Hangi kadınlar yakınlık sırasında duyuları arttırmak için iç çamaşırı veya kıyafet kullanıyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Hangi kadınlar yakınlık sırasında duyuları arttırmak için iç çamaşırı veya kıyafet kullanıyor?

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Son zamanlarda karımın[/url] yaklaşan cinsel ilişkiye daha dikkatli hazırlanmaya başladı. İç çamaşırları ve cinsel ilişkimizin arifesinde giydiği şeyler bana öyle geliyor ki, benim ilgimi ve karımın zaten cinsel ilişki sürecinde olan ortak tutkusunu artırıyor.
Belki başka birisinde de bu vardır?
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Registered for: 2 years 8 months
 Re: Hangi kadınlar yakınlık sırasında duyuları arttırmak için iç çamaşırı veya kıyafet kullanır?

Unread post by O Yanochka »

Valentin-74: 12 Apr 2024, 07:18 Geçenlerde karımın yaklaşan cinsel ilişkiye daha dikkatli hazırlanmaya başladı. İç çamaşırları ve cinsel ilişkimizin arifesinde giydiği şeyler bana öyle geliyor ki, benim ilgimi ve karımın zaten cinsel ilişki sürecinde olan ortak tutkusunu artırıyor.
Bu normaldir. Yakın bir arkadaşım kocasıyla seks yaparken özel kıyafetler kullanıyor. Bana çok iyi bir etkiye sahip olduklarını söyledi. Geçen sene kız kardeşim ve ailemle birlikte yaşadığım evi temizledim. Yanlışlıkla küçük kız kardeşimin okul üniformasını buldum. Kız kardeşim de uzun boylu ve tombul bir kızdı. Yani arkadaşım neredeyse bu üniformayı elleriyle yırtıyordu. Bu şey gerçekten nadirdir. Daha sonra bana kocasının en iyi zamanlarda bile böyle olmadığını söyleyerek övündü.
Bu yüzden tartışmıyorum. Bu konuda kıyafet ve iç çamaşırı önemli rol oynuyor. Ancak bu muhtemelen oldukça olgun yaştaki insanlar için geçerlidir.
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 2):
Andryuşa, İskender
Andryuşa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
 Re: Hangi kadınlar yakınlık sırasında duyuları arttırmak için iç çamaşırı veya kıyafet kullanır?

Unread post by Andryuşa »

Valentin-74: 12 Apr 2024, 07:18 Geçenlerde karımın yaklaşan cinsel ilişkiye daha dikkatli hazırlanmaya başladı. İç çamaşırları ve cinsel ilişkimizin arifesinde giydiği şeyler bana öyle geliyor ki, benim ve eşimin ve benim açımdan, halihazırda cinsel ilişki sürecinde olan ortak tutkuya ilgi katıyor.
Belki de bu, birisi için de durum böyle mi? n
Karım külotunu ve sutyenini bile çıkarmadan sikildi. Sütyen karnının üzerine çekilmiş ve külotu yana doğru itilmiştir. Dışarıdan çok havalı görünüyordu.
These users thanked the author Andryuşa for the post (total 2):
Ded, çiçek hastalığı
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years

Unread post by Yunanca10 »

Benimki BDSM koşum takımını kullanıyor. Çok heyecan verici.
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Zhora Kuni »

Andryusha: 12 Apr 2024, 21:56
Valentin-74: 12 Apr 2024, 07:18 Geçenlerde şunu fark ettim: karısı yaklaşan cinsel ilişkiye daha dikkatli hazırlanmaya başladı. İç çamaşırları ve cinsel ilişkimizin arifesinde giydiği şeyler bana öyle geliyor ki, benim ve eşimin ve benim açımdan, halihazırda cinsel ilişki sürecinde olan ortak tutkuya ilgi katıyor.
Belki de bu, birisi için de durum böyle mi? n
Karım külotunu ve sutyenini bile çıkarmadan sikildi. Sütyen karnının üzerine çekilmiş ve külotu yana doğru itilmiştir. Dışarıdan bakıldığında çok havalı görünüyordu.
Kızımız yanlışlıkla karısının iki erkek tarafından sikildiğini gördü. Karısı da sutyen giyiyordu ama külotu yoktu. Onu köpek stiliyle siktiler. Kızım daha sonra bunu bana büyük bir güvenle anlattı. Annemin göğüslerinin sütyeninden düştüğünü ve sürahi gibi sallandığını söyledi.
These users thanked the author Zhora Kuni for the post:
yıl1
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by çiçek hastalığı »

Andryusha: 12 Apr 2024, 21:56 Karım külotunu ve sutyenini bile çıkarmadan sikildi
O kadar sık ​​seks yapıyoruz ki onun da çorapları var
Andryuşa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
 Re: Hangi kadınlar yakınlık sırasında duyguları arttırmak için iç çamaşırı veya kıyafet kullanır?

Unread post by Andryuşa »

poxuer: 13 Apr 2024, 07:35 O kadar sık ​​seks yapıyoruz ki, o da çorap giyiyor
Belki de karıştırdın? Jartiyerli çoraplar :)
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Hangi kadınlar yakınlık sırasında duyguları arttırmak için iç çamaşırı veya kıyafet kullanır?

Unread post by çiçek hastalığı »

Andryusha, yani günlük çoraplar. Yaz aylarında işten sonra çoraplar
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Stas99rus »

Eşimin dantelli kıyafetler, kemerli çoraplar, tangalar ve güzel yarı saydam bir sabahlık giymesi de hoşuma gidiyor, beni çok hoş heyecanlandırıyor
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Nick1979 »

Ayrıca güzel iç çamaşırları beni çok heyecanlandırıyor ve tahrik ediyor. Özellikle altında dantel iç çamaşırı olan ipek bornozları seviyorum.
Buna bakmak çok güzel.
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Stas99rus
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Yana-Yanochka: 12 Apr 2024, 12:30
Valentin-74: 12 Apr 2024, 07:18 Geçenlerde şunu fark ettim: karım yaklaşan cinsel ilişkiye daha dikkatli hazırlanmaya başladı. İç çamaşırları ve cinsel ilişkimizin arifesinde giydiği şeyler bana öyle geliyor ki, benim ilgimi ve karımın zaten cinsel ilişki sürecinde olan ortak tutkusunu artırıyor.
Bu normaldir. Yakın bir arkadaşım kocasıyla seks yaparken özel kıyafetler kullanıyor. Bana çok iyi bir etkiye sahip olduklarını söyledi. Geçen sene kız kardeşim ve ailemle birlikte yaşadığım evi temizledim. Yanlışlıkla küçük kız kardeşimin okul üniformasını buldum. Kız kardeşim de uzun boylu ve tombul bir kızdı. Yani arkadaşım neredeyse bu üniformayı elleriyle yırtıyordu. Bu şey gerçekten nadirdir. Daha sonra bana kocasının en iyi zamanlarda bile böyle olmadığını söyleyerek övündü.
Bu yüzden tartışmıyorum. Bu konuda kıyafet ve iç çamaşırı önemli rol oynuyor. Ancak bu muhtemelen oldukça olgun yaştaki insanlar içindir.
Karımın gardırobunda
am bir düğün kıyafeti var. Bu kıyafetle hiçbir zaman büyük bir grup seks olmadı, en fazla üçümüz. Eşim, ben ve tanıdığımız başka bir adam. Gelinliğin kendisi bu duyguyu çok daha parlak hale getiriyor. Bu çok açık.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
Ded, Stas99rus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”