Kızı ve babası

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
çıtırtı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Kızı ve babası

Unread post by çıtırtı »

Delirdin mi?

2 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, artık çatıdan atlama zamanının geldiğini düşündüm, çünkü küçük sikimle bayılan annemi sikiyordum ve burada insanlar 3 yaşındaki kızlarını sikiyor....
nEh, bu çok fazla erkeksi, bu çok doğru Genel olarak çok fazla
Gerçekten kendime bir şeyler yapmayı düşünüyordum çünkü annemin sarhoş olup hiçbir şey hatırlamamasından faydalanıyorum. Tek kelimeyle normal değilsin
These users thanked the author çıtırtı for the post (total 3):
Avare, Anonim, ensest
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Belki orgazm değildi ama birkaç dakikalığına bayılmış gibi görünüyor ve bu bizim ilk seferimiz olmamasına rağmen biraz korktum.
çıtırtı
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by çıtırtı »

Alec, sana özel mesaj gönderebilir miyim?
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Annem bir kadın olarak beni hiç uyandırmadı ama kızlarım, yeğenim başka bir konu ve yetişkinler olarak teyzem ve kuzenim 50’nin altında, kız kardeşim 45, yeğenim küçük, ben 10 yaşındayım. yaşında
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Buradan PM’ye nasıl yazacağımı bilmiyorum ve hiçbir ağda değilim
çıtırtı
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by çıtırtı »

Anladım, sadece sohbet etmek istedim. Sana hikayemi anlatırım, istersen sana hikayemi ve deneyimlerimi anlatırım

2 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Alec, yani sosyal ağlarınıza da ihtiyacım yok, size öylece özel mesaj yazamazsınız, görünüşe göre onu profilinizde kapatmışsınız ve isterseniz takma adıma tıklayın ve oraya özel mesaj yaz.
Tamamen kendi isteğimle
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176

Unread post by Irina »

Anon, bazen üvey babamla sevişiyorum ama ben’ zaten 40’ın üzerindeyim. erkek yok ama seks istiyorum
These users thanked the author Irina for the post (total 10):
Avare, Maksimum, Boynuzlar, Sibiryak89, Kirya, kaptan63, Alex Alex, PavelNokia, andrey.petrov, Audi
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Orientation: biseksüel

Unread post by Avare »

derak: 02 Apr 2021, 14:35 Anladım, sadece sohbet etmek istedim. Size kendi hikayemi ve deneyimlerimi anlatmak isteseydim size hikayemi anlatırdım
Bu palyaço size öyle hikayeler anlatacak ki, gözlerinizi kutsal suyla yıkamak isteyeceksiniz
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Vit123 »

Anon, seninle iletişim kurmanın herhangi bir yolu var mı? örneğin e-posta veya telgraf? bana özel mesaj gönder
These users thanked the author Vit123 for the post:
kaptan63
İleri
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43

Unread post by İleri »

Kuzen, hiç resmin var mı?

53 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Kim video ve fotoğraf ister ensest konusunu yaz
These users thanked the author İleri for the post (total 2):
Tolkala, Avare
Prenses
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Prenses »

vit123, Bu benim için misin? Okudum ama sorunuma burada bir çözüm bulamadım. boşuna başvurdum...
Serge_samara
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Serge_samara »

Kızımla birlikteydi. Onunla kulübede sarhoş olduk. Mezuniyetlerini enstitüde kutladılar. Haydi hamama gidelim. Olay orada oldu.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Şimdi kızınızla düzenli seks mi yapıyorsunuz?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Avare
Serge_samara
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Serge_samara »

Tam olarak değil. Ancak periyodik olarak olur.
fahişe
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by fahişe »

Ben de babamın sikinin üstüne oturmayı çok isterim. Evet, babanın bebeği memnun etmesine izin verin, elastik penisini kızının dar amına sokun, hoşuna gidecek
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

Kuzen: 25 Nov 2020, 02:55
Anon, söyle bana...
Merak ediyorum: son birkaç günde başka neler oldu?
Şu sıska şeyi çekecek misin...? Cevap!
Bir nedenden dolayı bunu kendim için yaptım. Bilgisayar konusunda bana yardımcı oldu.
silah
These users thanked the author Travolta for the post:
annem adam yaptı
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347

Unread post by Alinka »

Kocam için hazırladığım koleksiyondan... :oops: aynı zamanda zaten Papachkai dediğim kayınpederimin göz açıp kapayıncaya kadar mutfakta belirdiğini fark ediyorum. akşamları küçük odaları giyerek odamdan dışarı çıktığımda sigara içiyorum... :sumashed:
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Alinka: 26 May 2021, 15:59 Eşim için hazırladığım koleksiyondan... :oops: aynı zamanda zaten Papachkai adını verdiğim kayınpederimin göz açıp kapayıncaya kadar nasıl göründüğünü fark ediyorum. akşamları geç saatlerde dışarı çıktığımda sigara içmek için mutfağa... :sumashed:
Ne güzel bir manzara İktidarsız her erkeği cinsel bir deve dönüştürecek, kayınpederinin mutfağa kadar peşinden koşması şaşırtıcı değil

1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Alinka: 26 May 2021, 15:59 Kocam için hazırladığım koleksiyondan... :oops: aynı zamanda fark ettim Zaten Papachkai dediğim kayınpederim, akşamın geç saatlerinde küçük odanız bitince göz açıp kapayıncaya kadar mutfakta sigara içmek için beliriyor... :sumashed:
Odadan dışarı çıktığınızda bu güzellik zaten nemliyse ve arzunun tatlı aromasını yayıyorsa şaşırmam.
These users thanked the author Avare for the post (total 2):
Alinka, andrey.petrov
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

Gezgin: 26 May 2021, 16:00 Bu tür bir bakış, iktidarsız her erkeği cinsel bir deve dönüştürecektir; kayınpederinizin peşinden mutfağa koşmasına şaşmamak gerekir
:lol: :lol: :lol: :-D işte, şortumu yukarı çektim biraz... Kocam için denedim... :sumashed: günlük görünümde giderek daha mütevazı... :smile340:
These users thanked the author Alinka for the post (total 2):
Avare, kaptan63
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Alinka: 26 May 2021, 16:07
Böyle bir bakış, iktidarsız herhangi bir kişiyi cinsel bir dev haline getirecektir, kayınpederinizin peşinden mutfağa koşması şaşırtıcı değildir
:lol: :lol: :lol: :-D peki, işte burada , şortumu biraz yukarı çektim... Kocam için denedim... . :sumashed: günlük görünümde giderek daha mütevazı hale geliyor... :smile340:
Bizim için olmasa da en azından kendim için itiraf edin ki şortumu bu şekilde yukarı çekmem sadece kocam için değildi. , kayınpederinizin size baktığını bildiğiniz için mi?
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

Gezgin: 26 May 2021, 16:09 Kayınpederinizin size baktığını bildiğiniz için böyle şort çekmenizin sadece kocanız için olmadığını bize olmasa da en azından kendinize itiraf edin?!
Kabul edersem, yanılıyorsun... Şortumu öyle kaldırmam ama tek bir yazlık elbiseyle, en sevdiğim elbiseyle , gerçekten evim haline gelmiş olan, bazen mutfakta yaramazlık yapıyorum, kayınvalidem arkamı göremediğinde, duvara monte dolabı açıyorum ve en üstteki bir şeye uzanıyorum. rafım ve kısa eteğim tüm elbiseyi takip ederek müstehcenlik noktasına kadar yükseliyor ve parlıyor... :sumashed: :smile340:
These users thanked the author Alinka for the post (total 4):
Avare, Nikk, Kirya, Anonim
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Alinka: 26 May 2021, 16:26
Bize olmasa da en azından kendinize, kayınpederinizin size baktığını bildiğiniz için şortu kocanız için giymediğinizi itiraf edin?!
Kabul ediyorsam yanılıyorsun... Şortumu bu şekilde kaldırmam ama tek bir yazlık elbiseyle, en sevdiğim biri, gerçekten evim haline gelmiş olan, bazen mutfakta yaramazlık yapıyorum, kayınvalidem arkasını göremediğinde, duvar dolabını açıp en üst rafa ve kısa çantama uzanıyorum. etek, tüm elbiseyi takip ederek müstehcenlik noktasına kadar yükseliyor ve parlıyor... :sumashed: :smile340:
Heyecanlı, tıkanmış dudakların arasında sıcak bir am ya da nektar damlacıkları ile parlıyor mu?
These users thanked the author Avare for the post:
Altı
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

Gezgin: 26 May 2021, 16:28
Gezgin: 26 May 2021, 16:09 Bize olmasa da en azından kendinize, sadece kocanız için değil, kayınpederinizin size baktığını bildiğiniz için böyle şortlar çektiğinizi itiraf edin ?!
Kabul ediyorsam yanılıyorsun... Şortumu öyle kaldırmıyorum ama tek bir yazlık elbiseyle kaldırıyorum , en sevdiğim, çoktan ev haline gelmiş olan, bazen mutfakta yaramazlık yapıyorum, kayınvalidem arkasını dönüp görmüyor, ama duvar dolabını açıp en üstteki bir şeye uzanıyorum. üst raf ve kısa eteğim, tüm elbiseyi takip ederek müstehcenlik noktasına kadar yükseliyor ve parlıyor... :sumashed: :smile340:
Heyecanlı, tıkanmış dudakların arasında sıcak bir am veya nektar damlacıkları parlıyor mu?
:lol : :lol: :-D ah ve hayalperest))) ateşli kedi, gizli, ince dantel külot... :sumashed: Ve çıplak amımla sadece bir kez parladım!!! ama bu durumda niyetim yoktu ve saf ve masum kaldım))) kayınvalidemin bana dediği gibi bir melek :angel:
These users thanked the author Alinka for the post (total 3):
Nikk, Anonim, Kirya
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Alinka: 26 May 2021, 16:41
Alinka: 26 May 2021, 16:26 Eh, eğer itiraf ediyorsan, o zaman yanılıyorsun... Şortumu bu şekilde kaldırmam ama tek bir yazlık elbiseyle, en sevdiğim elbiseyle. gerçekten ev gibi oluyorum, bazen kayınvalidem arkasını görmediğinde mutfakta oynuyorum, ama duvar dolabını açıyorum ve en üst rafa ve kısa eteğime uzanarak tüm elbiseyi takip ediyorum. , ahlaksızlık noktasına varır ve parlar... :sumashed: :smile340:
nHeyecanlı, tıka basa dolu dudakların arasında sıcak bir kedi ya da nektar damlacıkları parlıyor mu?
:lol: :lol: :-D oh ve bir hayalperest))) gizli ateşli amcık, ince dantel külot... :sumashed: Ve sadece bir kez çıplak amımla parladım !!! ama bu durumda niyetim yoktu ve saf ve masum kaldım))) kayınvalidemin bana dediği gibi bir melek :angel:
Biz seni saf ve masum bir melek olarak görüyoruz, bundan şüphe etmene bile gerek yok
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Alinka: 26 May 2021, 16:41
Eh, eğer itiraf edersem, o zaman yanılıyorsun... Şortumu bu şekilde kaldırmam ama tek bir yazlık elbiseyle, en sevdiğim elbiseyle, zaten evim haline gelmiş olanla , Bazen mutfakta kayınvalidemin sırtı görmediğinde yaramazlık yapıyorum ve duvar dolabını açıp en üst rafa bir şey uzanıyorum ve kısa eteğim tüm sundress’i takip ederek yukarıya çıkıyor ahlaksızlık noktası ve ışıltılar... :sumashed: :smile340 :
Sıcak bir ışıltıyla parlıyor heyecanlı, tıkanmış dudakların arasında kedi mi yoksa nektar damlacıkları mı?
[/quote]
:lol: :lol: :-D ah, ne hayalperest))) sıcak kedi, ince dantel külotla gizlenmiş... :sumashed: Ve çıplak amımı yalnızca bir kez gösterdim!!! ama bu durumda niyetim yoktu ve saf ve masum kaldım))) kayınvalidemin bana dediği gibi bir melek :angel:
[/quote]

Tüm forum üyelerinin güzelliğinizi ve masumiyetinizi ne kadar takdir ettiğini bir bilseniz! Ve ona tekrar tekrar hayran olmaktan mutluluk duyacaklar! Ve tekrar, tekrar!... Ve tekrar!... :cat1:

4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Alinka: 26 May 2021, 15:59 Kocam için hazırladığım koleksiyondan... :oops: aynı zamanda kayınpederim zaten Papachkai’yi aradım, akşam geç saatlerde odamdan çıktığımda göz açıp kapayıncaya kadar mutfakta sigara içmek için beliriyor... :sumashed:
Harika bir koleksiyonunuz var! Artık sadece eşim için değil, bizim için de olacak...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Alinka, Anonim
Branko
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Branko »

İyi günler arkadaşlar. Düzenli seks yapabileceğim bir kız arkadaşım olsun istiyorum, çok şefkatli bir adamım, Moskova’da yaşıyorum, bana yaz, memnunum. WhatsApp’ım 89013631035
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Beğenmek »

derak,
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Beğenmek »

Alinka, merhaba
Kazanova
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kazanova »

Peki neden yavaşlıyorsun?
Deniz
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Deniz »

.......
Last edited by Deniz on 21 Jun 2021, 21:25, edited 1 time in total.
These users thanked the author Deniz for the post:
Avare
Chuck
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Chuck »

Her ne kadar hiç böyle düşüncelerim olmasa da güzel bir kız çocuğu sahibi olmak kolay değil...
These users thanked the author Chuck for the post:
görünüyor_normal
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Deaniz: 21 Jun 2021, 18:21 Ben 18 yaşında bir kız olarak size arzularınızda aslında böyle bir şeyin olmadığını söylemek istiyorum. Bende de benzer bir durum var ama ben diğer taraftayım) baba değil kız))
Peki kız ne istiyor bizi memnun etmek için mi? :daypyat:
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Vit123 »

Anon, PM’de bir telgraf yaz
Eşcinsellik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eşcinsellik »

Baba, kızının onu ilk erkeği olarak seçmesinden memnun olmalı. Bu aynı zamanda karşılıklı güvenin yüksek düzeyde olduğunu da gösterir!
Baba asla kızına zarar vermez, diğer genç hanımlarına karşı her zaman çok daha nazik ve dikkatlidir.
Aşk için!)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Eşcinsellik: 25 Jun 2021, 17:25 Baba, kızının ilk erkeği olarak onu seçmesinden memnun olmalı. Bu aynı zamanda karşılıklı güvenin yüksek düzeyde olduğunu da gösterir!
Baba asla kızına zarar vermez, diğer genç hanımlarına karşı her zaman çok daha nazik ve dikkatlidir.
Aşk için!) n
Ve babam için!!! :daypyat:
Eserler
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eserler »

12 yaşındaki kızım için istiyorum, onun da istediğini biliyorum. Ne yapmalıyım?
Eşcinsellik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eşcinsellik »

Birbirinizi sevin! Bu tür ilişkiler en hassas ve şefkatlidir. Bu harika! Kızımın sevgisi ve isteği muhteşem :)!!!!!!!
görünüyor_normal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by görünüyor_normal »

En derin ve en saf aşk için - baba ve kız sevgisi!

5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Ishtar, bu harika! Bu bahar çağı yakınınızda! Kıza her şeyi özenle ve sevgiyle vereceksin. Onun hiçbir haydut akranı, tüm sonuçları babası gibi düşünmeyecek.
Önemli olan, aşırı övmekten ve aşırı abartmaktan korkmayın. Hiç de gereksiz değil. Prensesiniz görünümünde sakinlik ve özgüvenle dolu olacak. Geçiş yaşı, çok gelişmiş duyular.
Kızınızı koruyun!
These users thanked the author görünüyor_normal for the post:
Mart
Nick088
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Nick088 »

Bakmanızı istiyorum (ve sadece çıplak kızımın 19 yaşındaki genç vücuduyla çekilmiş fotoğrafına değil) Ama buraya fotoğrafın bağlantısını ekleyemiyorum
These users thanked the author Nick088 for the post:
Tolkala
görünüyor_normal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by görünüyor_normal »

Bu akşamı estetikle doldurdu :)
These users thanked the author görünüyor_normal for the post:
Avare