6996: 31 Jan 2023, 13:01
Marinka: 31 Jan 2023, 12:44
6996: 31 Jan 2023, 12:33
Psikolojiden bahsetmiyorum
nGülen bir surat ifadesi yok ama cümleye devam edin. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin.
Görüyorsunuz, hiçbir açıklama yapmadan imalarla yazan bir insan sadece kendine çok akıllı görünür ama dışarıdan bakıldığında insanlar böyle bir insanın söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını düşünür, cehaletini kabul etmek zordur, bu yüzden elinden geldiğince dışarı çıkıyor. n
Ne olursa olsun, buradaki itibarım umurumda değil. En azından onu beyinsiz bir sebze olarak düşünün :evet:
"Davranış Biyolojisi" hakkında yazmıştım " psikoloji değil.
Biyoloji, eğer bu kelimenin bilimsel anlamını almazsanız, hatta okul çocukları için basit bile olsa, bilimin bilimidir. canlılar ve habitatlarla etkileşimleri.
Kitabınızın başlığı, kelimenin tam anlamıyla alınırsa, aklımızda şu şekilde görünüyor: "Canlıların bilimi ve habitatla etkileşimi Davranışları" Kulağa çok saçma geliyor değil mi? öyle. Gülünç ve aptal. Basitleştirmek gerekirse, Biyo yaşam, logolar bilimi. "Yaşam Bilimi Davranışı" ortaya çıktı
Bu kitabı yazan kişinin orijinal görünmek istediği anlaşılıyor. Pek iyi sonuçlanmadı. Daha doğrusu hiç işe yaramadı. İsim hiçbir şey söylemiyor.
Biliyorsunuz burada beni internete bakıp anneme sormam için gönderen birkaç kişi var. Sadece gösteriş yapmaktan hoşlananlar ve akıllı bir bakışla başlarını sallayarak şöyle bir şeyi sıkanlar var - hala anlamayacaksınız, sizin için her şey açık ya da sessizce ayrılıyorlar.
Gerçekten söyleyecek bir şeyin varsa ipuçlarına ihtiyacın yok. A dediler, B deyin. Belki ilginç ve anlamlı bir şey ortaya çıkar ama diyalog başlatmanın bir anlamı yok. Eğer yanılıyorsam o zaman kanıtla. Yanıldığımı düşündüysen ama tartışma sırasında yanıldığın ortaya çıktıysa, itiraf et. Ah, ben de anneme gönderip başımı sallayabilirim ve şeffaf ipuçları verebilirim. Bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok.