84 yaşında bir büyükanneyi sikiyorum

[/url]< /’i seven için olanlar için e>daha eski
Автор темы
vecd
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: eşcinsel
 84 yaşında bir büyükanneyi sikiyorum

Unread post by vecd »

54 yaşındayım. 84 yaşındaki büyükannemi yaklaşık üç yıldır düzenli olarak görüyorum. İkimiz de birbirimizi seviyoruz. Seks sadece ateştir!
These users thanked the author vecd for the post (total 5):
Ded, SergeiKa, Herurg, VessTPneis, Çiko
Yenmek
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: 84 yaşında bir büyükanneyi sikiyorum

Unread post by Yenmek »

Cinsiyet niteliksel olarak nasıl farklılık gösterir?
Автор темы
vecd
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by vecd »

bilirsin....öncelikle benimki çok içten istiyor.....sonra bu göğüsler ve karın.....vajina kokusu zengin ve tutku.....o kadar çılgın ki bu onun tarafından aktarılıyor sarılmada ateş
Gaz 1981
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120
Orientation: biseksüel

Unread post by Gaz 1981 »

En büyüğüm 73 yaşındaydı. Genç bir kadın gibi seksi seviyor!
Автор темы
vecd
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by vecd »

Benim ilk çocuğum da 72 yaşındaydı.....ama daha büyüğü daha da tatlı...hatta diyebilirim ki eğer doğa izin verseydi beni sevinçle doğururdu....kahretsin.. ..beni deli gibi tahrik ediyor...ve eliyle sana dokunduğunda... öyle şefkatle... kıçını tekmeliyor... gözlerinde sonsuz bir neşe var... hep uçup gidiyorum
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181

Unread post by Juravl »

Her zaman bunu çok yaşlı biriyle denemek istemiştim. Benim “en büyüğüm” 58 yaşındaydı. Elbette kız değil ama o kadar da yaşlı değil.

Bu arada, bir arkadaşlık sitesinde seks için gerçekten yaşlı bir kadın bulmak, 30-45 yaş arası bir kadına göre çok daha zor!

Öncelikle, onlar 70 yaş ve üzeri, sitede çok az şey var; daha yaşlı bir nesil, kompleksler, delilik ve bilgisayar okuryazarlığı eksikliği vb. var. - böyle bir şey var. Ve herkes bu yaşa ulaşmıyor, böyle ifade edersek...

İkincisi, eğer o yaşta birileri varsa, seksten çok bir şey arıyorlar, daha çok bir şey arıyorlar. büyükbabam kulübeye kendi gezileri için, yatakları ayıklayarak ve genel olarak birbirlerine destek olarak. Belki elbette aktif, orta yaşlı bir adamla seks hakkında bazı düşünceleri vardır - ama kimse bu konuyu açıkça konuşmuyor; Hiç böyle bir şey görmemiştim.
Автор темы
vecd
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by vecd »

ve ben tanışma sitelerine değil, sınıf arkadaşlarına bakıyorum....bulmak da zordur, ama gerçektir...bir kadın otuz yıldır sikilmediğinde ve yalnız olduğunda...arzu bazen uyanır. ve bazıları için son çağrı yok....tüm telefon kesik...onlara karşı daha dikkatli olmalısın...aksi takdirde onların yaşı...çok fazla üzülmemeye çalış...onlar çok güveniyorum ve çabuk bağlanıyorum...bu yüzden birini becermeye çalışıyorum ama onun bunu başarabildiğini görüyorum....neredeyse dört yıldır....ve hala ateşli

5 dakika 1 saniye sonra gönderilir :
yes...ve içeri boşaldığımda elimde hiçbir şey yok hamileliği düşünmek ve prezervatifsiz çok daha tatlı
These users thanked the author vecd for the post (total 2):
Juravl, Mihail06
Popülatör
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132

Unread post by Popülatör »

Büyükannen için üzülmüyor musun?
These users thanked the author Popülatör for the post (total 2):
bu bir mesele., Alexsss
Автор темы
vecd
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by vecd »

Sen neden bahsediyorsun......üzerinde duran şeyi gördüğünde gözlerini görmeliydin.....ben ona gelmediğimde ve o bekliyordu.....kesti telefon etti ve sonra bana ağladığını söyledi...onu terk ettiğimi sandım...ve sen diyorsun ki
Popülatör
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132

Unread post by Popülatör »

Peki dikkatli ol, başka ne söyleyebilirsin?
Yolcu 161
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Yolcu 161 »

Fotoğraflı kanıtınızı bekliyoruz ama buradaki herkes piç.))))
These users thanked the author Yolcu 161 for the post (total 8):
Akteya, Popülatör, Andrey Petrov, George, Meloman Almatı, ilovebiboys, Val85, Eustace
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by 12345 »

alex696: 05 Nov 2022, 09:18 54 yaşındayım. 84 yaşındaki büyükannemi yaklaşık üç yıldır düzenli olarak görüyorum. İkimiz de birbirimizi seviyoruz. Seks sadece ateştir!
Dünyada harika insanlar yok değil.
These users thanked the author 12345 for the post (total 2):
helikopter9, bu bir mesele.
Автор темы
vecd
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by vecd »

evet hepimiz kendi açımızdan tuhafız
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Juravl: 06 Nov 2022, 08:54 Hep böyle yaşlı biriyle denemek istemiştim. Benim “en büyüğüm” 58 yaşındaydı. Elbette kız değil ama o kadar da yaşlı değil.
Bu arada, bir arkadaşlık sitesinde seks için gerçekten yaşlı bir kadın bulmak, 30-45 yaşındaki bir kadına göre çok daha zor!
Zamanla artık 30 yaşında olmadığınızı unutuyorsunuz. 20 yaşındaydı, benim için 45 yaşındakiler sadece sınıftı ama 25 yaşından önce deneyim yoktu.
Burada Yaş farkı önemli, ben 25 yaşındayım, o ise 55 kabaca, buna karşı değilim ama o bir şekilde benim tarzıma uygun değil ve ben de istemedim. +15-18 yaşlarında bir meslektaşım vardı,
sonra bir yerde 62 yaşına girdi ve ben aldım, ve başka bir tane daha vardı, 60 yaşında, kayganlaştırıcı olmadan aldım, onda vardı ve meslektaşım ve ben jel aldık .
nAma meslektaşım da geldi, ne yazık ki seksten vazgeçti.
Siteler hakkında, artık sıfırlar ve %99’u yanıt vermiyor, çok fazla olduğunu yazmışlar botlar var ama bilmiyorum.
Bazen videolar izliyorum, 60-70 yaş arası var, oldukça rakam, 20 yaşımda bile koyardım, sonra çıplakken hoşuma gidiyor kadın, yetişkin,
vücudu yaklaşık 40-50 yaşında ve göğüsleri sarkık bile değil, bu tür insanlarla sık sık sikişirim ve şu ana kadar kimseyi çıkarmadım,
These users thanked the author alex503311 for the post:
Mihail06
Автор темы
vecd
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by vecd »

ve 80 yaş üstü olanlara bayılıyorum....bulmanın zor olduğu doğru...ama uyum sağladım....sınıf arkadaşlarıma....şimdi onlardan üç tane var....gerçi hiç sikişmedim ikisi gerçek hayatta.. ..videoda mastürbasyon yaptılar.....gerçek hayatı gerçekten istiyorlar....umarım hepsini tatilde deneyeceğim....çok uzakta yaşıyorlar... .Her zaman birini sikiyorum...ama çeşitlilik istiyorum...sınıf arkadaşlarım hakkında 50 cevaptan biri bir yerde ve bir hücreden havalı bir cevap bulabilirsiniz.... bacaklarının arasında penisi olmayan biri 30-40 yıl... işte buradalar evethhh
These users thanked the author vecd for the post:
Mihail06
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by SergeiKa »

alex696,
Maladez!! ! :cat1:
Peki büyükbaba, ne kadardı? *x)
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Tapkin
Oldsnake2104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 3 years

Unread post by Oldsnake2104 »

Bilmiyorum, bana öyle geliyor ki 80 yaş üstü bir kadınla düzenli seks mazoşizmin kapsamına giriyor.
These users thanked the author Oldsnake2104 for the post (total 2):
helikopter9, Gaz 1981
Chelsea
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Chelsea »

Oldsnake2104: 29 Nov 2022, 15:54 Bilmiyorum, bana öyle geliyor ki 80 yaş üstü bir kadınla düzenli seks yapmak mazoşizm kapsamına giriyor.
Bu çizgi nerede ? 60’ın üzerinde mi? 50’nin üzerinde mi? Bu arada, yazar 50 yaşın üzerinde, bu yaştaki insanların kendilerinden daha yaşlı olmak istediklerini nadiren görürsünüz, kural olarak kendilerinin iki katı yaşında birini arıyorlar
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by SergeiKa »

Chelsea,
Bu şunun için: herkes kendi... Ben de daha olgun ve olgun kadınlardan etkileniyorum.
Tüm sonsuzluk, kendilerini nasıl sunduklarına bağlıdır...
Onlar gibi bozulurlar kızlar, ama kendilerini aşırı zorlamazlar. Ve eğer önünde ve içinde bir bebek değil, bir erkek olduğunu hissederlerse, yapmacıklık veya kompleks olmadan teslim olurlar.
Bunun gibi bir şey...
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Fargal94
Dima123
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Dima123 »

Deneyebilirsin. Ama nereye bakmalı?
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Dima123: 06 Dec 2022, 12:57 Deneyebilirsiniz. Nereye bakmalı?
Girişinize bakın, dairelerin kapısını çalın...

Asıl mesele, bu forumda bir konu oluşturun - bu bir provokasyondur.
Ne kadar kirli olursa o kadar iyi görünür. Ve onu iştahla yemeye başlayanlar her zaman olacaktır.
petr.sidorov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by petr.sidorov »

Yaş göreceli bir kavramdır. Bazıları istemiyor bile...
Turist
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Turist »

Evet, genç bir adamı sikmek büyükanneyi sikmekten daha iyidir
These users thanked the author Turist for the post:
alex503311
Faustian
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by Faustian »

Bu normaldir, gençlik fantezilerine merhaba ensest, önce annelerimize mastürbasyon yapıyoruz, sonra yaşlı kadınlarla seksten keyif alıyoruz. Vücutları ve iç çamaşırları bir çeşit fetiş. Kapatmıyorum ama bazen 70 yaş üstü bayanlarla da çıkıyorum. Beni tahrik ediyor
These users thanked the author Faustian for the post:
Mihail06
Hız Adamları
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Hız Adamları »

alex696: 05 Nov 2022, 09:18 54 yaşındayım. 84 yaşındaki büyükannemi yaklaşık üç yıldır düzenli olarak görüyorum. İkimiz de birbirimizi seviyoruz. Seks sadece ateştir!
Biraz daha ayrıntı ister misin?
eduard.novikov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by eduard.novikov »

Forumda fotoğraf göremiyorum
İskender 7
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by İskender 7 »

Şanslısın, 72 yaşımdan büyük değildim. Yaşlı kadınları gerçekten seviyorum
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Bekar bir komşum var, kendisi yaklaşık 70 yaşında. Eğer daireyi bana tahsis etseydi, sakinleşmem gerekecekti.😐
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 383
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Mihail06 »

Chelsea, 67 yaşındayım ve arıyorum 70-85 yaşlarındaki yaşlı bir bayan için.
Yani 58
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Yani 58 »

Size deneyimlerimi anlatacağım. Yaz 2022. Tanınmış bir arkadaşlık sitesinde yetişkin bir kadınla tanıştım. Ankette belirtilen yaş 77 idi. Sohbette bir konuşma başladı, dürüstçe ona onunla samimi bir toplantı yapmak istediğimi yazdım. Yanıt olarak umursamadığını yazdı, ancak Moskova’dan Moskova bölgesindeki bir kulübeye götürülmesi gerektiğini kabul ettim, neyse ki boş zamanım ve büyük bir arzum vardı. Sonuç olarak, onunla kulübeye en yakın şehirdeki trenden buluşacağım ve oradan onu SNT’sine götüreceğim konusunda anlaştık. Daha erken olmaz dedi ve bitirdi. Dürüst olmak gerekirse biraz gergindim çünkü ortaklardan biri 36, diğeri 77 olduğunda bunun tamamen doğru olmadığını anlıyorum (yaşla ilgili her şey hala gelecek) Belirtilen saatte tren geliyor, duruyorum. kadınımı bekliyorum, kalabalıkta yolculara bakıyorum, "tanıyorum - tanımıyorum" oyunu oynuyorum. Yolcu nehri neredeyse kurudu, gerçekten özledin mi? Ah, hayır. İşte geliyor kadınım. Sıradan bir Muskovit yaz sakinine benziyor, hepsi hafif giysiler içinde, arabasıyla. Onun da birisini aradığını görüyorum. Yanılıyor olamam. Yaklaşıyorum, merhaba, ona adıyla sesleniyorum. O gülümsedi, ben de öyle. İlk izlenim: Bütün bunları ben mi yapıyorum? Arabasını alıp demiryolu geçidinden yukarı çıkıyorum. Sana arabamın nereye park edildiğini söylüyorum. Yüklendik, oturduk, rotayı belirledik, rotayı navigatöre girdik ve yola çıktık. Arabada konuşmaya başlıyoruz. Prensip olarak iyi, zeki bir kadındır, her zaman eğitim alanında öğretmen olarak çalışmıştır. Ve daha sonra ortaya çıktığı üzere ben de kendim hakkında olumlu bir izlenim bıraktım. Yazlığa vardık. Ve sonra hafta sonunun cenneti başladı. Arabasında yemek hazırladı ve akşam yemeği yemeyi teklif etti. O zaman her şey bir rüyadaki gibidir. İkisinin de bunu istediği ama nereden başlayacağını bilemediği o tuhaf an. Çevrede yürüyüşe çıkabilir miyiz diye sordum. Bir yaz günü, güneşli, sıcak! Bunun daha sonra mümkün olabileceğini söylüyor. Ve harekete geçmem gerektiğini fark ettim çünkü buluşmak için karşılıklı bir anlaşma vardı ve kendisi buna karşı değildi. Ona yaklaştım ve onu nazikçe dudaklarından öptüm ve o da karşılık verdi! Tanrım, yüzdüm, tutkuyla öpüşmeye başladık, ellerim daha da cesaretlendi, sağ elimle sol göğsüne dokundum. Sanki içinden şimşek geçmiş gibi hissediyorum, heyecandan titremeye başladı, nefesi derin ve aralıklı hale geldi. Ellerim hevesle vücudunu keşfetmeye başladı: Göğüsten sırtına, beline ve kalçasına geçtim. Dilimizi kullanarak dudaklarımız uzun bir öpücükle buluştu. Artık ne benim ne de onun daha fazla dayanması mümkün değildi. İkinci kata çıkmayı önerdi. Orada eski bir çekyat vardı. Çabuk soyun. Yüzünün oldukça hoş olduğu, kırışık olmadığı söylenmelidir, öğretmenin işinin insanı fiziksel emek kadar yıpratmadığı açıktır. Çıplak vücudunu gördüm. İkinci büyüklükte güzel, hafif sarkık küçük göğüsler, düzenli şekilli soluk pembe meme uçları, küçük bir karın ve arzu nesnesi, seyrek saçlı bir kedi, hoş yuvarlak kalçalar. Uzandı ve ben onu okşamaya başladım, öpmeye devam ettim ve yavaş yavaş göğüslerini okşamaya geçtim. Yavaş yavaş aşağıya indim ve orada mümkün olup olmadığını sordum, o da utangaç bir şekilde kabul etti. Hafif tuzlu amını dilimle okşadım, küçük klitorisini buldum ve sistemli bir şekilde onu orgazma ulaştırmaya başladım. Ben de boşalıp boşalmayacağını merak ediyordum. Kalçalarıyla başımı sıkarak geldi. Ona biraz ara verdim. Ve asıl bölüme başladık. İlk pozisyon misyonerliktir. Yavaş yavaş ona girmeye başladım. Orada, birinci katta olduğu gibi, ön sevişme sırasında heyecandan titremeye başladı. İleriye baktığımda, okuyucunun bunların hepsinin kurgu ve yazarın zengin hayal gücü olduğunu düşünmemesi için, daha sonra kocasıyla olan yakın yaşamının bazı ayrıntılarını anlattığını, her zaman orgazm olduğunu ve amının bol miktarda meyve suyu salgıladığını söyleyeceğim. ilişki sırasında. Devam edelim. Hareketlerim daha ritmik ve hızlı hale geldi ve acıyı hissetmeye başladım. Genel olarak klasiklere ikinci kez geldi. Ve sonra beni zirveye çıkaran bir poz vardı! Yan tarafta. Ona tekrar girdim ve orgazmın başlama hızını düzenleyerek bu zirveye birkaç kez yaklaştım, bir an oyalandım ve yere döndüm. O zamanlar bana o kadar çok şefkat dolu sözler söylemişti ki, sevgili kocasıyla bile böyle bir şey yaşamamıştı. Bir sebeple söylendiğinde gerçekten işe yarıyor. Donup inlerken vajinasındaki orgazm kasılmalarını hissettim. Akranlarımla hiç böyle bir zevk yaşamamıştım. Saçlarını, sırtındaki şaşırtıcı derecede yumuşak pürüzsüz tenini okşadım ve göğüslerini nazikçe yoğurdum. Zirvenin geçtiği anda dondum, anın tadını çıkardım. Sonra sağ eliyle onun yuvarlak kalçasını tuttu ve yeni bir bölüm başladı. Daha sonra onu kalçasından salladım, sonra kalçalarımı hareket ettirdim ve yeniden zirveye doğru yola koyuldum. Muhteşemdi! Şimdilik bu kadar yeter. Her ne kadar bu son olmasa da)
These users thanked the author Yani 58 for the post (total 10):
Fargal94, LadaR, Veya, Alex_Tash, Archilion, Vik.ruba80, Juravl, alexey2024, Çikva, Sashah07
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Özellikle eskileri yoktu. Ve bir şekilde işe yaramıyor... :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Fargal94, alex503311
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 184

Unread post by Aalleexx26 »

Her zaman gençleri ve gençleri okşamak istedim.
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80

Unread post by Unicum228 »

84 yaşındaki adam kesinlikle zor!
These users thanked the author Unicum228 for the post (total 3):
Andrey Lukashov, Mihail06, Fan
Yani 58
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Yani 58 »

Benimle çıktığımda o 85 yaşındaydı. Şimdi yine yaz geldi, kır evi ve o 86 yaşında :oops:
These users thanked the author Yani 58 for the post:
Mihail06
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Wolffr »

Lütfen daha iyi masallar yazın!!!! :evet: Bu şekilde daha eğlenceli olacak :evet:
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Fan, alex503311
ekonomi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192

Unread post by ekonomi »

alex696: 05 Nov 2022, 09:18 Yaklaşık üç yıldır 84 yaşındaki bir büyükanneyle düzenli olarak görüşüyorum.
Eh, bunu yaşlılarla yapamazsınız ... emekli maaşları zaten bir kuruş, peki ya seninle buluşmadan önce makyaj yapman, biraz parfüm sürmen ve eski bebek bezlerini yenileriyle değiştirmen gerekiyor. :evet:
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639

Unread post by Bay Hamsterrr »

These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
İskoç, İskender
Alex_Tash
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alex_Tash »

suo58: 03 Apr 2023, 11:45 Size deneyimlerimi anlatacağım. Yaz 2022. Tanınmış bir arkadaşlık sitesinde yetişkin bir kadınla tanıştım. Ankette yaş 77 olarak belirtildi.
Mükemmel bir hikaye, tamamen inandırıcı.
Hassaslık ve sabır, yaşlı kadınlara karşı bana her zaman çok yardımcı oldu. Ben 20+ yaşımdayken, onlar 45-55 yaşlarındaydı, şimdi ben 35+ yaşımdayken, onlar 60 ve üzeriydi. Doğru, yıllar geçtikçe sert ve sert seksi daha çok sevmeye başladım. Ama her durumda, ilk defa çok nazik olmaya çalışıyorum. Peki sonra nasıl olacak? Prensip olarak, bir kadını sıradışılığı nedeniyle tanıtmak daha az tatlı değildir.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

suo58: 08 May 2023, 20:54 Yarın 86 yaşındaki sevgilimle kulübeye gideceğim
lütfen daha sonra fotoğraflarla stüdyoya rapor verin)))
Yani 58
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Yani 58 »

🙂 fotoğrafından yaş hâlâ belirsiz olacak
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply