Kadınlar arasında şöhret
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kadınlar arasında şöhret
Kadınlar ofisteki bir iş arkadaşının bütün kızları yalamayı sevdiği haberine nasıl tepki verecekler?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years
Re: Kadınlar arasında şöhret
Bu konuyla ilgilenmeyeceğim
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 4):
- Allah 1974, Süleyman, Bay_X, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 2 years 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
İşinizi asla cinsiyetinizle kesiştirmeyin, daha sağlıklı olursunuz
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Süleyman, Bay_X
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 11 months
Bu, insanların onlarca yıldır tek bir yerde çalıştığı zamanlardan kalma. Artık her şey daha mobil. Ben küçükken bana da öyle söylemişlerdi, ne kızlar olduklarını... Neyse, kendimi tuttum. Ve 2 yıl sonra kimse kalmamıştı.FUCKYAMATERITY: ↑07 Aug 2022, 04:08 İşinizi hiçbir zaman cinsiyetinizle kesiştirmeyin, daha sağlıklı olursunuz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Zaten bir keresinde tüm ofis aşklarının canı cehenneme diye yazmıştım, sonları iyi olmayacak. Ve öyle bir şöhret ki birini yalarsınız, kimsenin ilgisini çekmez, onlar da sizi yalar, endişelenmeyin, ama samimi yaşam mahremdir çünkü gizli kalması gerekir.
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
- Herurg
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 9 months
İşyerinde birkaç meslektaşımı birden fazla becerdim, birine bağlandım, bir ay boyunca diğerini becerdim, sonra diğerine geçtim, sonra diğerine geçtim, birkaç yıl sonra çalışanların genel bir fotoğrafına bakmak ve kim olduğunu bilmek komik Siktim, kim inliyor, büfede oturuyorlar, siktiğimi bilerek çay içiyorlar. Ama asıl önemli olan zorunluluk olmadan seks yapmaktı, bu yüzden kimsenin kırgınlığı yoktu.
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 3):
- Romalılar, Aslan 123540, Şeytan
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Muhtemelen sosyal çevrenize bağlıdır. Bazı kızlar için bu romantizmdir, ancak bazıları için bir erkeğin am yalaması onun aşağılanmasıdır. Burada benimki 2. seçenekten 1. seçeneğe geçiyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
[/quote]
1 saat 6 dakika 37 saniye sonra gönderilir:
Aynıydı, bir iş şirketinde değildi. Aniden dokuz kızın da farklı zamanlarda orada bulunduğunu fark ettim.

1 saat 6 dakika 37 saniye sonra gönderilir:
Daha doğrusu ilki. İşin garibi, herkes bundan hoşlanmıyor ama bazıları soruyor.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Süleyman, Şeytan
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
İşin tuhaf yanı, yaklaşık 15 yıl önce iş maceraları oldukça yaygındı. Üniversiteden mezun olduktan sonra bir tasarım enstitüsünde işe girdim..
Atandığım bölüm 9 erkek ve 4 (ben dahil) kadından oluşuyordu, bunlardan biri gerçek bir fahişe, boşanmış ve her zaman memnun değildi, patronumuzdu. Departman çok sakin ve sarhoş. Az çok her olay, sarhoş kadınların çıplak popolarıyla bu gramofonun üzerine yatırıldığı misafir odasında (enstitüye ait bir simge yapı, Stalinist bir deri ve çok gıcırdayan bir kanepenin bulunduğu penceresiz bir oda) sarhoşluk ve çoklu yalnızlıklarla sona erdi. .
Kısa bir süre sonra ben de her anlamda orada ortadan kayboldum.
Benim için her şey, bir etkinlik sırasında, takımdaki ağır bir içkinin ardından patronum, iki adamımız ve Akşam bu adamlardan birinin dairesine taşındım. Kısa bir konuşmadan sonra bizi siktiler.
Atandığım bölüm 9 erkek ve 4 (ben dahil) kadından oluşuyordu, bunlardan biri gerçek bir fahişe, boşanmış ve her zaman memnun değildi, patronumuzdu. Departman çok sakin ve sarhoş. Az çok her olay, sarhoş kadınların çıplak popolarıyla bu gramofonun üzerine yatırıldığı misafir odasında (enstitüye ait bir simge yapı, Stalinist bir deri ve çok gıcırdayan bir kanepenin bulunduğu penceresiz bir oda) sarhoşluk ve çoklu yalnızlıklarla sona erdi. .
Benim için her şey, bir etkinlik sırasında, takımdaki ağır bir içkinin ardından patronum, iki adamımız ve Akşam bu adamlardan birinin dairesine taşındım. Kısa bir konuşmadan sonra bizi siktiler.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- çiçek hastalığı, Sibiryak89, N@TyPaL, Atlas
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
FUCKYAMATERITY, Evet, birçok kadın alenen kınayacak ve hakaret edecek kendisi gibi bir adam fahişe ve sürtük, ama gerçekte böyle bir çileği kendi düşüncesinde kabul eden hiçbir kadın yok zorunluluk yok, çünkü oral vajina masajından heyecan duymayı seven bir kız kategorisi var ve karşılığında oral seks (oral seks, anal) sonrasında kendileri hiçbir şey yapmazlar. Kamuoyunun kınaması aynı zamanda tiksintiyi de dizginliyor. İlk başta, eski sevgilim oral seks sürecinde seks partnerleri olduğunu ve bana sadece oral seks orgazmı için ihtiyacı olduğunu, çünkü başkaları onu dilleriyle orgazma ulaştıramayacaklarını söylediğinde ben de kendimi tuhaf hissettim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Düşüncelerin bu şekilde yorumlanmasından şüpheliyim. .... Benimle seks yapan bir adamı görmek ve onunla iletişim kurmak zorunda kaldım ve çevremdeki diğer kızlardan da eminim ve hangimizin daha iyi olduğunu anlamak için merak ve yakıcı bir arzunun yanı sıra, o da vardı. başka düşünce yok. Ve bunu kesinlikle rakibimin mesajındaki anlamda düşünmedim...
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
Tania, itiraf ediyorum, ben de 5 kızı yaladım ve birbirlerini bilmiyorlardı, beni kişisel am yalayıcıları olarak görüyorlardı ve ben fanatik bir şekilde oral sekse aşık oldum ve becerilerimi geliştirirken zevk aldım, hatta birkaç kez kızla aynı anda geldim. Ama konu biraz farklı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Son sınıfta buna benzer bir hikayem vardı. Bir kızla güzel seks yaptık ama birdenbire alarm zilleri çalmaya başladı. "Hayır, bugün bira içmeye arkadaşlarına gitmeyeceksin", "nerede yaşayacağımızı düşünsen iyi olur" gibi. O zamanlar evlilik bana kötü bir rüya gibi geldiğinden (askerden hemen sonra evlenen arkadaşlarımın örnekleri gözümün önündeydi ve bir yıl sonra zaten kıçlarındaki kılları yolmaya başlamışlardı) ona açıkça anlattım. evlenmeyeceğim mesajını at, böyle devam edelim. Ve onu her açıdan yaladığımı söylemeliyim, bundan çok hoşlandı ve genel olarak çok nazik davrandı, muhtemelen bunu sevgi ve sicil dairesine gitmeye hazır olma olarak algıladı. Histeri krizi geçirmeye ve çıldırmaya başladı ve sonra bazı arkadaşlarımın bana yan gözle bakıp zehirli şakalar yaptığını gördüm. Kafam karıştı. Kızlar hakkında. Davranışımda herhangi bir özel değişiklik fark etmedim, ancak aniden oldukça uzun boylu bir esmerden ilgi işaretleri almaya başladım - ya kuyrukta arkamda oturuyor, göğüsleriyle sırtıma vuruyor ya da elini tutuyordu Eğer onun için kapıyı tutsaydın. Kısacası çok geçmeden kendimizi yatakta bulduk ve o beni hemen şaşırttı. Sarıldığımız anda hemen başımı aşağı doğru itmeye başladı ve diliyle okşamamı istedi. Çok fazla ikna edilmeye ihtiyacım yoktu ama o çok memnun oldu. Daha sonra şirketteki eski kız arkadaşımın benim yalamamı ve kendi inisiyatifimi bozduğunu söyledi. Genel olarak evlenmeyi reddettiği için intikam almaya karar verdi. Dedikodu sakinleşmiş gibiydi ama bu esmer benim için de aynı durumun geçerli olup olmadığını kontrol etmek istedi. Kontrol ettim. İyi vakit geçirdik. Ama onunla da evlenmedim. :)
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Büyük bir takımda iyi bir şöhrete sahip olmanın pek mümkün olmadığını düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Ve yalnızca büyük bir ekipte değil. Ve dolayısıyla sonuç - meslektaşlarınızla dalga geçmemek daha iyidir. Kadının gücenip dedikodu yapmaya başlayacağını asla bilemezsiniz. O da yalan söyleyecek ama kim kontrol edecek? Bu arada, erkekler de intikamcı olabilir; kadınlara da dikkat edin, dikkatli olun. Ofis serpentariumunda "emzik" olarak bilinmek, ah, ne kadar kötü, teyzeler kesinlikle gagalayacak, hatta bazıları daha sonra istifa edecek.
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
Kral Zogu, Tesadüfen çantamda bir tane var pratik . mesele şu ki, oturan kızı yaladım ve o da beni böyle bir eğilimle kadınlarla birlikte götürdü. Sonuçta herkes iyi, arzularımı yerine getiriyorum ve bayanlar harika bir orgazm yaşıyor. Ve evet, kıskançlığa yer vardı. O zamanlar üç kişiye servis yapıyordum ve içlerinden biri sadece onun amını yaladığımı söyledi ve onlara dört vajina daha çiğnediğim gerçeğini açıkladım ve onlar da tüm arkadaşlarına anlattılar. Daha sonra etrafımdaki adamlar sanki başsağlığı diliyormuş gibi gizlice bana kendilerinin de beni yalamaya çalıştıklarını ama bundan pek hoşlanmadıklarını söylediler. Ve sadece biri, karısını ve kız kardeşini günahlarından dolayı sürekli yaladığını ve okşadığını, kendisinin bir adli tıp uzmanı olduğunu ve karısının mahkemede çalıştığını itiraf etti. Bu arada, bir saat boyunca amımı okşadığımı öğrendiğinde beni memnun etmeyi de teklif etti, hanımı bunu istedi (ben de isterim ama)
1 dakika 28 saniye sonra gönderilir :
Timury ve sen herkesi aynı anda yaladın
5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşımı yaladığımı fark ettim ve onun lezbiyen arkadaşı da bize katıldı ve kimin daha iyi olduğu arasındaki rekabeti gözlemlemeye başladı (biri yılan gibi kıvrıldı, diğeri özenle yüzümde süründü, başımı eliyle tuttu ve kuvvetle bastırdı
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Kral Zogu ve çalışma ekibinde 3 erkek ve 45 kadın varsa ne yapmalı ?
Gönderildi 4 dakika 47 saniye sonra:
evet, ancak yalnızca mahkumlarını biliyorlardı ve diğerlerinin diğerleri hakkında hiçbir fikri yoktu. Herkesi memnun edecek zamanım bile olmadı
1 dakika 28 saniye sonra gönderilir :
Timury ve sen herkesi aynı anda yaladın
5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşımı yaladığımı fark ettim ve onun lezbiyen arkadaşı da bize katıldı ve kimin daha iyi olduğu arasındaki rekabeti gözlemlemeye başladı (biri yılan gibi kıvrıldı, diğeri özenle yüzümde süründü, başımı eliyle tuttu ve kuvvetle bastırdı
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Kral Zogu ve çalışma ekibinde 3 erkek ve 45 kadın varsa ne yapmalı ?
Gönderildi 4 dakika 47 saniye sonra:
evet, ancak yalnızca mahkumlarını biliyorlardı ve diğerlerinin diğerleri hakkında hiçbir fikri yoktu. Herkesi memnun edecek zamanım bile olmadı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
yakın zamanda bir üyenin amına girdiğini bilmek tiksinti hissi uyandırdı, 2 yıl dayandım ve bir kez söyledim ve uzaklaştırıldım, sonra pişman oldum (kadınların cazibesini okşamak, mastürbasyon yapmaktan daha iyidir)
-
- En güçlü orgazm!
Sorun ne bence bu en azından yarı yarıya, hatta daha da fantastik.Amateur: ↑26 Sep 2022, 19:39 one ve bunu muayenehanemde anladım. mesele şu ki, oturan kızı yaladım ve o da beni böyle bir eğilimle kadınlarla birlikte götürdü. Sonuçta herkes iyi, arzularımı yerine getiriyorum ve bayanlar harika bir orgazm yaşıyor. Ve evet, kıskançlığa yer vardı. O zamanlar üç kişiye servis yapıyordum ve içlerinden biri sadece onun amını yaladığımı söyledi ve onlara dört vajina daha çiğnediğim gerçeğini açıkladım ve onlar da tüm arkadaşlarına anlattılar. Daha sonra etrafımdaki adamlar sanki başsağlığı diliyormuş gibi gizlice bana kendilerinin de beni yalamaya çalıştıklarını ama bundan pek hoşlanmadıklarını söylediler. Ve sadece biri, karısını ve kız kardeşini günahlarından dolayı sürekli yaladığını ve okşadığını, kendisinin bir adli tıp uzmanı olduğunu ve karısının mahkemede çalıştığını itiraf etti. Bu arada, bir saat boyunca amımı okşadığımı öğrendiğinde beni memnun etmeyi de teklif etti, hanımı bunu istedi (ben de isterim ama)
Öyleyse neden birini yalayasınız ki? Bir kadını ara sıra yalıyorsanız veya ilk kez onunla birlikteyken, dün ve hatta bugün orada birisinin penisinin bulunması her zaman çok muhtemeldir.
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
evet üye vardı, biliyordum, iki yıl katlandım, bıraktım, gerçekten sevdim bu işi
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months

Bu hikayeyi ilk duyan TanyaTania: ↑24 Sep 2022, 22:05 Garip bir şekilde, iş maceraları daha önce, yani yaklaşık 15 yıl önce oldukça yaygındı. Üniversiteden mezun olduktan sonra bir tasarım enstitüsünde işe girdim..
Benim için her şey, bir etkinlik sırasında, takımdaki ağır bir içkinin ardından patronum, iki adamımız ve Akşam bu adamlardan birinin dairesine taşındım. Küçük kısa konuşmalardan sonra bizi becerdiler.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Başka bir şey yani o zaman tanıştığı biriyle birlikte olacaktı ve kadın ona yalamayı sevdiğini söylerdi)) ama eğer herkesi becerdiyse... o zaman özür dilerim
Patronuyla tartışmaktan korkmayan, kendi bakış açısını savunan ve herkese hakaret etmeyen biri
Başka bir şey yani o zaman tanıştığı biriyle birlikte olacaktı ve kadın ona yalamayı sevdiğini söylerdi)) ama eğer herkesi becerdiyse... o zaman özür dilerim
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Denizkızı, bazen flört etmeyi aniden bırakmak bir zevktir kaba ipuçları. Birisinin yanında durarak Excel konusunda bazı belgeleri doldurmasına yardımcı olun. Birkaç şaka yapın, bir gülümseme yakalayın, başka tarafa bakın, en ilginç şey kızın nefes almasını, aniden nasıl düzensiz hale geldiğini ve bazen yanaklarındaki kızarıklığın ardındaki halini izlemektir))
Sonra durup nasıl olduğunu görün bu tür iletişimi sürdürmek ve iş hakkında tekrar konuşmaya başlamak istiyor))
Eğlenceli)
- meslektaşım, günlük kıyafetlerin ıslak mı?
Sonra durup nasıl olduğunu görün bu tür iletişimi sürdürmek ve iş hakkında tekrar konuşmaya başlamak istiyor))
Eğlenceli)
- meslektaşım, günlük kıyafetlerin ıslak mı?

- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Şeytan
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
arkadaşımın elindeydi eşek, neden bahsettiğimi bilmiyor, bunu biliyorum, şimdi onun arkadaşıyla çıkıyor, benimkine sordum, o da kıçından ne veriyor?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Yalamayı gerçekten seviyorsanız, gerçekten GERÇEKTEN, o zaman iyi sikişme olasılığınız düşüktür. Ve kızlar sikikleri tercih ediyor, mmk
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 8 months
Genellikle bu belirtilmez ve bir erkek zorunluluk olmadan seks yaptığını düşünüyor ve kadın farklı düşünüyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Marjinal marjinaldir... ama burada size katılmadan edemem. ..% 100 doğru ...FUCKYAMATERITY: ↑07 Aug 2022, 04:08 İşinizi asla cinsiyetinizle kesiştirmeyin, daha sağlıklı olursunuz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
FUCKYAMATERITY,
Altın sözler. Ben de bir kadın grubunda çalışıyorum, bazen onların gevezeliklerinden kulaklarım kuruyor. En azından içlerinden biri benim yalamayı sevdiğimi ve bildiğimi öğrenirse, ikinci gün herkes bilecek ve detaylarıyla..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 2 years 6 months
Kimsenin buna kanması pek mümkün değil. Belki birileri bunu yapmak ister ama şöhretiniz yüzünden meslektaşlarının önünde utanacaktır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Ama ben rezervasyon yaptırdım, bu yüzden onların hiçbir düşünceleri ve umutları yoktu. Neye bulaştıklarını biliyorlardı. Bir erkeğin bir kadını düşünceleriyle asla yalnız bırakmaması gerekir; niyetlerinin gidişatını açıkça tanımlamaları ve belirtmeleri gerekir. O zaman hem onlar hem de erkekler için daha kolay olacaktır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 217 Views
-
Last post by Maksimum
-
- 13 Replies