düşündüğünü veya kendilerini rahatlattığını düşünüyorum. İstisnasız tüm eşlerin aile dışında cinsel ilişkiye girdiğini söylemek elbette mümkün değildir. Hepsi değil. Kesinlikle ama eşinden başka kimseyle birlikte olmayanların oranı da muhtemelen onda bir, hatta on beşte bir. Kocasına söyleyip söylememesi ise kadının karakterine bağlı olmakla birlikte, büyük ölçüde kocanın kendisine de bağlıdır. Eğer bir karı ve koca birbirlerine güveniyorlarsa ve koca da normal, yeterli bir insansa, o zaman normal bir eş, başka bir erkekle seks gibi hassas bir konuda bile, ister gündelik ister hazırlıklı olsun, kocasından hiçbir sır saklamayacaktır. peşin.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Erkekİçin
eğlenceli67
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 2 years

Unread post by eğlenceli67 »

Karınızı aldatmak sizi deli ediyor, özellikle de raporlar!
https://i.postimg.cc/65vHSvYZ/IMG-7915w.jpg
These users thanked the author eğlenceli67 for the post (total 4):
Makar1977, Fargal94, Alex7515, Seks tavuğu
Bardak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years

Unread post by Bardak »

Bu benim için çok fazla değil, keşke yanımda olsam, iki değil, üç yay değil, özellikle de bunu kıskandığım için. Ben kendim o kadar çok sevişebilirim ki ne sevgililere ne de başka birine ihtiyacım olur.
fare60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128

Unread post by fare60 »

Artık başka birinin beni bir fahişe gibi siktiğini ve eve geldiğinde her şeyin nasıl gittiğini anlatacağını bilmek beni çok tahrik ediyor
These users thanked the author fare60 for the post:
Seks tavuğu
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by vesaire »

Seks sırasında ilk karıma nasıl sikildiğini sormayı severdim, o da bana detaylı bir şekilde anlattı; çok heyecan vericiydi. Ne yazık ki seks dışında hiçbir ortak noktamız yoktu ve ayrıldık. Ama daha sonra başkalarıyla buluştuğunda bana geldi ve onu nasıl becerdiklerini anlattı.)
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
Alex7515, Seks tavuğu
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

En iyi seçeneğin, saunada, kulübede veya ormanda
bir yerde sıcak grup seks düzenleyen birkaç aileden oluşan yakın bir şirket olduğunu zaten yazmıştım... Burada çeşitli seçenekler var ve kıskançlık yok, çünkü her şey
dışarıda bir yerde, kenarda değil, gözlerinizin önünde oluyor! Ve sizi
karınızla herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalıkla ödüllendirmeyecek güvenilir ortaklar. Ve birkaç yıl sonra insanlar birbirlerine o kadar alışırlar ki neredeyse tek bir aile haline gelirler, birlikte tatilleri kutlarlar ve zor durumlarda yardım edebilirler...
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Fargal94, Alex7515, Seks tavuğu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”