İlişki ikilemi

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: İlişki ikilemi

Unread post by 6996 »

Marinka: 20 Jan 2023, 12:41 Alınmadım. Söylesene, neden altı aydan fazla bekleyesin ki? Altı ayda anlaşılması imkansız olan şey nedir?
Evet, altı ay hiçbir şey değil. Özellikle tutku varsa ve hormonlar tüm hızıyla devam ediyorsa. Boşanma istatistiklerine baktığınızda bunun nedenlerinden biri de gereksiz acelelerdir.
Victor Peter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Victor Peter »

Daha da kötüleşecek. Kendi deneyimlerimden biliyorum!
These users thanked the author Victor Peter for the post:
Sibiryak89
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Marinka: 20 Jan 2023, 12:24 3 yıldır neye bakıyordunuz, neyden şüphe ettiniz? Lütfen özel olarak yazın.
Biz çok farklıyız. Karakterine, mizacına, görünüşüne, hatta yemek ve müzik zevklerine göre... hatta uykuya göre (ben bir gece kuşuyum, o da şakacı). Ve ikimiz de bu farklılıklar yüzünden sonunda birbirimizi öldürüp öldürmeyeceğimizi anlamak için birbirimize yakından baktık :-D Çocuklarla ilgili olarak bile: Tanıştığımızda istedim, o zaman hazır değildi (artık ikisi de buna sahip oldukları için mutlular).
Yine, altı ay bir şeker buketi dönemidir; bu dönemde tüm tuzaklar, iç anlaşmazlıklar ve rahatsızlıklar, ölçüsüz duygular ve hormonlar tarafından yumuşatılır. Ve her şey biraz sakinleştiğinde her şey ortaya çıkıyor. Yılın ilk yarısı her zaman gelecekte geçinip geçinemeyeceğinizin bir göstergesi değildir.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
6996
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Gudgeon: 20 Jan 2023, 12:56
Marinka: 20 Jan 2023, 12:41 Arabanız var mı? Satın almadan önce üç yıl boyunca bir araba bayisine gittiniz mi?
Evet, üç. Modelleri uzun süre, elbette birkaç ay seçtim. Ama araba bir donanım parçasıdır, onunla yaşayamazsınız. Beğenmedim, attım (yani sattım). Bunları hemen kendim düzeltiyorum. Ancak evliliği donanım satın alımıyla karşılaştırmak bir şekilde tuhaf.
Marinka: 20 Jan 2023, 12:41 Burada ne tür saçmalıklar yazıyorlar
Bu tam yerinde! :))
Peki neden birkaç yılı değil de birkaç ayı seçtiniz? Tabii benim örneğim buraya sığmıyor. Birlikte yaşadığınızda seçim yapmıyorsunuz, zaten araba kullanıyorsunuz ama satın alıp almayacağınızı merak ediyorsunuz. Neden satın almalı? Seyahat etmeye devam edebilirsiniz.
Peki neyle karşılaştırılmalı? Peki, bunu ayakkabılarla karşılaştıralım. Görünüşü beğendiğimiz ayakkabıları aldık ama çok dardı. Yaymak umuduyla aldınız. Altı aydır çıkarmadılar, neden bekleyesiniz ki? Bu, bir buçuk yıldır rahatsız ayakkabılar giyen bir araçla ilgili.
Ve tabii ki konumunuz da sizin için faydalı. Bu kadının yılları çabuk geçiyor. Çocuk sahibi olabileceği ve çocuk doğurabileceği yıllar, 30 yaşına geldiği zamana göre daha kolaydır. Ve 20 yaşındayken, erkek cinsiyeti tarafından daha çok fark edilir, daha arzulanır ve daha çok talep edilir. Yıllar geçtikçe 40 yaşına gelene kadar tam tersine daha çekici hale gelirsiniz. Kendinize iyi bakarsanız.
Kesinlikle yavaş değilsiniz, aksine kurnazsınız. Bu, normal bir ay veya birkaç aylık deneme süresi yerine size birkaç yıl teklif eden bir işverenle karşılaştırılabilir. Kötü bir şey gibi görünmüyor ama bunca yıl çalıştıktan sonra seni sokağa atacaklar mı diye hep şüphe duyuyorsun. Etrafınızdaki insanlar size manevi baskı yapıyor, sevgiyle size stajyer diyorlar ve sonunda ne zaman uzman olacağınızı soruyorlar. Maddi ödül semboliktir. Elbette neden bu kadar çok diye soracaksınız ama o sadece size içtenlikle gülümseyecek ve diyecektir. - Bu ciddi bir mesele. Ona gerçekten çalıştığını söyle... O senin için ama gerçekte nasıl birisin? Neden bir çalışma kaydına ihtiyacınız var? Belirsiz bir deneme süresiyle çalışacak mısınız?

11 dakika sonra gönderildi:
Marinka: 20 Jan 2023, 12:24 3 yıldır neye bakıyordunuz, neyden şüphelendiniz? Lütfen özel olarak yazın.
Biz çok farklıyız. Karakterine, mizacına, görünüşüne, hatta yemek ve müzik zevklerine göre... hatta uykuya göre (ben bir gece kuşuyum, o da şakacı). Ve ikimiz de bu farklılıklar yüzünden sonunda birbirimizi öldürüp öldürmeyeceğimizi anlamak için birbirimize yakından baktık :-D Çocuklarla ilgili olarak bile: Tanıştığımızda istedim, o zaman hazır değildi (artık ikisi de buna sahip oldukları için mutlular).
Yine, altı ay bir şeker buketi dönemidir; bu dönemde tüm tuzaklar, iç anlaşmazlıklar ve rahatsızlıklar, ölçüsüz duygular ve hormonlar tarafından yumuşatılır. Ve her şey biraz sakinleştiğinde her şey ortaya çıkıyor. Yılın ilk yarısı her zaman gelecekte iyi geçinip geçinemeyeceğinizin bir göstergesi değildir.
Anlaşıp anlaşamayacağınız yalnızca eşlerden birinin ölümüyle belirlenir, çünkü İnsanlar 10, 20 ve 30 yıl sonra boşanırlar.

2 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
6996: 20 Jan 2023, 13:13
Marinka: 20 Jan 2023, 12:41 Alınmadım. Söylesene, neden altı aydan fazla bekleyesin ki? Altı ayda anlaşılması imkansız olan şey nedir?
Evet, altı ay hiçbir şey değil. Özellikle tutku varsa ve hormonlar tüm hızıyla devam ediyorsa. Boşanma istatistiklerine bakabilirsiniz, sebeplerden biri gereksiz aceledir.
Boşanmanın sebebi acele değildir. Eşlerden birinin aldatması bunların başında gelir. Alkolizm ikinci sırada yer alıyor.
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by 6996 »

Marinka: 20 Jan 2023, 13:33 Boşanmanın nedeni acele değildir. Eşlerden birinin aldatması bunların başında gelir. Alkolizm ikinci sırada yer alıyor.
Yani bu, neredeyse her insanın altı ay içinde tam olarak açığa çıkamayacağı özüdür.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

6996: 20 Jan 2023, 14:38
Marinka: 20 Jan 2023, 13:33 Boşanmanın nedeni acele değil. Eşlerden birinin aldatması bunların başında gelir. Alkolizm ise ikinci sırada yer alıyor.
Yani bu, neredeyse her insanın özü altı ay içinde tam olarak açığa çıkmayacak.
Bir insan eğer ilginizi çekmiyorsa hayatı boyunca hiç açılmayabilir. Partnerinizin alışkanlıklarını bildiğiniz için puan verdikleri bir program gördüm. Az çok iyi bilen ama çoğunlukla yanılan ortaklar vardı. Üstelik erkeklerin bu ihtimali kızlara göre daha fazla.
Kocam bana her zaman gül verirdi. Başkalarına hediye olarak Ve o kadar içtenlikle şaşırdı ki, zambakları daha çok sevdim. Nedenini bilmiyorum ama gülleri sevdiğimden emindi. Erkekler ne öğrenir?
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Rtrc »

Zamanınızı boşa harcamayın. Seks yoksa (ya da seksten keyif yoksa) hayat iyi olmayacaktır. Ne sen ne de o.
Çabuk kaçıp mizacınıza uygun bir eş bulmak daha iyidir.
Herkesin cinsel yapısı farklıdır, bu nedenle görüntüde ve benzerlikte bir tane bulmak daha mantıklı olacaktır.
These users thanked the author Rtrc for the post:
Lazarus33
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Lazarus33: 19 Jan 2023, 01:25 Tecrübelerinize göre, bir ilişki kurmak uğruna seks eksikliğine katlanmanın bir anlamı var mı?
Neden? Mizaçtaki küçük farklılıklar bile bir ilişki için sorun yaratabilir. İşlerin kendi kendine düzeleceğini ummak için hiçbir neden olmadığı, büyük olasılıkla daha da kötüleşeceği zaten doğru bir şekilde belirtilmişti. “Eski sevgilim” benim için her zaman yeterli olmuyordu, açlık diyetinde olmasam da yine de dışarı çıkmak zorunda kalıyordum. Ayrılığın nedeni bu değil, etkenlerden biri bu.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Lazarus33
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Nick’in dediğine katılıyorum, aşk yok, bir vücuda aşık olmak, güzellik aile için değil, restorana gitmek, arkadaşlarına göstermek için, bırakın onlar da onları kıskansın, nasıl sikiştiğini düşünün onu, ama kıskanılacak bir şey yok, seks yok, ortak yaşam yok ve karınız değil🤔 Bence o alıyor para bir kenara, Marinka, anlaşmayı yapan bir kadın olarak ne yapıyorsun, bunun büyük bir soru olduğunu umuyorsun, ama beyninin sana ne yaptığı %99,9.
Ya onu hamamböcekleriyle baş başa bırak ya da bir çözüm bul vücudu boşaltmak, aksi takdirde alışkanlıktan kurtulursunuz ve seks, bir spor gibi, formda olmak için her zaman antrenman yapmanız, bir şeyler yapmanız gerekir. Size iyi şanslar diliyorum🤝
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Lazarus33
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Sibiryak89: 21 Jan 2023, 06:45 Benim düşünceme göre o bir yandan para kazanıyor
Herkesin seksin nadir olmasından muzdarip olması şart değil. Doğru, bazen zamanla daha fazla ilgi ortaya çıkıyor.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Sibiryak89, Lazarus33
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”