Kızı ve babası
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kızı ve babası
Delirdin mi?
2 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, artık çatıdan atlama zamanının geldiğini düşündüm, çünkü küçük sikimle bayılan annemi sikiyordum ve burada insanlar 3 yaşındaki kızlarını sikiyor....
nEh, bu çok fazla erkeksi, bu çok doğru Genel olarak çok fazla
Gerçekten kendime bir şeyler yapmayı düşünüyordum çünkü annemin sarhoş olup hiçbir şey hatırlamamasından faydalanıyorum. Tek kelimeyle normal değilsin
2 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, artık çatıdan atlama zamanının geldiğini düşündüm, çünkü küçük sikimle bayılan annemi sikiyordum ve burada insanlar 3 yaşındaki kızlarını sikiyor....
nEh, bu çok fazla erkeksi, bu çok doğru Genel olarak çok fazla
Gerçekten kendime bir şeyler yapmayı düşünüyordum çünkü annemin sarhoş olup hiçbir şey hatırlamamasından faydalanıyorum. Tek kelimeyle normal değilsin
-
- Potansiyel seks nesnesi
Belki orgazm değildi ama birkaç dakikalığına bayılmış gibi görünüyor ve bu bizim ilk seferimiz olmamasına rağmen biraz korktum.
-
- Flört etmek
-
Annem bir kadın olarak beni hiç uyandırmadı ama kızlarım, yeğenim başka bir konu ve yetişkinler olarak teyzem ve kuzenim 50’nin altında, kız kardeşim 45, yeğenim küçük, ben 10 yaşındayım. yaşında
-
-
- Flört etmek
Anladım, sadece sohbet etmek istedim. Sana hikayemi anlatırım, istersen sana hikayemi ve deneyimlerimi anlatırım
2 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Alec, yani sosyal ağlarınıza da ihtiyacım yok, size öylece özel mesaj yazamazsınız, görünüşe göre onu profilinizde kapatmışsınız ve isterseniz takma adıma tıklayın ve oraya özel mesaj yaz.
Tamamen kendi isteğimle
2 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Alec, yani sosyal ağlarınıza da ihtiyacım yok, size öylece özel mesaj yazamazsınız, görünüşe göre onu profilinizde kapatmışsınız ve isterseniz takma adıma tıklayın ve oraya özel mesaj yaz.
Tamamen kendi isteğimle
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
Anon, bazen üvey babamla sevişiyorum ama ben’ zaten 40’ın üzerindeyim. erkek yok ama seks istiyorum
- These users thanked the author Irina for the post (total 10):
- Avare, Maksimum, Boynuzlar, Sibiryak89, Kirya, kaptan63, Alex Alex, PavelNokia, andrey.petrov, Audi
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Anon, seninle iletişim kurmanın herhangi bir yolu var mı? örneğin e-posta veya telgraf? bana özel mesaj gönder
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Kuzen, hiç resmin var mı?
53 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Kim video ve fotoğraf ister ensest konusunu yaz
53 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Kim video ve fotoğraf ister ensest konusunu yaz
-
vit123, Bu benim için misin? Okudum ama sorunuma burada bir çözüm bulamadım. boşuna başvurdum...
-
Kızımla birlikteydi. Onunla kulübede sarhoş olduk. Mezuniyetlerini enstitüde kutladılar. Haydi hamama gidelim. Olay orada oldu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
-
-
Ben de babamın sikinin üstüne oturmayı çok isterim. Evet, babanın bebeği memnun etmesine izin verin, elastik penisini kızının dar amına sokun, hoşuna gidecek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
Kocam için hazırladığım koleksiyondan...
aynı zamanda zaten Papachkai dediğim kayınpederimin göz açıp kapayıncaya kadar mutfakta belirdiğini fark ediyorum. akşamları küçük odaları giyerek odamdan dışarı çıktığımda sigara içiyorum...

- These users thanked the author Alinka for the post (total 28):
- Avare, Nikk, George, Altı, Kasım, Denis881, İvannavi, Dmitrius, nikolj202, Richard Sorge, Belphegor, Sibiryak89, Kirya, Aslan 123540, Ateev, Mart, Anonim, Fargal94, Tenos, Süleyman, sapık, Arbalet, andrey.petrov, mega saniye, Ivankzn and 3 more users
-
- Orgazm!
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Ne güzel bir manzara İktidarsız her erkeği cinsel bir deve dönüştürecek, kayınpederinin mutfağa kadar peşinden koşması şaşırtıcı değil
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Odadan dışarı çıktığınızda bu güzellik zaten nemliyse ve arzunun tatlı aromasını yayıyorsa şaşırmam.
- These users thanked the author Avare for the post (total 2):
- Alinka, andrey.petrov
-
- Sürtünmeler
işte, şortumu yukarı çektim biraz... Kocam için denedim... :sumashed: günlük görünümde giderek daha mütevazı...

-
- Orgazm!
Bizim için olmasa da en azından kendim için itiraf edin ki şortumu bu şekilde yukarı çekmem sadece kocam için değildi. , kayınpederinizin size baktığını bildiğiniz için mi?Alinka: ↑26 May 2021, 16:07:lol:Böyle bir bakış, iktidarsız herhangi bir kişiyi cinsel bir dev haline getirecektir, kayınpederinizin peşinden mutfağa koşması şaşırtıcı değildir![]()
![]()
peki, işte burada , şortumu biraz yukarı çektim... Kocam için denedim... .
günlük görünümde giderek daha mütevazı hale geliyor...
![]()
-
- Sürtünmeler
Kabul edersem, yanılıyorsun... Şortumu öyle kaldırmam ama tek bir yazlık elbiseyle, en sevdiğim elbiseyle , gerçekten evim haline gelmiş olan, bazen mutfakta yaramazlık yapıyorum, kayınvalidem arkamı göremediğinde, duvara monte dolabı açıyorum ve en üstteki bir şeye uzanıyorum. rafım ve kısa eteğim tüm elbiseyi takip ederek müstehcenlik noktasına kadar yükseliyor ve parlıyor...

-
- Orgazm!
Heyecanlı, tıkanmış dudakların arasında sıcak bir am ya da nektar damlacıkları ile parlıyor mu?Alinka: ↑26 May 2021, 16:26Kabul ediyorsam yanılıyorsun... Şortumu bu şekilde kaldırmam ama tek bir yazlık elbiseyle, en sevdiğim biri, gerçekten evim haline gelmiş olan, bazen mutfakta yaramazlık yapıyorum, kayınvalidem arkasını göremediğinde, duvar dolabını açıp en üst rafa ve kısa çantama uzanıyorum. etek, tüm elbiseyi takip ederek müstehcenlik noktasına kadar yükseliyor ve parlıyor...Bize olmasa da en azından kendinize, kayınpederinizin size baktığını bildiğiniz için şortu kocanız için giymediğinizi itiraf edin?!![]()
![]()
-
- Sürtünmeler
ah ve hayalperest))) ateşli kedi, gizli, ince dantel külot...
Ve çıplak amımla sadece bir kez parladım!!! ama bu durumda niyetim yoktu ve saf ve masum kaldım))) kayınvalidemin bana dediği gibi bir melek
:lol :Gezgin: ↑26 May 2021, 16:28Heyecanlı, tıkanmış dudakların arasında sıcak bir am veya nektar damlacıkları parlıyor mu?Kabul ediyorsam yanılıyorsun... Şortumu öyle kaldırmıyorum ama tek bir yazlık elbiseyle kaldırıyorum , en sevdiğim, çoktan ev haline gelmiş olan, bazen mutfakta yaramazlık yapıyorum, kayınvalidem arkasını dönüp görmüyor, ama duvar dolabını açıp en üstteki bir şeye uzanıyorum. üst raf ve kısa eteğim, tüm elbiseyi takip ederek müstehcenlik noktasına kadar yükseliyor ve parlıyor...:smile340:

-
- Orgazm!
Biz seni saf ve masum bir melek olarak görüyoruz, bundan şüphe etmene bile gerek yokAlinka: ↑26 May 2021, 16:41nHeyecanlı, tıka basa dolu dudakların arasında sıcak bir kedi ya da nektar damlacıkları parlıyor mu?Alinka: ↑26 May 2021, 16:26 Eh, eğer itiraf ediyorsan, o zaman yanılıyorsun... Şortumu bu şekilde kaldırmam ama tek bir yazlık elbiseyle, en sevdiğim elbiseyle. gerçekten ev gibi oluyorum, bazen kayınvalidem arkasını görmediğinde mutfakta oynuyorum, ama duvar dolabını açıyorum ve en üst rafa ve kısa eteğime uzanarak tüm elbiseyi takip ediyorum. , ahlaksızlık noktasına varır ve parlar...![]()
![]()
:lol:
oh ve bir hayalperest))) gizli ateşli amcık, ince dantel külot...
Ve sadece bir kez çıplak amımla parladım !!! ama bu durumda niyetim yoktu ve saf ve masum kaldım))) kayınvalidemin bana dediği gibi bir melek
![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
[/quote]
:-D ah, ne hayalperest))) sıcak kedi, ince dantel külotla gizlenmiş...
Ve çıplak amımı yalnızca bir kez gösterdim!!! ama bu durumda niyetim yoktu ve saf ve masum kaldım))) kayınvalidemin bana dediği gibi bir melek 
[/quote]
Tüm forum üyelerinin güzelliğinizi ve masumiyetinizi ne kadar takdir ettiğini bir bilseniz! Ve ona tekrar tekrar hayran olmaktan mutluluk duyacaklar! Ve tekrar, tekrar!... Ve tekrar!...
4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Sıcak bir ışıltıyla parlıyor heyecanlı, tıkanmış dudakların arasında kedi mi yoksa nektar damlacıkları mı?Alinka: ↑26 May 2021, 16:41
Eh, eğer itiraf edersem, o zaman yanılıyorsun... Şortumu bu şekilde kaldırmam ama tek bir yazlık elbiseyle, en sevdiğim elbiseyle, zaten evim haline gelmiş olanla , Bazen mutfakta kayınvalidemin sırtı görmediğinde yaramazlık yapıyorum ve duvar dolabını açıp en üst rafa bir şey uzanıyorum ve kısa eteğim tüm sundress’i takip ederek yukarıya çıkıyor ahlaksızlık noktası ve ışıltılar...:smile340 :
[/quote]

[/quote]
Tüm forum üyelerinin güzelliğinizi ve masumiyetinizi ne kadar takdir ettiğini bir bilseniz! Ve ona tekrar tekrar hayran olmaktan mutluluk duyacaklar! Ve tekrar, tekrar!... Ve tekrar!...

4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Harika bir koleksiyonunuz var! Artık sadece eşim için değil, bizim için de olacak...
-
İyi günler arkadaşlar. Düzenli seks yapabileceğim bir kız arkadaşım olsun istiyorum, çok şefkatli bir adamım, Moskova’da yaşıyorum, bana yaz, memnunum. WhatsApp’ım 89013631035
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Her ne kadar hiç böyle düşüncelerim olmasa da güzel bir kız çocuğu sahibi olmak kolay değil...
- These users thanked the author Chuck for the post:
- görünüyor_normal
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
-
Baba, kızının onu ilk erkeği olarak seçmesinden memnun olmalı. Bu aynı zamanda karşılıklı güvenin yüksek düzeyde olduğunu da gösterir!
Baba asla kızına zarar vermez, diğer genç hanımlarına karşı her zaman çok daha nazik ve dikkatlidir.
Aşk için!)
Baba asla kızına zarar vermez, diğer genç hanımlarına karşı her zaman çok daha nazik ve dikkatlidir.
Aşk için!)
-
- Nirvana’dayım
Ve babam için!!!Eşcinsellik: ↑25 Jun 2021, 17:25 Baba, kızının ilk erkeği olarak onu seçmesinden memnun olmalı. Bu aynı zamanda karşılıklı güvenin yüksek düzeyde olduğunu da gösterir!
Aşk için!) n

-
12 yaşındaki kızım için istiyorum, onun da istediğini biliyorum. Ne yapmalıyım?
-
Birbirinizi sevin! Bu tür ilişkiler en hassas ve şefkatlidir. Bu harika! Kızımın sevgisi ve isteği muhteşem :)!!!!!!!
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
En derin ve en saf aşk için - baba ve kız sevgisi!
5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Ishtar, bu harika! Bu bahar çağı yakınınızda! Kıza her şeyi özenle ve sevgiyle vereceksin. Onun hiçbir haydut akranı, tüm sonuçları babası gibi düşünmeyecek.
Önemli olan, aşırı övmekten ve aşırı abartmaktan korkmayın. Hiç de gereksiz değil. Prensesiniz görünümünde sakinlik ve özgüvenle dolu olacak. Geçiş yaşı, çok gelişmiş duyular.
Kızınızı koruyun!
5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Ishtar, bu harika! Bu bahar çağı yakınınızda! Kıza her şeyi özenle ve sevgiyle vereceksin. Onun hiçbir haydut akranı, tüm sonuçları babası gibi düşünmeyecek.
Önemli olan, aşırı övmekten ve aşırı abartmaktan korkmayın. Hiç de gereksiz değil. Prensesiniz görünümünde sakinlik ve özgüvenle dolu olacak. Geçiş yaşı, çok gelişmiş duyular.
Kızınızı koruyun!
- These users thanked the author görünüyor_normal for the post:
- Mart
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Bakmanızı istiyorum (ve sadece çıplak kızımın 19 yaşındaki genç vücuduyla çekilmiş fotoğrafına değil) Ama buraya fotoğrafın bağlantısını ekleyemiyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Bu akşamı estetikle doldurdu :)
- These users thanked the author görünüyor_normal for the post:
- Avare
-
- Similar Topics
- Replies
- Views