Bir tanıdığım vardı, o zamanlar 62 yaşındaydı ve sık sık 18 yaşındaki kızları taksiyle getirirdi.
Sekste yaş önemli değil, asıl mesele her ikisinin de bundan hoşlanmasıdır.
Bir adam buluşmayı teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Bir adam buluşma teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?
Bu arada, evet. Uzun zamandır bazı soruların veya “sorunların” benzer şekilde sunulduğu birçok konu olduğunu fark ettim. Ve tüm sorunlar bir şekilde abartılı ve yazı bir şekilde tuhaf ve yazar ona ne yazıldığını anlamıyor gibi görünüyor. Hatta bir botun bu tür konuları yazdığından şüphelenmeye başladım. Daha sonra 2-3 kez cevap verdikten sonra yeni bir takma adla bir sonraki konuya geçiyor.Polly: ↑19 Dec 2022, 20:17 Sadece bir çocuk böyle saçmalık yazabilir. Belki yazar 20 yaşında değil 13 yaşındadır. Böyle bir düşüncenin 20 yaşına kadar devam edebileceğine inanmıyorum. Ve bu, seks arzusu/arzu meselesi değil, sorunun sunumu ve formülasyonundadır. Bir çeşit sapkınlık yazıldı. Ve yaş farkı konusunda genel olarak sessizim. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki 20 yıllık fark bile kafanızı karıştırmayacaktır. Ve sevmediğiniz biriyle başlamamalısınız.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir adam buluşma teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?
Bu arada, 10 yıl büyük bir fark değil.
Farkın ne olduğu önemli değil! Birbirinizden hoşlanıyorsanız, birlikte iyi hissediyorsanız, sağlıklı bir şekilde flört ediyorsanız, ancak seks olsun ya da olmasın, karar ikinize kalmış.
Bu arada, 10 yıl büyük bir fark değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 9 months
Kendimden 20 yaş küçük kızlarla çıktım, ama bir keresinde gençlere de vermiştim.
Çok iyi bir fark

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 4 months
Babam annemden 8 yaş büyük, uzun süre birlikte yaşadık :evet:NastyaDEMON: ↑07 Apr 2022, 11:15 Ben 20 yaşındayım, o ise 29. Hoş, normal bir insan. Onunla oraya yürümeyi, iletişim kurmayı, birbirimizi ziyaret etmeyi kabul ediyorum, ancak o yetişkin bir adam ve büyük olasılıkla seks istiyor. Ve bundan korkuyorum. Ne yapmalıyım?
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Kız kardeşim kendisinden 15 yaş büyük yaşlı bir keçiyle evlendi, o zamanlar neredeyse 40 yaşındaydı, 10 yıl kadar yaşadılar, şimdi kullanıldığını yeni fark etti ve aptalca boynuna oturuyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Nasıl gidiyor, başlangıç büyük olasılıkla seks olmadan olacak ve devamı sizin takdirinize bağlıdır)))NastyaDEMON: ↑07 Apr 2022, 12:15n Nasıl bırakabilirim? Yalnızca seks olmadan buluşmayı kabul ediyor musunuz?Atasözü: yabanturpu eş aramak değildir... Kendinize yük olmayın, durumu bırakın...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 487 Views
-
Last post by Polyansky
-
- 14 Replies