[quote="Kız Alla" post_id=83368 time=1656879715 user_id=8293] Bunu birden fazla kez gördüm. [/quote] Öyleyse söyle bize Alla Kızı. Üstelik bunu iyi yapıyorsun.
Neyin işe yaradığını anlayamıyorum, nasıl yorum yapabilirim?
13 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Bir sorum var, annem ile açıkça seks hakkında mı konuşuyorsunuz? Bu tür üç konuşma yaptım, çok havalı ve son derece heyecan verici.
Neyin işe yaradığını anlayamıyorum, nasıl yorum yapabilirim?
[size=85][color=green]13 dakika 7 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Bir sorum var, [url=viewtopic.php?t ile en az bir kez iletişim kuran var mı? =5312]annem[/url] ile açıkça seks hakkında mı konuşuyorsunuz? Bu tür üç konuşma yaptım, çok havalı ve son derece heyecan verici.
[quote=fedor36 post_id=83586 time=1656937579 user_id=4919] Alo kızım, merhaba. söyle bana sen ve annen kaç yaşındaydınız? ve yaklaşık olarak bu Sovyet zamanlarında ya da şimdiydi [/quote] Sovyet döneminde orada değildim. O zamanlar ben 10 yaşındaydım, annem ise 34 yaşındaydı.
Sabah erkenden uyandım, sessizce yatak odasına gittim ve üvey babamı annemin iki açık bacaklarının arasında yattığını gördüm, ikisi de çıplak uyuyordu. 8 yaşındaydım, 2. sınıftaydım, sonbahar... Resim hâlâ gözlerimin önünde
Sabah erkenden uyandım, sessizce yatak odasına gittim ve üvey babamı annemin iki açık bacaklarının arasında yattığını gördüm, ikisi de çıplak uyuyordu. 8 yaşındaydım, 2. sınıftaydım, sonbahar... Resim hâlâ gözlerimin önünde😊
[quote=Kindly post_id=83159 time=1656848221 user_id=7610] Az önce ne kadar lanet olduğunu duydum [/quote]Ben de aynısını yaptım, yeni duydum, ama sanırım heyecan onlara baktığım zamanki kadardı ...
[quote=Hamile kalın post_id=68680 time=1652122786 user_id=1] çıplak odama geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı [/quote]bence bu çok heyecan verici, boşalmak isterdim birkaç dakika içinde)
Bir veya birkaç kişinin tutkulu seks yaptığını gerçekten görmek isterim ve beni katılmaya davet etmelerini beklerken onları izliyor ve mastürbasyon yapıyorum 💋💋 💋
Last post
Geçenlerde eşim böyle bir fantezisini dile getirdi, kulüp bakacağımı söyledi ama bizi rahatsız edeceklerinden korkuyordu.
Gençliğimde parkta bir kızla seks yaptığımda bana baktılar bize, daha sonra...