Ella: ↑17 Oct 2022, 00:10
Bilmiyorum, tıraş edilmiş saç temizlik veya düzenli seks anlamına gelebilir ve hepsi bu
Her şeyi doğru anladıysam bu doğru değil amın tıraş edilip edilmediği hakkında, ama birinin tamamen pürüzsüz ve hiç kılsız olduğu gerçeğiyle ilgili. Tıpkı beş yaşındaki bir kız çocuğu gibi.
Ve eğer her şeyi doğru anladıysam, şu anda sıradan bir makineyle düzenli olarak tıraş edilen amcıklardan bahsetmiyoruz. Çünkü böyle bir kedi bazen korkutucu görünüyor - mavimsi, traş edilmiş anız noktaları ve usturadan kaynaklanan küçük tahriş sivilceleri ile. Ve kıllı olsaydı daha iyi olurdu.
Ve burada anladığım kadarıyla bu konuya sistematik bir yaklaşımdan bahsediyoruz. İşte bu noktada insanlar salonlara gidiyor ve bir şekilde konuya sistematik bir şekilde yaklaşıyor. Yani, özel ve pahalı bir cihaz kullanılarak yapılan fotoepilasyondur. Yoksa başka bir şey mi?
Birçok yöntem var. Ve amaç, bir kadının cinsel organını çekici kılmak ve seksen yaşındaki bir büyükannenin değil, on dört yaşındaki bir kızın cinsel organına benzemek.
Ve eğer her şeyi doğru yaparsam, bu yeterli değil saçları çıkarmak için. Ayrıca, örneğin ellerinizin veya yüzünüzün cildine baktığınız gibi cildinize de bir şekilde bakmanız gerekir.
Tüm bunlar zaman ve para gerektirir. Ve tabii ki tüm bunları yapma arzusu.
Ve uygulamanın gösterdiği gibi, yalnızca bir üretim aracı olarak yazıya sahip olanlar bunu yapabilir. Yani pazarlanabilir olmalı ve yüksek fiyat etiketini haklı çıkarmalıdır.
[quote=Ella post_id=122924 time=1665954602 user_id=8484] Bilmiyorum, tıraş edilmiş saç temizlik veya düzenli seks anlamına gelebilir ve hepsi bu [/quote]Her şeyi doğru anladıysam bu doğru değil amın tıraş edilip edilmediği hakkında, ama birinin tamamen pürüzsüz ve hiç kılsız olduğu gerçeğiyle ilgili. Tıpkı beş yaşındaki bir kız çocuğu gibi. Ve eğer her şeyi doğru anladıysam, şu anda sıradan bir makineyle düzenli olarak tıraş edilen amcıklardan bahsetmiyoruz. Çünkü böyle bir kedi bazen korkutucu görünüyor - mavimsi, traş edilmiş anız noktaları ve usturadan kaynaklanan küçük tahriş sivilceleri ile. Ve kıllı olsaydı daha iyi olurdu.
Ve burada anladığım kadarıyla bu konuya sistematik bir yaklaşımdan bahsediyoruz. İşte bu noktada insanlar salonlara gidiyor ve bir şekilde konuya sistematik bir şekilde yaklaşıyor. Yani, özel ve pahalı bir cihaz kullanılarak yapılan fotoepilasyondur. Yoksa başka bir şey mi? Birçok yöntem var. Ve amaç, bir kadının cinsel organını çekici kılmak ve seksen yaşındaki bir büyükannenin değil, on dört yaşındaki bir kızın cinsel organına benzemek. Ve eğer her şeyi doğru yaparsam, bu yeterli değil saçları çıkarmak için. Ayrıca, örneğin ellerinizin veya yüzünüzün cildine baktığınız gibi cildinize de bir şekilde bakmanız gerekir. Tüm bunlar zaman ve para gerektirir. Ve tabii ki tüm bunları yapma arzusu.
Ve uygulamanın gösterdiği gibi, yalnızca bir üretim aracı olarak yazıya sahip olanlar bunu yapabilir. Yani pazarlanabilir olmalı ve yüksek fiyat etiketini haklı çıkarmalıdır.
Her şey olabilir ama bence bunun nedeni bazı insanların saçlarından memnun olması ve buna dikkat etmemesi, bazılarının ise buna dayanamamasıdır. ve kullanıcılardan birinin dediği gibi (kusura bakmayın, bu cevabı kaybettim) traşlı amlar için bir moda var. ve muhtemelen katılıyorum çünkü bana daha bakımlı görünüyor.
Her şey olabilir ama bence bunun nedeni bazı insanların saçlarından memnun olması ve buna dikkat etmemesi, bazılarının ise buna dayanamamasıdır. ve kullanıcılardan birinin dediği gibi (kusura bakmayın, bu cevabı kaybettim) traşlı amlar için bir moda var. ve muhtemelen katılıyorum çünkü bana daha bakımlı görünüyor.
[quote=menma post_id=122934 time=1665958224 user_id=11783] Kıllı ya da pürüzsüz olduğunda iyi oluyor ama kirli sakallı orta hali zımpara kağıdı yalamak gibi) [/quote] Vay be! :-) Ben de bundan bahsediyorum.
fedor36: ↑30 Jul 2022, 17:56
Bir model fark ettim. Tek partneri olan kadınlar için - kocası, erkek arkadaşı vb. çoğunlukla tıraşsız kedi. Eğer traş olmuşsa, sevgilisi, metresi vb. olma ihtimali yüksektir.
Sizce ne düşünüyorsunuz??
kız arkadaşım bakireydi ve onu kendim tıraş ettirdim, sonunda onu kendim tıraş ettim ve yaladım Sonra birlikte kayınvalide gelmesin diye hamama gittik, yoksa amın neden çıplak olduğuna küfretmeye başlarlardı. O an, 19 yaşımdayken, kayınvalidemi hamamda sikmeyi düşünüyordum (benimkini siktim ve yıkadım ama kafamda sapıklıklar vardı) bu arada, durulamak da heyecan verici. bayanın kasıklarını soğuk suyla tutun ve yalamaya devam edin, belki alışkanlıktır))))
[quote=fedor36 post_id=94235 time=1659192973 user_id=4919] Bir model fark ettim. Tek partneri olan kadınlar için - kocası, erkek arkadaşı vb. çoğunlukla tıraşsız kedi. Eğer traş olmuşsa, sevgilisi, metresi vb. olma ihtimali yüksektir. Sizce ne düşünüyorsunuz?? [/quote]kız arkadaşım bakireydi ve onu kendim tıraş ettirdim, sonunda onu kendim tıraş ettim ve yaladım Sonra birlikte kayınvalide gelmesin diye hamama gittik, yoksa amın neden çıplak olduğuna küfretmeye başlarlardı. O an, 19 yaşımdayken, kayınvalidemi hamamda sikmeyi düşünüyordum (benimkini siktim ve yıkadım ama kafamda sapıklıklar vardı) bu arada, durulamak da heyecan verici. bayanın kasıklarını soğuk suyla tutun ve yalamaya devam edin, belki alışkanlıktır))))
Tabi ilk soru tartışmalı... Kuaförlüğe karşı biraz vefasız bir tavrım var, bir şekilde gençliğimden beri yerleşmiş bu... Eşim de buna dikkat ediyor, son zamanlarda o da anüsünü temizlemeye başladı. saç
Tabi ilk soru tartışmalı... Kuaförlüğe karşı biraz vefasız bir tavrım var, bir şekilde gençliğimden beri yerleşmiş bu... Eşim de buna dikkat ediyor, son zamanlarda o da anüsünü temizlemeye başladı. saç
Benim düşünceme göre bu bir zevk meselesi, gerçi bir şekilde mavi yakalı bir arkadaşımla sohbete girdim ve o da ’kafam kazınmış olamaz’ dedi, gördüğüm anda saat beş buçuk oldu. Hemen düşünceler, belki mandavolar veya başka bir şey gibi. Bunlar hamamböcekleri. Her şey bireyseldir. Bazıları limon sever, bazıları limon sever.)
Benim düşünceme göre bu bir zevk meselesi, gerçi bir şekilde mavi yakalı bir arkadaşımla sohbete girdim ve o da ’kafam kazınmış olamaz’ dedi, gördüğüm anda saat beş buçuk oldu. Hemen düşünceler, belki mandavolar veya başka bir şey gibi. Bunlar hamamböcekleri. Her şey bireyseldir. Bazıları limon sever, bazıları limon sever.)
Tıraş olmak ya da olmamak herkesin zevkine kalmış bir konu, hijyen tıraşlılığa bağlı değil... Kadınların kasık bölgesindeki şerit hoşuma gidiyor... kadında sefahat ve ahlaksızlık hissi veriyor.
Tıraş olmak ya da olmamak herkesin zevkine kalmış bir konu, hijyen tıraşlılığa bağlı değil... Kadınların kasık bölgesindeki şerit hoşuma gidiyor... kadında sefahat ve ahlaksızlık hissi veriyor.
Her türlüsünü severim, bunları ayıklayacak kadar uzun yaşamıyoruz. Hijyene gelince, yıkamayı denediniz mi?
[size= 85][color=green]10 dakika 49 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] Ve oral seks konusuna gelince, zımparayla zımparalamak yerine tükürmeyi tercih ederim n[size=85][color=green]7 dakika sonra gönderilir 48 saniye:[/ color][/size] [ref=#bf0000 ]Gudgeon[/ref], "Yün"Evet, zımpara kağıdı yerine tükürmeyi tercih ederim
Elbette bu doğru değil.
benimki kendisi için tıraş oluyor, bazen tıraş olamayacak kadar tembel olduğunda bırakıyor
Pürüzsüz olmayı seviyor, çünkü kendisi de mastürbasyon yapıyor, böylesi daha hoş.
Elbette bu doğru değil. benimki kendisi için tıraş oluyor, bazen tıraş olamayacak kadar tembel olduğunda bırakıyor Pürüzsüz olmayı seviyor, çünkü kendisi de mastürbasyon yapıyor, böylesi daha hoş.
Bence tıraşlı amın aldatmayla hiçbir alakası yok. Eşim ilk başta ben istediğimde tıraş olmaya başladı. Saçları vardı ama kısaydı, kesti. Aslında hiç de büyümüş değildi. O zamanlar hâlâ çıkıyorduk ve ondan tıraş olmasını istedim ama bunu kendim yapardım)) Kabul etti ve o zamandan beri saç kalmadı. O zamanlar hoşuna gitti - ilk önce pürüzsüzce traş edilmiş kasık bölgesini okşarken ve daha sonra hijyenik bir bakış açısıyla yeni hisler. Artık 13 yıllık evliliğin ardından seks sık olmuyor ama düzenli olarak tıraş oluyor. Ve %99,9 güvenle değişmeyecekler.
Şimdi, eğer bir kadın 5-10 yıldır evli ve saçlı olsa ve sonra bir gün aniden tıraş olsa, o zaman evet, katılıyorum, bu durum "Bu kimin için?"
These users thanked the author dva2dva for the post (total 3):
Bence tıraşlı amın aldatmayla hiçbir alakası yok. Eşim ilk başta ben istediğimde tıraş olmaya başladı. Saçları vardı ama kısaydı, kesti. Aslında hiç de büyümüş değildi. O zamanlar hâlâ çıkıyorduk ve ondan tıraş olmasını istedim ama bunu kendim yapardım)) Kabul etti ve o zamandan beri saç kalmadı. O zamanlar hoşuna gitti - ilk önce pürüzsüzce traş edilmiş kasık bölgesini okşarken ve daha sonra hijyenik bir bakış açısıyla yeni hisler. Artık 13 yıllık evliliğin ardından seks sık olmuyor ama düzenli olarak tıraş oluyor. Ve %99,9 güvenle değişmeyecekler. Şimdi, eğer bir kadın 5-10 yıldır evli ve saçlı olsa ve sonra bir gün aniden tıraş olsa, o zaman evet, katılıyorum, bu durum "Bu kimin için?"
dva2dva: ↑20 Nov 2022, 12:44
Tıraşlı amın aldatmayla hiçbir ilgisi olmadığını düşünüyorum. .....
Şimdi, eğer bir kadın 5-10 yıldır evli ve saçlı olsa ve sonra bir gün aniden tıraş olsa, o zaman evet, katılıyorum, bu ’Bu kimin için? ?
"
Kesinlikle!
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
[quote=dva2dva post_id=138076 time=1668937452 user_id=11226] Tıraşlı amın aldatmayla hiçbir ilgisi olmadığını düşünüyorum. ..... Şimdi, eğer bir kadın 5-10 yıldır evli ve saçlı olsa ve sonra bir gün aniden tıraş olsa, o zaman evet, katılıyorum, bu ’Bu kimin için? ? " [/quote]
Моя вывела волосики, ничего не растёт теперь)[attachment=0]B33236 19- 0935-41DE-84BE-18934122FADE.jpeg[/attachment][attachment=1]B63CDFF4-1CCF-472E-96A6-47C87525D168.jpeg[/attachment]
Tabii ki tıraşlı, eşimi tanıdığımdan beri her zaman bakımlı olmuştur ve öyledir. Bu estetik olarak daha güzel, ben de her şeyi Rusça olarak atıyorum. Kesinlikle - traşlı insanlar daha güzel, daha temiz ve daha hoştur.
Tabii ki tıraşlı, eşimi tanıdığımdan beri her zaman bakımlı olmuştur ve öyledir. Bu estetik olarak daha güzel, ben de her şeyi Rusça olarak atıyorum. Kesinlikle - traşlı insanlar daha güzel, daha temiz ve daha hoştur.
Ben traş olanlardan yanayım)). Peki, ya da düzgün bir saç kesimi ne olurdu Ama genel olarak bu herkesin zevkine bağlı bir mesele. Önemli olan birbirimizin rahat hissetmesidir.
Ben traş olanlardan yanayım)). Peki, ya da düzgün bir saç kesimi ne olurdu ;) Ama genel olarak bu herkesin zevkine bağlı bir mesele. Önemli olan birbirimizin rahat hissetmesidir.
Kızlar düzgünce traş edilmiş ve çok az saç olduğunda hoşlanırlar... Bir erkeğin sikini ağzıma alırsam, ben de traş edilmiş siki ve taşakları tercih ederim, kasık kıllarının dişlerin arasına sıkışıp içeri girmesinden hoşlanmam yol... Ama ya sikilirsem ya da emilirsem, o zaman zahmet etmiyorum, sadece hem metresler hem de sevgililer için saçlarımı daha kısa kesmeye çalışıyorum... en azından anüs bölgesindeki tüyleri almamaya çalışıyorum , ağrısız giriş ve sikiş için daha bol yağlamak daha iyidir... )))
17 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Kızlar bikini bölgesini ve anüsü tamamen traş etmeyi tercih ediyor...Erkeklerden emersem traşlı kasıklardan da hoşlanırım, kasık bölgesinden hoşlanmam saçlar dişlerimin arasına sıkışıyor ve yolumu kapatıyor, kusacak gibi oluyorum, özellikle öğle yemeği sırasında ağzımdan çıkardığımda kasık kıvırcık erkek saçları...) Ama metreslerim veya sevgililerim beni emdiğinde, sadece yapmaya çalışıyorum saçımı kısa kes ama tıraş etme, sonra kaşınmasın diye... Ben de anal bölgeyi tıraş etmemeye çalışıyorum, beni kıçımdan siktiklerinde, anal seks için daha özel bir kayganlaştırıcı kullanmaya çalışıyorum.. .))))
Kızlar düzgünce traş edilmiş ve çok az saç olduğunda hoşlanırlar... Bir erkeğin sikini ağzıma alırsam, ben de traş edilmiş siki ve taşakları tercih ederim, kasık kıllarının dişlerin arasına sıkışıp içeri girmesinden hoşlanmam yol... Ama ya sikilirsem ya da emilirsem, o zaman zahmet etmiyorum, sadece hem metresler hem de sevgililer için saçlarımı daha kısa kesmeye çalışıyorum... en azından anüs bölgesindeki tüyleri almamaya çalışıyorum , ağrısız giriş ve sikiş için daha bol yağlamak daha iyidir... )))
[size=85] [color=green]17 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] Kızlar bikini bölgesini ve anüsü tamamen traş etmeyi tercih ediyor...Erkeklerden emersem traşlı kasıklardan da hoşlanırım, kasık bölgesinden hoşlanmam saçlar dişlerimin arasına sıkışıyor ve yolumu kapatıyor, kusacak gibi oluyorum, özellikle öğle yemeği sırasında ağzımdan çıkardığımda kasık kıvırcık erkek saçları...) Ama metreslerim veya sevgililerim beni emdiğinde, sadece yapmaya çalışıyorum saçımı kısa kes ama tıraş etme, sonra kaşınmasın diye... Ben de anal bölgeyi tıraş etmemeye çalışıyorum, beni kıçımdan siktiklerinde, anal seks için daha özel bir kayganlaştırıcı kullanmaya çalışıyorum.. .))))
Eşim saçını kendisi yapıyor, yaklaşık 1,5-2 saat sürüyor. Bu yıl baharda seks için güzellik salonuna gittim. saçını kestirdi, eve geldi ve saçını bir adamın yaptığını söyledi. Sikim hayal ettiğim gibi neredeyse patlayacaktı. Bir dahaki sefere onunla gideceğim, görmek istiyorum
Eşim saçını kendisi yapıyor, yaklaşık 1,5-2 saat sürüyor. Bu yıl baharda seks için güzellik salonuna gittim. saçını kestirdi, eve geldi ve saçını bir adamın yaptığını söyledi. Sikim hayal ettiğim gibi neredeyse patlayacaktı. Bir dahaki sefere onunla gideceğim, görmek istiyorum
fedor36: ↑30 Jul 2022, 17:56
Bir model fark ettim. Tek partneri olan kadınlar için - kocası, erkek arkadaşı vb. çoğunlukla tıraşsız kedi. Eğer tıraş olmuşsa sevgilisi, metresi vb. olma ihtimali yüksek.
Ne düşünüyorsun??
n nKesinlikle bağlantı yok. % 100 olasılıkla, kız ve erkek, ana partnerin onu nasıl sevdiğine göre yönlendirilecektir. Örneğin bizde her şey tam tersi: Eşime özellikle sormazsam, o her şeyi tamamen temiz bir şekilde tıraş ediyor. Ve bazen onu bir dikim şeridi veya çalı yetiştirmeye ikna ediyorum.
Elbette, bir partnerin birdenbire kendi başının çaresine bakmaya başlaması iyi bilinen bir ihanet işaretidir. dikkatlice tıraş olun, parfüm sürün ve spor salonuna gidin. Bu durumda elbette bir kız birdenbire yakın tıraş olmaya başlarsa bunu paranoyaya düşmek için bir neden olarak görebilirsiniz. Ama sevgili tam tersine onu büyütebilir ya da bir şerit bırakabilir...
[quote=fedor36 post_id=94235 time=1659192973 user_id=4919] Bir model fark ettim. Tek partneri olan kadınlar için - kocası, erkek arkadaşı vb. çoğunlukla tıraşsız kedi. Eğer tıraş olmuşsa sevgilisi, metresi vb. olma ihtimali yüksek. Ne düşünüyorsun?? [/quote] n nKesinlikle bağlantı yok. % 100 olasılıkla, kız ve erkek, ana partnerin onu nasıl sevdiğine göre yönlendirilecektir. Örneğin bizde her şey tam tersi: Eşime özellikle sormazsam, o her şeyi tamamen temiz bir şekilde tıraş ediyor. Ve bazen onu bir dikim şeridi veya çalı yetiştirmeye ikna ediyorum.
Elbette, bir partnerin birdenbire kendi başının çaresine bakmaya başlaması iyi bilinen bir ihanet işaretidir. dikkatlice tıraş olun, parfüm sürün ve spor salonuna gidin. Bu durumda elbette bir kız birdenbire yakın tıraş olmaya başlarsa bunu paranoyaya düşmek için bir neden olarak görebilirsiniz. Ama sevgili tam tersine onu büyütebilir ya da bir şerit bırakabilir...
Benim kişisel görüşüm!
Eğer bir insanı seviyorsanız.... aşk kimyadır...
Yani, sevdiğinizde.... o zaman amın tıraşlı olup olmamasının bir önemi yoktur ya da değil....Onu sadece seviyorsunuz .....Hepsi... HER milimetre....
Sanırım bunu okuyan pek çok kişi benimle aynı fikirde olacak.
Benim kişisel görüşüm! Eğer bir insanı seviyorsanız.... aşk kimyadır... Yani, sevdiğinizde.... o zaman amın tıraşlı olup olmamasının bir önemi yoktur ya da değil....Onu sadece seviyorsunuz .....Hepsi... HER milimetre.... Sanırım bunu okuyan pek çok kişi benimle aynı fikirde olacak.
Çılgın!!! Eşimin ağda yapmasına sadece deniz kenarına gittiğinde (birlikte!) izin veriyorum. Saçlarını bu şekilde yapıyor. Ve bu onun amını başka siklerin altına koymasına engel değil!
Hanım ortalıkta kıllı bir amcıkla dolaşıyor. Neden tıraş olmuyorsun diye sorulduğunda kocan izin vermiyor!
Çılgın!!! Eşimin ağda yapmasına sadece deniz kenarına gittiğinde (birlikte!) izin veriyorum. Saçlarını bu şekilde yapıyor. Ve bu onun amını başka siklerin altına koymasına engel değil! Hanım ortalıkta kıllı bir amcıkla dolaşıyor. Neden tıraş olmuyorsun diye sorulduğunda kocan izin vermiyor!
Neredeyse her zaman tıraş olmuştum. Bir keresinde bir erkekle yaklaşık bir yıl yaşadım ve hemen tıraş olmamamı söyledi. Bu şekilde daha güzel kokuyor ve döktükten sonra ona yapışmayı ve spermi oradan dışarı akarken oral seks yapmayı seviyordu.
Sonra tekrar tıraş oldum, şimdi yalnızım, açıkçası tıraş olmak istemiyorum ve tekrar epilasyon yapın.
These users thanked the author Strekozotlar for the post (total 2):
Neredeyse her zaman tıraş olmuştum. Bir keresinde bir erkekle yaklaşık bir yıl yaşadım ve hemen tıraş olmamamı söyledi. Bu şekilde daha güzel kokuyor ve döktükten sonra ona yapışmayı ve spermi oradan dışarı akarken oral seks yapmayı seviyordu. Sonra tekrar tıraş oldum, şimdi yalnızım, açıkçası tıraş olmak istemiyorum ve tekrar epilasyon yapın.
Amın girişinin tıraşlanmış olması ve poponun traş edilmiş olması hoşuma gidiyor, çünkü hem amı hem de traş edilmiş kıçı yalamayı seviyorum. Ama saçları 2-3 haftadan beri tıraş olmayan kadınlar da vardı, ben de bu şekilde beğendim, sanki orospu hazır değilmiş de sen onu olduğu gibi almışsın gibi bir his vardı.
Fakat 16 yaşında bir kızı becerdiğimde, biraz kıvrımlıydı, göğüsleri büyüktü, meme uçları içe doğru bastırılmıştı, sadece üzerimde kuruyordu, özgür olmamı bekliyordu yani Onu arabayla gezmeye götürebilirim. Sonunda karar verdim, artık bakire olmadığımı biliyordum, gece parkta durduk, yalayacağımı düşündüm ama elimle dokunmaya başladığımda o kadar şok oldum ki, o kadar çok saç vardı ki muhtemelen çocukluğumdan beri orayı tıraş etmemiştim, göğüsleri yalamaya ve daha aşağıya inmeye başladım, ancak kasıkları öpmeye başladığımda aptalca girişe yaklaşamadığımı fark ettim, öyle olmadığı ortaya çıktı kalın dudaklı, kedi daha dolgundu, gece olmasına rağmen en azından bir şey görebilmek için ellerimle o kadar düzgün bir şekilde yaymak zorunda kaldım. Sonra başka bir nahoş koku kokusu aldım, onu elastik bir bantla siktim.
Bundan sonra, istemediğim gibi hiç tıraş olmadım, kirli sakalla evet, ya da çok daha iyi böylece delikler delinmiş ve pubis üçgen veya şerit halinde kıllıydı.
These users thanked the author Lvovski for the post (total 2):
Amın girişinin tıraşlanmış olması ve poponun traş edilmiş olması hoşuma gidiyor, çünkü hem amı hem de traş edilmiş kıçı yalamayı seviyorum. Ama saçları 2-3 haftadan beri tıraş olmayan kadınlar da vardı, ben de bu şekilde beğendim, sanki orospu hazır değilmiş de sen onu olduğu gibi almışsın gibi bir his vardı. Fakat 16 yaşında bir kızı becerdiğimde, biraz kıvrımlıydı, göğüsleri büyüktü, meme uçları içe doğru bastırılmıştı, sadece üzerimde kuruyordu, özgür olmamı bekliyordu yani Onu arabayla gezmeye götürebilirim. Sonunda karar verdim, artık bakire olmadığımı biliyordum, gece parkta durduk, yalayacağımı düşündüm ama elimle dokunmaya başladığımda o kadar şok oldum ki, o kadar çok saç vardı ki muhtemelen çocukluğumdan beri orayı tıraş etmemiştim, göğüsleri yalamaya ve daha aşağıya inmeye başladım, ancak kasıkları öpmeye başladığımda aptalca girişe yaklaşamadığımı fark ettim, öyle olmadığı ortaya çıktı kalın dudaklı, kedi daha dolgundu, gece olmasına rağmen en azından bir şey görebilmek için ellerimle o kadar düzgün bir şekilde yaymak zorunda kaldım. Sonra başka bir nahoş koku kokusu aldım, onu elastik bir bantla siktim. Bundan sonra, istemediğim gibi hiç tıraş olmadım, kirli sakalla evet, ya da çok daha iyi böylece delikler delinmiş ve pubis üçgen veya şerit halinde kıllıydı.
Sevgili hanımlar, söyleyin bana, amınız tıraşlı mı, değil mi?
Peki bunun hijyenle ne alakası var?
Bazı insanlar tıraş olmanın gerekli olduğunu düşünüyor, bazıları ise tam tersi. buna gerek yok....
Last post
Ve eğer orada bir koku varsa, brr kokusunu da tahmin edebiliyorum.
Ziyarete Slav görünümlü bir adamı davet edeceğim. 45 yaşındayım/boyum 155/kilom 60 kg/göğüs 5/esmer/Dikkat!!!Ben amımı tıraş etmiyorum!!!M.Bolşevik olarak yaşıyorum. Tüm sorular telefonla +7-906-...
Last post
Oooh...İki reklamın yazılması arasındaki sürede zaten 3 cm uzadım
1 dakika 27 saniye sonra gönderilir:
Uzun insanları seviyorum. Biraz daha büyümem gerekiyor.
Karımın traş edilmiş bir kedisi yok. Sadece külotunun dışına taşan kısmın bir kısmını tıraş ediyor.
Seks yapmadan önce eşim ve ben her zaman birbirimize hoş oral seks yaparız. Bundan önce herkesin...
Başlangıçta (yaklaşık 20 yıl önce), kendisinden birkaç yaş büyük bir kızla yattım ve ondan her şeyi tıraş etmesini istedim - ve o zamana kadar o dudaklarını tıraş etti ama üstünde biraz tüy bıraktı....