Tıraşlı penis ve hisler
-
Автор темыDeniz hıyarı
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Tıraşlı penis ve hisler
Başlangıçta (yaklaşık 20 yıl önce), kendisinden birkaç yaş büyük bir kızla yattım ve ondan her şeyi tıraş etmesini istedim - ve o zamana kadar o dudaklarını tıraş etti ama üstünde biraz tüy bıraktı. Benim isteğim üzerine tıraş oldu.
Sikişme sırasında hislerin çok daha hoş olduğunu söyledi. Bir ara beni de tıraş edip erkek çocuk yapmak istediğini söyledi..
Penisimi ve taşaklarımı tıraş ederken sadece onun nazik dokunuşlarıyla geldiğimi hatırlıyorum.
Seks muhteşemdi... ve her ikisi de tıraş edildiğinde hislerin çok daha parlak olduğunu fark ettim.
O zamandan beri periyodik olarak her şeyi tıraş ediyorum - penisimi , toplar ve anüse kadar olan tüm bölge.
Bana duygularınızı (erkekler ve kızlar) anlatın - traşlı ve tıraşsız bir partnerle seviştiğinizde neler hissettiğinizi.
Sikişme sırasında hislerin çok daha hoş olduğunu söyledi. Bir ara beni de tıraş edip erkek çocuk yapmak istediğini söyledi..
Penisimi ve taşaklarımı tıraş ederken sadece onun nazik dokunuşlarıyla geldiğimi hatırlıyorum.
Seks muhteşemdi... ve her ikisi de tıraş edildiğinde hislerin çok daha parlak olduğunu fark ettim.
O zamandan beri periyodik olarak her şeyi tıraş ediyorum - penisimi , toplar ve anüse kadar olan tüm bölge.
Bana duygularınızı (erkekler ve kızlar) anlatın - traşlı ve tıraşsız bir partnerle seviştiğinizde neler hissettiğinizi.
- These users thanked the author Deniz hıyarı for the post:
- Gami
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Tıraşlı penis ve hisler
Neredeyse her zaman tamamen traş edilmiştir, bu nedenle doğal olarak duyumlar herkes için çok daha keskin ve daha hoştur) asıl mesele, tekrar büyümeye başladığı anı kaçırmamaktır, böylece partneriniz cildi delmek zorunda kalmaz)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 385
Deniz Hıyarı, zaten 15 yaşında veya daha fazla
Kıçım dahil her zaman her yeri tıraş ediyorum.
Bu hijyendir ve HER YERDE her şeyin pürüzsüz olması çok güzel
Kıçım dahil her zaman her yeri tıraş ediyorum.
Bu hijyendir ve HER YERDE her şeyin pürüzsüz olması çok güzel
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
- Orientation: biseksüel
Pürüzsüz amcıkları olan kızları severim ve ya onları tıraş ederim ya da makasla çok kısa keserim. Çalılıkları sevmiyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 2 years 9 months
Taşaklarımı ve sikimi dövmeyi seviyorum ama üstünü kısa bırakıyorum. Traşlı olanlarla daha hoş oluyor, eşim de öyle.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 7 months
Ben de her zaman tıraş oluyorum ve Dena hijyenden hoşlanıyor, seks daha eğlenceli oluyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
Ben her zaman tıraş oluyorum, eşim böyle daha çok seviyor. O benim için tıraş oluyor, ben de onun için tıraş oluyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
Bir şekilde epilasyon yaptırmak istiyorum, her zaman tıraş olmak pek uygun değil. Samimi epilasyon kremini denedim ama yardımcı olmadı. Görünüşe göre ucuza almamıştı ama hiçbir şeyi çıkarmamıştı, bu yüzden tekrar tıraş olmak zorunda kaldım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Her şeyi tıraş edin!!!
Kesinlikle katılıyorum! Her ikisi de pürüzsüz olduğunda çok daha hoş bir duygu. Ve tıraş olmadığında dışarıdan bakıldığında basit bir özensizlik gibi görünüyor, özellikle de kızlar için!Deniz Salatalığı: ↑07 Nov 2022, 18:26 Bize duygularınızı anlatın (erkekler ve kızlar) - tıraşlı ve tıraşsız bir partnerle seviştiğinizde ne hissedersiniz
Her şeyi tıraş edin!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 2 years 6 months
Evet tıraşlı olmak çok daha güzel. Prosedürü nadiren, birkaç ayda bir gerçekleştiriyorum. Elbette bunu daha sık yapmamız gerekiyor ama bunu dert edemeyecek kadar tembelim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
20 yaşımdan beri sadece tıraş oluyorum, bu doğru yüz ve koltuk altları için geçerlidir))))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Söylesene, tıraş olmak için ne kullanıyorsun? Neredeyse her zaman kesintilerle karşılaşıyorum. ne denersem deneyeyim, hem tıraş makinesi hem de saç kesme makinesi.Deniz Salatalığı: ↑07 Nov 2022, 18:26 Başlangıçta (yaklaşık 20 yıl önce), kendisinden birkaç yaş büyük bir kızla seviştim ve ondan her şeyi tıraş etmesini istedim - ve o zamana kadar o dudaklarını tıraş etti ama üstte biraz tüy bıraktı . Benim isteğim üzerine tıraş oldu.
Bize duygularınızı (erkekler ve kızlar) - tıraşlı ve tıraşsız bir partnerle seviştiğinizde neler hissettiğinizi anlatın.
Sea Cucumber bu mesaj için yazara teşekkür etti:
nGami
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 9 months
Krem tüyleri almıyor sonsuza kadar eskisi gibi büyümeye devam eder. Kalıcı olarak kaldırmak istiyorsanız fotoepilasyon yapın.
saç kesimi için bir kesme makinesi, kısa bir "kirpi" bırakıyor. Herhangi bir kesik, batma veya kaşıntı yok.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Hepsini tıraş ediyorum, kahrolası saçların neye benzediğini çoktan unuttum. Her şey yolunda. Kaşınmazlar, kaşınmazlar, terlemezler.
https://i.postimg.cc/1z9rWKy6/20200805-050310.jpg
https://i.postimg.cc/1z9rWKy6/20200805-050310.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 4 months
Ah hayır, bende her şey farklı, bu "kirpi" hâlâ batıyor ve tahriş güçlü. Ve yumurta nasıl tıraş edilir
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Rahat. Artık işleri yoluna koymamayı düşündüm. Yapamadım. Önde ve arkada düzeni sağlarım
- These users thanked the author en yüksek for the post:
- Viktor (git-git)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Temizlik ve hijyen sağlığın anahtarıdır. + Her nasılsa 100 kat daha güzel görünüyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 1 month
5 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Bir sorum var : sınır nerede? Tıraş olmayı ne zaman bırakmalısınız? Estetik açıdan hoş görünmesi için bacaklarınızı tıraş etmenize gerek yok. Bu hem ön hem de arka için geçerlidir.
Ön tarafta işleri düzene koymak kolaydır, ama bana bunu arkada nasıl yapacağımı söyle.
5 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Bir sorum var : sınır nerede? Tıraş olmayı ne zaman bırakmalısınız? Estetik açıdan hoş görünmesi için bacaklarınızı tıraş etmenize gerek yok. Bu hem ön hem de arka için geçerlidir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
25 yaşıma kadar bir erkeğin doğal olması gerektiğine dair tam bir güvenle yaşadım. Artık her şeyin temiz olmasından (ön ve arka) keyif alıyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 2 years 2 months
Eşim de ben de tıraş oluyoruz. Her zaman pürüzsüz. Çok beğendim.
https://i.postimg.cc/4NsS9Bt3/IMG-20230331-091258-542.jpg
https://i.postimg.cc/4NsS9Bt3/IMG-20230331-091258-542.jpg
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 3 months
Biraz destekleyiciydi. Ve bir şekilde bir kızla tanıştım, randevuya gidiyordum, bu yüzden her şeyi tıraş etmeye karar verdim, sonunda her şeyi doğru yaptım, çok sevindi, elleriyle vakumlu bir oral seks ile bacaklarının arasında haysiyetimi nazikçe okşadı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Çoğu insan tıraştan dolayı ciddi tahriş yaşar ve genellikle kesiklere neden olur; bunu kimseye tavsiye etmiyorum, yalnızca acil bir önlem olarak. Tıraştan hemen sonra ertesi gün her yeri deliyor, çiziyor ve kaşındırıyor.
Herkese şekerlemeyi öneriyorum. - hızlı, pahalı değil, 2-3 hafta sürüyor, ardından işlemin tekrarlanması gerekiyor (İnternette ve YouTube’da çok sayıda video dersi var, asıl önemli olan katı macunu satın almaktır) Salona gidebilirsiniz. , bunu kendin yapabilirsin.
nBazı kızlar ağda işlemini tercih ediyor; bence bu daha hızlı ama daha acı verici. Ancak ne kadar sık şekerleme veya ağda yaparsanız saçlar o kadar incelir ve ağrı da o kadar az olur.
Gerçek acı çekenler için ağrı kesici kremler J-Cain 29,9-79,9 vardır.
Lazer epilasyon yaptırmak daha da iyidir Bir erkek için tüm prosedürün maliyeti yaklaşık 7 ruble, ancak daha az saça sahip olmak için 11-20 rubleye ihtiyacınız var. Ancak avantajı, prosedürlerin ayda bir/iki ayda bir sık sık yapılmasına gerek olmamasıdır.
Saçlar tamamen yok olmayacak, ancak daha az olacak ve daha yumuşak ve daha ince hale gelecektir!
Neden epilasyona ihtiyacınız var?
1. Hijyen - tuvaletteki mikroplar ve kirler saçta birikir ve bunlar yalnızca suyla yıkanabilir.
2. Görünüş, saçsız çocuk gibi görünmeyeceksin, bunlar kompleksler, önyargılar. Saçsız düzgün, temiz görüneceksiniz, saçsız penis ise olduğundan daha büyük görünecektir.
3. Seks sırasında çizilmeyeceksiniz, partneriniz saçınıza boğulmayacak, partnerinizi teninizle hissedeceğiniz için duyumlar daha güçlü olacaktır. Bana inanmıyorsan bir kürk manto giy ve vücudunu, saçını da aynı şekilde okşamaya çalış.
Soruların varsa bana PM’den yazabilirsin.
Herkese şekerlemeyi öneriyorum. - hızlı, pahalı değil, 2-3 hafta sürüyor, ardından işlemin tekrarlanması gerekiyor (İnternette ve YouTube’da çok sayıda video dersi var, asıl önemli olan katı macunu satın almaktır) Salona gidebilirsiniz. , bunu kendin yapabilirsin.
nBazı kızlar ağda işlemini tercih ediyor; bence bu daha hızlı ama daha acı verici. Ancak ne kadar sık şekerleme veya ağda yaparsanız saçlar o kadar incelir ve ağrı da o kadar az olur.
Gerçek acı çekenler için ağrı kesici kremler J-Cain 29,9-79,9 vardır.
Lazer epilasyon yaptırmak daha da iyidir Bir erkek için tüm prosedürün maliyeti yaklaşık 7 ruble, ancak daha az saça sahip olmak için 11-20 rubleye ihtiyacınız var. Ancak avantajı, prosedürlerin ayda bir/iki ayda bir sık sık yapılmasına gerek olmamasıdır.
Saçlar tamamen yok olmayacak, ancak daha az olacak ve daha yumuşak ve daha ince hale gelecektir!
Neden epilasyona ihtiyacınız var?
1. Hijyen - tuvaletteki mikroplar ve kirler saçta birikir ve bunlar yalnızca suyla yıkanabilir.
2. Görünüş, saçsız çocuk gibi görünmeyeceksin, bunlar kompleksler, önyargılar. Saçsız düzgün, temiz görüneceksiniz, saçsız penis ise olduğundan daha büyük görünecektir.
3. Seks sırasında çizilmeyeceksiniz, partneriniz saçınıza boğulmayacak, partnerinizi teninizle hissedeceğiniz için duyumlar daha güçlü olacaktır. Bana inanmıyorsan bir kürk manto giy ve vücudunu, saçını da aynı şekilde okşamaya çalış.
Soruların varsa bana PM’den yazabilirsin.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 1 month
Beyler, kıçınızı evde nasıl tıraş edersiniz? elektrikli tıraş makinesi veya herhangi bir krem olmadan.
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Kasık bölgemde ve toplarımda kısa saç kesimi tercih ediyorum, bu konuda sadece kız arkadaşıma güveniyorum, özellikle de ona büyük zevk verdiği için. Ama kızlarda her şeyin düzgün olmasını seviyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-