Kadınlar arasında şöhret

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kadınlar arasında şöhret

Unread post by Amatör »

Kadınlar ofisteki bir iş arkadaşının bütün kızları yalamayı sevdiği haberine nasıl tepki verecekler?
These users thanked the author Amatör for the post:
Bulkin
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years
 Re: Kadınlar arasında şöhret

Unread post by Bir denizkızı »

Bu konuyla ilgilenmeyeceğim
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 4):
Allah 1974, Süleyman, Bay_X, Sibiryak89
Kulik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kulik »

Kadın cinselliği ve çekiciliği bu şekilde işlemez))
These users thanked the author Kulik for the post (total 3):
Süleyman, Bay_X, Herurg
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

İşinizi asla cinsiyetinizle kesiştirmeyin, daha sağlıklı olursunuz
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Süleyman, Bay_X
Kotofeicheg
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Kotofeicheg »

FUCKYAMATERITY: 07 Aug 2022, 04:08 İşinizi hiçbir zaman cinsiyetinizle kesiştirmeyin, daha sağlıklı olursunuz
Bu, insanların onlarca yıldır tek bir yerde çalıştığı zamanlardan kalma. Artık her şey daha mobil. Ben küçükken bana da öyle söylemişlerdi, ne kızlar olduklarını... Neyse, kendimi tuttum. Ve 2 yıl sonra kimse kalmamıştı.
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325

Unread post by Elf Kedisi »

Zaten bir keresinde tüm ofis aşklarının canı cehenneme diye yazmıştım, sonları iyi olmayacak. Ve öyle bir şöhret ki birini yalarsınız, kimsenin ilgisini çekmez, onlar da sizi yalar, endişelenmeyin, ama samimi yaşam mahremdir çünkü gizli kalması gerekir.
These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
Herurg
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Süleyman »

İşyerinde birkaç meslektaşımı birden fazla becerdim, birine bağlandım, bir ay boyunca diğerini becerdim, sonra diğerine geçtim, sonra diğerine geçtim, birkaç yıl sonra çalışanların genel bir fotoğrafına bakmak ve kim olduğunu bilmek komik Siktim, kim inliyor, büfede oturuyorlar, siktiğimi bilerek çay içiyorlar. Ama asıl önemli olan zorunluluk olmadan seks yapmaktı, bu yüzden kimsenin kırgınlığı yoktu.
These users thanked the author Süleyman for the post (total 3):
Romalılar, Aslan 123540, Şeytan
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629

Unread post by çiçek hastalığı »

Muhtemelen sosyal çevrenize bağlıdır. Bazı kızlar için bu romantizmdir, ancak bazıları için bir erkeğin am yalaması onun aşağılanmasıdır. Burada benimki 2. seçenekten 1. seçeneğe geçiyorum
VNK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105

Unread post by VNK »

Bunun işe yaraması pek mümkün değil.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

[/quote]
Solomon: 20 Aug 2022, 04:03 çalışanların genel bir fotoğrafına bakın ve kimin becerdiğini öğrenin
Aynıydı, bir iş şirketinde değildi. Aniden dokuz kızın da farklı zamanlarda orada bulunduğunu fark ettim. :wink:

1 saat 6 dakika 37 saniye sonra gönderilir:
Amatör: 07 Aug 2022, 02:18 kibirli veya ilgili
Daha doğrusu ilki. İşin garibi, herkes bundan hoşlanmıyor ama bazıları soruyor.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Süleyman, Şeytan
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

İşin tuhaf yanı, yaklaşık 15 yıl önce iş maceraları oldukça yaygındı. Üniversiteden mezun olduktan sonra bir tasarım enstitüsünde işe girdim..
Atandığım bölüm 9 erkek ve 4 (ben dahil) kadından oluşuyordu, bunlardan biri gerçek bir fahişe, boşanmış ve her zaman memnun değildi, patronumuzdu. Departman çok sakin ve sarhoş. Az çok her olay, sarhoş kadınların çıplak popolarıyla bu gramofonun üzerine yatırıldığı misafir odasında (enstitüye ait bir simge yapı, Stalinist bir deri ve çok gıcırdayan bir kanepenin bulunduğu penceresiz bir oda) sarhoşluk ve çoklu yalnızlıklarla sona erdi. .
Kısa bir süre sonra ben de her anlamda orada ortadan kayboldum.
Benim için her şey, bir etkinlik sırasında, takımdaki ağır bir içkinin ardından patronum, iki adamımız ve Akşam bu adamlardan birinin dairesine taşındım. Kısa bir konuşmadan sonra bizi siktiler.
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
çiçek hastalığı, Sibiryak89, N@TyPaL, Atlas
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

FUCKYAMATERITY, Evet, birçok kadın alenen kınayacak ve hakaret edecek kendisi gibi bir adam fahişe ve sürtük, ama gerçekte böyle bir çileği kendi düşüncesinde kabul eden hiçbir kadın yok zorunluluk yok, çünkü oral vajina masajından heyecan duymayı seven bir kız kategorisi var ve karşılığında oral seks (oral seks, anal) sonrasında kendileri hiçbir şey yapmazlar. Kamuoyunun kınaması aynı zamanda tiksintiyi de dizginliyor. İlk başta, eski sevgilim oral seks sürecinde seks partnerleri olduğunu ve bana sadece oral seks orgazmı için ihtiyacı olduğunu, çünkü başkaları onu dilleriyle orgazma ulaştıramayacaklarını söylediğinde ben de kendimi tuhaf hissettim.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Amatör: 25 Sep 2022, 19:46 Evet, birçok kadın böyle bir erkeği fahişe ve sürtük olduğu için alenen kınayacak ve hakaret edecektir
Düşüncelerin bu şekilde yorumlanmasından şüpheliyim. .... Benimle seks yapan bir adamı görmek ve onunla iletişim kurmak zorunda kaldım ve çevremdeki diğer kızlardan da eminim ve hangimizin daha iyi olduğunu anlamak için merak ve yakıcı bir arzunun yanı sıra, o da vardı. başka düşünce yok. Ve bunu kesinlikle rakibimin mesajındaki anlamda düşünmedim...
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Kral Kuş, Atlas
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Tania, itiraf ediyorum, ben de 5 kızı yaladım ve birbirlerini bilmiyorlardı, beni kişisel am yalayıcıları olarak görüyorlardı ve ben fanatik bir şekilde oral sekse aşık oldum ve becerilerimi geliştirirken zevk aldım, hatta birkaç kez kızla aynı anda geldim. Ama konu biraz farklı
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371

Unread post by Kral Kuş »

Son sınıfta buna benzer bir hikayem vardı. Bir kızla güzel seks yaptık ama birdenbire alarm zilleri çalmaya başladı. "Hayır, bugün bira içmeye arkadaşlarına gitmeyeceksin", "nerede yaşayacağımızı düşünsen iyi olur" gibi. O zamanlar evlilik bana kötü bir rüya gibi geldiğinden (askerden hemen sonra evlenen arkadaşlarımın örnekleri gözümün önündeydi ve bir yıl sonra zaten kıçlarındaki kılları yolmaya başlamışlardı) ona açıkça anlattım. evlenmeyeceğim mesajını at, böyle devam edelim. Ve onu her açıdan yaladığımı söylemeliyim, bundan çok hoşlandı ve genel olarak çok nazik davrandı, muhtemelen bunu sevgi ve sicil dairesine gitmeye hazır olma olarak algıladı. Histeri krizi geçirmeye ve çıldırmaya başladı ve sonra bazı arkadaşlarımın bana yan gözle bakıp zehirli şakalar yaptığını gördüm. Kafam karıştı. Kızlar hakkında. Davranışımda herhangi bir özel değişiklik fark etmedim, ancak aniden oldukça uzun boylu bir esmerden ilgi işaretleri almaya başladım - ya kuyrukta arkamda oturuyor, göğüsleriyle sırtıma vuruyor ya da elini tutuyordu Eğer onun için kapıyı tutsaydın. Kısacası çok geçmeden kendimizi yatakta bulduk ve o beni hemen şaşırttı. Sarıldığımız anda hemen başımı aşağı doğru itmeye başladı ve diliyle okşamamı istedi. Çok fazla ikna edilmeye ihtiyacım yoktu ama o çok memnun oldu. Daha sonra şirketteki eski kız arkadaşımın benim yalamamı ve kendi inisiyatifimi bozduğunu söyledi. Genel olarak evlenmeyi reddettiği için intikam almaya karar verdi. Dedikodu sakinleşmiş gibiydi ama bu esmer benim için de aynı durumun geçerli olup olmadığını kontrol etmek istedi. Kontrol ettim. İyi vakit geçirdik. Ama onunla da evlenmedim. :)
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
çiçek hastalığı, Sibiryak89
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timuryai »

İletişim kurduğumuz 3 arkadaşım var, hamama, sahile gidiyoruz
tatlım
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by tatlım »

Büyük bir takımda iyi bir şöhrete sahip olmanın pek mümkün olmadığını düşünüyorum.
These users thanked the author tatlım for the post:
Kral Kuş
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Sweeex: 26 Sep 2022, 08:05 Daha büyük bir ekipte iyi bir üne sahip olmanın pek mümkün olmadığını düşünüyorum.
Ve yalnızca büyük bir ekipte değil. Ve dolayısıyla sonuç - meslektaşlarınızla dalga geçmemek daha iyidir. Kadının gücenip dedikodu yapmaya başlayacağını asla bilemezsiniz. O da yalan söyleyecek ama kim kontrol edecek? Bu arada, erkekler de intikamcı olabilir; kadınlara da dikkat edin, dikkatli olun. Ofis serpentariumunda "emzik" olarak bilinmek, ah, ne kadar kötü, teyzeler kesinlikle gagalayacak, hatta bazıları daha sonra istifa edecek.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
tatlım
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Kral Zogu, Tesadüfen çantamda bir tane var pratik . mesele şu ki, oturan kızı yaladım ve o da beni böyle bir eğilimle kadınlarla birlikte götürdü. Sonuçta herkes iyi, arzularımı yerine getiriyorum ve bayanlar harika bir orgazm yaşıyor. Ve evet, kıskançlığa yer vardı. O zamanlar üç kişiye servis yapıyordum ve içlerinden biri sadece onun amını yaladığımı söyledi ve onlara dört vajina daha çiğnediğim gerçeğini açıkladım ve onlar da tüm arkadaşlarına anlattılar. Daha sonra etrafımdaki adamlar sanki başsağlığı diliyormuş gibi gizlice bana kendilerinin de beni yalamaya çalıştıklarını ama bundan pek hoşlanmadıklarını söylediler. Ve sadece biri, karısını ve kız kardeşini günahlarından dolayı sürekli yaladığını ve okşadığını, kendisinin bir adli tıp uzmanı olduğunu ve karısının mahkemede çalıştığını itiraf etti. Bu arada, bir saat boyunca amımı okşadığımı öğrendiğinde beni memnun etmeyi de teklif etti, hanımı bunu istedi (ben de isterim ama)

1 dakika 28 saniye sonra gönderilir :
Timury ve sen herkesi aynı anda yaladın

5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşımı yaladığımı fark ettim ve onun lezbiyen arkadaşı da bize katıldı ve kimin daha iyi olduğu arasındaki rekabeti gözlemlemeye başladı (biri yılan gibi kıvrıldı, diğeri özenle yüzümde süründü, başımı eliyle tuttu ve kuvvetle bastırdı

1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Kral Zogu ve çalışma ekibinde 3 erkek ve 45 kadın varsa ne yapmalı ?

Gönderildi 4 dakika 47 saniye sonra:
evet, ancak yalnızca mahkumlarını biliyorlardı ve diğerlerinin diğerleri hakkında hiçbir fikri yoktu. Herkesi memnun edecek zamanım bile olmadı
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Büyük oğlan »

Solomon: 20 Aug 2022, 04:03 birkaç meslektaşımı becerdim,
Dört meslektaşım vardı.
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

yakın zamanda bir üyenin amına girdiğini bilmek tiksinti hissi uyandırdı, 2 yıl dayandım ve bir kez söyledim ve uzaklaştırıldım, sonra pişman oldum (kadınların cazibesini okşamak, mastürbasyon yapmaktan daha iyidir)
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Amateur: 26 Sep 2022, 19:39 one ve bunu muayenehanemde anladım. mesele şu ki, oturan kızı yaladım ve o da beni böyle bir eğilimle kadınlarla birlikte götürdü. Sonuçta herkes iyi, arzularımı yerine getiriyorum ve bayanlar harika bir orgazm yaşıyor. Ve evet, kıskançlığa yer vardı. O zamanlar üç kişiye servis yapıyordum ve içlerinden biri sadece onun amını yaladığımı söyledi ve onlara dört vajina daha çiğnediğim gerçeğini açıkladım ve onlar da tüm arkadaşlarına anlattılar. Daha sonra etrafımdaki adamlar sanki başsağlığı diliyormuş gibi gizlice bana kendilerinin de beni yalamaya çalıştıklarını ama bundan pek hoşlanmadıklarını söylediler. Ve sadece biri, karısını ve kız kardeşini günahlarından dolayı sürekli yaladığını ve okşadığını, kendisinin bir adli tıp uzmanı olduğunu ve karısının mahkemede çalıştığını itiraf etti. Bu arada, bir saat boyunca amımı okşadığımı öğrendiğinde beni memnun etmeyi de teklif etti, hanımı bunu istedi (ben de isterim ama)
Sorun ne bence bu en azından yarı yarıya, hatta daha da fantastik.
Amateur: 26 Sep 2022, 20:37 bir üyenin yakın zamanda amına girdiğini bilmek tiksinti hissi uyandırdı
Öyleyse neden birini yalayasınız ki? Bir kadını ara sıra yalıyorsanız veya ilk kez onunla birlikteyken, dün ve hatta bugün orada birisinin penisinin bulunması her zaman çok muhtemeldir.
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

evet üye vardı, biliyordum, iki yıl katlandım, bıraktım, gerçekten sevdim bu işi
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by SergeiKa »

Timuryai: 26 Sep 2022, 07:06 İletişim kurduğumuz 3 arkadaşım var, hamama gidiyoruz, plaja gidiyoruz
Peki ya kızım?... Yoksa arkadaşlık için yanınızda mı? :cat1: :det2:
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Denizkızı, hangisini beğendin?
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Amatör: 07 Aug 2022, 02:18ilgilenecek
hayır, ofiste yalanan bir sonraki kişi olma arzusu olmayacak! ))))
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Tania: 24 Sep 2022, 22:05 Garip bir şekilde, iş maceraları daha önce, yani yaklaşık 15 yıl önce oldukça yaygındı. Üniversiteden mezun olduktan sonra bir tasarım enstitüsünde işe girdim..
Atandığım bölüm 9 erkek ve 4 (ben dahil) kadından oluşuyordu, bunlardan biri gerçek bir fahişe, boşanmış ve her zaman memnun değildi, patronumuzdu. Departman çok sakin ve sarhoş. Az çok her olay, sarhoş kadınların çıplak popolarıyla bu gramofonun üzerine yatırıldığı misafir odasında (enstitüye ait bir simge yapı, Stalinist bir deri ve çok gıcırdayan bir kanepenin bulunduğu penceresiz bir oda) sarhoşluk ve çoklu yalnızlıklarla sona erdi. .
Kısa bir süre sonra ben de her anlamda orada ortadan kayboldum.
Benim için her şey, bir etkinlik sırasında, takımdaki ağır bir içkinin ardından patronum, iki adamımız ve Akşam bu adamlardan birinin dairesine taşındım. Küçük kısa konuşmalardan sonra bizi becerdiler.
Bu hikayeyi ilk duyan Tanya 😘🌹
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Bir denizkızı »

Amatör: 04 Oct 2022, 20:35 Denizkızı, hangisini beğendin? ?
Patronuyla tartışmaktan korkmayan, kendi bakış açısını savunan ve herkese hakaret etmeyen biri
Başka bir şey yani o zaman tanıştığı biriyle birlikte olacaktı ve kadın ona yalamayı sevdiğini söylerdi)) ama eğer herkesi becerdiyse... o zaman özür dilerim
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Denizkızı, bazen flört etmeyi aniden bırakmak bir zevktir kaba ipuçları. Birisinin yanında durarak Excel konusunda bazı belgeleri doldurmasına yardımcı olun. Birkaç şaka yapın, bir gülümseme yakalayın, başka tarafa bakın, en ilginç şey kızın nefes almasını, aniden nasıl düzensiz hale geldiğini ve bazen yanaklarındaki kızarıklığın ardındaki halini izlemektir))
Sonra durup nasıl olduğunu görün bu tür iletişimi sürdürmek ve iş hakkında tekrar konuşmaya başlamak istiyor))
Eğlenceli)
- meslektaşım, günlük kıyafetlerin ıslak mı? :-D
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
Şeytan
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Şeytan »

Solomon: 20 Aug 2022, 04:03irkaç yıl sonra çalışanların genel bir fotoğrafına bakıp kimin sikiştiğini, kimin inlediğini bilmek komik,
arkadaşımın elindeydi eşek, neden bahsettiğimi bilmiyor, bunu biliyorum, şimdi onun arkadaşıyla çıkıyor, benimkine sordum, o da kıçından ne veriyor?
Brom
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by Brom »

Yalamayı gerçekten seviyorsanız, gerçekten GERÇEKTEN, o zaman iyi sikişme olasılığınız düşüktür. Ve kızlar sikikleri tercih ediyor, mmk
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Şeytan »

Amatör: 07 Aug 2022, 02:18 Kadınlar, ofisteki bir iş arkadaşının tüm kızları yalamayı sevdiği haberine nasıl tepki verecek, küçümseyecek mi yoksa ilgilenecek mi?
ve eğer hoşuna giderse anal
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by tenzör »

Solomon: 20 Aug 2022, 04:03 Ama asıl önemli olan zorunluluk olmadan seks yapmaktı, dolayısıyla kimsenin suçu yoktu
Genellikle bu belirtilmez ve bir erkek zorunluluk olmadan seks yaptığını düşünüyor ve kadın farklı düşünüyor
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Şalun70 »

FUCKYAMATERITY: 07 Aug 2022, 04:08 İşinizi asla cinsiyetinizle kesiştirmeyin, daha sağlıklı olursunuz
Marjinal marjinaldir... ama burada size katılmadan edemem. ..% 100 doğru ...
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157

Unread post by Alex yapardı »

FUCKYAMATERITY,
FUCKYAMATERITY: 07 Aug 2022, 04:08 İş hayatınıza asla müdahale etmeyin , daha sağlıklı olacaksınız
Altın sözler. Ben de bir kadın grubunda çalışıyorum, bazen onların gevezeliklerinden kulaklarım kuruyor. En azından içlerinden biri benim yalamayı sevdiğimi ve bildiğimi öğrenirse, ikinci gün herkes bilecek ve detaylarıyla..
ormancızh3x7
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by ormancızh3x7 »

Kimsenin buna kanması pek mümkün değil. Belki birileri bunu yapmak ister ama şöhretiniz yüzünden meslektaşlarının önünde utanacaktır.
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

tenzor: 04 Jan 2023, 14:40
Ama asıl mesele zorunluluk olmadan seks yapmaktı, dolayısıyla kimsenin suçu yoktu
Genellikle bu belirtilmez ve Bu olur, bir erkek zorunluluk olmadan seks yaptığına inanır ve bir kadın farklı düşünür
Ama ben rezervasyon yaptırdım, bu yüzden onların hiçbir düşünceleri ve umutları yoktu. Neye bulaştıklarını biliyorlardı. Bir erkeğin bir kadını düşünceleriyle asla yalnız bırakmaması gerekir; niyetlerinin gidişatını açıkça tanımlamaları ve belirtmeleri gerekir. O zaman hem onlar hem de erkekler için daha kolay olacaktır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”