Kızlar, sitede bulunanlardan herhangi birinin normal minik incilerden daha büyük klitorisleri var mı? Göster, paylaş... Utanıyorsan bana PM atabilirsin.
Üzüleceğim. Seni öpüyorum

Wikipedia’da yazılanlar şöyle:"Islak rüya (Geç Latince kirlilikten - kirletme, kirletme) - oğlanlarda ve erkeklerde istemsiz (bazen uyarılma nesnesi olan rüyaların da eşlik ettiği) boşalma. Genellikle 14 yaşından itibaren -16 yaş. Cinsel perhiz ile ortaya çıkabilir. Islak rüyalar ergenliğin belirtilerinden biridir. Islak rüyaların sıklığı her kişi için farklıdır. Bazı durumlarda ıslak rüyalar her gece, hatta gece boyunca birkaç kez görülebilir. yoksunluk, uyanıkken de ıslak rüyalar görülür.Tender: 08 Dec 2021, 22:34 Emeklilik öncesi yaşta, yaklaşık 55 yaşında (tam olarak hatırlamıyorum) bir bayan, gece canlı bir orgazm ile zayıflatıcı emisyonlardan şikayet ederek randevuya geldi

Bakmadan beğenin :iyi:Tender: 25 Oct 2022, 18:48 20 yıllık deneyime sahip, tıp bilimleri adayı bir jinekolog-seksologum. Bilimler, bölge uzmanı

İhale, trolü beslemeyin. Bırakın sessizce ölsün...Tender: 25 Oct 2022, 19:03 Eski Şeytan, Peki ne olmuş? Benim özüm nedir, sorabilir miyim? Sadece hakaret etmeden ve aşırı gösteriş yapmadan... Üstelik cinsiyetimle ilgili yaptığınız araştırmayı, kadın cinselliği konusundaki yetkinliğim hakkındaki şüphelerinizi bana anlatmanıza gerek yok... Sizi dikkatle dinliyorum!

Çok doğru bir takma ad, bu gerçek bir açığa çıkma!

Uysal "kedilerinize" böyle bir hitapta bulunabilecek kişi sizsiniz canım, (eğer hala mevcutlarsa) Tümü)! Benimle en azından takma adınızla iletişime geçin. İyi? Her halükarda imzanın son kısmı bana yönelik sözleriniz için de geçerlidir. İyi bir ruh hali içinde olun, sabırlı olun - ve tüm bunlar... :)
canınız çok mu acıdı?.. :)Eski Şeytan: 14 Nov 2022, 15:10 demansın ilk belirtileri... ve 10 ay içinde iki kez. Kovid’e yakalandınız

kim tanışmak ister?

iyi gelişmiş bir klitoris, mümkün olan tüm yollarla onu okşayın! Küçük değil ama çok büyük de değil. Bana gelince, bu doğru!)Scromnaja: 08 Feb 2023, 10:43 2023-01-08-15-55-50opi.jpg
Klitorisim ne kadar büyük bilmiyorum? Dışarıdan daha net görülüyor. Değerlendirin.
Fotoğrafı bir klitoris kalacak şekilde kırpmak istedim ama artık kırpılmış değil.

Güzellik!Scromnaja: 08 Feb 2023, 10:43 2023-01-08-15-55-50opi.jpg
Klitorisim ne kadar büyük bilmiyorum? Dışarıdan daha net görülüyor. Değerlendirin.
Bir klitoris kalacak şekilde fotoğrafı kırpmak istedim ama artık kırpılmayacak.
Evet, bu da olur