Bir kızdan fotoğraf satın al
-
Автор темыanton.alishin
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Bir kız arıyorum fotoğraflarını/videolarını satın almak için. PM’ye yaz
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Bir kızın fotoğrafını satın almak
İşte sonunda bir hayırsever. Ve bunu bedavaya yayınlıyorum, seni aptal.
- These users thanked the author Viar for the post (total 6):
- Sibiryak89, dış görünüş, Serg22, George, zincirler, Tatlım
-
Автор темыanton.alishin
Çift 33, soruyorum, ne kadar derecelendirdikleri , ama neredeyse herkes utangaç)
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Burada birkaç yaşlı korku hikayesi varsa, fotoğraflarına boşuna gerek yok.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Buna cimrilik denir. Elbette ölümcül değil ama açgözlü erkekler sadece çekici değil, aynı zamanda iticidir.
Peki ya yaşlı değillerse ve korku hikayeleri değilse ? Ödemeye hazır mısınız yoksa öde kelimesi parmaklarınızda kramplara, vücudunuzda kızarıklıklara, her yerinizin kaşınmasına, bacaklarınızın uyuşmasına, işitme ve koku alma duyunuzun kaybolmasına mı neden oluyor? Bu yüzden?
Buna cimrilik denir. Elbette ölümcül değil ama açgözlü erkekler sadece çekici değil, aynı zamanda iticidir.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- Nirvana’dayım
Açgözlülüğünü kabul etmek zor mu? Pekala, itiraf edin, sadece kızlara karşı değil aynı zamanda tanıdıklarınıza, akrabalarınıza ve tabii ki arkadaşlarınıza karşı da açgözlüsünüz? Haklı mıyım?
Gerçi açgözlü insanların arkadaşları olamaz.
Açgözlülüğünü kabul etmek zor mu? Pekala, itiraf edin, sadece kızlara karşı değil aynı zamanda tanıdıklarınıza, akrabalarınıza ve tabii ki arkadaşlarınıza karşı da açgözlüsünüz? Haklı mıyım?
Gerçi açgözlü insanların arkadaşları olamaz.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Deniz hıyarı, İsveç125
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Orientation: biseksüel
Neden satın almak istiyorsunuz, internette pek çok bedava şey var? Bu forumda bile)))
- These users thanked the author Arianna for the post (total 2):
- Sibiryak89, Takma ad
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
- Nirvana’dayım
Burada çoğu erkek, birinin ilgisini çekmeye gerek olmadığını düşünüyor. Basit bir takas mümkündür ancak bu şekilde yürümez. Bunu herkes anlayamaz.
Bedava yükleyicilerin bir kategorisi vardır. Programın ücretsiz versiyonlarını indiriyorlar. En iyi ihtimalle hafiftirler, sınırlı işlevselliğe sahiptirler ve en kötü ihtimalle birçok hata içerirler. Abonelikleri yok, filmleri bedava indiriyorlar ve bunun için düşük görüntü kalitesine ve kötü sese katlanmaya hazırlar. Ücretli doktora gitmeyecekler ama bedava doktor için iki ay bekleyecekler. Aramayı, telefonu açıp geri aramaya zamanları kalmasın diye yapıyorlar. Liste uzun sürebilir. Onlar için üzülüyorum.
Belki de konuyu başlatan kişi özel bir mesaj istiyordur ve kimsenin öylece fotoğraflarını göndermeyeceğini çoktan fark etmiştir. Sonuçta fotoğraflarınızı göndermek için ya kendinizin göndermek istemeniz gerekiyor ama bunun için erkeğin kızın ilgisini çekmesi gerekiyor. Ve eğer birisinin ilgisini çekemiyorsanız veya zahmet etmek istemiyorsanız, o zaman en kolay yol satın almaktır.
Burada çoğu erkek, birinin ilgisini çekmeye gerek olmadığını düşünüyor. Basit bir takas mümkündür ancak bu şekilde yürümez. Bunu herkes anlayamaz.
Bedava yükleyicilerin bir kategorisi vardır. Programın ücretsiz versiyonlarını indiriyorlar. En iyi ihtimalle hafiftirler, sınırlı işlevselliğe sahiptirler ve en kötü ihtimalle birçok hata içerirler. Abonelikleri yok, filmleri bedava indiriyorlar ve bunun için düşük görüntü kalitesine ve kötü sese katlanmaya hazırlar. Ücretli doktora gitmeyecekler ama bedava doktor için iki ay bekleyecekler. Aramayı, telefonu açıp geri aramaya zamanları kalmasın diye yapıyorlar. Liste uzun sürebilir. Onlar için üzülüyorum.
-
- Orgazm!
Marinka,
Bunların hiçbirine Burada konuların kişisel fotoğraflarını kadın takma adları altında satmayı teklif etmedim. Yorum yazara yönelikti, bu benim yaşlı korku hikayeleri hakkındaki kişisel görüşüm, o da fazla umutlanmasın.
Bunların hiçbirine Burada konuların kişisel fotoğraflarını kadın takma adları altında satmayı teklif etmedim. Yorum yazara yönelikti, bu benim yaşlı korku hikayeleri hakkındaki kişisel görüşüm, o da fazla umutlanmasın.
-
- Nirvana’dayım
Teklif etmediğinizi ve teklif etmeyeceğinizi biliyorum. Ancak açgözlü erkekler hakkındaki görüşüm kişisel görüşüm değil, genel kabul görmüş bir görüştür. Kimse onları sevmiyor. Belki kendinize bile, ama bunu kabul etmek çok zordur, hatta değiştirmek daha da zordur. Ama denemeye değer.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 10 months
Marinka,
Ve şunu teklif ettiler: seni satmak mı? Fiyattan memnun değil misiniz? Ve bu nedenle erkekler açgözlüdür, bu sitede kimsenin kişisel mahrem fotoğraflarını satmayacağını da düşünüyorum.
Ve şunu teklif ettiler: seni satmak mı? Fiyattan memnun değil misiniz? Ve bu nedenle erkekler açgözlüdür, bu sitede kimsenin kişisel mahrem fotoğraflarını satmayacağını da düşünüyorum.
-
- Nirvana’dayım
Fotoğraflarımı satmıyorum. İlgilenenlere ücretsiz olarak gönderiyorum. Bu adamlar açgözlü değil; onlar cimri.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Marinka,
Hayır, ben’ Herkese karşı açgözlü değilim ahaha
Ne kadar dar düşünüyorsun, tembel ve bencil kızlara para harcamanın gerekli olduğunu düşünmüyorum) ama senin ve onun gibi bencil kızların kimsesi yok.
Hayır, ben’ Herkese karşı açgözlü değilim ahaha
Ne kadar dar düşünüyorsun, tembel ve bencil kızlara para harcamanın gerekli olduğunu düşünmüyorum) ama senin ve onun gibi bencil kızların kimsesi yok.
-
- Orgazm!
Harika. Jinekolog değil de psikiyatrist olmanız üzücü. Bal konusunda bir fotoğraf isteyebilirsiniz. fetişler.
-
- Nirvana’dayım
29 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Seni hiçbir şekilde korkutmuyorum. Seni uyarıyorum.
Peki başka nelere para harcamanın gerekli olmadığını düşünüyorsunuz? Yukarıdaki yazımı okuyun, benzerlikleri bulun ve sizin ve sizin gibilerin neye benzediğini anlayın. Değiştirmek istemiyorsanız bununla yaşayın.
29 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Cinsel sembolizm, bedensel patoloji veya zihinsel bozukluğun arka planında görünmüyorsa tehlikeli değildir. Her ne kadar nevrotik bir bozukluğa yol açabilse de. Test yaptırın.
-
- Penetrasyon
Neden cimrilik ve açgözlülükle ilgili bu kadar aptalca konuşma??? Umurunda mı? İstediği kadar öder.
- These users thanked the author Fan96 for the post (total 3):
- Renger, Victor Peter, Vados
-
- Nirvana’dayım
Eğer bir kurbağa seni satın al sözcüğüyle boğarsa, yanından geç.
Yani anlamıyorum. TS fotoğraf satın almak istiyor. Neden bir sürü cimri insan keman çalarak buraya koşarak geldi?
Eğer bir kurbağa seni satın al sözcüğüyle boğarsa, yanından geç.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
15 yaşındaki yeğenimin fotoğrafı var, kimin ihtiyacı var, onu bedava göndereceğim.
- These users thanked the author Renger for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
- Registered for: 2 years 11 months
Ahaha)) her şeye para harcayabilirsin ama kesinlikle profesyonel fotoğraflara harcayamazsın Kendilerini TANRIÇA olarak hayal eden işçiler))))))
Mali zorluklar olması durumunda (ve özgür seks olmaması durumunda) yazara aşk rahibesi için biraz para biriktirmesini tavsiye edebilirim. özellikle "akıllı" yani, özverili, paraya acıyan "cahiller ve dilenciler değil :kötü:... Yani yoksulluk bir ahlaksızlık değil, ne yazık ki, bu pek çok kişinin kaderi. ve eğer birisi sponsorluğa alışkınsa, o zaman boşuna ağzını açmamak ve "baba" olarak talep edilene kadar beklemek daha iyidir.. böyle bir şey, bu sadece bir fikir. Birini yargılamamalısın. , kimse yarın seni, beni veya kimseyi neyin beklediğini bilemez...
Marinka: ↑05 Dec 2022, 09:51Peki başka nelere para harcamanın gerekli olmadığını düşünüyorsunuz? Yukarıdaki yazımı okuyun, benzerlikleri bulun ve sizin ve sizin gibilerin neye benzediğini anlayın. Değiştirmek istemiyorsanız bununla yaşayın.Marinka,
Hayır, herkese karşı açgözlü değilim ahaha
Ne kadar dar düşünüyorsun, tembel ve bencil kızlara para harcamanın gerekli olduğunu düşünmüyorum) ama senin ve onun gibi bencil kızların parası var. hiç kimse
29 dakika 6 saniye sonra gönderilir:Cinsel sembolizm, bedensel patoloji veya zihinsel bozukluğun arka planında görünmüyorsa tehlikeli değildir. Her ne kadar nevrotik bir bozukluğa yol açabilse de. Test yaptırın.
Ahaha)) her şeye para harcayabilirsin ama kesinlikle profesyonel fotoğraflara harcayamazsın Kendilerini TANRIÇA olarak hayal eden işçiler))))))
Mali zorluklar olması durumunda (ve özgür seks olmaması durumunda) yazara aşk rahibesi için biraz para biriktirmesini tavsiye edebilirim. özellikle "akıllı" yani, özverili, paraya acıyan "cahiller ve dilenciler değil :kötü:... Yani yoksulluk bir ahlaksızlık değil, ne yazık ki, bu pek çok kişinin kaderi. ve eğer birisi sponsorluğa alışkınsa, o zaman boşuna ağzını açmamak ve "baba" olarak talep edilene kadar beklemek daha iyidir.. böyle bir şey, bu sadece bir fikir. Birini yargılamamalısın. , kimse yarın seni, beni veya kimseyi neyin beklediğini bilemez...
- These users thanked the author Kova88 for the post:
- Victor Peter
-
- Nirvana’dayım
İnsanlar büyük paralarla bile açgözlü olabilirler. Bu bir karakter özelliğidir. Yani buraya gelmemeliydin. Konu fotoğraf satın almakla ilgili, verilen paraya üzülen cahillerle ilgili değil. Geçmişten yürüyün. Konuları karıştırmışsın.
Aquariuss88: ↑05 Dec 2022, 12:31Marinka: ↑05 Dec 2022, 09:51Peki para harcamak için başka neleri gerekli görmüyorsunuz? Yukarıdaki yazımı okuyun, benzerlikleri bulun ve sizin ve sizin gibilerin neye benzediğini anlayın. Değiştirmek istemiyorsanız bununla yaşayın.
29 dakika 6 saniye sonra gönderilir:Cinsel sembolizm, bedensel patoloji veya zihinsel bozukluğun arka planında görünmüyorsa tehlikeli değildir. Her ne kadar nevrotik bir bozukluğa yol açabilse de. Test yaptırın.
Mali zorluklar olması durumunda (ve özgür seks olmaması durumunda) yazara aşk rahibesi için biraz para biriktirmesini tavsiye edebilirim. özellikle "akıllı" yani, özverili, paraya acıyan "cahiller ve dilenciler değil :kötü:... Yani yoksulluk bir ahlaksızlık değil, ne yazık ki, bu pek çok kişinin kaderi. Ve eğer biri sponsorluğa alışkınsa, boşuna ağzını açmamak ve "baba" olarak talep edilene kadar beklemek daha iyidir.. böyle bir şey, bu sadece bir fikirdir. birisi, yarın seni, beni veya başkasını neyin beklediğini kimse bilemez...
İnsanlar büyük paralarla bile açgözlü olabilirler. Bu bir karakter özelliğidir. Yani buraya gelmemeliydin. Konu fotoğraf satın almakla ilgili, verilen paraya üzülen cahillerle ilgili değil. Geçmişten yürüyün. Konuları karıştırmışsın.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Diyaloğunuza güldüm, size anlatacağım, siz bana söylemeyeceksiniz
-
- Nirvana’dayım
Siz de onlar için üzülüyor musunuz? Dürüst olmak gerekirse onlar için de üzülüyorum.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Onları sevmeyebilirim, küçümseyebilirim, ne istersem yapayım ama ödünç vermemeye çalışın. Gidip herkese şikayet edecekler. Ve aynı zavallı ve değersiz cimrilere acınacak. Bunları çok gördük ve açgözlülüklerini normal buluyorlar. Ah, bu beni sinirlendiriyor. Bu yoklukların parasına üzülüyorum.
Katılıyorum, komik görünüyor. Dışarıdan. Ta ki hayatta böyle insanlarla yolunuz kesişene kadar. Borcunu tam olarak bir günde ödeyen arkadaşınız yok, bir çevrede nasıl tekrar borç alabilirsiniz? Görünen o ki paranız her zaman ellerinde ama onu dürüstçe dağıtıyorlar. Ya da kahve içmeye gidiyorsun, bağırıp bana alıyorlar ama maaş çekinden geri veriyorlar. Çoğu zaman yarısını unuturlar, hesaplamayacağınızı bilirler. Hala işe arabayla gidip onları alacağınızı söylüyorlar. Bir, iki ve sonra sanki olması gerektiği gibi. Ücretsiz taksi. Telefon etmek istiyorlar, bugün, dün ve yarın hesaplarında para yok. Sigaralar yakılıyor. Sigara istiyorlar ama sigaraları yok. Neye sahip olduğumu biliyorlar. Sonuncuyu yaşadığımı hatırlıyorum, o kadar kırılmıştı ki. Peki bu nasıl olabilir? Bunları uzun süre listeleyebilirim.Sibiryak89: ↑05 Dec 2022, 15:26Bu beni gülümsetiyor![]()
Onları sevmeyebilirim, küçümseyebilirim, ne istersem yapayım ama ödünç vermemeye çalışın. Gidip herkese şikayet edecekler. Ve aynı zavallı ve değersiz cimrilere acınacak. Bunları çok gördük ve açgözlülüklerini normal buluyorlar. Ah, bu beni sinirlendiriyor. Bu yoklukların parasına üzülüyorum.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Marinka, bunların hepsini okudum ve sanki ben Bok içinde yuvarlanıyorum, bu tür insanları küçümsüyorum, özellikle de erkek iseler, zavallıdırlar, günümüzün Plyushkinleri.
-
- Orgazm!
Ve bu "psikiyatristin" tartışmayı neyle başlattığını bile anlamıyorum. Antosha adlı çocuk sözde fotoğraf satın almak istiyordu... nereden geldi, onun için değerli olan ne? Yoksa ücretsiz mi istediniz?
Bu başlıkta başka kim bunu ücretsiz istedi? Bana bir alıntı göster, çok nazik ol.
İki kişi fotoğraflara para harcamaya gerek olmadığını yazdı, prensipte bu fotoğraflara ihtiyaçları yok!
İHTİYAÇ YOK cümlesini yazdım. Yerel sakinlerden ÜCRETSİZ, çünkü onların görünüşünü temsil ediyorum.
Bu başlıkta başka kim bunu ücretsiz istedi? Bana bir alıntı göster, çok nazik ol.
İki kişi fotoğraflara para harcamaya gerek olmadığını yazdı, prensipte bu fotoğraflara ihtiyaçları yok!
İHTİYAÇ YOK cümlesini yazdım. Yerel sakinlerden ÜCRETSİZ, çünkü onların görünüşünü temsil ediyorum.
Last edited by Çekiç on 05 Dec 2022, 16:57, edited 2 times in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
neden bu dilencilere aşık oluyorsun?.. "hayır" ve hepsi bu. Ve bırakın istedikleri kadar sızlansınlar, şikayet etsinler. İnsanların boynunuza oturmasına kendiniz izin veriyorsunuz.Marinka: ↑05 Dec 2022, 15:42Katılıyorum, komik görünüyor. Dışarıdan. Ta ki hayatta böyle insanlarla yolunuz kesişene kadar. Borcunu tam olarak bir günde ödeyen arkadaşınız yok, bir çevrede nasıl tekrar borç alabilirsiniz? Görünen o ki paranız her zaman ellerinde ama onu dürüstçe dağıtıyorlar. Ya da kahve içmeye gidiyorsun, bağırıp bana alıyorlar ama maaş çekinden geri veriyorlar. Çoğu zaman yarısını unuturlar, hesaplamayacağınızı bilirler. Hala işe arabayla gidip onları alacağınızı söylüyorlar. Bir, iki ve sonra sanki olması gerektiği gibi. Ücretsiz taksi. Telefon etmek istiyorlar, bugün, dün ve yarın hesaplarında para yok. Sigaralar yakılıyor. Sigara istiyorlar ama sigaraları yok. Neye sahip olduğumu biliyorlar. Sonuncuyu yaşadığımı hatırlıyorum, o kadar kırılmıştı ki. Peki bu nasıl olabilir? Bunları uzun süre listeleyebilirim.
Onları sevmeyebilirim, küçümseyebilirim, ne istersem yapayım ama ödünç vermemeye çalışın. Gidip herkese şikayet edecekler. Ve aynı zavallı ve değersiz cimrilere acınacak. Bunları çok gördük ve açgözlülüklerini normal buluyorlar. Ah, bu beni sinirlendiriyor. Bu önemsiz varlıkların parasına üzülüyorum.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
Tanrı böyle dostlara, tanıdıklara bile merhamet etmiştir.
Marinka: ↑05 Dec 2022, 15:42Katılıyorum, komik görünüyor. Dışarıdan. Ta ki hayatta böyle insanlarla yolunuz kesişene kadar. Borcunu tam olarak bir günde ödeyen arkadaşınız yok, bir çevrede nasıl tekrar borç alabilirsiniz? Görünen o ki paranız her zaman ellerinde ama onu dürüstçe dağıtıyorlar. Ya da kahve içmeye gidiyorsun, bağırıp bana alıyorlar ama maaş çekinden geri veriyorlar. Çoğu zaman yarısını unuturlar, hesaplamayacağınızı bilirler. Hala işe arabayla gidip onları alacağınızı söylüyorlar. Bir, iki ve sonra sanki olması gerektiği gibi. Ücretsiz taksi. Telefon etmek istiyorlar, bugün, dün ve yarın hesaplarında para yok. Sigaralar yakılıyor. Sigara istiyorlar ama sigaraları yok. Neye sahip olduğumu biliyorlar. Sonuncuyu yaşadığımı hatırlıyorum, o kadar kırılmıştı ki. Peki bu nasıl olabilir? Bunları uzun süre listeleyebilirim.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Geçit
-
- Total posts: 15
Çok komik, adam sadece bir fotoğraf satın almak istiyor ve sonra gidiyoruz....
Bence Aftor’un umrunda değil, konu tanıtıldığı için uzun süredir Active’de asılı duruyor zaman, üstte
Bence Aftor’un umrunda değil, konu tanıtıldığı için uzun süredir Active’de asılı duruyor zaman, üstte

-
- Nirvana’dayım
Başıma gerçekte ne geldiğini bile bilmiyorum?
Konunun adı "Kimin bu forumdaki fotoğraflara boşuna ihtiyacı var"
Karakter onlara boşuna ihtiyacı olmadığını söyledi ama ben ona sarıldım. Lanet olsun neyim ben)
Ya da konu hiçbir şeyle ilgili değil, tam tersi. Fotoğraf satın almayla ilgili konu. O halde fotoğraflara boşuna ihtiyaç duymayan bir karakterin burada ne işi var?!
Ona bedava bir şey teklif eden bir hat gören var mı?! Görmüyorum.
Çok çok tuhaf bir karakter.
Konunun adı "Kimin bu forumdaki fotoğraflara boşuna ihtiyacı var"
Karakter onlara boşuna ihtiyacı olmadığını söyledi ama ben ona sarıldım. Lanet olsun neyim ben)
Ya da konu hiçbir şeyle ilgili değil, tam tersi. Fotoğraf satın almayla ilgili konu. O halde fotoğraflara boşuna ihtiyaç duymayan bir karakterin burada ne işi var?!
Ona bedava bir şey teklif eden bir hat gören var mı?! Görmüyorum.
Çok çok tuhaf bir karakter.
-
-
- Nirvana’dayım
Konudaki gönderilerim tüm açgözlü insanların intikamı) ruhumda kaynayan her şeyi ifade ettim) Biliyor musun, bir şekilde daha iyi hissettim bile)))
Konudaki gönderilerim tüm açgözlü insanların intikamı) ruhumda kaynayan her şeyi ifade ettim) Biliyor musun, bir şekilde daha iyi hissettim bile)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Balu13, Sibiryak89, zincirler
-
-
- Nirvana’dayım
-
Bu arada bu gönderiyi de tanıtıyorum, bunu seninle paylaşmam gerekecek :cat2:
-
- Penetrasyon
Konunun adı Kızlar değil, Bir kızdan fotoğraf al, fotoğraf ver!
Hiçbir şey hakkında tartışma Acaba ona bu konuda yazan var mı?
Hiçbir şey hakkında tartışma Acaba ona bu konuda yazan var mı?
-
Автор темыanton.alishin
Konunun bazı tartışmalar için bir platform haline geleceğini beklemiyordum. Genel olarak reklamı böyle yazdım) istatistiklere gelince, yaklaşık 5 kişi abonelikten çıktı, ancak biri düşünüyor, biri fikrini değiştirdi ve biri az önce yazdı)
- These users thanked the author anton.alishin for the post:
- Balu13
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 910 Views
-
Last post by Seks karısıRuss