Böyle bir yakınlık kadın sağlığı için iyi midir?

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
_Lika_
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Böyle bir yakınlık kadın sağlığı için iyi midir?

Unread post by _Lika_ »

Jinekologlardan, arkadaşlarımdan ve iş arkadaşlarımdan uzun süreli seksten uzak durmanın depresyona, psikoza, kadın sağlığı sorunlarına ve hatta kansere yol açtığına dair birçok konuşma duydum. Ve komşusuyla anlaştı. Benden sadece on üç yaş büyük değil, aynı zamanda çirkin, yaralarla kaplı ve en hafif tabirle inişli çıkışlı bir geçmişi var. Ama konu bu değil. Ona yakın olduğumda sadece rahatsızlık hissediyorum. Bazen acıyor. Üstelik bazı nedenlerden dolayı ağrı kovboy pozisyonunda en güçlüdür. Ve her seferinde onun daha erken bitireceğini hayal ediyorum. Ben onunla hiç orgazm olmadım. Ve akşam boyunca buna birçok kez ihtiyacı var. Libido çok yüksek. Sahip olduğum şey değil. Tamamen tatmin olduğunda cunnilingus yapar. Ama nedense bundan da orgazm olmuyor. Diğer partnerlerle yatakta keyif aldım. Şimdi bile mastürbasyondan hızla boşalabiliyorum. Belki de gerçek şu ki, önceki partnerlerde olduğu gibi sığ girişleri ve ondan önce uzun bir ön sevişmeyi tercih ediyorum. Şu anki sevgilim için asıl mesele penisini mümkün olduğu kadar derinden içime sokmak. Sadece bir çeşit çılgınlık. Ayrıca hazırlıksız, kuru seksi de seviyor. Bu yüzden eczaneden kayganlaştırıcı haberi bile duymak istemiyor. Ve her zaman orgazm oluyor. Ve ben uçuşta kalıyorum. Soru: Böyle bir yakınlığın sinir, ruh ve beden sağlığıma faydası var mı?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
 Re: Bu kadar yakınlık kadın sağlığına iyi gelir mi?

Unread post by Nikk »

_Lika_: 28 Nov 2022, 20:57 Jinekologlardan, arkadaşlarımdan ve iş arkadaşlarımdan, uzun süreli seksten uzak durmanın depresyona, psikoza, kadın sağlığı sorunlarına ve hatta kansere yol açtığına dair çok fazla konuşma duydum. Ve komşusuyla anlaştı. Benden sadece on üç yaş büyük değil, aynı zamanda çirkin, yaralarla kaplı ve en hafif tabirle inişli çıkışlı bir geçmişi var. Ama konu bu değil. Ona yakın olduğumda sadece rahatsızlık hissediyorum. Bazen acıyor. Üstelik bazı nedenlerden dolayı ağrı kovboy pozisyonunda en güçlüdür. Ve her seferinde onun daha erken bitireceğini hayal ediyorum. Ben onunla hiç orgazm olmadım. Ve akşam boyunca buna birçok kez ihtiyacı var. Libido çok yüksek. Sahip olduğum şey değil. Tamamen tatmin olduğunda cunnilingus yapar. Ama nedense bundan da orgazm olmuyor. Diğer partnerlerle yatakta keyif aldım. Şimdi bile mastürbasyondan hızla boşalabiliyorum. Belki de gerçek şu ki, önceki partnerlerde olduğu gibi sığ girişleri ve ondan önce uzun bir ön sevişmeyi tercih ediyorum. Şu anki sevgilim için asıl mesele penisini mümkün olduğu kadar derinden içime sokmak. Sadece bir çeşit çılgınlık. Ayrıca hazırlıksız, kuru seksi de seviyor. Bu yüzden eczaneden kayganlaştırıcı haberi bile duymak istemiyor. Ve her zaman orgazm oluyor. Ve ben uçuşta kalıyorum. Soru: Bu kadar yakınlık sinir, zihinsel ve fiziksel sağlığım için iyi mi?
Üzgünüm Lika, ama bunun seks olmadığı hiç de akıllıca değil. ama alay konusu! Seks her iki
partner için de keyifli olmalı! Kimse alamıyorsa ya da yalnızca biri alıyorsa bu saçmalıktır! Bu arada, böyle bir "sevgiliyle"
orgazm olma ihtimaliniz çok düşük. Kendine daha iyi birini bul... :cat1:
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by gümüş_fox »

_Lika_, hayır, kullanışlı değil! Tüm "danışmanlarınız" asıl şeyden bahsetmeyi unuttu - sinir sistemimiz sadece dürtükle değil, orgazmla SIFIRLANIR. Ayrıca acı verici bir ilişkiden kurtulmak yerine, karaciğerine bıçak alabileceğiniz bir adamla da ilişkiye girdiniz!
Genel olarak, maksimum "terapötik" etki, nörolojik bir bileşen olarak orgazmla seks (ve en iyisi - tekrarlanan!) ve hormonal bir bileşen olarak "yutkunma" ile oral seks ile sağlanır. bir (kabul etmelisiniz ki, vajinada bir filin topağı gibi duran o sperm kırıntıları! Kısacası... :) ). Bir nevi "böooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook emir veriyor tohumundan tiksinmeyecek, onu arayacak.
Ve kokuya odaklanın: mösyö, sevmediğiniz KENDİ kokunuz (parfüm aldatıcıdır!) size uygun değil. Burada içgüdülerinize güvenmelisiniz.
İyi şanslar!
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Orientation: biseksüel

Unread post by Şamanakalar »

Kötü seksin ne kadar üzücü bir hikayesi. :(
Bayan Misty
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Orientation: biseksüel

Unread post by Bayan Misty »

Ah bu jinekologlar. Tamam en azından beni doğuma göndermediler. Faydalarına gelince, önemli olan seks değil orgazmdır. Hatırlat bana, on kişiden kaçı bunu nasıl başarabileceğini biliyor ve bunu gerçekleştirmek istiyor?)
VKrisov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by VKrisov »

Böyle bir terapinin canı cehenneme.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”