Belki birilerinin hoşuna gider.
İlk eşimden boşandım ve görünüşe göre buna doyamadım, çok sert vurdum... Bu uzun zaman önceydi. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama ICQ’da Katerina kızıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. O zamanlar bitmemiş bir ilişkisi varmış gibi görünüyordu. Ve bir gün bana böyle olduğunu söyleyerek yazdı. Özgür. Ayrıca yazıştık ve bana sadece külotlu bir fotoğrafını gönderdi. Kıvrımları çok seksi! Buluşmak üzere anlaştık. Onu almaya gittim. Yaz mevsimiydi, hafif bir elbise giyiyordu. Koya gittik, yürüdük, sohbet ettik... Akşam olmaya başlamıştı bile. Ormanın içinden geçiyoruz ve ona söylüyorum, korkutucu değil, beni ilk kez görüyorsun, her taraf ormanla dolu, birdenbire seni rahatsız etmeye başlayacağım... O da, aldırmazdım diyor. Doğal olarak bu sözlerden sonra bir yola sapıyorum ve bir köşeye park ediyorum.
Öpüşmeye başlıyoruz, onun genç, elastik göğüslerine dokunuyorum, yavaş yavaş elbisesinin düğmelerini çözüyorum. Elbiseyi kendisi çıkarıyor ve güzel dantel iç çamaşırlarıyla kalıyor. Koltuğu (yolcuyu) yatar pozisyona getiriyorum ve mümkün olduğu kadar geriye kaydırıyorum. Ona doğru ilerleyerek sutyenini çıkardım ve göğüslerini öptüm. Dilimle meme uçlarımla oynuyorum, diye inliyor. Aşağıya inip külotumu kenara itiyorum ve tüm amımı öpüyorum. Sonra dilimle klitorisi buluyorum ve onunla biraz üzüm gibi oynuyorum. Zaten çok fazla inliyor. Dilimle dudaklarını yalıyorum ve dilimle amına giriyorum. Çok lezzetli ve şimdi hatırladığım kadarıyla çilek kokusu var. Onu yalamaya başladım, ellerini saçlarıma soktu. Onu orgazma ulaştırmak uzun sürmedi. Yüksek sesle inledi, başımı sıcak ve ıslak vajinasına götürdü ve geldi.
Sonra dedi ki, şimdi seni memnun edeyim. Soyundum. Yer değiştirdik, koltuğa uzandım, o da külotunu çıkardı ve karşımda durdu. İlk önce nazikçe aletimi mastürbasyon yapmaya başladı. Daha sonra dudaklarıyla başa dokundu, dilini baştan testislere doğru gezdirdi ve penisi ağzına aldı. Emmeye ve şaplak atmaya başladı. Onu yalarken zaten aşırı heyecanlanmıştım. Ağzına boşalabilir miyim diye sordum, elbette dedi! Onu fazla bekletmedim. Penisi ağzında tutarak diliyle başını okşadı ve ben de ona sperm sıktım. Yavaşça birkaç kez daha emdi ve gösterişli bir şekilde yanıma gelerek dudaklarını yaladı. Bir süre öpüştük, okşayarak kendimizi okşadık.
Başka bir koşuya hazır olduğumu hissettim. Prezervatifi çıkardı, ağzına koydu ve penisimin üzerine koydu. Güzeldi. Ben onun üstündeydim, bacaklarını iki yana açtı; biri ön panele, diğeri tezgaha dayanıyordu. Onun ıslak ve yanan amına girdim. Penis çok kolay kaydı, aktı. Onu becerdim ve ikimiz de zevkle inledik. Göğüsler çok elastikti yani sallandıkları söylenemez, penisimi içine soktuğumda ürperdiler. Kalçalarımdan tuttu ve beni güçlü bir şekilde kendisine doğru itti. Neredeyse aynı anda bitirdiler.
Geri dönerken külot olmadan arabayı kullanıyorduve bu da çok heyecan vericiydi. Bu benim en unutulmaz seksimdi.
İlk randevuyla ilgili bir hikaye.
-
Автор темыVictor Peter
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İlk randevuyla ilgili bir hikaye.
- These users thanked the author Victor Peter for the post (total 2):
- Nikk, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
Автор темыVictor Peter
- ön sevişme
Re: İlk buluşma hikayesi.
Genç, yeşil...
Evet, birkaç aydır çıkıyorduk. Şimdi ayrıldığımıza gerçekten pişmanım, gerçekten.
Genç, yeşil...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
Ama unutulmaz duygular ve harika bir deneyim! Pişman olmamalısın ama gerçekleştiğine sevinmelisinViktorPiter: ↑23 Jan 2023, 17:33 Evet, birkaç aydır çıkıyorduk. Şimdi ayrıldığımıza gerçekten çok pişmanım, gerçekten pişmanım.
Genç, yeşil...
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years 1 month
Benimki de randevulara böyle giderdi))) Sadece ismi Olya olarak değiştir ve göğüslerimi büyüt)))
-
Автор темыVictor Peter
- ön sevişme
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post