Bir kız kardeş hakkında bir hikaye
-
Автор темыBasit
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir kız kardeş hakkında bir hikaye
Kazakistan’da Almatı’da yaşıyorum. Köyden taşındı. Geçenlerde annem beni aradı ve kuzenimi üniversite ararken köyden korumamı istedi. Bir hafta sonra onunla tanıştım ve evime doğru yürürken her şeye şaşkınlıkla başını çevirdi. Eşyalarımızı alıp yürüyüşe çıktık, bir kafeye oturduk ve parkta dolaştık. Uzun zamandır kız arkadaşım olmadı, bu konuda bir şekilde şanssızım. Ve şort ve kolsuz bluzla dairenin içinde dolaşması beni tahrik etti. İki gün geçti, saunaya davet ettim, mayosu olmadığını, normal iç çamaşırıyla olacağını söyledi, önemli değil dedim. Birer içki aldık, gelip kıyafetlerimizi değiştirdik. İçtik ve havuza gittik. Burayı sevip sevmediğini sordum. Sonsuza kadar burada kalmak istediğini söyledi. Bir ilişkisi olup olmadığını sordum. Kendisinde olmadığını söyledi, ben de güzel olduğu için olmamasının garip olduğunu söyledim. Utandı. Daha çok içtik ve buhar odasına gittik, buhar yapmasını istedi, sütyenini çıkardı ve uzandı. Ben yüzmüyorken sertleştim, gördü ve dedi ki, seks yapmak ister misin? Benim için o kadar çok şey yaptın ki... hadi duş alalım. Birbirimize aittik ve öpüşmeye başladık, sonra arkasını döndü ve köpek gibi eğildi, sikimi içine soktum ve seviştik, sonra sırtına çıktım. Ertesi gün duştan çıktı ve aynısını tekrar yaptık. Ve ayrılmadan önce hediye olarak oral seks yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-