Eski sevgilime mastürbasyon yapıyorum
-
Автор темыbmykolya
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eski sevgilime mastürbasyon yapıyorum
6 yıl bir kızla çıktım, normal bir yılda ayrıldık, onu terk ettim, geçen yıl ayda 2-3 kez seks çok nadirdi ama bir ay sonra birkaç kez seks için buluştuk, zaten yeni bir kız arkadaşım var. bir yıldır birlikteyiz, seks güzel, ama kız arkadaşım ufuktan kaybolur kaybolmaz, kız arkadaşımı fena halde sikmek istiyorum, şimdi geriye kalan tek şey fotoğraflar ve fanteziler, kız arkadaşımı her hatırladığımda korkunç oluyorum heyecanlanıyorum, mastürbasyon yapmaya başlıyorum, onu nasıl öldürebilirim? Yeni bir kızla seksten nasıl keyif alınır?
- These users thanked the author bmykolya for the post (total 2):
- sapık, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 7 months
Cevap: Eski sevgilime mastürbasyon yapıyorum.
Onunla 5 yıl yaşa ve yenisini bul. Bir öncekine aşık olacaksınız.
Ya da küçük ve zayıf olanı bulmaya çalışın ve onu zorla seks yapmaya ikna edin. Oh ve ah yoluyla.
Ve sonra onu bırakın. İnanın bana, bir ay sonra koşarak gelecek ve geri dönmek isteyeceksiniz.
Ama bu sizin ilkinizse asla unutamazsınız. Her ne kadar korkutucu görünse de.
Ya da küçük ve zayıf olanı bulmaya çalışın ve onu zorla seks yapmaya ikna edin. Oh ve ah yoluyla.
Ve sonra onu bırakın. İnanın bana, bir ay sonra koşarak gelecek ve geri dönmek isteyeceksiniz.
Ama bu sizin ilkinizse asla unutamazsınız. Her ne kadar korkutucu görünse de.
- These users thanked the author Kedi Matroskin. for the post:
- sptlh
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 9 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Cevap: Eski sevgilime mastürbasyon yapıyorum.
Bir keresinde eski sevgilime mastürbasyon yapmıştım (((karım tahmin etti. Bunun sadece bir mastürbasyon olduğunu ve hiçbir duygu olmadığını açıklamaya çalıştım. Onun için bu korkunç bir ihanetti ve ilişkimiz yavaş yavaş Taganrog’a uçtu 🫣
- These users thanked the author Nikita.Savcenko for the post:
- sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Re: Eski sevgilime mastürbasyon yapmak
Eski sevgilini unutamıyorsan, yenisinde bir şeyler eksik demektir. Zamanı gelecek ve sıkıldığınızda yenisini atacaksınız. Aynı dalga boyunda olacağınız birini arayın... Seks sadece fiziksel bir süreç değildir, seks aynı zamanda kafada da gerçekleşir....bmykolya: ↑06 Nov 2022, 02:29 Bir kızla 6 yıl çıktım, normal bir yılda ayrıldık, onu terk ettim, geçen yıl çok nadir ayda 2-3 kez seks yaptık ama bir ay sonra birkaç kez seks için buluştuk, zaten yeni bir kız arkadaşım var, bir yıldır birlikteyiz, seks yapıyoruz her şey yolunda, ama dayak ufuktan kaybolur kaybolmaz, dayağı çok sikmek istiyorum, artık sadece fotoğraflar ve fanteziler kalıyor, her seferinde Dayağı hatırlıyor musun, çok heyecanlanıyorum, mastürbasyon yapmaya başlıyorum, nasıl gol atabilirim? Yeni bir kızla seksten nasıl keyif alınır?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Bu herkesin anlayamadığı tamamen erkek mantığı, bende olan şey - tutmuyorum, ama kurbanlar - ağlıyorum (senin durumunda - otuzbir çekiyorum)bmykolya: ↑06 Nov 2022, 02:29 Bir kızla 6 yıl çıktım, normal bir yılda ayrıldık, onu terk ettim, geçen yıl çok nadir ayda 2-3 kez seks yaptık ama bir ay sonra birkaç kez seks için buluştuk, zaten yeni bir kız arkadaşım var, bir yıldır birlikteyiz, seks yapıyoruz her şey yolunda, ama dayak ufuktan kaybolur kaybolmaz, dayağı çok sikmek istiyorum, artık sadece fotoğraflar ve fanteziler kalıyor, her seferinde Dayağı hatırlıyor musun, çok heyecanlanıyorum, mastürbasyon yapmaya başlıyorum, nasıl gol atabilirim? Yeni bir kızla seksten nasıl keyif alınır?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Eski sevgilimi hatırlayarak sık sık mastürbasyon yapıyorum)))))) En azından küçük bir fotoğraf arşivi korunmuş)))) Aslında fotoğrafta eski karımın göğüsleri var))))
https://i.postimg.cc/5yXG56Mq/P8130089.jpg
https://i.postimg.cc/5yXG56Mq/P8130089.jpg
- These users thanked the author paganel for the post (total 6):
- Fargal94, Andrey Petrov, Vik.ruba80, vesaire, deen-don, Kaba korku
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Eski sevgilim ve ben birkaç yıldır birlikteydik. Seks açısından beni çılgınca tahrik etti. Onu her zaman ve her yerde istiyordum. Benim bir fetişim var; çocuklarınkine benzeyen amcıklar. Az gelişmiş dudaklarla dolgundurlar. Ve tam da öyle bir kedisi vardı. Onu saatlerce yalamaya hazırdım.
Tabii ki, diğer tüm arkadaşlarım gibi onu da serserilerin eline bıraktım. Sık sık önümde sikiliyordu ve yarakların onun çocuksu görünüşlü amını sikişini görmek hoşuma gidiyordu. Ve sonra onu çifte zevkle yaladım.
https://i.postimg.cc/YS5bQ29t/tt-crop.jpg
Tabii ki, diğer tüm arkadaşlarım gibi onu da serserilerin eline bıraktım. Sık sık önümde sikiliyordu ve yarakların onun çocuksu görünüşlü amını sikişini görmek hoşuma gidiyordu. Ve sonra onu çifte zevkle yaladım.
https://i.postimg.cc/YS5bQ29t/tt-crop.jpg
- These users thanked the author sapık for the post (total 4):
- Vik.ruba80, Guguk kuşu, Fargal94, deen-don
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
İlk başta ben de bunu yaptım, en ilginç olanı o benim sahip olduğum ilk kişiydi, ben acemiydim, sıfır tecrübem vardı. Bu yüzden gitmeyi bıraktım (
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 1 month
Ayrıca sık sık eski sevgilimi hatırlıyorum ve ona mastürbasyon yapıyorum.
- These users thanked the author Alexandrlk for the post:
- sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
nHatırlarsın, mastürbasyon yaparsın ve bu iyi bir şeydir. Bazen gençliğimden hiçbir şey olmamış, zamanı olmayanları bile hatırlıyorum, kendimi hiç suçlamıyorum.
Neden?
nHatırlarsın, mastürbasyon yaparsın ve bu iyi bir şeydir. Bazen gençliğimden hiçbir şey olmamış, zamanı olmayanları bile hatırlıyorum, kendimi hiç suçlamıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 2 months
Oh, fotoğrafı iyi yayınladınız, artık biz de mastürbasyon yapabiliriz)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 2 years 1 month
Eski sevgililerin üzerine boşalmak güzel, özellikle de çok sayıda varsa
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 4 months
Sadece mastürbasyon yapmakla kalmıyorum, aynı zamanda periyodik olarak da buluşuyorum
Ayrılalı üç yıl oldu, onunla ilişkimizi sallamayı denedik, vaktimiz yoktu ama kabul ettim)
İle Yeni partnerler, ilişkide seks dışında her şey yolunda, ki o da benim sahip olduğum
İkimiz de bundan sonra ne yapacağımızı bilmiyoruz
Ayrılalı üç yıl oldu, onunla ilişkimizi sallamayı denedik, vaktimiz yoktu ama kabul ettim)
İle Yeni partnerler, ilişkide seks dışında her şey yolunda, ki o da benim sahip olduğum
İkimiz de bundan sonra ne yapacağımızı bilmiyoruz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post